Beklenen son sanrm gerekleiyor...

canım allah yardımcın olsuneşin galiba evliliğe alışamadı,sorumluluk fazla geldibiz kadınlar hem erkeklerden daha olgun hemde daha çok evimize ailemize düşkünüz belkide o yüzden onlardan daha çabuk adapte olabiliyoruz evliliğe.birde evliliğin en zor zamanları ilk 2 yıl derler yane biliyim zaman verin biraz birbirinize olmazmıgerçi sende çok yıpranmışsınhakkında hayırlısı olsun inşallah canım

canım ben zaten "acaba hata mı ettim konuşmakla,bu kadar gitmek isteyen birini niye tutmaya çalışıyorum" diye bile düşünürken,o bu akşam gelip "ben düşündüm,yok istemiyorum devam etmesini" dediği halde asla birşey yapacak değilim merak etme.korkularım var,tekrar devam edip sonunda hayal kırıklığına uğrayacağım aşikar aslında çünkü asla kendini değiştirmeye yanaşmıyor.hatalarının çok farkında,mesela yukarıda anlattığımı dün ona da söyledim..."tabii ki özel hayatlarımız olabilir ama 7/24 özel hayatının gerçekleşmesini beklemek evlilik için lüx olur" dedim,o da evet haklısın dedi...ama tabii sadece lafta.benden istediklerini beklediklerini söyle dedim,bir duysan gülmekten ölürsün..." ben ne yaparsam yapayım asla sinirlenmeyeceksin,susacaksın" buyrunnnnnnnnn böyle birşey var mı yaa? konuşma esnasında "ben sevgimi hissetmiyorum,emin değilim" bile dedi...benim yerimde kim olsa konuşmaya devam etmezdi.ama ağzından çıkanların hikaye olduğuna o kadar eminim ki!

Canim benim; konusmayla hata etmedin bence...kendine dair icinde hafifte olsa pismanliklarin var (onunkilerin yerinde kale bile alinmayacak türden ama kadinlar farkli iste)...bu noktaya gelmenizde senin de kendini sucladigin noktalar var...cabalamalarin da bu yüzden bence...bu yüzden konusmakla, son birkez denemekle hata yapmadin...sakin bunun icin kendini suclama...sen cok akli basinda bir kadinsin, yuvayi disi kus yapar mantigina "siginaraktan" bu zamana kadar cok caba sarfettin...icinde hic bir "keske" kalmasin bundan sonra...
Esinin gerekceleri cok bencilce! Hayatini yasamak adina sana kiyabiliyor, kurdugunuz yuvaniza kiyabiliyor...böyle bir sebeple hemde! Inanilmaz kiziyorum ki ona bi kasik suda bogasim geliyor onukötükedihüso
Eger hayatta istedigi gibi bir insan bulabilirse bize de haber versin! Hey Allah`im ya, var mi böyle birsey, ne yaparsa yapsin sinirlenmeyeceksin, susacaksin! O insan disi bir yaratik istiyor anlasilan...sor bakalim ona; sen onun gibi davransan acaba o susmayi sinirlenmemeyi basarabilecek mi?!
Bekle bakalim canim; aksam esinin karari ne yönde olacak...hakkinda hayirlisi olsun...

"'Ben sevgimi hissetmiyorum, emin degilim" cümlesine gelince...esine sinirleniyordum, ama artik aciyorum ona! Neden mi? Cünkü cok zavalli bir erkek...evlilikte hangimiz hergün "ah bugün esime öyle asigim ki öyle seviyorum ki" diye havalarda ucuyoruz ki?! Tamam, özlüyoruz...birlikte olunca mutlu oluyoruz vs. Her insan evlilikte alisir o duyguya; sevdigini bilir, ama baslardaki gibi yogun hissetmez...olagan olmustur cünkü...esin de böyle birsey yasiyor, ama zavallim! farkinda degil...senden ayri kalinca anlayacak o, seviyormuymus sevmiyormuymus!!! Akilsiz...

Son düzenleme:
Yüreğim çok acıdı yavrum.Allah yardımcınız olsun.:Saruboceq:

Belli ki ikinizde sevginizi kaybetmemişsiniz.Acı olan yönüde bu zaten seven iki insanın böylesine birbirini yaralaması.

Eşin evlilik hakkında hiç bir şey bilmiyor veya evliliği esaret gibi görüyor galiba.Sana karşı olan yetersizliklerininde farkında ve komplexe de kapılmış gibi geldi bana.Bu yüzden ilgisiz ve sevgisiz gibi dışa vuruyor.Yazık yazık; sevgiye yazık ediyor.Çocuk gibi davranıyor.

Allah mutlaka bir kapı açacaktır sana.Herşeyi mantığımızla halledemiyoruz maalesef;yüreğini dinle derim ben sana.Yüreğin doğruyu gösterecektir.Ayrıca yüreğinle verdiğin kararlardan dolayı vicdan azabıda çekmezsin.

Umarım en kısa zamanda fırtınalar durulur.Seni seviyorum.opuyorumnanaktan

canım beyzusum ben de seni seviyorum ,sağol Şeniz
benim adım yar, canım çok doğru düşünüyorsun... boşanarak neyin içine gireceğinin,sonradan ne kadar pişman olacağının farkında değil eşim... artık ısrarla boşanmak isteyerek kendi kendine ediyor,yapacak bişey yok... teşekkürler cnm

ya canım bitanem o kadar çok üzülüyorumki sana inan kendi kızkardeşim yaşıyormuş gibi tatlım sen o kadar iyi ve güzel kalplisinki o adam seni hiç bir şekilde haketmiyor yaaaaa offfffffffffff gerçekten çok kızıyorum eşine sana bunları nasıl yaşatır lütfen çok iyi düşün ve öyle karar ver senin üzülmeni hiç istemiyorum ben unutma senden bir tane daha yok herzamanki dediğim gibi kendine çok iyi bak canım Şeniz

merhaba kızlar,
eşim akşam eve geldi,gelmeden de aradı birşey lazım mı diye..neyse..
geldi,yemek hazırladım yedi.
eline sağlık dedi,kalktı,sonra yanıma geldi."aşkım gel beraber tv izleyelim "dedi ve öptü...
koltuğu açtı,yanyana uzandık,biraz izledik ve uyuyakaldı.
yani "tamam deneyelim" demiş oldu.
ama işin kötüsü ben denemek filan istemiyorum galiba.
nerden bileyim boşanma esnasında bana para vermemek için böyle yaptığını
(onun bir çeki var,ağustos ayında tahsil edilebilecek ve boşanma halinde bana o paradan verecekti)
belki de dedi ki "az daha sabredeyim,param filan olmasın,öyle boşanayım"
güvenemiyorum kızlar,keşke konuşmasaydım en son diyorum nerdeyse.
şimdi ne yapacağım ben... sen de amma kararsımışsın demeyin nolur.tamam evliliğimin devam etmesini istiyorum ama beni seven,isteyen bir adamla...
2 gündür cebine para var eşimin,bu sabah bir taksit ödenmesi gerektiğinden bahsettim.para yok dedi..ne eve para bırakıyor(nasılsa bende var ya ! )ne de taksit ödüyor...bu borcun son 2 taksidini de ben ödedim zaten. evin bir çok ihtiyacını uzun zamandır ben karşılıyorum.mutfak zaten umrunda değil,sadece yemek var mı,o var mı,bu var mı...bunu der...
yani kızlar sorsan,o parayı bilmem nereye verecektir,cevabı da hazır.ama sigarasına para ayırıyorsa bu eve de hergün para ayırması çok zor olmaz değil mi...
kızlar evet yazık ki ben kocamın ne sevgisine,ne hareketlerine asla güvenmiyorum.akşam gelip öpmesi filan hikaye,o kadar soğuk ki...
ne yapmalıyım? bana bir akıl verin nolur

canım açıkçası sanki banada biraz yapmacık geldi hareketleri..

sonra şöyle bir düşününce senden ayrılma duygusuda onu korkutmuş olabilir..

aslında eşinin sorunu sorumsuzluğu bence..sevgi eksikliği değil..

çünkü gerçekten çok güzel ve hoş bi bayansın..hele videonu izleyip sesini duyduktan sonra...

bi erkek senden kolay kolay vazgeçemez..

Allah'ım ne deyim diyeceklerim çok da offff konuşamıyorum işte...

Sen herşeyin farkındasın ve herşeyi yaşayan sensin canım ama bak ağzınla söylemişsin güven olmayınca gitmiyor, yürümüyor imzamda da yazdım ben...

Ayakları üzerinde durabilen bir arkadaşımızsın en azından kimseye muhtaç olmazsın iyi düşün canım seni acıtmayacak kararlar almaya çalış...

Hakkında hayırlısı olsun diyebiliyorum sadece...

geçinmeye gönlün varmı canım bu saatten sonra ? sen öyle bi çözüm istiyosunki sanki biri hap vericek onu eşine yutturunca eşin bambaşka bi adam olucak... eğer karşımızdakinin sorumluluklarını öyle yada böyle bi şekilde üstümüze aldıysak ona bi daha sorumluluklarını yaptırmak, hatırlatmak çok zor olur ve ona zul gelir... yola getirmenin bin tane yolu vardır o ayrı... siz biraz fazla yüz göz olmuşsunuz... ne parası ne eşyası bi yuva yıkılıyo o çekten alacağı paranın peşindemi hiç sanmıyorum bu kadar düşük karakterli bir insan için senin bu kadar mücadele edeceğinide düşünmüyorum... seni çok kırmış üzmüş belki canını en fazla yakıcak cümleyi bulup söylemiş... bu kadarını değil belki ama damarımıza basıldığı zaman hepimiz aslında "öyle düşünmediğimiz" ama karşımızdaki insanı en fazla acıtıcak cümleyi kurmazmıyız... eğer onun hakkındaki şüphelerine yürekten inansaydın emin olsaydın içten içe bilseydin inan içinde mide bulantısından başka hiç bir şey barındırmazdın sevginin kırıntısını bile... 16 yaşında değilsin çünki insan sadece o yaşlarda sebepsiz koşulsuz aşık olur sever... senin benim yaşımdaki insanlar seviyosa aşıksa mutlaka sebepleri vardır.. ben onları merak ediyorum canım...

canım Allah yardımcın olsun yaşadıkların hiçde kolay değil.evliliğinde çok yeniymiş gerçi 3.5 yıllık bir ilişkiniz varmış keşke o zaman fark edebilseydin gerçi keşke demenin çokda anlamı yok ama

Canım valla ılk okurken bende esının paracı oldugundan bahsetmenden ağustosda alıcağı para ıcın bunu yatıgını hıssettım AMA lutfen uzulme benı pek de fazla dıkkata alma bılıyorsun bende yaralıyım ve erkeklere dusman gıbı bakıyorum suan guvenemıyorum.Bır de bana ılgınç gelen beraber tv ızledınız ve o uyudu yanı okadar mı uyudumu yoksa detaylaramı gırmek ıstemedın anlayamadım ben.Yanı uyumussa hıçbışey konusmadan o bıle garıp geldı bana yanı barışmak devam etmek ıstedıgını bellı edıyorsun ama uyuyosun yaaa ben anlıyamıyorum yada hakıkaten bır garıplık var bunda ama ben senı doldurmuş olmayayım sadece yorum bu cunku benıde bılıyorsun kı bızde bu akşam yemege çıkıcaz aradı ve o ıstedı ve aynen bende senın kadar guvensızım çunku ben ona dunkı tel kavgamızda 5 mılyarı buldum ben dedım sımdı de kuruyorum acaba onu dedım dıyemı benı aradı da yeemege cıkmak ıstedı dıye kuruyorum kafamda anlaycaz bakalım neler olcak bu akşam..Yanı nedesemkı sana aslında sen kafanda bıtırdıysen barı parandan olma zaten bunca zaman hep zararı dokunmuş evın erkegı sen olmuşsun.Ama o sana dun yaklaştıgında heyecan duyduysan bence kendıne de onada bır şans daha ver derım ben.Hiç olmazsa bır kez daha denedım dersın ama sende bır kapırdanma varsa yoksa bırak gıtsın zaten..Hakkında hayırlısı ne ıse o olsun dun kendım ıcın dua edemedım içimden gelmedı hıç senın ıcın dua ettım ama duzelsın dıye degıl nasıl mutlu olucaksa oyle olsun dıye umarım kabul olur kendım ıcın çok ağlamadım ıcıme attıım hep senın ıcın ağladım belkıde ağlamak ıcın bahanem sendın ama senı okadar ıyı anlıyorumkı canının nasıl yandıgını cunku ne yapmaya alıştıklarını anlayamıyoruz bır oyle bır boyle.Seni tanımak çok ısterdım sana sarılıp ağlamak dertleşmek suan bıle gozlerım dolu dolu oldu zor tutuyorum kendımı ama dua etmekten baska caremız kalmadı galıba Allah yardımcımız olsun o ıyısını bılır umarım bızım ıcınde bır yerlerde ıyı bışeyler dusunmustur.Opuyorum senı kocaman.Özelden msn adresımı yazıcam ıstersen eklersın.

ilk satırlarda sevindim
ama sonlara geldikçe pek samimi tavırlar içinde olmadığı belli
haklı olabilirsin belkide elindeki yüklü parayı kaybetmemek için
böyle davranıyor olabilir
ve para kazanan bi erkeğin eşi çalışıyo olsa bile evin geçiminde
masraflarda ön ayak olması gerekir
ama bu şahsına münhasır kişi ne taksit ne masraf düşünüyo
hepsini senin üstüne yıkmış sorsan evin erkeğiyim demesini bilir
canım eşinin bu tarifi mümkün olmayan dengesiz tavırları
seni büyük bi ikilem karasızlık içinde bırakıyor
inşallah kısa zamanda öyle yada böyle bu iş yoluna girer ki
ne yapacağını bilesin

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler...
kafam çok karışık,ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
gerçekten güvenmek çok önemli birşeymiş ve karşındakine güvenmiyorsan herşey bitiyormuş.bunu gördüm.
buraya yazdığım önceki konularım bittiğinde,ümidim vardı.uğraşırdım,düzelecek bu sefer derdim...
şimdi çok karamsar ve ümitsizim
kelimelerine mi inansam,hareketlerine mi... onu bile bilmiyorum
ki hepsi de yapay geliyor(iyi sözler ve davranışların)
inanın bağırıp çağırırken hakaret edrken çok daha sahici görünüyor gözüme..

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler...
kafam çok karışık,ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
gerçekten güvenmek çok önemli birşeymiş ve karşındakine güvenmiyorsan herşey bitiyormuş.bunu gördüm.
buraya yazdığım önceki konularım bittiğinde,ümidim vardı.uğraşırdım,düzelecek bu sefer derdim...
şimdi çok karamsar ve ümitsizim
kelimelerine mi inansam,hareketlerine mi... onu bile bilmiyorum
ki hepsi de yapay geliyor(iyi sözler ve davranışların)
inanın bağırıp çağırırken hakaret edrken çok daha sahici görünüyor gözüme..

eşin şu anada evliliği devam ettirmek isteyen bi tavır sergilemiş
fakat güven verici olmayan bi tavır
sende bundan yola çıkarak evliliğinizi devam ettirmek istercesine davran
bakalım nereye varacak dediğin gibi elindeki para gitmesin diye mi
böyle yapıyor yoksa evliliği bozulmasın diye mi çaba sarfediyor
önümüzdeki günlerde belli olur

canım bu adama evlilik zor gelmiş kendide söylüyor zaten yapabileceğin tek şey kabul edip gitmek.şuan üzgün olduğun için çok duygusallaşmışsın haklı olarak ama bir eşin sürekli senden boşanacağım diye tehdit edip durduğu bir evlilik ne kadar devam edebilirki o baştan pişman olup aklında bitirmiş ve çabalamamış hiç bir şeye.sende ailenle paylaş ve destek al onlardan...allah yardımcın olsun canm...

choco lütfen ama lütfen artık bu herif için kendini üzme ve gayet kararlı bi şekilde sen devam kararı vermişsin ama ben artık seni istemiyorum de ve bitir
bu adamdan ne köy olur ne kasaba
yeter bu kadar çabaladığın değmeyen bi adam için bu kadar yırtındığın
sen elinden gelenininde fazlasını yaparak bu adama tahammül ettin şans verdin
sana en son olayınızda da karşında pişman olan bi adam yok affetmeseydin sonu yine aynı gibi cümleler sarfetmiştim
bununda sonu yokki bi tanem böyle bi ömür nereye kadar gider
adam gayet rahat para hesapları derdinde inan şimdiki üzüntülerinin acısını 2 sene sonra sağlık problemlerinle ödersin
ne için? kimin için?
daha çok gençsin çokta güzel ve hoşsun lütfen ama lütfen artık kendini yıpratma :teselli:

dıger konunuda bılıyorum cnm duzelcektı belkı bı umut ama bır kere koptumu olmuyor işte ..

"bu ayrılık beni çok üzecek,nasıl atlatacağım bilemiyorum.ama ayrılmak zorundayız. sen evine bağlı,eşine ilgili ,olgun bir adamı hakediyorsun.ben henüz bu değilim,hırslarım var,açım..(mevkiye,paraya) şuan hedefimde onlar varken sana istediğin zmanı ayıramıyorum.seni haketmiyorum ben... "

şu şekılde eşinin soylemesı bıle sasırttı bılıyor demekkı kendını canım

nolcak bılmıyorum ama barıssanız bıle cok surmeyecek bunu bılıyorum :(

Back