Tüp bebek ve kürtaj

Amin amin merak etme sen gelecekten maddi manevi biz de yıprandık ağlamaktan helak oldum ama topladım kendimi her şeyde var bi hayır tevekkül etmek lazım inşallah yoluna girecek her şey şimdi hiç olumsuzlukları kurma kafanda canım bu bizi iyice yıpratıyor🥺 bir hafta ağrım oldu benim de bugün 12.günü kürtajın senin kaç gün oldu ?
11. Günüm benimde 😞

Geride embriyom var ama. Sağlık durumları nasıl bilmiyorum. Tüp bebekte bebekte sorunlar daha çok çıkıyor nedense. Allahım sağlıkla kucağınıza aldırsın. Ben detaylı ultrason zamanından korkarken başka sorunlar çıktı 😭
Ben de haftalar çabuk gecse de cinsiyetini ögrensem diye bekliyodum kontrolde kalbinin durdugunu ögrendim zor günlerdi ama umutluyum yine de

merhaba, ben de 2 gün önce kürtaj oldum. Tamamen yıkık bir haldeyim. 8 haftalıktı kalbi atmadığı için direkt kürtajla aldılar bebeğimi. Tekrardan tüp bebek için ne bir ümidim kaldı ne de bir gücüm. çok ama çok zor geliyor artık her şey. ilk tüp bebek denememdi ama onun öncesinde 2 sene boyunca aşılamadır femaradır klomendir birçok şey deneyip her seferinde hayal kırıklığı yaşamıştım. pozitifi ilk defa duyup havalara uçtuktan sonra bebeğimin artık yok olması fikrine katlanmıyorum. desteğe ve ümidimin tekrar yeşermesine ihtiyacım var ama burada okuduğum kötü hikayeler beni daha da aşağı çekiyor. Ne zor şeymiş bu rabbim hepimizin yardımıcısı olsun

merhaba, ben de 2 gün önce kürtaj oldum. Tamamen yıkık bir haldeyim. 8 haftalıktı kalbi atmadığı için direkt kürtajla aldılar bebeğimi. Tekrardan tüp bebek için ne bir ümidim kaldı ne de bir gücüm. çok ama çok zor geliyor artık her şey. ilk tüp bebek denememdi ama onun öncesinde 2 sene boyunca aşılamadır femaradır klomendir birçok şey deneyip her seferinde hayal kırıklığı yaşamıştım. pozitifi ilk defa duyup havalara uçtuktan sonra bebeğimin artık yok olması fikrine katlanmıyorum. desteğe ve ümidimin tekrar yeşermesine ihtiyacım var ama burada okuduğum kötü hikayeler beni daha da aşağı çekiyor. Ne zor şeymiş bu rabbim hepimizin yardımıcısı olsun
Canım umudunu kaybetme bende kürtaj oldum 3.denememde tutmustu kalbi durdu ilk hafta kahroldum sonra bi sekilde alistim kabullendim simdi tekrar transfer hazirligina baslayacagim evleneli 4 sene olacak hala ugrasiyorum umudum hep var Allahım imtihan ediyor sabırlı olup beklemekten başka care yok embriyolarin genetigine baktirip saglikli olani transfer olabilirsin Allah yardımcımiz olsun

Kaybınız için çok üzgünüm 😢 bende 2. Tüp bebeğimde gebe kalıp kaybettim sizi çok iyi anlıyorum yazdıklarınızı okudum sanki kendimi gördüm çok duygulandım 😭 Rabbim inşallah tez zamanda kucağınızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun öyle güzel günler görelim ki yaşadıklarımızın acısını unutalım inşallah 😞🤲

15 yıl önce çok kötü bir kürtaj deneyimi yasadım.aşiri kanama ile yogun bakima alindim kanama durudurulamadı öluyordum.varın siz benim rahmi düşünün.üstüne 3 tane farkli zamanlarda cocugum oldu.olumsuz şeyleri kafanızdan atın.hiç birsey olmaz.güzel düsünün.en kısa zamanda evladınızı kucağınıza alın inşallah

Kızlar kan pıhtılaşmasına baktırdınız mı? Bende faktör 2 heterozigot, MTHFR homozigot çıktı. Kan sulandıcı kullanmam gerek sanırım

Back
X