Beklenen son sanrm gerekleiyor...

Yaptığınız şey kesinlikle onur kırıcı bir davranış değil, asla böyle düşünmeyin.. Bu evlilik bitse bile en azından "ben elimden geleni" yaptım diyebileceksiniz ve bu size iç huzuru verecek her şeyden önce..

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun a.s.

kelimesi kelimesine düşündüklerimi yazmışsın..

evliliğe emek harcamak ne zamadan beri onur kırıcı oluyor..

size davranışınızdan dolayı saygı duydum..inanın sonunda gönlü rahat mutlu olan siz olacaksınız..

hakkında hayırlı olan ne ise o olsun canım, ben artık gözlerinin içten bir şekilde gülmesini istiyorum. biz senin burda güzel yüreğini görebiliyorken, eşin nasıl göremiyor onada anlam veremiyorum. eminim eşine bi o kadar tatlı dillisin, bir o kadar şefkatlisin
bugün bir itiraf istesinde şöyle bir şey okudum

Sana "Bana bu kadar özen gösterme.", "Benim için bu kadar şey yapma.", "Benim üzerime bu kadar titreme." derken bana hep darılıyorsun karıcığım ama ben bunları seni sevdiğim için söylüyorum, sana olan sevgimi kaybetmemek için söylüyorum. Biliyorum ki erkekleri bu kadar şımartırsan, beklentilerini bitirirsen başka yere gideceklerdir. Aslında bu sadece erkekler için değil, tüm insanlar için geçerlidir. ılişkiler verebileceklerin ve alabileceklerin olduğu süre devam eder. Bana olan sevgini kaybetmek istemiyorum. Sana olan sevgimi kaybetmek istemiyorum

erkekler düz mantıkdır demişti bir topikte bir arkadaş, çok haklı, elde edeceği bieşy kalmayınca kaçmayı yeğlerler. keşfedecek bişey kalmamıştır artık.

sen elinden geleni yapmışsın, yine alıp karşına konuşmuşsun. kimbilir bu kaçıncı konuşma. kimbilir kaaçıncı kez senin tarafından bakmasını sağlamaya çalışman, yada biraz düşünmesini sağlaman. yeri gelmiştir söylenmişsindir, yeri gelmiş ağlamışsındır, yeri gelmiş bağırmışsındır. ama bence artık yeter. bence bugün neyse düşüncesi söylesin ki düşüncesi büyük ihtimalle olmayacak yürümüyordur. bırak gitsin. gönül isterdiki sihirli bir değnek olsada istediğin gibi bir eş olabilseydi sana. boşanmak son değildir. evet ne ümitlerle ne hayallerle kuruluyor yuvalar, neler yşanıyor,ne zorluklar çekiliyor, zor bir süreç. ama sen bana göre çok da güçlüsün çokda sabırlısın, bunca şeye gögüs gerebiliyorsan , bundan sonrası içinde güçlü olacaksın.

klasik bir cümle ama eşin senin sevgine layık biri değil maalesef, sen sevdiğin adamın göbeğine laf edermisin, sana gözükürmü, sen sevdiğin adam biraz geç kalsa biey geldi diye başına endişelenmezmisin, sen sevdiğin adamın azıcık suratı asılsa içinde bişeyler kopmazmı, seven insan sana bu şekilde davranmaz canımcım. heleki bu kadar yeni evliyken henüz ortada çocuk yokken, henüz çok büyük sıkıntılar yaşanmamışken, hadi gene devam ettinzi diyelim, bu aam sen hastalandığında altını değiştrebilecek kadar seni seviyormu? çocuğunuz olduğunda seninle birlikte saatlerce uykusuz kalabilecekmi, sen eşinin bunları yapabileceğine inanıyormusun. evlilik de evliliği yıpratabilecek çok olay çıkar insanın karşına daha bu kadarken böyle davranan birine güvenebilecekmisin bir daha. kendi adıma konuşayım senin yerinde olsam ben bir daha güvenemezdim. ve bana istediği kadar sarılsın ağlasın onun sevdiğine inanmazdım.

ben de inanmıyorum artık zaten.
o gece öyle ağladı diye "ağzından çıkanları takmayıp,hareketlerine inanarak o konuşmayı yaptım....ama ben şimdiden pişman oldum,gelir de bir havalarda iyi tamam filan derse bilemiyorum nolur...

ben de bunları düşündüm sevgili arkadaşım.bir gün çocuğum olursa anası da babası da sanırım ben olurum bu adamla devam edersem...aslaaaa kalkıp bakmaz bir gece olsun,
çünkü aşırı da tembel aynı zamanda...hasta olsam ,altım temizlencek olsa Allah korusun...hiç sanmıyorum,anacığım gelir bakar... daha lohusayken başlar kilo ver diye.. benim eşim yoldaş değil,kötü gün dostu değil ne yazık ki...

canım diğer açtığın konundan az çok biliyorum yaşadıklarını..

senin kocan boşnamayacak bak gör..

sana " 2 ay babanın eviine git, sende bende düşüneyim " diyor..

yaz geldi..

ee doğal olarak arkadaşlarıyla balıklar, gezmeler, tozmalar başlayacak..

sende buna konuşacak, onun tabiriyle dırdır edeceksin..

adam bunları diskalifiye etmek için gönderiyor seni..

istediği gibi atını koşturacak..

yaz geçecek..

sonra "karıcım barışalım" diiyecek..

canım önceki konularını kaçırmadan takip ettim
hep erkeklerin geneli böyle aynısı bizdede var vs. vs. dedim
sesin çıkmayıncada merak ettim hersey düzeldi sandım
evliliğin ilk aylarındaki çoğumuzun yasadığı klasik sorunlar tartışmalar dedim
ama görünen o ki eşin seni çoktan gözden çıkarmış belkide hiç yüreğine basmamış seni
bu kadar kırıcı bi insanla bencil sevkat yoksunu bi insanla
evlilik adına cebelleşmektense yollarını ayır daha iyi

nedir yani bu iki kavganın birinde kiloların işin içine giriyo:sm_confused:
bi kadının kilolu olması eşinin gözünde büyütülecek bir sorunmudur
her daim karşısında bi manken mi bekliyor bu adam
bunun hastalığı var hamileliği var hersey olabilir
hayatın boyu zayıf kalmak için komplekse sokar böylesi insanı ya:oklava:
adam bunu sorun yapıyo olabilir mi böyle bişey yasakkelime

diğer konularını da çok iyi biliyorum.
bana göre üzerine düşen herşeyi fazlasıyla yapmış, gereğinden fazla sabır göstermiş ve bu konuda içiniz müsterih olması gereken bir kadınsınız.

ben bu kadar fedakarlık yapamazdım.
ben karşımdaki boşanalım diye ısrar ederken bu kadar sakin olamazdım.
ben onun penceresinden bakmaya çalışmak yerine onu baktığı pencerenin dışına koyardım.

galiba biraz sert yazıyorum ve katı bakıyorum, o yüzden yazmadan uzaktan izliyordum konularınızı genelde.
ama cidden dayanamadım.

siz sabırtaşı değilsiniz.
evliliğinizi kocanızın kendi sitediği şekilde yaşamak zorunda değilsiniz -ki o da bilmiyor nasıl yaşamak istediğini ya neyse-
ortak istediğiniz hayatı yaşamlıydınız ama kocanız bencil.
hep ben diyen, ben mutlu olayım senin ne önemin var diye düşünen, hep kendisi yorgun olan biri.
can çıkar huy çıkmazmış.

siz 11 aydır mutluyum dediğiniz günlerde bile acaba'yla yaşıyorsunuz.
11. yılınızı gözünüzün önüne getirebiliyor musunuz?
halinizi demiyorum bakın, 11 yıl sonra hala evli olduğunuza inanabiliyor musunuz.
eğer hayırsa hayatınızı yıpratmayın daha fazla..

siz kocanıza fedakarlıkta, iyiniyette, sabırda 2 beden büyük gelmişsiniz.
standartlarda bir kadınlarla birlikte olmadığı için bu özverinin nimet olabileceğinin farkında değil.
farkına varmasında bence bu saatten sonra zaten..

sevgili essmeralda çok teşekkürler yorum için,
bence katı düşünmüyorsunuz,ben de aynısını düşünüyorum.
ben yaptığım bu evliliğe şans vermek istedim,ona değil.
onun şansı haketmediği çok ortada zaten.
ma evlilik iki kişi yaşanıyor,bunu unutmuşum.
diğerinin gönlü yoksa,uzlaşma değil,uzaklaşma çabasındaysa olmuyor işte...
uzaklaşmak lazım,haklısın

nedir yani bu iki kavganın birinde kiloların işin içine giriyo:sm_confused:
bi kadının kilolu olması eşinin gözünde büyütülecek bir sorunmudur
her daim karşısında bi manken mi bekliyor bu adam
bunun hastalığı var hamileliği var hersey olabilir
hayatın boyu zayıf kalmak için komplekse sokar böylesi insanı ya:oklava:
adam bunu sorun yapıyo olabilir mi böyle bişey yasakkelime

canım aksine zayıflamamı engelliyor.
yani motive etse,asla üzmese beni bu konuda ben çok tan bu işi başarmıştım.
ama hep baltaladı,güya çok istiyor vermemi.
açıklama bile yaptım,böyle konuşma veremem bile dedim...
kimisi bu laflara hırslanır,gider verir kilosunu.ben öyle değilim işte,kitlenir kalırım

Yazdıklarınızı baştan sona, yüreğim parça parça olarak okudum inanın, sanki ben yaşıyormuşum gibi geldi yaşadıklarınızı, ki siz gerçekten içindesiniz olayların allah yardımcınız olsun.

Bugün kararını size söyleyecek evet ama nerden bileceksiniz kararın altındaki gerçek nedenleri, belki yine parasal nedenlerden dolayı biraz kurtarmaya çalışalım evliliği diyerek zaman kazanacaktır. Ayrıca neden evi terkeden siz olasınız ki, kendi gitsin, aklınca ev kendine kalacak istediği herşeyi yapabilecek o evde. Belki hayatında yada aklında başkası bile vardır.

Bu işin gerçekten oluru kalmamış, bir an sizin için yeni bir hayatın hayalini kurdum ve içim öyle bir rahatlayıverdi ki, Öğretmenlik işiniz olsa, kendinize bir ev kursanız, (ki artık baba evinde kalmak çok zor olur) sonra işinizden artan kalan zamanlarınızda solistliğe devam etseniz. Vakitlerinizi hep doldursanız yani, o zaman çok takılı kalmazsınız da hayatınızın sorunlarında..sonrasında istediğiniz kiloya da geldiğinizde..herşey eminim çok güzel olacaktır ve pişman olan taraf eşiniz olacaktır. Ve belki hayat bu, karşınıza size gerçekten değer veren, size bakarken bile içi titreyen bir kişi çıkacaktır, sizi seven insandan korkmayın, şöyle bir bakınca gerçekten kendi sevdiğimizle değil de bizi seven kişilerle daha çok mutlu oluyoruz. Sevmek mi sevilmek mi derler ya, sevilmek gerçekten. Çünkü bir zaman sonra sizi seven kişiyi siz de sevmeye başlıyorsunuz. Ama erkekler bunu başaramıyorlar işte. Dilerim bundan sonrası için hakkınızda ne hayırlı ise o olsun.

Son konuşmanızdan sonra dün verdiğim tavsiyeye pişman oldum.
O küçücük beyniyle güya sizi incitmeden sizden kurtulmak istiyor.
Neden siz gidiyorsunuz ki öncelikle,sen git be adam,kadın dışarı yollanmaz,laf olur söz olur.
Erkek gider gitmesi gereken birisi var ise.. ıki ay sonra yok olmadı başaramadık demek istiyor kanımca,hatta bir arkadaş söylemiş bu yazı özgür daha bekar geçirmek istiyor muhtemelen.
Böyle kadınları böyle adamlar nasıl bulur hayret ederim hep.
Bu kadar özveriye bu kadar kıt bir insan nasıl denk gelir..
O ev dağılacaksa bile ,boşanacaksanız bile evden ayrılmayın.
Tam bilmiyorum ama bunun hukuki bir anlamı da var,boşanma aşamasında.
Bu durumu Kullanmak isteyebilir kocanız.
Bundan sonra su istese bile verilmeyi haketmiyor,değil ki sizin kadar ince bir insanı haketsin.
Çok genç olduğunuzu düşünüyorum,bu ilişkinin,evliliğin de bir ders bir deneyim olduğunu düşünün.
Herşey düzelir,hayatınızı sıfırlar,yeniden başlarsınız,yeter ki hep böyle dik durun..
Sizin gibi insanlar mutlaka mükafatlarını alır mutlaka..

çok sevildim ben sevgili birmelek,
ya da onu da oynadı güzelce bilemem...ama çok ısrar etti hayatıma girmek için zamanında
defalarca ayrıldım ondan,ilk zamanlar ailesi istemiyor diye...
ben ilk zamanlar ona düşkün değildim,oydu bana düşkün olan..
bir dakikasını benden ayrı geçirmek istemezdi.
ya anlatamam ,nerelere giderdik neler yapardık
nasıl oldu da bu hale geldik anlayamadım.
maymun iştahlıymış benim kocam,ben artık böyle düşünüyorum.
sevgisi de herşeyi de geçiverdi.evliliği bahane ediyor,ona göre değilmiş evlilik,önceki tartışmamızda söylemişti.
yorumlarınız beni çok rahatlatıyor,Allah hepinizden razı olsun

derins...canım çok teşekkürler...
inşallah mükafatını birgün onu tamamen unutarak ve kafamdan silmiş olarak almayı diliyorum Allah tan...
sanki hiç girmemiş hayatıma,ne acıyı ne mutluluğu (ki çok az ) yaşamamışım onunla gibi almak...
Allah a en büyük duam bu.
çok duygusalım ben ,dik durabiliyorum Allah yardım ediyor ama,
hep şu evin ilk kurulduğu gün aklıma geliyor.
bir kişi yoktu ailesinden,teyzelerim heba olmuşlardı.
zaten hep benim ailem vardı...şimdi emeklerimi kaldırıp çöpe atmak öyle zor geliyor ki...
ama olmak zorunda ve olacak

Allah hakkında hayırlısını versin canım, okudum sonunak adar yazdıklarını..Bilmiyorum ki bir insan çok severken nasıl böyle değişir,senin bakana şarkı söylerkenki videonu gördümi kendine şişman falan demişsin ama çok tatlısın, güzelsin, ne bileyim kilo bence sorun değil eşin başka şeyleri sorun ediyor gibi..
Daha 11 ayda böyle yaparsa nebileyim..Belki değişir diyeceğim ama bu zaman zarfında çok yıpranacağını da unutma..
Birşey diyemiyorum, Allah hakkında hayırlısını versin.

Çok zor haklısın ama kangren olan yeri kesip atmak en iyisi.Eğer kurtulma umudu hiç yoksa.Sağlam ol canım hayırlısı olsun senin için.:1hug:

kendimi senin yerine koydumda bir an için
kesinlikle kaldıramazdım bunları çok ağır gelir ezilirdim
tabi ki de evliliğim için elimdem gelen ne varsa fazla fazla yapardım
ama hep bi kanadım kırık içim yaralı olarak
geçen zaman içinde hersey yine aynıysa elde var sıfırsa
içimde sevgide olsa aklımda yarım kalmış hayallerimde olsa
kendime acıyıp gençliğime mutsuzluğuma acıyıp bu hayattan kaçarcasına herseyi bitirirdim
ötesini düşünmeden

daha onceki konularini biliyorum okumustum arkadasim bence yolun sonu burasi sizin evliliginiz tikanmis belki defalarca acmayi denemissin ama olamis ilgisiz kocayla bir our gecmez evli dul gibi yatakta yemekte sokakta heryerde yanliz esinin ya isi var ,ya evde yaninda olsa bile ilgilendigi baska bir hobisi var uzerine kilon yuzunden kiskanmiyor tavrinda bu ne bicim bir dusunce resimdeki sensen zaten guzel bir kadinsin kilo nedir verilir bak oncesinde vermisin yine verilir ama sen kilon olsada guzel bir kadinsin halt etmis Allahin kutugu kendi kim David Backham mi o neymis uzulme arkadasim boyle adama omrunun 1gununu birak 1saatini bile harcama sakin uzulme esyani vs hic birseyini ananin babanin emegini de birakma sakin yeniden baslarsin herseye ev tutarsin,bak isin varmis kendine gore duzen kurarsin iyi bir diyetisyene gidersin aksamlarin icin uzulme bir cok spor kulubu aksam acik uye ol o kilolu buldugu kadini bir gun incecik karsisinda gorsunde bakalim ne oluyor yilma hayat kisa yasam guzel gencsin guzelsin Allahin sumuklusune mi kaldin seni hirpalayacak bu hayatta en degerli sey kendinsin bunu aklindan cikarma birgun kendini toparladiginda gercekten seni mutlu edecek biri cikar yeniden yuva kurar bu kotu deneyimi unutursun mutlu olursun baslarda bu bosanma canini bir sureligine yaksada evlilikte yasadikarin hergun canini yakar

böye aklı başında işine gücünde anlayışlı fedakar eşi var adamın ettiğine bak sen ya..sende kusur bulamıyor saçma sapan kiloyu bahane edip burdan vurmaya çalışıyor işte akkılı ya kendince.gıcık oldum kocana söylemeden edemicem bak biri gidecekse sen gitme sakın o evden adam ev kurarken bile gram çaba vermemiş kurulu evi o adamın keyfine bırakırsan sana bişey demiyorum ben .evlilik ona göre değilse başta düşünseymiş canım.biz bazen saçma gururlar yaparız mutlu olamadım eşya mal mülk umurmda değil senin kocan bu gurur haketmiyor canım.o evi eşyaları o kurulu düzeni bırakama o koca müsvettesine yan gelip yatmasın senin emeğinin üstüne.yeni hayatsa derdi gayret etsin kendi düzenini kursun beyefendi senin imkanların ona cennet olmasın.

sinir oldum vallahi pislige bak sen 3hucreli beyni ile gul gibi esmer guzeli kiz bulmus eee bu hayatta boyle armudun iyisini ayilar yer resimlerine baktim masallah su gibisin isil isil Allah nazarlardan sakinsin seni bak ben rejime basladigimda 79kiloydum dogumdan sonra bu gun 60 oldum bu kulubun emegi cok birde ikide bir moralimi bozan kaynanamin emekleride unutulmaz simdi gorunce catliycak esimin ve buradaki diyet gruplariyla 40 bedene dustum sakin sende yilma kafan rahat etsin nasil verirsin kilonu 100kilo 90kilo olanlar ne yapsin sen 79san buna sevin yilma sakin

dilerim Allah çok mutlu eder seni inanki diyecek birşey bulamıyorum canım...inanıyorum ki çok güzel günler senin olacak senin için dua edeceğim...yolun ve bahtın hep açık olur inşallah:Saruboceq:

Back