Beklenen son sanrm gerekleiyor...

Bence de doğru olanı yapıyorsun. Son bir şans vermekten birşey kaybetmezsin. ıleride pişmanlık yaşamaktansa dene ve yaşayarak gör. Hakkında hayırlısı olur inşallah. Tekrar aynı üzüntüleri sıkıntıları umarım yaşamazsın. Yanlız kocana bir yanlışını daha kaldıramayacağını belli et. Bu onun son şansı olduğunu ve iyi değerlendirmesi gerektiğini bilsin... Herşey gönlünce olsun.....

duygusal ve lalişim teşekkürler...
canım merak etme,son şansı olduğunu çok iyi biliyor..
ya bazı insanlar beni yanlış anlamış,ben herşey süper olacak beklentisini güderek barışmadım.tekrar ayrılma ihtimalim de var ki davam hala gününü bekliyor,açık...ama acaba demek istemedim,bana gelip bu kadar ısrar eden ve özlediği için değil,hatalarını anlata anlata gelen bir erkeği bıraıp,sonrasında "acaba bu sefer iyi olacak mıydı"demek istemiyorum.hepsi bu...

Hak veriyorum sana yerinde olsam bende aynısını yapardım. Bunlar kolay şeyler değil. Başına gelmeyende bilemez. Konuşmak akıl vermek kolaydır ama bunları uygulamak hiçte söylendiği gibi basit olmuyor. Dilerim çok mutlu olursun. Bu üzüntüleri hakeden biri değilsin. Hayatın insana neler getireceğini de bilemiyoruz. Kimbilir belki eşin gerçekten akıllandı ve hiç birşey eskisi gibi olmayacak. Yaşamadan göremeyiz. O yüzden sende yaşayarak öğreneceksin...

canım umarım eşin gerçekten düzelmiştir..ben kendimden örnek vereyim ben de sorunlar yaşayıp ailemin yanıan gittiğimde tekara gelmek istemiyordum ve banabirdaha aynı hatalara düşmeyeceğini yanımda olup ilgileneceğini söyledi..ben de inandım..geldim 1 aya kadar falan iyiydi.sonra gene aynı..ama tabi insan yaşayıp görmek istiyo..umarım seninki gerçekten değerini anlamıştır ve düzemiştir ne diyeyim:)

Hak veriyorum sana yerinde olsam bende aynısını yapardım. Bunlar kolay şeyler değil. Başına gelmeyende bilemez. Konuşmak akıl vermek kolaydır ama bunları uygulamak hiçte söylendiği gibi basit olmuyor.

Arkadaşıma katılıyorum. Başına gelmeyen için kolay oluyor. Bekarken bizde ne sebeplerden ötürü hemen koca boşardık, aman hiçbirşeylere tahammül edemezdik.Neler görüyor insan anasının babasının ocağından çıktıktan sonra.Ben insanların düzeleceğine ve sevdiği için değişeceğine inanıyorum.Rabbim hayırlısını afiyetlisini versin inşallah.opuyorumnanaktan

çikolatam sana her zaman söyledim bence doğru olanı yapıyorsun .sonunda üzülsen bile ki dilerim asla üzülmez iyiki bu kararı vermişsin derim yinede değer diyorum bir evlilik bir hayat bu kadar kolay dağılmamalı değilmi dilerim çok mutlu olursun canım ve burdan mutluluk haberlerini alırız.

Umarım çok mutlu olursun bundan sonra,yolunda gitmeyen şeyler olduğunda kararlı olduğunu gören eşin umarım bundan sonra daha dikkatli ve farklı olacaktır
Olmazsa kendi bilir :gitme:

eşinin söyledikleri yenilir cinsten değil yuvadan dahamı önemliymiş o para vs hedefleri..!
ne acı ne yazık..
yol ver anam yol ver gitsin..
onun niyeti belli çoktan geçmiş borandan kardan..

ya canım sen hani parazitlerin konuna yorum yapmasını engelliyecektin
öyle konuşmamışmıydıka.s

ne kadar ayıp. isteyen istediği yere yorum yazabilir ve fikrini savunabilir. üstelik konu sahibinin bunu yapma yetkisi yok. çok yanlış bir mesaj olmuş bu...
üstelik konu sahibi gayet kibarca cevabını da vermiş...

amacınız tartışma yaratmakmı??

duygusal ve lalişim teşekkürler...
canım merak etme,son şansı olduğunu çok iyi biliyor..
ya bazı insanlar beni yanlış anlamış,ben herşey süper olacak beklentisini güderek barışmadım.tekrar ayrılma ihtimalim de var ki davam hala gününü bekliyor,açık...ama acaba demek istemedim,bana gelip bu kadar ısrar eden ve özlediği için değil,hatalarını anlata anlata gelen bir erkeği bıraıp,sonrasında "acaba bu sefer iyi olacak mıydı"demek istemiyorum.hepsi bu...

canım en doğru olan bu..
geriye baktığında "acaba" dememek için, çok doğru bi karar.
zaten bi beklentin yok, sadece onu denemek ve görmek adına barışıyorsun.
hayırlısı olsun, bakalım bu sefer nelerle geleceksin karşımıza.

canım dogru bir karar vermişsin dene ve gör
zaten hayat bundan ibaret değil mi

ama her an bitecek korkusunu ona yaşat
kelimelerle kavga ederek değil
hareketlerinle
dururşunla gücünü göster ona
çünkü erkekler çok ama çokkk zayıflarrr

merhaba canlar,
ilginize çok teşekkür ederim.
son 3 gündür inanılmaz şeyler yaşıyorum..!

iyiydim,kendimi iyiden iyiye alıştırmıştım.işime gidip geliyordum,çok yoğundum zaten.
geçtiğmiz cum günü yine program için çeşmeye gittik,sahneye bir çıktım ki karşımda o... eşim!
bütün programı izledi,tek başına görünüyordu..."heralde tatil yapmaya geldi,gelmişken de tatil yaptığını bana göstermek istiyor" dedim içimden,hiç ona bakmadım bile.baktıysam da o görmedi...
neyse program bitti,ben sahneden inip direk araca gittim,otele geçip,orda üstümüzü değiştirdikten sonra yola çıkacaktık.
kendisine vokal yaptığım solist beni çağırdı..."gel hilalcim,konuşalım biraz" dedi... "eşin burdaymış,seninle konuşmak istiyor" dedi.ben de" kusura bakmayın benim onunla konuşmak gibi bir niyetim yok" dedim...uzatmayacağım fazla,çok ısrar etti,senin için onca yol gelmiş,barışmasan bile konuş.flört değil bu evlilik dedi...
içeri gidi,yalnız bırakıldık... "neden geldin" dedim."seninle konuşmamız lzm" dedi..."konuşacak hiçbişey yok,seni görmek bile istemiyorum"dedim... çeşmeden istanbula onunla dönmemi istedi,konuşacakmışız...asla dedim,asla seninle işim olmaz.ben geldiğim şekilde geri dönerim dedim... eğer onunla gitmezsem,kendine zarar vereceğini söyledi.çok kötü görünüyordu.önce takmadım,araca gitmeyi kafaya koymuştum.solistimizin ısrarlarıyla beraber çeşme istanbul arası eşimle döndüm...
yol boyunca konuştu.o benimle konuşmaktan kaçan,nefret eden adam.... bana "seni özledim ve geldim" demiyordu.kısaca konuşmaları şöyleydi :
"25 gün boyunca düşündüm.yeni bir evim vardı,yeni bir hayata başlayacaktım...hiçbiri umrumda değildi,sadece düşündüm.bu evlilik için hiçbirşey yapmadığımı,seni nasıl bir yalnızlığa ittiğimi,ne kadar sorumsuzca ve vijdansızca davrandığımı gördüm.evet bana bağırdın çağırdın el kaldırdın..ama sordum kendime,hilal neden bunları yaptı dedim...çünkü bir akşam geldim,konuşmak istedin yorgundum.diğer akşam uyuyakaldım,diğer akşam arkadaşlarımla çıktım,diğer akşam maça gittim,diğer akşam kursa gittim,diğer akşam iş vardı...ve sen benimle hiç konuşamamanın verdiği sinirle davrandın.buna sebep olan bendim.senin hiçbir suçunun olmadığını gördüm.bana bir şans daha verirsen bu evlilik için çok şey yapacağım.çalışmana müsade ettim(gibi göründüm)çünkü ben işim çıkıp şehir dışına gittiğimde sorun ediyordun.sana karışmadım ki bana karışmayasın...seni kıskanmamak değildi,sevmemek değildi.bu saçma yolu denedim,hayatıma çok fazla karışmayasın diye...oysa bu 25 gün boyunca hayatımın her noktasında olmanı istediğimi farkettim.eğer yine beraber oursak hep beraber olacağız,çalışmayacaksın.tek işin ben ve evimiz olacak.ve söz veriyorum benim de tek derdim sen ve işim olacak.benim işlerimi de senin işin olursa da beraber yapacağız...benden habersiz hiçbir yere gitmeyecek,hiçbirşey yapmayacaksın.markete bile beraber gidip alışveriş yapacağız..........."

inanılmaz şeyler söylüyordu... asla ondan beklemediğim şeyleri düşünmüştü,bunları nasıl düşünebilmişti inanamıordum.o düşünmek için vakit bile harcamazdı ki...benim,evliliğin başından beri yapmak istediğim şeyleri o bana söylüyordu şimdi.ama çok garip..... bende hiçbir istek yoktu,hiçbirşey!
istanbula geldik,aradan 3 gün geçti... o evinde,ben evimdeyim yine..affetmedim. düşüneceğimi söyledim,çünkü hayır diyip gitmeme müsade etmedi.sürekli arıyor,peşimde...hüzünleniyor,vijdan azabı çektiğini söylüyor,beni yalnız bıraktığı için.çiçek getirmiş bugün ..papatyalar içinde tek kırmızı gül...kadınlar çiçekmiş,o papatyalarmış.ama içlerinde en güzel ve özel olan benmişim :1shok:
23 ağustosta tatile gideceğim,malum ancak o zaman boşum...kararımı dönüşte söyleyeceğimi söyledim.

hiçbirşey hissetmiyorum,duygularımı öylesine kaybetmişim ki...ne yapacağım ben şimdi??

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bunları söyleyen adam , içinden gelmeden söylemez... Papatyaların arasına tek gül olarak seni koyduğunu söyleyen adam seviyordur... Bunları söyledikten sonra bir şansı daha (dünyanın en kötü insanı dahi olsa ) hakeder ... Bence böyle...
Epeydir giremiyodum buraya , neler olmuş neler... Nasıl sevindim anlatamam... zemuszemus
Her şey güzel olsun Allahım ! Çok mutlu olun siz ya :Saruboceq:​

Arkadaşlar cidden çok iyi niyetlisiniz.Ama ben olsam inanmazdım insanlar o kadar kolay değişmiyor maalesef zaten öyle olsa dünya cennet bahçesi olurdu...

CADIARZUCADIARZU

ah be guzelim biz sana bunu daha once de soyledik. yani gercekten terket o zaman anlar hanyayi konya yi diye. yola gelmis. insallah mutlu olursun bundan boyle.

Back