- Konu Sahibi chocolategirl
Valla saygısı kalmamış sanrım bu adamın sana karşı canım...en kötüsü de bu...
allah sabır versn
allah sabır versn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada çalışma işini de şöyle hallettik ;
eşim bana çalışmamı istemediğini söyleyerek geri dönmüştü.o zamanlar izin vermesinin sebebi de, ben onun işlerine saygı duymuyormuşum,erken gelmesini bekliyormuşum.çalışıp,çalışma hayatının ne olduğunu göreyim,ona sarmaktan vazgeçeyim diye izin vermiş...
neyse,döndüğü gün ,aslında istemiyorum çalışmanı filan dedi(buna hala inanmıyorum,sonuçta izin verdi bir kere) bırak işini dedi bana.ben de "bazı şeylerden tam olarak emin olmadan işimi bırakamam.sen hayatımda olsan da olmasan da bu iş benim için klıcı bir iş değil,zaten formasyonumu aldığım gün öğretmenliğe başlayacağım.ama o zamana kadar bu işe ya da daha erken saatte olabilecek sahne işlerine devam etmek istiyorum.bu arada da evliliğimiz oturmuş olur,sonuca bağlanır .... ama haftanın 6 günü gittiğim gece işine 3 gün gidebileceğimi,geri kalan 7 gün ve gece evde olabileceğimi " söyledim. o da "ara sıra ben de seninle gelirim o zaman" dedi ...ok dedim.. bu şekilde anlaştık.
ya kızlar ,zaten anlaşma yoluna gidip de anlaşamayan insan var mıdır? eşim beni hep çiziyordu,en ufak olayda ayrılığı açıyordu.bu şekilde anlaşmak ne mümkün! ama şimdi o da anlaşma adına ne lazımsa yapıyor ve işler daha kolay çözülüyor..bilemiyorum,bu durum çok güzel ve zamanla ona olan güvenimi kazanacağım böyle devam ederse...
sevgiler:)
şekerim aylardır forumu ayaklandırmıssın wallaha bosanmadın mı ıyıye mı gıdıyor ne de guzel tasvırlemıssın ne de guzel üzmüşsün bu sıte halkını sen aylardır,
umalım da mutlu ol da konu acma bıze daha fazla. ınsanların ne derterı ne sıkıntıları var senın konu top 10 da hep 1 mıs . gecmıs olsun mutlu ol da yazma bız sevınırız ınan bana.
bıraz sert yazdım ama sadece evde oturmanı ve kocanın ılgısızlıgını ancak bu kadar guzel tasvırleyebılırdın
mılletın kocası içki ıcıyo kadını dövuyo kaynanası kötu davranıo hastalıktan kırılıo senın kocan ılgısızmiş way beee... herneyse wallaha sen mutlu ol da bız sevınelım hee.. baska bır sey dıyemıcem sana cukulatakız.
ve konudan bihaber olduğu halde bu kadar çok konuşabilir diye eklemek istiyorum :ecrin_bebek:PES PES PES! Bi insan iste bu kadar konudan bihaber olabilir!!!