Beklenmeyen 2. Bebek/ kürtaj

Evliliğin tadını almamak nasıl bişey , 6 senelik ilişkiden bahsediyorsunuz sanırım 6 senedir evlisiniz?

Evliliğin tadını almamak nasıl bişey , 6 senelik ilişkiden bahsediyorsunuz sanırım 6 senedir evlisiniz?
Konu sahibinden bahsediyorum. Ben değilim konu sahibi. İlk mesajı okudunuz mu?
Kendisini şu şekilde ifade etmiş “Evimi bile tam dizemedim evlenince yavaş yavaş yaparız dedik. Bu süreçte ikimizde özellikle ben yoğun olarak çalışmaya devam ettim ve evlendiğimizi doğru düzgün anlayamadık bile.”

Size yazmadım konu sahibine yazmaya çalıştım yanlış olmuş .kusura bakmayın

Konu sahibi 6 senelik ilişki vs demiş doymakta doymak neyine evliligin doymak istemiş anlamadım

Olan olmuş artık. Korunma korunmama burada tartışma konusu olmamalı. Zamanı geriye alamayacaksınız sonuçta. Şu an bir bebek var mı var. Cevapları okumadım ama bebeği doğurma kararı almışsınız anladığım kadarıyla. 15 - 20 yıl sonra iyi ki doğurmuşum dersiniz diye düşünüyorum. Ailelerinizden destek alma imkanınız var mı? Bir süre sizinle kalıp çocuklarla ilgilenebilecek biri? Anneniz ya da eşinizin annesi gibi.

Kendi kararınız

Ama önce doktora gidip korunmayı öğrenin yoksa bu gidişle üç dört beş kürtaj olursunuz.

Kaç liralık prezervatif o ya yırtılıp içerde kalmış

Bu kadar kolay hamile kalınmıyor dediniz ya, tek ilişkiyle hamile kalan binlerce kadın var diye ilk geceyi söyledim. Bundan sonra zaten birçok yöntemle korunacağım bunu ilk seferde anlayamıyorsunuz maalesef.
Var var ben çok gördüm ilk geceden hamile kalıp sabah kusanları yeşilçamda burda size katılıyorum.

İki bebeğinizin de korunarak olması ilginç gerçekten. Korunduğu halde hamile kalanları ben sadece bu forumda gördüm. Asla istemiyordunuz madem keşke ona göre daha dikkatli davransaydınız. Şu an koşullar ne maddi ne manevi olarak bir bebeğe yeteceğinizi gösteriyor. Aldırıp aldırmamak sizin kararınız ben olsam aldırır mıydım evet aldırırdım. Hatta ben ilk çocuğu doğurmazdım diye tahmin ediyorum. Aralarında çok az yaş farkı olcak, tamam sonrasında rahat edeceksiniz ama bir süre hayatınız çok zor geçecek. Bununla başa çıkıp çıkamayacağınızı en iyi siz bilirsiniz. Ayrıca demek ki bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz konu sahibi. Bir daha asla çocuk istemiyorsunuz madem kökten çözüm tüplerinizi bağlatın derim.

Ayrıca şunu söylemek istiyorum yorumları şok içinde okudum çünkü kürtaj bir cinayet değil yasal bir haktır. Bencesi sencesi yok durum bu bilimsel olarak. Doğur çocuk esirgemeye ver evlat hasreti çekenler var yazan da gördüm evdeki çocuğunu öldür o zaman aynı şey yazan da. Kişi kürtajı kendisi tercih etmeyebilir ama bir başkasını bunu düşündü diye evlat katilliğiyle suçlamak gerçekten çok mantıksız bir durum.

Son kullanma tarihi geçerse daha çabuk yırtılıp delinirmiş birde herkes boyuna göre almalıymış dar ise o da yırtılırmış okudum aydınlandım ay hiç başıma gelmedi

Son kullanma tarihi geçerse daha çabuk yırtılıp delinirmiş birde herkes boyuna göre almalıymış dar ise o da yırtılırmış okudum aydınlandım ay hiç başıma gelmedi
Dar geldiğini sanmıyorum sadece bazı özellikli olanlar var alengirli onlarda boyut değişiyor. Bir de özellikle large boy istersen:)

Dar geldiğini sanmıyorum sadece bazı özellikli olanlar var alengirli onlarda boyut değişiyor. Bir de özellikle large boy istersen:)
Ya ben kadın doğumda çalışırken vajinal ultrason probuna prezervatif geçirirdik. Bazıları cart curt hemennn yırtılırdı hemen. iki kat takardık. Kalitelisi yırtılmazdı ama. Mutlaka kaliteli olmalı

Üzgünüm yeni üyeyim populer beddualarla ilgili bilgim yok. Üslubu düzgün olmayanlara, hadsiz yorumlara siz nasıl cevap veriyorsunuz, yazın öğreneyim bende bir dahaki sefere kimse okumak zorunda kalmasın:)

Kendi kararınız

Ama önce doktora gidip korunmayı öğrenin yoksa bu gidişle üç dört beş kürtaj olursunuz.
Daha önce hiç kürtaj olmadım. Şuanda kürtaj düşünmemin ana sebebi de ilk çocuğuma yetemeyecek olmak korkusu 2. Sebebi de evliliğim. Bu da yine bir yerde çocuğumu veya çocuklarımı düşündüğüm için. Korunmayı biliyorum ama herkesin buradaki gibi 3-5 yöntemle aynı anda korunduğunu bilmiyordum maalesef

Bakın ben ilk çocuğumu zaten doğurdum ve o zaman da korunduğumu belirtmem şart bile değildi sadece çok erken oldu yanlış karar vermişiz de diyebilirdim ki birşey diyemezdi. Gerçi eminim o zaman da Doğru karar verseydin!!! Diyenler çıkabilirdi. Neden yalan söyleyeyim böyle düşünülüyor anlayamadım. Bakın yukarda bir hanımefendinin doktoru tüpleri bağladığım halde hamile gelen oldu demiş. Amcamın eşi spirale rağmen hamile kaldı vs vs. Ben 6 yıl aynı şekilde korundum ve hiç bir şey olmadı evlendim 2,5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Durumu kabullenmemin en büyük sebebi de bize ilginç gelmesiydi. Heralde olması gerekiyormuş, çok şanslıymışızki bu 6 yıl içinde olmadı böyle bir durum dedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…