Beklenen son sanrm gerekleiyor...

bende senin gibi yeni evliyim ama bi fark var eşim beni daha 1 ayımız dolmadan terk etti. şimdi ayrıyız. 19 temmuz da evliliğimin ilk yılı dolacak ama 10 temmuz da da beni terk edişinin 11.ayı dolacak anlaycağın sadece 23 gün aynı evi paylaştım onunla. çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum. ama sen eşyaları falan hiç düşünme hepsini al ve çık o evden sana hatıraları falan yaşatmaz (belli bir süreden sonra) başta çok zorluk çekersin ama inan bana şimdiki halinden daha mutlu olacağın kesin. dilerim senin için herşey çok güzel olur...

O kadar üzüldüm ki, sindire sindire hepsini okudum yazılanların, bu adam hiç haketmiyor seni, hiç haketmemiş. Yazık.. o kadar güzelsin ki, yüreğin de yüzün de..
Boşanınca üzülürmüyüm diye düşünme sakın, sen evliliğin içindeyken yeterince üzülmüşsün zaten, elinden gelen herşeyi yapmışsın ilerde keşkelerin olmayacak, bir süre bocalayabilirsin ama emin ol sonra kuş gibi hafifleyeceksin. Evet filmlerden kareler gibi ama maalesef erkekler bugünün değerini çok sonra anlıyolar, sen düzenini kurup mutlu yaşarken o muhtemelen viraneleri olacak. Kesin konuşuyorum çünkü, öyle görünüyor ki bu evlilik şimdi bitmese 3 sene sonra bitecek, ve yine öyle görünüyor ki senin için de en hayırlısı bu olacak. Daha çok gençsin, elinde mesleğin var, bunları sadece ders olarak al ve önüne bak.. Bu adam senin hayat arkadaşın olamaz.
Yerinde olsam, onun düşünmesini evliliğinize şans vermesini falan beklemez valizini hazırlar kapının önüne koyardım. Çünkü o adamın hakettiği budur..

Dilerim ki, hayatının en kötü günleri bu günlerdir, karşına senin değerini bilecek birileri çıkacaktır..

merhaba arkadaşlar,
görüyorum ki hiçbirinizin yorumları,evliliğin devamını destekler şekilde değil.
ve burdaki insanların,sizlerin benim için,düşünceleri çok önemli. çünkü objektifsiniz,çünkü çıkar yok.
ailemi bile benim tarafımı tutabilirler diye,çok fazla dinlemiorum.

yeni bir işe başladım,bahsetmiştim ya...sabah 2 ile 6 arası çalışıyorum arkadaşlar.
ünlü bir insana vokal yapıyorum.
bu işi bekarken yapmıştım,o zaman sorumluluğum yoktu.rahattım.
evlenince de yapabiliyorum çünkü KOCAM GAYET NORMAL KARŞILIYOR.
hatta gelip almıyor,götürüp bırakmıyor.ben bir şekilde gidip geliyorum,türlü tehlikeler atlatma ihtimalim var.
kocam parayı seviyor,para kazanmam hoşuna gidiyor resmen ve bunun uğruna ,evlilik hayatının kaldırmayacağı bir işte bile çalışmama göz yumuyor.
o çok umursamadığı için ben de çalışıyorum.niye çalışmayayım?
he bu arada sabah benden kahvaltı da bekliyor bu adam,eve varmam 7 yi buluyor.o 8 de uyanıyor ve kahvaltı istiyor :) bu kadar bencil bu kadar düşüncesiz...
hatta dün arabada konuşuyoruz,bana diyor ki " sen çok değiştin,para kazanmaya başladığından beri bana cvp veriyorsun,kahvaltı bile hazırlamıyorsun" yani kazanınca kendini bişey sanmaya başladın diyor :)

böyle işte kızlar...

ayyyy ablammmmmmmm benimmmmmmm,........
seni cok severimmmm biliyorsunnn......
inan gözlerim dolduuu...... GÜCLÜ ol dicem ama seviyorsun....
pisman olucak göreceksin..... senin gibi birini bulmusss söyleniyormu daha yaaa.......
Ah bu kadinlar iste cok ilgi bekler, erkeklerde Calisir calisir, calismaya bahane bulur....
halbukii beraber yataga yattiginizda 1-2 güzel göz söylese sana yeter bilirim. .sanirim onuda yapmyior....
bu bilgisayar net olayida ayrica zittima gidiyor, valla evlenirsem ASLA ALMICAM EVIME... ben pc bagimlisiyim müzik dinlerim vs vs, ama asla almicammm........

ÜZÜLME ABLAMMM....... ayrica FISTIK GIBISINN nerde kiloooo ben göremiyom

merhaba arkadaşlar,
görüyorum ki hiçbirinizin yorumları,evliliğin devamını destekler şekilde değil.
ve burdaki insanların,sizlerin benim için,düşünceleri çok önemli. çünkü objektifsiniz,çünkü çıkar yok.
ailemi bile benim tarafımı tutabilirler diye,çok fazla dinlemiorum.

yeni bir işe başladım,bahsetmiştim ya...sabah 2 ile 6 arası çalışıyorum arkadaşlar.
ünlü bir insana vokal yapıyorum.
bu işi bekarken yapmıştım,o zaman sorumluluğum yoktu.rahattım.
evlenince de yapabiliyorum çünkü KOCAM GAYET NORMAL KARŞILIYOR.
hatta gelip almıyor,götürüp bırakmıyor.ben bir şekilde gidip geliyorum,türlü tehlikeler atlatma ihtimalim var.
kocam parayı seviyor,para kazanmam hoşuna gidiyor resmen ve bunun uğruna ,evlilik hayatının kaldırmayacağı bir işte bile çalışmama göz yumuyor.
o çok umursamadığı için ben de çalışıyorum.niye çalışmayayım?
he bu arada sabah benden kahvaltı da bekliyor bu adam,eve varmam 7 yi buluyor.o 8 de uyanıyor ve kahvaltı istiyor :) bu kadar bencil bu kadar düşüncesiz...
hatta dün arabada konuşuyoruz,bana diyor ki " sen çok değiştin,para kazanmaya başladığından beri bana cvp veriyorsun,kahvaltı bile hazırlamıyorsun" yani kazanınca kendini bişey sanmaya başladın diyor :)

böyle işte kızlar...

bu erkekler KÖLE olmamizi, sadece HIZMET etmemizi istiyorlar. :oklava::oklava::oklava:
al yumurtayi at alnina delikafaduldendelikafadulden al sana kahvalti mis gibi

ablamm, daha bosanma derimmm.... bida $öyle dene.... hic taviz verme hatta onu evde IGNORE et. yokmus gibi davran, kendi kendine gelicektir, eger ÖZLÜYORSA SENI.......
takma, yemeginide yapma, camasirinida yikama.... bak görürürsün nasil gelicek....
Sevdigin icin degilde MUHTAC Kaldigin icin geliosun, diye yüzüne vuur
bilmiom nekadar dogru dedim,.

Eşiniz bence sizin yanınızda komplekse giriyor. Sizi taşıyamıyor.
Hiç canınızı boş yere sıkmayın. Kilolu değilsiniz boş yere kendinize üzüntü yapmayın.
Mutlu ve huzurlu günler sizinle olsun.

eşim 22.00 gibi eve geldi,ben salondaydım.kalktım içeri geçtim o gelince. o da "tv izliyorsan rahatsız olma" dedi,geri geldim.otururken konu konuyu açtı,kendisi açtı konuşmayı yani...
ben de madem konu açılmış konuşalım dedim.
dedim ki " ayrılmak çok kolay ve inan şuanda konuşarak sadece kurtarmak adına yapmadığım hiçbirşey kalmasın demek istiyorum... dün ağladın ,sarıldın,kokladın..seven bir adam gibiydi davranışların.bunun hatrına konuşuyorum şuanda emin ol" dedim ve gerçekten o seven görünen eş hatrınaydı...

"madem bunca üzüleceksin ayrılınca,madem acı çekeceksin,neden kendinde birşeyleri değiştirmiyorsun,bence gel oturalım problem çözer gibi birbirimizde görmek istemediğimiz ve görmek istediğimiz şeyleri konuşalım"dedim... önceleri "yok olacağı yok,bitsin bu iş" diyince "niye halihazırda evlenecek biri mi var,acelen ne..niye bu yolu da denemiyoruz ki..hep olayların üzerine zor bela öpüşüp koklaşıp sorunları çözmeden barıştık.yapmamız gereken isteklerimizi birbirimize söylemek belki de...evlilik bu,oyuncak değil. ikimiz için de konuşuyorum.benim aklımda kalacak hiçbişey yok,senin de kalmasın" diyerek hafif yağ çektim ki amacım sadece ne yapmak istediğini görmek...
bu sefer "ayrı evlerde kalalım,mesela 2 ay sen babanlara git,sonra karar verelim" dedi... (tabii bunlar çok sinirime dokunuyor ama devam ettirmeye çalışıyorum ki konuşma gerçekleşebilsin" ben de " flört ve evlilik dönemi dahil en az 30 kere ayrıldık barıştık.değerimizi yokken anlayıp dönme durumunu çoktan aştık.önemli olan elindeyken kıymet bilmedir" dedim. bayağı bir konuşmanın üzerine (ki o hep bitsin olmayacak diyor) yarına kadar düşünelim kararımızı verelim dedi ve yattı...
biliyorum,ne gerek var bunca ısrara..belki ısrar etmei gereken o diyorsunuz ki öyle... ben ısrar etmedim,sadece düşünmesini sağlamaya çalıştım. bunu da gururumu kırmak olarak görmedim zaten... en azından ben tarafsızca elimden geleni yapmış olmak istedim...
ne düşünüyorsunuz konuşmayla ilgili kızlar?
bakalım yrn ne olacak...

canım ben senin eski bütün konularınıda çok iyi hatırlıyorum..
bence bu olayların tek nedeni eşinin henüz olgunluğa erişememiş olması..
dışarı hayatını özgür ruhunu seviyor olması..
bundan kısıtlanmak onu yoruyor...
bence...
eşin bir konuda iyi diyor..
bir süre ayrı kalın..
yaz dönemindeyiz işerinizi ayarlayın.. o biyere gitsin tatile olmadı sen git...
bi süre gelme 1-2 ay hiç ama hiç görüşmeyin...
o süre zarfında ikinizde bekarlık hayatına bi bakın...
özlem duyar birbirinizsin hayaty zor gelirse kıymet anlar ve ayrılmaktan vezgeçersiniz..
amaa olmadıı oda sevdi yalnız kalmayıı ozaman yapacak birşey yok..
ama şimdi beraber her gün aynı şeyleri konuşarak hiçbirşey elde edemezsiniz benim fikrimce...
size ikinizede ayrı tatil şart...
kafanızı dinleyin bi...

pazar günü yaşadıklarımdan sonra siteye bir girip bakayım dedim. bende büyük umutlarla evlendim. 4 seneye yakın bir beraberliğin ardından. bugün evleneli tam 74. gün. pazar günü yani 71. gün evimi terkettim. 35 günlükken bana vuran adamı kocamı herşeye rağmen çok sevdim ben. hala da öyle. ilk günlerim kabus gibiydi. tüllere bizim oralarda adettir kırmızı kurdele asıp süslerler. o kurdeleler neden asılı diye fırçaladı. ilk zaanlar hep alttan alan ben oldum. o bana bağırdı, çağırdı ben hiçbir şey yokmuş gibi sarıldım ona. kaybetmek istemiyordum onu. sonra yani bana vurduktan sonra sesimi çıkarttım, alttan almayı bıraktım. surat yapmaya başladım. değişen hiçbir şey olmadı. onun bir işi, bir tv si vardı. evlendik ertesi gün ben yemek hazırlamaya gittim. bir kere gelip bakmadı bana. o içeride tv seyretti, ben mutfakta öğle yemeği hazırladım. gelip o yardım etsin diye beklemedim ama gelse aşkım ne yapıyorsun dese yetecekti. bir gülüşüne canımı verirdim. yapmadı. sonra onu yapma, bunu yap, oraya gitme buraya geller filan geçti gitti. küsüp yemek yemedi, küstü yatağı terketti. soranlara hiçbir şey diyemedim. iyi desem sonrasında bir şey oluyor kötüye dönüyor. kötü desem bir şey oluyo iyiye dönüyor. yanyana gelince dayanamıyorduk birbirimize. beni o iniş çıkış yordu. ilgi sevgi göster dediğimde bana bırak akışına bırak dedi. ama benim dayaacak gücüm kalmadı. pazar günü sinirden kapının camını kırdım. hastaneye götür beni dedim. o babanı arayacağım gelip alsın seni dedi. ve beni o halde bırakıp evden gitti. sonrasında bir arkadaşını gönderdi. kapıyı açmayınca kendide gedi. babamların gelmeleri 1.5 saat sürdü. ve o halde beni göz göre göre kan kaybetmemi bekledi. annemler geldi başladı beni şikayete. nese sonra hastaneye gittik. elime dikiş atılıyor adamın aklına ben değil altınlar gelmiş. ya onları geri verirsniz ya da sülalenizi kuruturum diye tehditler savuruyor. gel hastaneye al dedik. geldi suratıma tükürdü. bunca şeyin arasında sen altın derdine mi düştün. şerefsiz, vicdansız, hırsız gibi hakaretler. ben öyle ufak hesaplar peşinde koşan biri değilim. öye olsa ona kredi kartı çıkartır mıydım? bana böye sözler söyleyen adam artık aramaz sormaz dedim. ama pazartesi öğleden beri arayıp soruyor. gel kurtaralım yuvamızı diye. birde bu sefer sade beni değil ailemi de kırdı. babam gidersen yüzüme bakma diyor. o öyle demese bile ben bu adamın artık nesine güveneceğim, nesine inanacağım. bitti ama yinede üzülüyorum.

Allahım yaaa adama bak..
eşler arasında herşey olurr .. yeri gelir sen affedersin ama bu aileye yansımış yaa..
eger bçyle yapıp 2 gün sonra yuvamızı kurtaralım diyecektiysee niye babanı arar eve çaırır hastaneye götürmesini isteyipp bu olaylara şahit ederki onları..
ailen tabiki istemez öyle bi adama geri dönmeni...
onaaa bunun böyle olmasının nedeni o oldugunu söylee...
şimdi ceremesini kendi çeksin....

bende senin gibi yeni evliyim ama bi fark var eşim beni daha 1 ayımız dolmadan terk etti. şimdi ayrıyız. 19 temmuz da evliliğimin ilk yılı dolacak ama 10 temmuz da da beni terk edişinin 11.ayı dolacak anlaycağın sadece 23 gün aynı evi paylaştım onunla. çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum. ama sen eşyaları falan hiç düşünme hepsini al ve çık o evden sana hatıraları falan yaşatmaz (belli bir süreden sonra) başta çok zorluk çekersin ama inan bana şimdiki halinden daha mutlu olacağın kesin. dilerim senin için herşey çok güzel olur...

ay 1 ay dolmadan hangi nedenle terk etti yaaaa :uhm:
şok oldummm

canım benım yenı ısın hayırlı olsun evet dedıgın doğru senı gecenın o saatınde yanlız bırakcak kadar bencılmış para hırsı burumuş gozlerını ama sende kuruş verme artık ona mademkı ayrılmak var bence para bırktır at kenara o mucadele etsın.Kaç yasında merak ettım ama yasa bakmıyor bu işler benımkı 35 yasında aha aynı hepsı işte sımdı belkı bende cıkartıp 5 mılyarı fırlatsam versem ona pesımde salya sumuk gezcek belkıde aaaaaahhhhh keşke olsada fırlatsam yuzne carpsam daa pesımden bır koşşsaaaa ama kendıme zarar gene ben odedıyımlede kalabılrım belkıde kerız odedı der gununu gun eder.Erkek bunlar ne yapcakları bellı olmaz.O beyat atlı prensler nerde kı bızım payımıza dusmedı bır tane :) şaka bır tarafa madem sen ayrılmayı cıddı cıddı dusunuyorsun paranı tut derım ben.Ve bence bır kez daha al karsına adam gıbı sorularına cevap versın sor ben bu saatlerde gelıyorum hıçmı merak etmıyorsun benı de..Bir kere daha konuş.Ve son noktayı koy.Boyle azar azar canın yanacagına bır kerede yan..Daha once kıskanıyordu demıştın belkı meslegın oldugu ıcınde bışey demıyordur yanı dersem kızarsa dıye...Ayyyy ne bıleyım ben benımkınıde bılıyorsun ıste ben kendı kocamı anlayamadımkı senınkını anlayayım çok ısterdım beyınlerının ıcıne gırıp orda ne olup bıtıyo gormek yada beyınlerın ıcındekı o hasarı onarmak..

Kendisine semerini yemesini söyle

arkadaşım yorum için teşekkür ederim ama hiçbirşey anlamadım.
sanırım eşek demek istiyorsun eşime.ama sence bunun bana bir faydası var mı?
mesajlara kapamışsın profilini,özel mesaj da kapalı.buraya yazmak zorunda kaldım.
elbette rep e ihtiyacımız yok ama sadece ilgi çekmek için anlamsız mesajlar yazmaya da gerek yok.eşime eşek demenin bana bir yardımı olmaz,ne yapmam konusunda düşüncelerini öğrensem sanırım daha mutlu olurdum...
yine de teşekkür ederim

yazdıklarını okudum..daha öncedende okumuştum.canım arkadaşım gerçekten çok güçlü bir kıza benziyosun.adam istemiyor ve düzgün gidende bişey yok.mesleğin var para kazanıyosun.fıstıkkk gibi bayansın.nie çekiyosun arkadaşım...al karşına tamam isteklerine kabul de ne gerekiyosa yapalım hadi de artık.nolur kendini bu kadar harcatma....

arkadaşım yorum için teşekkür ederim ama hiçbirşey anlamadım.
sanırım eşek demek istiyorsun eşime.ama sence bunun bana bir faydası var mı?
mesajlara kapamışsın profilini,özel mesaj da kapalı.buraya yazmak zorunda kaldım.
elbette rep e ihtiyacımız yok ama sadece ilgi çekmek için anlamsız mesajlar yazmaya da gerek yok.eşime eşek demenin bana bir yardımı olmaz,ne yapmam konusunda düşüncelerini öğrensem sanırım daha mutlu olurdum...
yine de teşekkür ederim

ilgi çekmeye çalıştığım yok, ihtiyacımda yok madalya mı takacaklar bana dikkat çekince, sadece seni maddi manevi kullanmasına sinir oldum, yazıverdim. Eşine imada bulunduğum için özür dilerim.
neden bana bu tip bi ithamda bulundun anlamadım, neden avatarın üstündeki yazıya taktın onuda anlamadım, gördüğün gibi rep böülümüm saklı, rep falan toplayamaya çalıştığım yok yani bunu ima etmeye çalışıyorsan, o sadece bi espiri :)
neyse yolun açık olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Seviyorum diyor ama hiçbir çaba göstermiyor
Böyle adamın sevgisi yerin dibine batsın!
Acıyorum böylelerine
Erkeklerin hepsimi böyle bilmiyorum
Birde kendilerini güçlü sanarlar
Oysa hep kadınlardır sevdikleri için savaşanlar....

dün eve geldi,4 günün üzerine konuştuk.çok kötüydü,resmen ağladı çocuk gibi... "bu ayrılık beni çok üzecek,nasıl atlatacağım bilemiyorum.ama ayrılmak zorundayız. sen evine bağlı,eşine ilgili ,olgun bir adamı hakediyorsun.ben henüz bu değilim,hırslarım var,açım..(mevkiye,paraya) şuan hedefimde onlar varken sana istediğin zmanı ayıramıyorum.seni haketmiyorum ben... "

cevap veremiyor,olmayacak,biz seninle mutlu olamayız.temel özelliklerimiz çok farklı diyip duruyor...

Bu erkeklerin bu tavırları uyuz ediyor beni. ....m yemedi diyemiyor uydur uydur bahane çok nasılsa :oklava:
Allah hayırlısını versin hakkınızda

Ya ask güzel bişi evet ten cekebilir. asık olabilir ama evlilik cok farklı bişi. sanırım eşinde bunu görmüş. yani seninle beraber olmayı bişiler paylaşmayı seviyor ama bu evlilik değil demekki. acık acık söylemiş benim baska amaclarım var diye. keşke imzayı atmadan güzelce konusma imkanınız olsaydı.
kilolarından seni kıskanmıyorum vs demesi kırıcı ama. ben baska şeyler gördüm eşinde yazdıklarından. sanırım senden vazgecmiş ama alışkanlık dönemini asamıyor. dile kolay o kadar zaman berabersiniz.
bu dönemi umarım cok zararsız bi şekilde atlatırsınız.

bi iki hafta önce dinlediiğim o billur sesin sahibisin dimi chocolate?? dedim ben mi yanlış hatırlıyorum..yüzü güzel sesi güzel,tanımıyorum ama eminim kendi de güzel bi kadına sahip we bundan haberi olmayan bi erkek (!),we ömrünü güzelliğini gençliğini ona adıyan bi kadın..ewlilik boşanma kawga tartışma konularına yorum yazmam pek,hani ne bilim boşan kurtul demesi kolaydır webaldir bi de..ama yazmadan edemedim senin topicine..hayatını zehretmeye değmez...rabbim hakkında hayırlısını wersin,werdiğin karardan emin kılsın seni..karşına hep doğru dürüst insanlar çıkarsın....

Back