bende hayata dair birşey kalmamış her gün yeni bir saçmalıkla uğraşıyorum, hiç bu kadar bunalmamıştım... kimse kimseyi düşünmüyor, ben bencil davransam suçlu olurum. dayım olacak öküz banyoyu hep ıslak bırakıyor, bugün anneannem de kayıp düştü. demez mi bana siz burayı ıslak bırakmışsınız, düştüm diye. kavga ettik bi de bu sebepten. senin oğlun yapıyor diyorum temizle banyoyu bilmem ne diyor. kendimi bi kaşık suda boğasım var ama ya.he he de geç boşver. hem anneanneniz annenizin evlenebileceğini düşüneceğine, esas sizin evlenebileceğinizi hesaba katmalı. anneniz baksın annesine.
sen de desteğini esirgeme tabiki az da olsa yardım et ama hayatını başkaları için mahvetme..
konuşsun bundan sonra umrumda olmayacak.Yaşlı kadın ,onların aklı 5 yaşındaki çocuk kadar zaten takma sen kafana hayatına bak ,
bir daha derse sana çocukların bakacak bende kendi anneme bakıcaam ,kızından oğlundna isteyeceksin cicim bu kadar ,
o konuşsun dursun
çocukla çocuk olunmayacağı gibi yaşlıyla da yaşlı olunmaz ,ciddiye alma
ne bileyim evlenir mi, zaten en çok anneme kızgınım. çok lazımmış gibi doğurmuş beni, benim ne işim var hayatla falan ya? ilgisizin tekidir ölsek umrunda olmaz kadının ya.Annen evlenir gider mi?Bunu senin için söylemesi gerekmiyor mu? Ay çok güldüm anneannene. Annenin evlenmek gibi bir düşüncesi var mı?
keşke ondan önce ben gitsem o tarafa, çok sıkıldım çok.Bosver.hosgor.yasli sonuçta.ne kadar daha yaşıyacağını Allah bilir.sen onun gönlüne göre laf ver.gelebileceginden degil.
evet Türkiye'de insanların hep bizim paramız, hayatımız hakkında bizden daha fazla fikirleri var. mis gibi ülkeler varken neden bu toplumda doğdum acaba?Gecen sene ozdilek ve magnumun araba cekilisine katilmistim. Babaannem kazanirsan bana ev alirsin demisti ne guzel olur dedim gectim
Bu ütopik bir ornek tabii ki. Ben daha mezun olmadım ama calisiyorum benden de bekliyorlar. Babaannem para biriktir de tatile gidelim diyor surekli, bende baska islerim var diye guzel guzel izah ettim. Ne dedi biliyor musun? "Bunca senedir calisiyorsun hic mi birikmisin yok yapma ya para harcanmak için kazanilir"
Hem okuyup hem esek gibi calisip kazaniyorum. Ustelik okulum baska sehirde işim ikamet ettigim sehirde her gun sehir degistiriyorum ama param hakkinda benden cok fikirleri var.
Hee diyip gecmek en iyisi.
bilmiyorum ki var mı, yoktur herhalde. biri var sanırım hayatında ama hanzonun teki, kesinlikle benim beğenmeyeceğim biri olduğu için bana anlatmıyor birşey. neye dalıyor kimlerle takılıyor bilmiyorum, ben 4 sene şehir dışında okudum annem hayatım hakkında tek soru bile sormazdı. uyuşturucu mu kullanıyorum, alkolik mi oldum, kötü yola mı düştüm umru değil kadının. dünyanın en kötü evladı olsam baş tacı edilirdim ama.Ciddi ciddi yaşlı birini ciddiye almışsın. he de geç. Önündeki maçlara bak. Iş ciddiye binince dusunursun. Şimdi sadece yaşlı bir kadının endişeleri var karşında. Annenin evlenme gibi bir durumu mu var ?ondan önce sen evlenirsin belki...
ya bu dayılar neden bu kadar asalak? hayır yani bir dayının, yeğen hayatındaki önemi nedir, ne olabilir? dayım olsa ne olur olmasa ne olur arkadaş...Sana yemin ediyorum konuyu ben mi açtım diye şüpheye düştüm bir an
Annem babam ayrı , anneannem ve işsiz güçsüz bir dayıyla yaşıyoruz senelerdir.
Henüz benimde işim yok ve psikolojik olarak bunun baskısı içindeyim . beklentiler bunaltıyor insanı. Kaç kişi aynı evde yaşamak , aile problemleri.. Hepsi. Yani seni çok ama çok iyi anlıyorum. Ihtiyacımız olan sağlam ve daimi bir iş ve kendi düzenimizi kurmak
Tez vakitte istediğin hayata kavuşman dileğiyle :)
hayatımız bunlarla uğraşmakla geçiyor zaten...He deyip geçme sakın
Kirmadan boyle bir niyetin olmadigini belirt
Bir daha soylerse bir daha belirt.
Yılmak yok!
bazen düşünmüyor değilim. ama sorun şu ki ortada aşk yok, aşk olsa durmazdım sanırım.3 vakte kadar evleniyorum ben deyin :)
sadece buna üzülseydim keşke. şu kasvetli psikolojiden kurtulursam ileride kurarım kendi hayatımı.Yaşlılar bir süre sonra rasyonel düşünme becerilerini kaybedip olaylara daha "duygusal" yaklaşabiliyorlar. Kendinizi bunun için üzdüğünüze değmez. "İnşallah anneanne hayırlısı bakalım" gibi kırmadan geçiştirin. Onun demesiyle olacak değil sonuçta, siz de er geç kendi hayatınıza bakacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?