- Konu Sahibi chocolategirl
-
canım ben zaten "acaba hata mı ettim konuşmakla,bu kadar gitmek isteyen birini niye tutmaya çalışıyorum" diye bile düşünürken,o bu akşam gelip "ben düşündüm,yok istemiyorum devam etmesini" dediği halde asla birşey yapacak değilim merak etme.korkularım var,tekrar devam edip sonunda hayal kırıklığına uğrayacağım aşikar aslında çünkü asla kendini değiştirmeye yanaşmıyor.hatalarının çok farkında,mesela yukarıda anlattığımı dün ona da söyledim..."tabii ki özel hayatlarımız olabilir ama 7/24 özel hayatının gerçekleşmesini beklemek evlilik için lüx olur" dedim,o da evet haklısın dedi...ama tabii sadece lafta.benden istediklerini beklediklerini söyle dedim,bir duysan gülmekten ölürsün..." ben ne yaparsam yapayım asla sinirlenmeyeceksin,susacaksın" buyrunnnnnnnnn böyle birşey var mı yaa? konuşma esnasında "ben sevgimi hissetmiyorum,emin değilim" bile dedi...benim yerimde kim olsa konuşmaya devam etmezdi.ama ağzından çıkanların hikaye olduğuna o kadar eminim ki!
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler...
kafam çok karışık,ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
gerçekten güvenmek çok önemli birşeymiş ve karşındakine güvenmiyorsan herşey bitiyormuş.bunu gördüm.
buraya yazdığım önceki konularım bittiğinde,ümidim vardı.uğraşırdım,düzelecek bu sefer derdim...
şimdi çok karamsar ve ümitsizim
kelimelerine mi inansam,hareketlerine mi... onu bile bilmiyorum
ki hepsi de yapay geliyor(iyi sözler ve davranışların)
inanın bağırıp çağırırken hakaret edrken çok daha sahici görünüyor gözüme..
"bu ayrılık beni çok üzecek,nasıl atlatacağım bilemiyorum.ama ayrılmak zorundayız. sen evine bağlı,eşine ilgili ,olgun bir adamı hakediyorsun.ben henüz bu değilim,hırslarım var,açım..(mevkiye,paraya) şuan hedefimde onlar varken sana istediğin zmanı ayıramıyorum.seni haketmiyorum ben... "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?