Beklenmeyen Hamileliğim Var Ama Aldırmak İstemiyorum

İyi aferin size o zaman. Siz gayet güzel büyütüyorsunuz diye kadınlar evlenmeden çiftleşip gebe kalıp doğursunlar. Sonuçta siz güzel büyütüyorsunuz, onlar niye büyütemesin değil mi?

Kendimi büyük gördüğümden değil, bu dünyadan göçüp gittiğimde arkamdan dua edecek bir evladın olmasına bakıyorum ben. Anne olmama isteğinize saygı duyuyorum herkes anne olmak zorunda değil, ama bu anneliği, anne olma isteğini aptalca görmenizi açıklamıyor.

Çocuğu istemenizi anlıyorum ama tek başına yürünecek bir yol değil. maddi manevi çok ihtiyacınız olacak. Adam her an ortadan kaybolmaya meyilli.

Hamilelik süreci sürpriz gelişmelerle dolu. Hele doğum sonrası, lohusalık vs. Tek başıma kaldırırım diyebileceginiz bi konu degil. Çok iyi düşünün, doguracaksanizda yanınızda olacak kişileri şimdiden belirleyin, hep ihtiyacınız olacak

Gayet iyi anlıyorum , normal değilsiniz ki burada bir sürü kişi aynı anlamış . Size iyi günler
Çokta şey yapma. Pek sağlıklı şeyler yazmıyor. Belli ki sorunları var . Bosver . İnsanlara karşı kinli gibi. İnsanların sevmiyor bir kere . Madem dünyaya gelmek istemiyorsunuz, yasamak istemiyorsun bunun bir tedavisi var. Olun tedavi kurtulun.

Yalnız bunlar çok ciddi hastalıklar. Her şeyden önce biraz kendinizi mi düşünseniz? Canınızın hiç mi kıymeti yok?

En başta da o sevgiliniz olacak adamı çıkarın hayatınızdan mesela. Stresin kaynağı o çünkü.

Bu söylediklerinizi anlayacağını sanmıyorum.

Bende ben öldükten sonra arkadamdan hayır duasını alabileceğim bir evladım olsun isterim ..

Tamam sizsiniz, hoşçakalın

Vallahi sinirlenmeye başlamıştım kahkaha attırdınız bana bu yorumla teşekkür ederim size. Çocuğunuz o kadar güzel şeyler yaşayacak ki, arkanızdan çok dua edecek iyiki annem beni bu dünyaya getirmiş diye (!).

İyi aferin size o zaman. Siz gayet güzel büyütüyorsunuz diye kadınlar evlenmeden çiftleşip gebe kalıp doğursunlar. Sonuçta siz güzel büyütüyorsunuz, onlar niye büyütemesin değil mi?
Ne alaka ya şimdi?Ben gayet iyi büyütüyorum, eğer bu kadında gayet iyi büyüyeceği düşünüyorsa evet doğursun, eğer ben yapamam diyorsa aldırsın. Ben istemese de çatlasa da patlasa da illa doğuracak dediğimi hatırlamıyorum?

Ama çizgiyi aşıyorsunuz bence artık… bu kadarı da biraz kendini bilmezlik oluyor. Bence daha fazla abartmadan durun.

Ama çizgiyi aşıyorsunuz bence artık… bu kadarı da biraz kendini bilmezlik oluyor. Bence daha fazla abartmadan durun.
Çizgiyi aştığımı düşünmüyorum. Arkasından dua etsin diye çocuk büyütüp bencil olmadığını iddia eden biri için gayet de sakinim aslında. İnsanların ikiyüzlülüğüne sinirleniyorum ben.

Sizde bana kahkaha attırdınız şuan. Gerçekten dediğimden anladığınız bu mu? Mükemmel ötesi bir hayat yaşayacağı için değil, hiçbirimiz mükemmel bir hayat yaşamıyoruz, ama annelerimize minnettarız, neden? Bizi 9 ay karnında taşıyıp bu yaşa emek emek getirdiği için, şuan ki insan olmamızı sağladığı için. Sizin annenizle kötü tecrübeleriniz varsa ve arkasından dua ya da inancınız farklıysa eğer teşekkür etmeyecekseniz bu benim sorunum değil.

Kendine acıyacağına millete verip veristiriyor çok tuhaf kafalar pırıl pırıl.

Yani bu hayat senin sen ne istedigine karar verecek durumda degilsen doğurma. Bunun vebali senin benim yorumumla olmamali bence. Sonucta bir can esya değil.ben dogur yada doğurma diyemem

Lakin bu Adam ilerde baba vazifesini alacak biri degil gibi.
peki ilerde hayatina biri girerse cok seversen onunla aile olmak istersen cocugi evlilik dışı mi doğurdum diyeceksin bosandik mi . adam cocugu bahane ederse ya daha iyi biri baba vazifesini es vazifesini alacak sevecegin biri cikarsa.ihtimaller denizi cok iyice kendin düşün taşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…