Beklenen son sanrm gerekleiyor...

bence cevap verip kavga etmk için yer arıyor iyi yapmışsın cvp vermemekle adresinide bilmesin..madem sevilecek biri degildi neden koştu peşinde bu erkekleri anlamak mümkün degil.allah yardımcın olsun...

Canım hakkında hayırlısı buymuş demekki bunu görücekmişsin rabbim herşeyi bilir bizim görücemiz yaşıycamız warmış seninde bunları görmen gerekiyodu bol bol şükür et daha kötüsü olmadı yine hakkında ne hayırlıysa o olsun hayırlı insanları karşına çıkarsın rabbim inşallah
Allah yar we yardımcın olsun canım

tatlım ben geldim geri.. nete giremediğim şu bi kac aydır aklımda en cok sen vardın.
konuyu okudum elimden geldiğince yeniden.. seni en son bıraktıgımda yaz aylarıydı hatırlarsan.. ve senin gönlünü almak için epey dil dökmüştü.. yalvar yakar ikna etmişti seni yeniden.. şimdi böyle olmasına üzüldüm.. ama cidden köpek b*k yemekten vazgecmez diye bi laf vardır.. o buraya tam uyuyo..
aslında kimseye bagımlı değilsin. işin var her türlü imkanın var. bu nedenle güçlü olmalısın sen. evlenmek kolaydır ama bosanmak zordur derdi annem.gercekten öyleymiş..
ha bir de.. yanlıs hatırlamıyosam eger..akıllı bi yalnızlık aptal bi beraberlikten iyidir gibisinden bi söz vardı.. bunu da söylemeden edemedim..
vaktim oldugunda tekrar yazıcam sana.
koskocaman öpüyorum şimdilik.

Insan gider ayak bu kadar mi alcalmali, bu kadar mi igrenclesmeli yaaa...
Bari biraksaydi da icinde ufacik bir güzel ani kalsaydi; o bu yazdiklariyla
icindeki en ufak güzel kirintiyi bile mahvediyor...
Olsun; aslinda farkinda olmadan iyilik yapiyor sana...
Bu sekilde onun icin üzülmemek daha da kolay olacak...
Cevap yazmamakla cok iyi yapmissin canim; ciddiye alinmiycak bir insan oldugunu anlasin artik!

başından beri her konunu takıp ettım. nolur artık acı çekme kendıne ezıyet bu. ama boşanırken de hakkından vazgeçme sakın. neyiniz varsa ortak sonuçta. bu adama bu müstehak çünkü.

yine döndü geldi arkadaşlar..yine ! tam evimi tutacağım gün geldi ve üzüldü ağladı, gidip tutmayayım diye evden dahi çıkmadı,hissetmiştim zaten mesajlarda,"yüzün gülmesin" derken ,geri dönüş sinyali vermişti. şimdi karmakarışığım,gitsem -ki asıl istediğim bu- ben onun gibi değilim ki, ben kimseyi arkamda ağlarken bırakamam,onun yaptığı gibi o bu evde yaşarken eşyalarımı toplayıp çıkıp gidemem.merhamet midir bu bendeki,nedir bilemiyorum ama... ya herşeyi bırakıp çıkacağım, ya da... bilemiyorum. güvenmiyorum artık ona,çocuk yapalım,o zaman hiç ayrılmayız,biz seninle ayrılamayız diyip duruyor.... gece işimi bırakmamı istiyor... ben bu adamın denge orunları yüzünden dengemi kaybedeceğim,yakındır!

Canım allah yardımcın olsun
ama cok dengesız bır adama benzıyor
ne malum ıntıkam almak ıstemedıgı
cocuk yapacak ya senı ortada bırakacak
yada hayat boyu sana ezıyet cektırecek
hanı cocugun var bırakamazsın dıye
babasız buyumus bırı olarak
dogmamıs yavrunun gunahına gırmesın kımse,
sonra hayatta telafı edemıyor o Çocuk babasızlıgı
yada annesızlıgı

chocolate bence yine inanacaksın. ama yapmaa tabi yaşayan sensin ama en azından çocuk yapma. evlilik kurtarmak ıçın çocuk yapılmaz bunu sakın unutma.... (((

evliliği kurtarmak için çocuk sahibi olmak çok büyük bir hata.. bu sana daha fazla acı verecek.. bu sefer ayrılırken bir de çocuk olacak arada.. bu kadar şey yaşadıktan sonra, tekrar bu adama güvenemezsin bence canım..

Allah hayırlısını versin inş. hakkında arkadaşım, ama bence çok iyi düşün..

inanamıyorum ya adama bakk..
ee madem geri dönecekmiş..
niye gitmiş..
niye bu kadar üzmüş seni.
bu kadar kolay mı yaa:umursamaz:

canım bence iyi düşün çocuk oldumu herşey çok zorlaşıyor...
benim de eşimle problemlerim var çocuk olduktan sonra daha da arttı ve ben şimdi çok pişmanım
neden bu adamdan bir çocuk yaptım diye... boşansam bebeğimi babasız büyütmek istemiyorum boşanmasam ben çok mutsuzum bir çıkmazın içindeyim anlayacağın....
iyi düşün sana yaşattıklarını en iyi sen biliyorsun..... hiç birini unutmadın değil mi?

Bu adamla devam edersen bir de üstüne çocuk yaparsan..
Bundan sonra yaşaycaklarını haketmiş olacaksın.
Adam büütn kişiliğini ortaya koydu yaptığı afdersin ama pisliklerle..

sakın. dönerseniz hayatınızın hatasını yaparsınız. üstüne bir de çocuk.
ben kimseyi arkamda ağlarken bırakamam,onun yaptığı gibi o bu evde yaşarken eşyalarımı toplayıp çıkıp gidemem.merhamet midir bu bendeki,nedir bilemiyorum ama...
şu sözleriniz bile döneceğinizin,sinyallerini veriyor bana.
dengesiz bir adam olduğunun farkındasınız. döndüğünde yine aynı şeyleri yapacak.sizi üzecek,üzecek,üzecek..
değer mi kendinize bu yaptığınız zulüme,işkenceye.
hayat sizin, bunları siz yaşayacaksınız.seçimde sizin. ama üzgünüm.
bu ilişki bir paradoks.
çözüm mü
yok.

Lütfen artık inanmayın ona...
Zaten pişman olmamak adına yeterince şans tanıdınız ve gördünüz ki olmayacak..
Eşiniz evliliğin ne olduğunu bilmiyor, öğrenemeyecek de..
Şöyle düşünün kendinizi bir altı ay yada bir yıl sonra nerede görüyorsunuz?
Hala onun yanında mutlu mesut herşeyi atlatmış geleceğe umutla mı bakıyor olacaksınız yoksa onun dengesizlikleri gelgitleri yüzünden mutsuz, psikolojisi bozulmuş biri mi olacaksınız?
Bu soruya vereceğiniz cevap o kadar net ki...
Lütfen ilerisi için hiçbir umut taşımadan yine kalmayın onunla...
Kendinize zarar veriyorsunuz.
Artık kendinizi düşünün.Çocuk fikrini de sakın düşünmeyin.
Eşini bile taşıyamayan bir adam bebeğini nasıl taşır?
O bu kadar büyük bir sorumluluğu kaldıramaz.
Siz çok daha fazla acı çekersiniz.

:1shok:Aman yarabbim, Sen aklıma mukayet ol nolursun.

Bir insan nasıl böyle çirkinleşebilir, nasıl bu kadar iğrenç ve çirkef olabilir.Yenilir yutulur laflar değil söyledikleri. Ağzıyla kuş tutsa olmaz bu saatten sonra

Utanmadan bide geri geliyor, çocuk yapalım diyor ya pes. Akli dengesi yerinde değil sanırım yoksa mantıklı bir insanın söyleyeceği şeyler değil bunlar, bunca iğrençlikten sonra.

Arkadaşım sen yoksa onu affetmeyi herşeye yeniden başlamayımı düşünüyorsun.:bbo:

hakkınızda hayırlısı olsun ama sevgılı kuzum tyeşekkur ederım alıntı yapmıs yazdıklarınız yenılır yutulur cınsden degıl...hersey tukenmıs bence ve artık bırbırınıze zarar verıyosunuz bı evlılıkde saygı bıttımı hersey tukenır ınsan esıne asla bu tarz ıtamarda bulunmaz...

hilal bu kafayı ciddi ciddi kırmış.akannehir.nasıl bir kısır döngü bu ya? bak hep öyle yaptı annemde senin gibiydi..amma illallah dedi artık 26 yıl sonra..hele ki çocuk SAKIN!!!bir evin içinde 3 hastalıklı ruhmu oturacaksınız?sen o çocuğun o halini gördükçe vicdan azabından ölürsün..günahını vebalini alma masum bir yavrunun...tatlım aynı şeyleri tekrar rekrar yaşatacak sana birde kucağında çocukla sürünecekmisin?olmayacak hakaretleri duydun ben kendimden biliyorum babamda annemi bir dönem genç oğlanlara bakıyon parlakçı diye iftira atardı pislik herif!klava:tatlılıkla bak arkadaş yeter artık aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak istemiyorum güzellikle bitirelim de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…