ev taşıyorum bu hafta kısmetse,evimi ayırıyorum.annemlere yakın bir yerde ev tutuyorum yarın ,çok büyük bir aksilik çıkmazsa...eşim 20 gündür yoktu(bayramın ilk gününden beri) dün akşam gelmiş,ben dışardaydım extram vardı.önce mesajlar geldi telefonuma,sizlere yazmak istiyorum " kapının üst kısmını kilitleme,bende anahtarı yok.senin suratını görmeye,kapısını açtığın eve girmeye meraklı değilim.Allah birgün olsun seni güldürmesin,mahkemede hakkını arabanı ararsın.bu arada senin elinin ve bedeninin değdiği eşyalara da çok meraklı değilim.Allah seni bildiği gibi yapsın.senin gibib bir insana 5 yılımı verdiğim içn kendimden nefret ediyorum.çünkü sen hiçbirşeyi haketmiyorsun,hakettiklerini de en kısa zamanda alacaksın.soyadımı da resimlerimi de facebook undan sil,seninle sanal ortamda bile yanyana görünmek istemiyorum.evli olduğumu silmicem boşanana kadar insanlara seninle ilgili açıklama yapmamak,adını bile anmamak için"....ben birşey yazmadım bu mesajlar üstüne.ben de aynı sebeplerden silemiyorum facebook tan ama onu bile yazmadım,içimden gelmedi ona bir cvp bile vermek...
20 gün sonra gece arabasını görünce kapının önünde, şaşırdım.bugün uyanır uyanmaz çıktım evden,hiç yüzümü göremedi. mesaj atmış"yanlış anlama,evimden başka yerde rahat edemiyorum,başka bişey düşünme,zaten öyle olmadığını yakında göreceksin" demiş. ben de "yanlış anlamadım,yakında taşınıyorum Allah kısmet ederse,evinde hala kaldığım için üzgünüm,kusura bakma"yazdım..bu sefer o da "iyi dua edeyim Allah biranönce kısmet etsin de git" yazmış :)
durumlar böyle kızlar.üzgün müyüm,çok değil.alıştım artık bunlara...
sizinle paylaşmak istedim.........