- Konu Sahibi chocolategirl
bu seferde merak edicez acaba neyaptı diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ona dönmemiz için bu tokat bir bahane. şimdide kendinizi suçluyorsunuz. tokat attım suçluyum,idareyi bilmiyorum suçluyum ,çabuk parlıyorum suçluyum.bir çeşit savunma mekanizması bu. siz böyle diyerek rahatlıyorsunuz. kendinizi suçlayarak.
bir neden olmalı çünkü dönmeniz için.
tabiiki bu neden sizin suçlu olmanız böylece içinizi rahatlatıyorsunuz.
.tokat atmanız.ama o tokatı atmanızda,etkiye tepki değilmiydi.
zaten bu konuda 1 1 berabereymişsiniz. siz vurunca oda vurmuş. vurmayabilirdi. illa her tokata herkes karşılık mı veriyor. yani tokata karşı tokat atılmış size.
anlaşamıyoruz diyorsunuz...ama bir yandanda bunu bilerek dönüyorsunuz.
bu konu böyle devam edecek.
ayrıldık,boşanmak üzereyiz.
geldi yalvardı barıştık,
ayrıldık,boşanmak üzereyiz,
geldi yalvardı barıştık.
sayfa 945
ayrıldık
boşanmak üzereyiz,
geldi yalvardı
barıştık.
kesinlikle katıllıyorum..
konu sahibi arkadaş.. tokat diyorsunuz.. demekki sizi tokat attıracak kadar sinirlendirmiş.. hiç böyle düşündünüz mü peki? durduk yere keyfi tokat atmadınız heralde..
açık açık" seviyorum, ne olursa olsun eşimden vazgeçmek istemiyorum" deyin..hayat sizin elbetteki bizler karışamayız.. sadece size elimizden geldiğince doğruyu göstermeye çalışırız.. ama lütfen biraz daha dürüst olun bize karşı..
istemeyen okumaz.yorumda yapmaz.ne bu yani insanların hayatta gel-gitleri olamazmı ? oda bunlardan birini yaşıyo.yardımcı olalım lütfen.yaşadıklarını en iyi yine kendi bilir.
zannediyorum en doğrusu konunun kapatılması olacak... son olayı sizlere yazmam hataymış.
üzdüğüm ve derdime ortak ettiğim için daha önce özür dilemiştim.tekrar özür diliyorum.
herkese teşekkürler...
hayır arkadaşım,öyle hissetmiyorum.
sadece ona o esnada yaptıklarım için suçlu hissediyorum,tamam karşılıklıydı bunlar ama...keşke bunu yapmasaydım. o zaman bunlar belki yaşanmazdı, ya da yaşansa bile içim daha rahat olurdu ve asla geçmişi düşünmezdim.
son olayı yazmanız hata filan değil.. sizden özürde beklemiyoruz..
sadece biraz daha dürüst davranmanızı bekliyoruz..
olayların, tokatınızın arkasına sığınıp: " aslında hatalıyım, ben arkamda kimseyi bırakamam" vs cümlelerinize takıldık kaldık..
eşiniz sizinle barışmak isteyince mi " tokatınızın hatalı olduğunu " düşündünüz?
asıl sizinle boşanmak istediği zaman " tokat attım üzgünüm . boşanmak istiyor, hatalıyım" demeniz gerekirdi..
eşiniz ayrılmak istemediğine göre " tokat olayında hatalı değilsiniz" bu açıdan baktınız mı hiç..
hayat sizin.. biz sadece göz göre göre heba olmanıza üzülmekle kalırız..
asıl acıyı siz çekersiniz..
" eşimi çok seviyorum, o boşanmak istediği için bende kabul etmiştim, ama şimdi barışmak istiyor, bende barışmaktan yanayım, çnkü onu çok seviyorum, onsuz bir hayat düşünemiyorum" deseniz kimse size tepki göstermezdi.. sevmek en doğal hakkınız.. hele ki eşinizi..
ama siz kendinizi hatalı gösterip, ve buna kendinizde inanıp bizide inandırmaya çalıştığınız için size tepkimiz..umarım anlatabilmişimdir..
ne diyelim.. mutluluklar size..
sayfa 71 den alıntıdır...eşim henüz dönmemiş...
birincisi eşime tokat atmadım,keşke şiddetim o denli küçük olsaydı.rastgele ona da arabaasına da saldırdım ve defalarca vurdum.silecek kolunu kırdım,bağırdım kapıyı açıp,kendimi kaybettim...ama şimdi bunu onu haklı çıkarmak için söylediğim düşünülecek yine ve ben yine ifade ediyorum ki ben sadece ve sadece gerçekleri yazıyorum buraya.kendimi veya onu haklı çıkarmak değil amacım!o gelmeden önce de geldikten sonra da ben aynı suçluluğu hep hissediyordum.tabii ki ayrılık kararını sadece bu olayla vermeyecek kadar da geniş düşünüorum. ne söyledği kötü cümleleri ne yaptıklarını ve yaptıklarımı,hiçbirini es geçmiyorum.benim lafıma inanılmadığı için de bu mesajı yazdıktan sonra konuyu kapattırıyorum ve tekrar rahatsız olan olmayan herkesten özür diliyorum.Dilerim hiçbiriniz birgün bu iğrenç ikilemde kalmazsınız hanımlar... Sözkonusu olan pazardan 1 kg domates almak ya da almamak değil,evliliğimi bitirmek,dul olmak veya olmamaktır konu...
ben hatalıyım demedim belki ama,kendimi suçlu hissettiğimi ifade ettim ilk yazımda bile,(alıntı yukarıdadır)zaten şuan elimi kolumu bağlayan şey de bu.
ben her zaman dürüst olduğuma,olayları objektif anlattığıma inanıyorum.
herkein düşüncesini özgür bir şekilde ifade etme hakkı vardır.bana"yanlış yapıyorsun,barışman taraftarı değilim" diyenler elbetteki çıkacaktı,bunu biliyordum,haklıdırlar da.ben bile kararsız ve karmaşıkken,dışardan birinin böyle düşünmesi çok normal. fakat eleştriler benim çekip gitmememe kızmak ,kızdığı için de ağır konuşmalar yapmak boyutuna varmış görüyorum ki... tabii ki herke doğru bildiğini söylesin ,amaç doğruyu yazmak olmalıdır.
not: merak edenler için,
hala barışmadım. kendisinden de zaman istedim. mecbur olmadıkça konuşmuyor ve başka hiçbir iletişim şeklinde bulunmuyorum. ne olacağını ben de bilemiyorum.
destek veren,vermeyen,
yorum yapan yapmayan herkese teşekkür ederim.
rahatsız ettiklerimden de tekrar özürdiliyorum. sevgiler,saygılar...
Sevgili kardelen02; forumumuza üye olduktan sonra ilk mesajınız için arkadaşımın konusunu seçmeniz üstüne birde saldırıya geçmeniz hayli enteresan. Sebebini öğrenebilirmiyim mümkünse?
alkisalkisalkisalkisalkisalkis