- Konu Sahibi chocolategirl
ben çok düşündüm,geri geldiğinden beri düşünüyorum.
şu söylediklerime inanın, onu asla affetmezdim ben,bir dak bile düşünmezdim.
böyle olmamın sebebi kendimi de suçlu görmem.
evet çok ağır konuştu bana,hepsini size bir bir yazdım.ne eksik ne fazla.
ama hala anlamadığınız birşey var.olaylar esnasında sinirime engel olamayıp ona vuran ben oldum.
bazı arkadaşlar demiş ki" o sana vurduğu için sen de ona vurdun bu normal"
arkadaşlar,ona vuran benim.ben ona vurduğum,bağırdığım için o da aynılarını yaptı.ben başlattım yani.bunu defalarca yazdım buraya ama kimse görmüyor mu,görmek istemiyor mu anlamıyorum.
onu affetmek için yazmıyorum bunları,sadece doğru olanı yazıyorum.her zaman yaptığım gibi.
onun hatası daha çok,bu açık.ama ben de hatalı olduğum,kocam olan insana el kaldırdığım için suçlu hissediyorum.beni tutan bunlar. keşke ona vurmasaydım,herşey daha olay olurdu benim için... şu bir gerçek ki,o,üstüne çok gitmediğim sürece bana kötü söz söyleyen veya vuran biri değil. hee üstüne gitsem bile bunları yapması doğru değil.ama ben de idareyi bilmiyorum işte,çabuk parlıyorum.zaten sadece ben haklı olduğum için değil,herşeyi bir kenara koysak,anlaşamıyoruz biz.bu bile ayrılmak için yeterli bir sebep... keşke..keşke öfkeme yenilmeyip,daha haklı olsaydım.
ya hilalciğim sen kendini neden haksız görüyorsun
senin bi dediğini iki etmeyen sana deli divane aşık olan
seni gözünden sakınan adama
gözünün üstünde kaşın var diemi vurdun!!!!
miski amber gibi kokan çoraplarını topladığı için mi azarladın kavga ettin!!!
seni herşeyinle kabul eden adam bu haklı patlamalarını kabullenemiyor mu
kabullenemiyorsa senin haklılığının altında eziliyorsa gitmek istiyorsa
yol orda bohçası kapının ardında
neden hala yanında alışkanlıktanmı aşkından mı
yoksa haksız olduğunu düşündüğünden mi
hata yaptığını hatırladığından mı
bu soruları eminim sende soruyorsun kendine umarım yakın zamnda cevabını bulursun ve hakettiğin hayata başlarsın