Beklenen son sanrm gerekleiyor...

Geçmişteki konularınızı da takip etmiştim.
Evliliğinizin başlangıcında en mutlu olmanız gereken bir dönemde bu kadar sorun yaşamanız bu evliliğin yürümeyeceğini gösteriyor.
Eşiniz evliliğin ne demek olduğunu anlayamamış ve bu sorumluluğu taşıyamamış.
Maalesef ki evlilik sadece sevgiyle yürüyebilecek bir kurum değil.
Karşılıklı anlayış ve fedakarlıkla yürür.Fakat eşiniz bu durumu henüz kabullenememiş.
Sizin adınıza çok üzgünüm.

tespitlerin,özellikle kırmızıladığım tesbitin doğru.
belki birbirimize göre olmadığımızı biliyordu ama kaybetmemek için biraz benim ittirmemle evlendi...
keşke olmasaydı

Keşke..
Ayrı kalmak iyi gelecektir,kopacaksanız kopacak tekrar denemek isterseniz de deneyeceksiniz.
Boşan veya boşanma,terket ya da dayan..bunlar kolay laflar.
Siz hiç pişman olmamak için sonradan,bu ilişki için yapmanız gerekeni yapacaksınız.
Ezilmeden,büzülmeden,eğilmeden..
Ötesi kader olacak..

Sevmiyor olabilir artık,aşkı bitmiştir olabilir..
Bu durum için hangimiz" benim başına gelmez" diyebiliriz ki?
Hepimizin eşi birgün böyle davranabilir.
Bize düşen güçlü olmak her durumda.
Son defa da olsa bence fedakarlık ve anlayış gösterin.
Bir süre ayrı kalın ama bence o gitsin.
Allah Yardımcınız Olsun.

Ay canım ya..

Seni bekarkenden beri takip ediyorum, diyet topiclerinden falan..

Sonra evlendin sorunlar başladı, azalmadı arttı..

Yani anlattıklarına göre, bu evlilik iyiye gitmiyor..

Eşin, kurtarmak yerine, bana göre değilmiş evlilik, boşanalım diyor resmen..Yani o kafasında bitirmiş gibi.

Haklısın lafta boşanmak kolay ama iş ciddiye binince çok zor bir dönem..Yaşayanlar bilir..

Bekle biraz diycem sana..
Çekimser kal, 3-5 gün, 1 hafta 10 gün neyse..
Bakalım eşinin tavrı ne olacak?
Gerçi ben onu kararlı gördüm ama sen yine de kestirip atma..

Fırsat buldukça konuşmaya çalış, belki fikirleri düzelir ..

Baktın olmadı, yaşın genç, elinde mesleğin var, çocuğunun olmaması çok büyük şans, yeni bir hayat kurabilirsin, olmadı ayrılırsın..
Kimse boşanmak için evlenmez ama olmayınca da olmuyor baksana..

Hayırlısı.

eski konularını okudum ve derhal ayrıl derim
seni haketmiyor bu adam
ne demek senden çocuğum olsun istemiyorum başlı başına bu laf bile ayrılman için yeter

çok üzüldüm okurken ne diyeceğimi bilemedim inanki...evli değilim belki tam anlamıyla bilemiyorum yaşananları ama çevremde gördüklerim de yetiyor bazen...hemen ayrılma derim bende bir süre ayrı kal yada uzak dur ama başın dimdik olsun bir kez bile ağladığını görmesin senin...ne kadar sevebildiğini tahmin edebiliyorum ama bazen bizi hiç haketmiyorlar...direncine rağmen düzelecek gibi değilse bence kendi yolunu çiz,zaten mesleğinde var ayaklarının üzerinde durabilirsin...Ama gönlüm herşeyin düzelmesinden yana Allah yardımcın olsun...mafoldumben :teselli:

belliki evlilik ona ğöre değil canım
başına ne ğelecekse ğençlikte ğelsin
daha çok ğençsin

inanın inanılmaz üzüldüm ve şaşırdım..

o kadar hoş bi bayansınız ki..

eşinize haddini bildirmeniz gerekiyo..çok zor evet ama galiba çekip gitmeniz en iyisi..

bi süre kafanızı dinleyin sonra kaararınızı daha net verebilirsiniz...

dün eve geldi,4 günün üzerine konuştuk.çok kötüydü,resmen ağladı çocuk gibi... "bu ayrılık beni çok üzecek,nasıl atlatacağım bilemiyorum.ama ayrılmak zorundayız. sen evine bağlı,eşine ilgili ,olgun bir adamı hakediyorsun.ben henüz bu değilim,hırslarım var,açım..(mevkiye,paraya) şuan hedefimde onlar varken sana istediğin zmanı ayıramıyorum.seni haketmiyorum ben... "
artık tak etmişti bana da,hep boşanma sözünü duymak,iyiydim.boşanırsa boşansın diyordum.ama dün öyle yapınca,aylar sonra sanki boşanmışız da kaybetmiş gibi sarılıp koklayınca çok acı çektim çok senağlama ben de oturup ağladım onunla...

Bir tek şeye üzüldüm ki sizin bu kadar içi boş ama iş duygusal konuşma yapmaya gelince mangalda kül bırakmayan ve söyledikleri ile yaptıkları uyuşmayan bir adama verdiğiniz değer ve sevginin karşılığını haketmediğiniz şekilde almanızdan dolayı oda.mafoldumben

Kendisine bu kadar çok değer vermese idiniz o meşhur duygusal konuşmasında ağlamak yerine kafasını kırdı kıracak olurdunuz inanın ki çünki ya ne yaptığını bilmiyor yada dedikleri ile söyledikleri uyuşmuyor.

Sonuçta beyfendinin halı saha maçı yaparak, sizi ihmal edip arkadaşlarıyla görüşerek, gündüz torbaya girmiş gibi gece çalışarak ( daha doğrusu geç gelmek için bahane ederek diyelim öyle tabir etmişsiniz çünkü ), akşam eve gelince saatlerce okey oynayarak aç olduğu mevkiye ve paraya kavuşacamayacağını bizzat anlardınız ve bu size acı bir gülümsemeden başka da bi şey vermezdi.

Bence bu adam ya artık sizi sevmiyor yada iyi ihtimalle hazır değildi belki de sorumluluk almaya evlilik beyfendiye ağır gelmişte olabilir.

Ayrıca belirtmek isterim ki seven insan şekilciliğe takılıp kalmaz dış görünüşün yeri sevgi de bir yere kadardır en azından ben öyle biliyorum.

Adam evliliğe hiç hazır değilmiş.
Bazı erkekler herşeyi tüketip bitirmeden yaşamadan evlenince böyle oluyor.
Hala bekar gibi takılmak istiyorlar.
Anlattıklarınızdan ben evli bir adam değil ergen bir erkek çocuğu gördüm.
Size boşanalım demesi,senden çocuk istemiyorum demesi,kilo muhabbetleri.
1yıllık evli bir çift için çok çirkin bunlar..
Yaşı mı ufak,biraz ittirme ile sizi kaybetmemek için mi evlendi,bilemiyorum.

Bence karar vermek için acele etmeyin,bir süre iki ev arkadaşı gibi yaşayın her anlamda..
Bakalaım ne olacak?

derinss in dediklerine katılıyorum...
Tekrar "SEVGİLİ" olabilmeyi başarabilirsiniz gibime geliyor...Var sizde o cesaret...
O kadar belliki hala sevdiğiniz sadece alışkanlıkta değil...

Ayrıca ben olsam sizin gibi kadife sesli birini asla bırakmazdım:kedi:

Neden sen gitmeyi düşünüyorsun da o gitmiyor. Onun evi mi? Onu anlayamadım.
Eşyalarda anılar var diyorsan sen yeni eşyalar da alsan en uzağa da gitsen yüreğinden söküp atamadıktan sonra eşyanın ne önemi var.
Yürütsen de ayrılsan da güçlü olmak zorundasın.
Hayat güçsüzlere karşı çok acımasız.:1no2:

Araya boşanma lafları girmiş, kalp kırgınlıkları olmuş vs. Tabiki bu olaylar seni bunaltmış. Ama anlattıkların bana eşinin seni ve evliliği haketmediğini söylüyor. Yeni evli bir adamın bunları söylemesi normal değil, düşünsene ileride neler olacak.
İşin zor ama evliliğınin üzerinde kara bulutlar çoktan dolaşmaya başlamış. İnşallah en doğru kararı verirsin.

canım senınle konuları farklı ama aynı kaderı paylaşıyor olmak ıstemezdım..ama anlatmıstım benım esımde bılgısayar basına oturur sabaha kadar ama ben bunlardan dolayı esımden vazgecemem gercı belkıde hepsı bırıktı ve aılesı ılede problem olunca patladım oda var ama sunu bılmenı ısterım daha yenı evlısınız evlenmeden 3,5 yıl berberlıgınızde aynı evdemı yasadınız anlamadım ama eger aynı evde yasamadızsa evlılıgın ılk yılında bırbırıne aılşma devresı çok zor oluyor galıba cunku bende zorlanmıstım sonra oturmuştu herşeykı başka sorunlar cıkmaya başladı.Yuva kurmak çok zor ne mucadeler verıyoruz kurarken ama bozmak çok kolay benım mucadelemıde bılıyorsun suan ayrı yaşıyoruz ben baba evındeyim ayrılıp gıdınce baba evı eskısı gıbı olmuyor ezık hıssedıyorsun kendını yarım.Bencede bir sure ayrı yasayın hayırlısı bu ıse belkı ayrı kalınca ozler senı ama ozlersede gelırsede benım gıbı atlama hemen ben atladım salya sumuk agladım bıde karsısında benı sevdıgını soyledı ama değişen ne oldu hala baba evındeyım demıyokı 5 mılyar borc bır trafa ben aılemı bır araya toplamam karımı cocugumu yanı toplamam lazım borçsa borç once aılem demıyor ben erkek olsam once bır ev tutar aılemı alırdım arkama sonra borç derdım odenmezsede hacız gelsın alsın esyaları derdım 5 mılyar ıcın aılemı parçalamzdım.Ama erkekler ne dusunuyor bılmıyorum basıt onlar ıcın herşey.Sana dıycegım ımkanın varsa aılenle değil ayrı evde ol yanı aslında sen o evı terk etme bırak o gıtsın anılarsa eşyalarla olmuyor başka eşyalarda alsan yasadıkların hep ıcınde kalacak kırıklıkların..Bence bır sure ayrı kalmanız işe yarayabılır ama dedıgım gıbı bırak o gıtsın evı terk eden o olsun ben eger kayınvalıde yanında olmasaydım evı terk etmezdım onu kovalardım bır suru mucadele ıle sıkıntı ıle almışım esyaları bırakırmıyım ona..Suan bıle ben ayrılırsam kı oyle gorunuyor esyalarımı ıstıycem bırakmıycam ona nafakamıda alıcam hatta psıkolojımı bozdugu ıçın tazmınat davası bıle acıp kayınvalıdemın paralarını bıle alıcam boyle bır hakkım varsa tabı :) :jeyyar: canım ama dedımya evlenırsek bınbır turlu sorunla evlenıyoruz boşanma bu kadar kolay olamamalı inşallah duzelır herşey ve umarım herşey ıstedıgın gıbı olur.Bende senın ıcın dua edıcem.

canım benim çok üzüldüm ..işallah hakkında hayırlısı olur üzülme ..bence o bir bakanla şarkı söyleyen kadını iliklerine kadar kıskanıyor olmalı ..hani demişşinya artık kıskanmıyor bence yanılıyorsun ..sevgilerimle

önceki konuda sabretmen ve evliliğini devam ettirmen için
destekleyenlerden biriydim.
ama olmayınca olmuyor işte.

taktı bu adam boşanmaya
gerçekleştirmeden rahat etmeyecek içi
böyle bazıları işte
sorumluluk fazla gelince üstlenmek yerine
kaçmayı tercih ediyorlar.
tek taraflı olmuyor hiçbir şey çikolatam.
köpek gibi pişman olacak ama şimdi sadece vicdan yapıyor.
klasiktir "ben seni hak etmiyorum, sen daha iyilerine layıksın lafı"
ayrılmaya karar verenler karşısındakini böyle avutmaya çalışıyorlar
önünde güzel bir gelecek var
bırak bundan sonra uğraşacaksa o uğraşsın
birşeyleri emek vererek kazanmayı öğrensin artık
inan bana bir yıl sürer en fazla acısı
her gün sıkıntı yaşmaktan iyidir

pazar günü yaşadıklarımdan sonra siteye bir girip bakayım dedim. bende büyük umutlarla evlendim. 4 seneye yakın bir beraberliğin ardından. bugün evleneli tam 74. gün. pazar günü yani 71. gün evimi terkettim. 35 günlükken bana vuran adamı kocamı herşeye rağmen çok sevdim ben. hala da öyle. ilk günlerim kabus gibiydi. tüllere bizim oralarda adettir kırmızı kurdele asıp süslerler. o kurdeleler neden asılı diye fırçaladı. ilk zaanlar hep alttan alan ben oldum. o bana bağırdı, çağırdı ben hiçbir şey yokmuş gibi sarıldım ona. kaybetmek istemiyordum onu. sonra yani bana vurduktan sonra sesimi çıkarttım, alttan almayı bıraktım. surat yapmaya başladım. değişen hiçbir şey olmadı. onun bir işi, bir tv si vardı. evlendik ertesi gün ben yemek hazırlamaya gittim. bir kere gelip bakmadı bana. o içeride tv seyretti, ben mutfakta öğle yemeği hazırladım. gelip o yardım etsin diye beklemedim ama gelse aşkım ne yapıyorsun dese yetecekti. bir gülüşüne canımı verirdim. yapmadı. sonra onu yapma, bunu yap, oraya gitme buraya geller filan geçti gitti. küsüp yemek yemedi, küstü yatağı terketti. soranlara hiçbir şey diyemedim. iyi desem sonrasında bir şey oluyor kötüye dönüyor. kötü desem bir şey oluyo iyiye dönüyor. yanyana gelince dayanamıyorduk birbirimize. beni o iniş çıkış yordu. ilgi sevgi göster dediğimde bana bırak akışına bırak dedi. ama benim dayaacak gücüm kalmadı. pazar günü sinirden kapının camını kırdım. hastaneye götür beni dedim. o babanı arayacağım gelip alsın seni dedi. ve beni o halde bırakıp evden gitti. sonrasında bir arkadaşını gönderdi. kapıyı açmayınca kendide gedi. babamların gelmeleri 1.5 saat sürdü. ve o halde beni göz göre göre kan kaybetmemi bekledi. annemler geldi başladı beni şikayete. nese sonra hastaneye gittik. elime dikiş atılıyor adamın aklına ben değil altınlar gelmiş. ya onları geri verirsniz ya da sülalenizi kuruturum diye tehditler savuruyor. gel hastaneye al dedik. geldi suratıma tükürdü. bunca şeyin arasında sen altın derdine mi düştün. şerefsiz, vicdansız, hırsız gibi hakaretler. ben öyle ufak hesaplar peşinde koşan biri değilim. öye olsa ona kredi kartı çıkartır mıydım? bana böye sözler söyleyen adam artık aramaz sormaz dedim. ama pazartesi öğleden beri arayıp soruyor. gel kurtaralım yuvamızı diye. birde bu sefer sade beni değil ailemi de kırdı. babam gidersen yüzüme bakma diyor. o öyle demese bile ben bu adamın artık nesine güveneceğim, nesine inanacağım. bitti ama yinede üzülüyorum.

:1shok:
pazar günü yaşadıklarımdan sonra siteye bir girip bakayım dedim. bende büyük umutlarla evlendim. 4 seneye yakın bir beraberliğin ardından. bugün evleneli tam 74. gün. pazar günü yani 71. gün evimi terkettim. 35 günlükken bana vuran adamı kocamı herşeye rağmen çok sevdim ben. hala da öyle. ilk günlerim kabus gibiydi. tüllere bizim oralarda adettir kırmızı kurdele asıp süslerler. o kurdeleler neden asılı diye fırçaladı. ilk zaanlar hep alttan alan ben oldum. o bana bağırdı, çağırdı ben hiçbir şey yokmuş gibi sarıldım ona. kaybetmek istemiyordum onu. sonra yani bana vurduktan sonra sesimi çıkarttım, alttan almayı bıraktım. surat yapmaya başladım. değişen hiçbir şey olmadı. onun bir işi, bir tv si vardı. evlendik ertesi gün ben yemek hazırlamaya gittim. bir kere gelip bakmadı bana. o içeride tv seyretti, ben mutfakta öğle yemeği hazırladım. gelip o yardım etsin diye beklemedim ama gelse aşkım ne yapıyorsun dese yetecekti. bir gülüşüne canımı verirdim. yapmadı. sonra onu yapma, bunu yap, oraya gitme buraya geller filan geçti gitti. küsüp yemek yemedi, küstü yatağı terketti. soranlara hiçbir şey diyemedim. iyi desem sonrasında bir şey oluyor kötüye dönüyor. kötü desem bir şey oluyo iyiye dönüyor. yanyana gelince dayanamıyorduk birbirimize. beni o iniş çıkış yordu. ilgi sevgi göster dediğimde bana bırak akışına bırak dedi. ama benim dayaacak gücüm kalmadı. pazar günü sinirden kapının camını kırdım. hastaneye götür beni dedim. o babanı arayacağım gelip alsın seni dedi. ve beni o halde bırakıp evden gitti. sonrasında bir arkadaşını gönderdi. kapıyı açmayınca kendide gedi. babamların gelmeleri 1.5 saat sürdü. ve o halde beni göz göre göre kan kaybetmemi bekledi. annemler geldi başladı beni şikayete. nese sonra hastaneye gittik. elime dikiş atılıyor adamın aklına ben değil altınlar gelmiş. ya onları geri verirsniz ya da sülalenizi kuruturum diye tehditler savuruyor. gel hastaneye al dedik. geldi suratıma tükürdü. bunca şeyin arasında sen altın derdine mi düştün. şerefsiz, vicdansız, hırsız gibi hakaretler. ben öyle ufak hesaplar peşinde koşan biri değilim. öye olsa ona kredi kartı çıkartır mıydım? bana böye sözler söyleyen adam artık aramaz sormaz dedim. ama pazartesi öğleden beri arayıp soruyor. gel kurtaralım yuvamızı diye. birde bu sefer sade beni değil ailemi de kırdı. babam gidersen yüzüme bakma diyor. o öyle demese bile ben bu adamın artık nesine güveneceğim, nesine inanacağım. bitti ama yinede üzülüyorum.

:1shok:geçirmiyorum,artık.her şey olabiliyor hayatta.
üzülmen çok normal canım kimbilir ne hayallerle evlenmiştin.CADIARZU
şimdi de üstüne bir sürü hayalkırıklığı..................
ortada olmayan bir yuvayımı kurtarmaya çalışıyor.hayatında yeni bir başlangıç yapabilmek için dönme,derim:1hug:

valla canımcımmm
daha fazla kendini üzme artık yaaa
bu adam seni bitirdi resmen bitirdi.
artık kendi yolunu çiz, bir tek sevgi uğrunaaa bunları çekemezsin bir ömür boyu
boşanmak istiyorsa boşanın, yenidne başla hayata, seni senden çok sevecek, üzerine titriyecek bir gülüşüne hayran biri çıkcak belki karşınaaa
ben artık düzelecek bişey görmüyorumm
yolları ayırma vakti gelmiş bence

Canım bu adam bu evliliği kafasında bitirmiş...
Zorluklara göğüs germek evliliğini kurtarmaya çalışmak yerine pes etmiş hemen...
Boşan demek dile kolay.... Hakkıında hayırlısı :(

Bende bu sıralar boşanma olayını aklından çıkaramayanlardanım ama bir çocuğum var elim kolum bağlı... Nasıl kurtarabilirm evliliğimi diye düşünürken kocamın umursamazlığı beni bu evlilikten iyice soğutuyor....
Hakkımızda hayırlısı.....

Back