Beklenen son sanrm gerekleiyor...

Canım nerelerdesin neler yapıyorsun?
Ne zamandır gelmemişsin, bizi merakta bırakma.
Taşındınız mı, aranız nasıl?
ınşallah yaptığından pişman olmazsın canım.

inan okurken gözyaşlarımı tutamadım.kendimi senin yerini koyarak okudum canım.çok zor bir durum..
çok zor bir karar ...eşine evlilik ağır gelmiş belli ki...senin yaptığın kadar oda fedakarlık yapsa herşey düzelir.çünkü çözülmeyecek bir sorunuz yok.

merhaba arkadaşlar,

herkese yorumları için tekrar teşekkür ederim.
ben iyiyim şuanda,yarın taşınıyorum..(işleri dolayısıyla 2 hafta kadar ertelemiştik taşınm işini)
eşimle aramız şimdilik iyi,umarım hep böyle olur...
anlaşmazlık olduğunda alttan alıyor,o alttan alınca ben de alıyorum.kavga ya da tartışma çıkmadan konu kapanıyor.umarım tavrı hep böyle olur.önceden en ufak şeyde bağırır,saygısızca konuşurdu.o öyle yapınca ben de susamazdım,kötü olurdu.yavaş yavaş aşılcak sanırım.
ilgisinde çok fazla bir değişiklik yok.bana hep "aşkım,canım,karıcığım "diye hitap ediyor -ki zaten öyle hitap ederdi - ama yine okey oynar,yine işleri dolayısıyla geç gelir-ama bugünlerde hakikaten çok yoğun,gözümle şahit oldum,1 gün beraberdik-geldiğinde tv izler...afedersiniz ama sadece yatakta benimle ilgileniyor ve bu durum beni sinir ediyor.ama sabretmeye çalışıyorum,sadece bu durumun beni üzdüğünü söyledim.o da dikkat edeceğini söyledi... valla bu adamın kafasına birşey mi düşmüş,yoksa "amaaan ses çıkarmayayım da kafam kulağım rahat olsun" mu diyor bilemiyorum.ama şuanda eşimin bana karşı tavırları hoş.
sadece annem ona telefon edip kötü konuştuğu için,annemle konuşmuyorlar.ve bu durum beni çok üzüyor.bayramda gitmeye ikna ettim ,ben de onun ailesine gideceğim(ben onun ailesine çok kırgın ve de kızgınım.dava açıldığı günden itibaren beni bir kere bile aramadılar.tüm bağlarını sülalecek kopardılar.ama şu olan şeyi tahmin edemediler.demek ki başta istemedikleri ve hala istemedikleri ortaya çıkıyor.sadece oğlu içinmiş bana yakın davranmaları..) bu arada hala barıştığımızı söylememiş ailesine,herhalde annesinin "oğlum madem barışacaktın bizi niye kötü ettin" demesinden korkuyor. duydukları zaman suratlarının şeklini merak ediyorum....
durumlar böyle kızlar....

bu arada çalışma işini de şöyle hallettik ;
eşim bana çalışmamı istemediğini söyleyerek geri dönmüştü.o zamanlar izin vermesinin sebebi de, ben onun işlerine saygı duymuyormuşum,erken gelmesini bekliyormuşum.çalışıp,çalışma hayatının ne olduğunu göreyim,ona sarmaktan vazgeçeyim diye izin vermiş...
neyse,döndüğü gün ,aslında istemiyorum çalışmanı filan dedi(buna hala inanmıyorum,sonuçta izin verdi bir kere) bırak işini dedi bana.ben de "bazı şeylerden tam olarak emin olmadan işimi bırakamam.sen hayatımda olsan da olmasan da bu iş benim için klıcı bir iş değil,zaten formasyonumu aldığım gün öğretmenliğe başlayacağım.ama o zamana kadar bu işe ya da daha erken saatte olabilecek sahne işlerine devam etmek istiyorum.bu arada da evliliğimiz oturmuş olur,sonuca bağlanır .... ama haftanın 6 günü gittiğim gece işine 3 gün gidebileceğimi,geri kalan 7 gün ve gece evde olabileceğimi " söyledim. o da "ara sıra ben de seninle gelirim o zaman" dedi ...ok dedim.. bu şekilde anlaştık.

ya kızlar ,zaten anlaşma yoluna gidip de anlaşamayan insan var mıdır? eşim beni hep çiziyordu,en ufak olayda ayrılığı açıyordu.bu şekilde anlaşmak ne mümkün! ama şimdi o da anlaşma adına ne lazımsa yapıyor ve işler daha kolay çözülüyor..bilemiyorum,bu durum çok güzel ve zamanla ona olan güvenimi kazanacağım böyle devam ederse...

sevgiler:)

Son düzenleme:
ne güzel çok sevindim senin adına bu işin hiç böyle çözüleceğini ummamıştım çok çok sevindim.bölye sorunları olan arkdaşlarada örnek olur bu durum karamsarlığa düşmezler .çok mutlu olun inşallah.

bu arada çalışma işini de şöyle hallettik ;
eşim bana çalışmamı istemediğini söyleyerek geri dönmüştü.o zamanlar izin vermesinin sebebi de, ben onun işlerine saygı duymuyormuşum,erken gelmesini bekliyormuşum.çalışıp,çalışma hayatının ne olduğunu göreyim,ona sarmaktan vazgeçeyim diye izin vermiş...
neyse,döndüğü gün ,aslında istemiyorum çalışmanı filan dedi(buna hala inanmıyorum,sonuçta izin verdi bir kere) bırak işini dedi bana.ben de "bazı şeylerden tam olarak emin olmadan işimi bırakamam.sen hayatımda olsan da olmasan da bu iş benim için klıcı bir iş değil,zaten formasyonumu aldığım gün öğretmenliğe başlayacağım.ama o zamana kadar bu işe ya da daha erken saatte olabilecek sahne işlerine devam etmek istiyorum.bu arada da evliliğimiz oturmuş olur,sonuca bağlanır .... ama haftanın 6 günü gittiğim gece işine 3 gün gidebileceğimi,geri kalan 7 gün ve gece evde olabileceğimi " söyledim. o da "ara sıra ben de seninle gelirim o zaman" dedi ...ok dedim.. bu şekilde anlaştık.

ya kızlar ,zaten anlaşma yoluna gidip de anlaşamayan insan var mıdır? eşim beni hep çiziyordu,en ufak olayda ayrılığı açıyordu.bu şekilde anlaşmak ne mümkün! ama şimdi o da anlaşma adına ne lazımsa yapıyor ve işler daha kolay çözülüyor..bilemiyorum,bu durum çok güzel ve zamanla ona olan güvenimi kazanacağım böyle devam ederse...

sevgiler:)

canım senin adına çok sevindim.
gerçekten de haklısın, tek taraflı anlaşma olmaz ki.
artık o da pişman oldu demek ki yaptıklarından.
hayırlısı olsun, zaman gösterecek.
ama sen bu arada çok güçlendin, onun karşısında daha dik durabiliyorsun.
bunların çok faydası olacaktır.
öpüyorum seni Şeniz

canım sevindim senin adına söylenecek bişey yok inşallah herşey böyle devam eder tekrar başa dönmez eşin herşey gönlünce olsun

Ben demedim mi sana yemek masasını ona ver vursun kafasını diye!Bak kafayı kırdı ,doğruyu buldu..:))).
İnşallah eşin değişmiştir,Allah iyilikler göstersin,doğru yolu göstersin herkese..
Çok mutlu olmanızı,birdaha böyle tatsızlıklar yaşamamanızı dilerim..Sen zaten istemeden,mecburen bu evliliği bitirme kararı almıştın..

Bir de aranızda herhangi bir tartışmada boşanalım lafı bitsin..Boşanalım lafı gündeme geldikçe evliliğe olan güven tamamlanmamış olacaktır..

Ailesinin seni aramamasına gelince..Canım, çok farklı bir davranış bekleme el nihayetindekötükedihüso...Bitince ,onlar için otomatikman yabancı biri oluverirsin..
Aman bu kız ne iyiydi hoş tu..Bizim oğlumuzda kusurdu demezler..Yoğurdunun ekşi olduğunu kabullenmez kimse.kötükedihüso
Bayramda da gitmeye niyetiniz varsa..Seni hiç aramamış,derdini sormamış kişilere ,yinede eşin sebebiyle gideceksen de..
Öyyyyle..Sıradan alalade birinin,sokaktaki herhangi birinin elini öper gibi öp..iyiniyet sergileme hemen..Aman annesi,babası,akrabasıymış diye..
Gayet..Cool ol canım..Bayram ikramları varsa bile, almasan yeri var..Başım ağrıyor.dişim ağrıyor dersin...

Sen kaç, onlar kovalasın şimdi de...Çok sinir oldum eşinin ailesine..kötükedihüso

Son düzenleme:
canım inşallah böyle devam eder..Yuvayı kurmakta bozmakda çok zor..herşeyin hayırlısı allahım gönlüne göre versin...

sağolun canlar,Allah razı olsun hepinizden.
herşey hala yolunda,belki bilmek isteyenler vardır diye yazdım.
evet ara sıra tartıştığımız oluyor,ama eşim gerçekten oldukça alttan alıyor.beni şaşırtıyor.
sevgiler....

şekerim aylardır forumu ayaklandırmıssın wallaha bosanmadın mı ıyıye mı gıdıyor ne de guzel tasvırlemıssın ne de guzel üzmüşsün bu sıte halkını sen aylardır,
umalım da mutlu ol da konu acma bıze daha fazla. ınsanların ne derterı ne sıkıntıları var senın konu top 10 da hep 1 mıs . gecmıs olsun mutlu ol da yazma bız sevınırız ınan bana.
bıraz sert yazdım ama sadece evde oturmanı ve kocanın ılgısızlıgını ancak bu kadar guzel tasvırleyebılırdın
mılletın kocası içki ıcıyo kadını dövuyo kaynanası kötu davranıo hastalıktan kırılıo senın kocan ılgısızmiş way beee... herneyse wallaha sen mutlu ol da bız sevınelım hee.. baska bır sey dıyemıcem sana cukulatakız.

şekerim aylardır forumu ayaklandırmıssın wallaha bosanmadın mı ıyıye mı gıdıyor ne de guzel tasvırlemıssın ne de guzel üzmüşsün bu sıte halkını sen aylardır,
umalım da mutlu ol da konu acma bıze daha fazla. ınsanların ne derterı ne sıkıntıları var senın konu top 10 da hep 1 mıs . gecmıs olsun mutlu ol da yazma bız sevınırız ınan bana.
bıraz sert yazdım ama sadece evde oturmanı ve kocanın ılgısızlıgını ancak bu kadar guzel tasvırleyebılırdın
mılletın kocası içki ıcıyo kadını dövuyo kaynanası kötu davranıo hastalıktan kırılıo senın kocan ılgısızmiş way beee... herneyse wallaha sen mutlu ol da bız sevınelım hee.. baska bır sey dıyemıcem sana cukulatakız.

PES PES PES! Bi insan iste bu kadar konudan bihaber olabilir!!!

Bunu yazan arkadaşın bayan olduğuna inanmıyorum ben. Moderatör ve admin arkadaşlar yukarıdaki arkadaşın nadya83 durumunu incelemeliler bence. Aramızda dolaşan erkekler vardır mutlaka .Arkadaş bayansada bi pessssssssssssssssssssssssssssssssss de benden.

Back