- 2 Mart 2009
- 2.356
- 1.537
- 658
- Konu Sahibi chocolategirl
foruma daha önce yazmış olduunuz konuları da okumuştum.. yazdıklarınız o kadar can yakıcı ki insanlarda erkeklere karşı güven duygusu bırakmıor, gerçekten çok üzüldüm..sanırım evlenmeden önce de sorunlar yaşıordunuz.. ben hep şunu düşünüorum, bir ilişki de en önemli şey çiftlerin iyi anlaşabilmesi çünkü ne kadar severseniz sevin tartışmalar sevgi die birşey bırakmıor.. evlilikle kıyaslanamaz tabii ama ben geçen sene 2 yıllık ilişkimi çok sevmeme, evlenmeyi düşünmemize rağmen sürekli kavga ettiğimizden, birbirimize çok fazla zarar verdiğimizden dolayı bitirdim.. belki ilk başlarda çok zordu ama bi kaç ay geçince ben napmışım, nie kendimi bu kadar üzmüşüm die düşündüm ama zararın neresinden dönsek kardır sonuçta..
size ne ayrılın ne ayrılmayın demeyi doğru bulmuorum, en mantıklı kararı verecek olan sizsiniz ama dışarıdan bakan biri olarak üzülerek söylüorum ki herşey iyiden çok kötüye gidior gibi görünüor artık birbirinize zarar vermeyin, zaman herşeyin düzelmesini sağlayacaktır.. umarım herşeyin hayırlısı olura.s.
size ne ayrılın ne ayrılmayın demeyi doğru bulmuorum, en mantıklı kararı verecek olan sizsiniz ama dışarıdan bakan biri olarak üzülerek söylüorum ki herşey iyiden çok kötüye gidior gibi görünüor artık birbirinize zarar vermeyin, zaman herşeyin düzelmesini sağlayacaktır.. umarım herşeyin hayırlısı olura.s.