Beklenen son sanrm gerekleiyor...

bence saygı bitmiş aranızda sevgi aşk ayrı bişey ama saygı olmadıktan sonra o evlilik artık yürümez. eşimle bende kavga ediyorum ama hakaret boyutunda ses yükselterek şiddet göstererek değil. tartışıyoruz . büyük konuşmak gibi olmasın genelevden bir kadın alsaydım gibi bir laf söyleseydi bana bir daha geri dönmezdim .. sakın ha sakın çocuk yapmayın kesinlikle evlilik kurtarıcısı olarak düşünnmeyin çocuğu lütfen. mutsuz bir yuvada yaşatmayın. eşinizi ben olsam artık bu durumdan sonra affetmem sizinde mutlu ve huzurlu bir hayata ihticanız var

iyi günler

genelevden evlensin arkadasım bırak su adamı bundan adam olmaz biz anladık sen anlamadın galiba...bak yine söylüyorum dünyada tek erkek bu degil gençsin cocugun yok karsına cok cok iyi bir erkek kıskanan sahiplenen sana aşık biri cıkar süper bi hayat kurarsın yeniden boşa ve kurtul bu ne rezillik..

hepiniz haklısınız arkadaşlar... bir kere söyleyeyim ki ben hala kararımı vermiş değilim olanlar karşısında. hepinize tek tek hak veriyorum ben de olsam aynı tavsiyeleri verir,aynı şekilde düşünürdüm.
diyelim ki bir kere daha denedim, ÇOCUK FıLAN OLMAYACAK,burası kesin.
çok karışık kafam,bazı şeyleri gerçekleştirmek çok zor. Allah kimseyi ikilemde bırakmasın... Karar veremiyorum . şu an için sadece aynı evde yaşayan iki insanız,yaklaşmaya,onarmaya çalışıyor ama bunlar defalarca yaşandı,ben de etkilenmiyorum artık.

hilal neden karar veremiyorsunn ??? yapma güzel arkadaşımmm yazık etme artık kendine kızıyorum sana ciddennn... alışkanlık bağımlılkmı yaptıı neresini sevip nasıl durabiliyorsun ve onun soyismi altında nasıl yaşıyorsunnn.........

bana kızanlar olduğunu ve kızmalarının sebebinin de beni sevmeleri olduğunu biliyorum.çok sağolun arkadaşlar.
eşim bu dengesiz davranışlarıyla,aile çevremde de ,bir daha insanların beni dinlememesi,dinlese bile tavsiye vermemesine sebep oldu. "nasılsa barışırlar" düşüncesiyle hiçkimse yanımda olmuyor artık.haklılar,herkes haklı...
belki de bu konuyu kapattırmalı ve artık asla buraya birşey yazmamalıym.kendi karmaşama sizleri de ortak ettiğim,sizleri de üzdüğüm için özürdilerim.belki çoğunuz "burda konuştuk konuştuk,kadın yine bildiğini yaptı,kandı adama,boşuna yazmışız o kadar" diye düşünüyordur.ama bilin ki,çok kötü olduğum,nefes alamadığım zamanlarda burda yazılanlar bana çok iyi geldi.
tekrar ediyorum,kararımı henüz vermedim. ne yapacağımı ben de bilmiyorum.ama herkesten özür diliyorum.iradesizliğim,merhametim,emek verdiğim için çekip gidememem,korkularım,endişelerim yüzünden özürdilerim!..

güzel bacım, çocuk asla yapmam diyosun bu adamdan. ama hala bi tarafın onu seviyo belli ki.
peki.

peki, çocuk yapmak istemediğin adamla evliliğin manası ne? sen düşün diye sordum bu soruyu, cevaplamana gerek yok. Allah yardımcın olsun.

off yine barışacaksınız ve yine affedeceksiniz.bunu anladım ben.
kendinize bunu neden yapıyorsunuz.. neden.
sonunun ne olacağını bile bile lades neden diyorsunuz..
diyecek artık birşey kalmadı . haklısınız.
iyi akşamlar size.

hilalcım sana baktıkça annemi görüyorum...evli olmadığım için empati kuramam seninle ama annemden tecrübeliyim hakkaten..sana boşan kurtul diyoruz belki ama sende haklısın boşanıp yeni hayata başlamak hiçte kolay değil.neler yaşadı neler etti babam bilsen.anlama veremezdim hala annemin babam demesine.annemin bana dediği tek şey 'sevgi kolay kolay ölmüyor kızım ha deyince'...yaşadığın sıkıntıyı karmaşayıda anlıyorum...ama bizde 5 gün huzur varsa 15 gün huzursuzluk vardı...ve bir gün geliyor insanın canına tak ediyor...o zaman sevgide kalmıyor...babam yıllarca yaptığın çekiyor şu anda...gençken insanlar sanki hiç ölmeyecekmiş gibi düşünmeden hareket eder..ama yaşlandıkça ve ruhen ve bedenen çökünce insan aciz olduğunu anca anlıyor ve pişmanlıklarda başlıyor...babam şu anda kalp hastası yapayalnız bir adam.annemse şu an hobilerine sarılmış hayata tutunmaya çalışan sosyal bir kadın.babam kendi seçti bu hayatı ben çok acıyamıyorum.ne kadar ağır güçlü kariyer sahibi bir adamın artık acınacak hale gelmesi..annemde sevgi kalmadı gibi sadece bir zamanlar deliler gibi sevdiği adama sadece acıyordu ta ki geçen hafta öğrenim kredimin geri ödemesi için yardım isteyene kadar..anamın yemediği hakaret kalmamış...eskiden annem yatalak olsa yine de bakarım diyordu ama şimdi geberirse gebersin diyor...sevgiyle acımanın ayırdını yapmalısın...ve hasta ruhlu bir herifle yaşadığın müddetçe genelev muhabbetinden daha da yaralayıcı sözleri duyacaksın..hani yüzümü görmek istemiyordun desene bir kere...bu sefer tekmeyi sen koy madem ailende destek....

ArkadaŞım senı en ıyı anlayan benımdır emın ol okadar agır laflar ıŞıtmesemde Çok kavgalar ettık artk bızede kımse yardımda bulunup dınlemıyor bıle bende senın gıbı vazgeÇemıyorum aglamalarına kanıyorum bekara boŞaması kolay derlerdı gÜlerdım evlenmesı Çok Çok kolay ama cıdden boŞanmak zor...ne kadarını unutup yutabıleceksın yada yutmuŞ gÖrÜneceksın bılemıycem.bır yerde tekrar patlarsın bu hatayı bır kere yaptın tekrar hemen Şans verme ....bıŞey sorucam senın eŞınde ıkızlermı bu kadarmı benzer yahuuu dengesız sÖyledıgı yaptıgını tutmaz ıŞıne geldıgı gıbıdır hep kendını haklı bılır herŞeyın en ıyısını o bılır ve sana sorma zbıle..burdakılere de kızma kımse senı yargılayamaz sana sadece fıkır verırler kararı verecek olan sensın hayat senın.anlatmaya devam et bızı merakta bırakma...

Ortada karşılıklı uygulanmış bir şiddet var ve artık dönerseniz korkarım karşılıklı zarar vermeleriniz artarak devam edecektir..
Dayak ve aldatma alışkanlık yapar,kolay gelsin ne diyelim...
Umarım mutlu olursun hep..

hilalllllllllll yapma bee güzelimm lütfen bunu kendine yapmaa canım sakın bir daha deneme çünkü sonuç aynı inan bir ışık olsaa bir şans daha ver derimm ama yokk yokk yokk yene hüsrana uğrayacak yene üzülen sen olucaksın lütfen aklını başına toplaa hiç bir şey düşünmeden arkana bile bakmadan çek gitt

Gene aynı şeyleri, belkide daha fazlasını yaşıcaksın Elde kaldırdı bi kere, yapma be Hilal'im Ama bekara karı boşamak kolay derler, en iyisini sen bilirsin gene..

kendini seviyorsan azicik donme bu adama artik.. kendi hayatini kur kendini onar.. ama biz ne desek bos biliyorum sen simdi hep guzel anilari hatirlamaya basliyorsun uzuluyorsun bunlari dusununce.. bir yanin kal diyor o yuzden..
yazik ediyorsun kendine o kadar diyorum..

canım kusura bakma ama bu adamın dilinin ayarı yok
ben en başında BıR şans vermeni istemiştim
en kötüsü bile bi şansı hakeder demiştim
ama adam olana!!!!
bu adam diil valla bildiğin odun
ben ''hemen boşan neden bekliyosun'' gibi kesin cümleler kurmam
hayat senin hayatın ama
ben beni istemeyen bi adamın yanında bir dk bie durmam merhamet etmem
kelimeler ağzından dökülürken o sana merhamet ediyormuydu???
sana vurana sende vuracaksın tabiki bu yüzden kendini neden kötü hissediyorsun
etkiye tepki vermezsen ölüden ne farkın kalır ki?
verdiğin tepkiler yaşadığının bi kanıtı
bu yüzden kendini suçlu hissetme
merhamette etme
merhametten maraz doğar bunu çok iyi biliyorsun sen!!!!!!!!!!

ha birde kimseden özürdileme dediğim gibi hayat senin hayatın
insanlar yorumunu yapar sen kararını verirsin

Son düzenleme:
ben çok düşündüm,geri geldiğinden beri düşünüyorum.
şu söylediklerime inanın, onu asla affetmezdim ben,bir dak bile düşünmezdim.
böyle olmamın sebebi kendimi de suçlu görmem.
evet çok ağır konuştu bana,hepsini size bir bir yazdım.ne eksik ne fazla.
ama hala anlamadığınız birşey var.olaylar esnasında sinirime engel olamayıp ona vuran ben oldum.
bazı arkadaşlar demiş ki" o sana vurduğu için sen de ona vurdun bu normal"
arkadaşlar,ona vuran benim.ben ona vurduğum,bağırdığım için o da aynılarını yaptı.ben başlattım yani.bunu defalarca yazdım buraya ama kimse görmüyor mu,görmek istemiyor mu anlamıyorum.
onu affetmek için yazmıyorum bunları,sadece doğru olanı yazıyorum.her zaman yaptığım gibi.
onun hatası daha çok,bu açık.ama ben de hatalı olduğum,kocam olan insana el kaldırdığım için suçlu hissediyorum.beni tutan bunlar. keşke ona vurmasaydım,herşey daha olay olurdu benim için... şu bir gerçek ki,o,üstüne çok gitmediğim sürece bana kötü söz söyleyen veya vuran biri değil. hee üstüne gitsem bile bunları yapması doğru değil.ama ben de idareyi bilmiyorum işte,çabuk parlıyorum.zaten sadece ben haklı olduğum için değil,herşeyi bir kenara koysak,anlaşamıyoruz biz.bu bile ayrılmak için yeterli bir sebep... keşke..keşke öfkeme yenilmeyip,daha haklı olsaydım.

Bence yınede barıŞırdın sen vurmanla alakası yok gÜzelım sen vazgeÇemıyorsun hatanın bÜyÜgÜnÜ kendınde gÖrÜyorsun.bende senın gıbıyımdır Öfkeme hakım olamadıgım kendımde hata buldugum ıÇın ayrılamıyorum ınsan kendınde hata gÖrmese zaten Çok kolay gıder ayrılır....herkes kendını yaŞadıklarını daha ıyı bılır ama bence barıŞmadan Önce bır terapıste gÖrÜnÜn zaman herŞeyın ılacıdır ama ne kadarını o lafların yutacaksın zamanı gelınce kafasına kakarsın yÜzÜne vurursun al sana yıne kavga sebebı.ÖmÜr bÖyle kavgalarla geÇıp gıtmıŞ bakarsınkı?bu erkekler karılarının sadece susmalarını ve pofpoflamalarını ıstıyor canın sagolsun desen kavga Çıkmaz...allah kolaylık versın

Off sıkılmadan okudum valla sayfalarca yazıyı.Tek diyeceğim şu ki sizin daha çekecekleriniz var.Bile bile lades oynuyorsunuz.Allah yardımcınız olsun.

bence bu ilişki masumiyetini kaybetmiş. saygı bir kere gitti mi bir daha bulamazsın en ufak bir sinir anında ne sen ne de o kendine hakim olmaz artık.ikinizde korkuyorsunuz boşanmaya yeni bir hayata atılmaya haklısınız zaten boşan da diyemem.alişmişsiniz bu hayatı beraber goğuslemeye.sonuçta ev hayatı içinde birbirinize cok yardım ediyorsunuzdur.ama ben olsaydım kendime değer verip hayatta kendime yeni bir sayfa açardım.bir sure varsın yalnız olayım elbet biri yine senin ellerinden tutucak.bu arada benim ona tek hak verdiğim nokta işini birakman bence işin bir çift içi cok zorlu bir iş.çift dediğin beraber kalkar kahvaltı yapar akşamları tek başina uyumaz.yanlış anlamayın işinizi eleştirmiyorum ama aile içi maneviyatı azaltıyor bence.ama bırakmamanızı da cok iyi anlıyorum.ben olsam hayatta guvenmezdim.inş.guzel mutlu bir yuvaya sahip olursunuz kiminle olursanız olun yeter ki huzurlu olun.

bence şuan kavgada kim kime vurmuş kimdeymiş hata hiç onemli değil onemli olan sizin surekli boyle kavgalar yaşiyor olmanız.diyelim hata sizde.ne farkedicek ki siz şimdi sanıyorsunuz ki hata bende ise ben kendimi düzeltirim kendime guveniyorum yapabilirim o zmn barişayim.oyle değil işte sizde ise demekki karşi tarafta sinirinizi bozan birşey var.elbet yine hırcınlaşçaksın.ne sen kendini ne de o kendisini değiştireilir.siz bir araya gelince bu durum cıkıyor bence

Son düzenleme:
bugün bitmezse ilerde yine bitecek çikolata
sadece süreci uzatmış oluyorsun...
normal bir adam değil senin bu kocan.
affetmene gerekçe bulmak için kendini suçluyorsun.
eskiden denemenden, içinde pişmanlık kalmasın diye devam etmenden yanaydım ama
işe yaramadığını hep beraber gördük. olmayınca olmuyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…