Beklenen son sanrm gerekleiyor...

Konunun inciğini cıncığını okuduktan sonra yazıp yazmama konusunda çok tereddüt ederek başlıyorum.Bu kadar tatlı bir kız elinde mesleği olan belirli bir alt yapıyı oluşturmuş ve böyle bir erkeğe bu derece eğiliyor.İnanamıyorum tek kelimeyle inanamıyorum

Bu kadar söylenmiş söz bu kadar karaktersizlik şaka gibi ve siz yeniden deniyorsunuz.Kimsenin yuvasının yıkılmasını istemem.Ama sakın şunu unutma hilal ileride çocuğun olursa bu adamdan, bu sefer ki kadar kolay olmaz hiçbir şey çok iyi düşün geçici vaatlerle hem zaman kaybedersin hem yıpranırsın

Birde ben şunu anlamıyorum önceden eşini kıskanmayan,ne yiyiip içtiğini sormayan bir adam sonradan bunları düşünür mü ?
Asla düşünmez geçin bunu sadece kendinizi kandırırsınız.Bence en doğrusu gözünüzün gördüğü adamı kabul ediyorsanız devam edin yok gözümün gördüğü adamla değil hayalimde yarattığım adamla yaşayacağım diyorsanız hiç durmayın tekmeyi vurun

Sana mutluluklar diliyorum ama bu adamla mutlu olman bana göre zor görünüyor(lütfen alınma kimsenin mutsuzluğunu istemem.Ama ileride bir çocuğunuz olurda aynı sorunlar devam ederse onun hayatı seninkinden de beter olur)

canım benım hakkında hayırlısını dılıyorum ıns hersey senın ıstedıgın gıbı olur ıns senın o guzel yuzun hep guler canım arkadasım benım

aradan 4 gün geçti ve ben kendisine tamam dedim.deneyeceğiz.
4 gün boyunca hiç yalnız bırakmadı beni,gece 1.5 da bıraktı işime,sabah gelip 5,5 da aldı beni...gelme dememe rağmen.
23 ağstosta tatile çıkıyorum,bensiz nasıl gidersin diyor.ben olmadan mayonu giyip denize gideceksin ve ben de bunu normal karşılayacağım öyle mi diyor... ok dedim,sen de gel...
çok soğuk değilim,ama eskisi gibi onu görünce yüzümde güller açmadığının çok farkında.hatta saçını kestirecekmiş,dedi ki "öyle bir kestireceğim ki iyice soğuyacaksın benden"(espri yapıyor yani,güldrmek için)
yani ondan soğuduğumun farkında...
süründür diyenler ; aslında ruh halim buna çok müsait,değil 1 ay,10 ay affetmesem affetmem...ama hemen görmek istiyorum.hali hazırda davam varken,eskisi gibi olacaksa şimdiden olsun,göreyim istiyorum.dolayısıyla süründürme faslını uzatmayacağım.şunu da düşündüm...eskiye dönecek adam,süründürmezsin 1 ayda döner,süründürürsün 3 ayda döner...ama nihayetinde döner yani...ama gerçekten ders almış birinin sürünüp sürünmemesi çok da önemli değildir diye düşünüyorum...
çalışma meselesine gelince,ben işimi bırakmak istemiorum.en azından bazı şeylerden emin olana kadar.bırakmak istemediğimin farkında...
bu sene formasyon alırsam seneye öğretmenliğe başlayabiliorum.o zaman bırakacağım.emin olmadığım bir evlilik için işimi bırakmak ne derece doğru?
ama eşime de bunu söylesem,sen bana güvenmeden geliyorsun,ne anlamı var diyecek biliyorum...
işte bu durum canımı sıkıyor...

merhaba hilal ben özden yeni üyelerdenim.konunu baştan sona okudum we hayretler içinde kaldım.dogrusu çok üzüldüm allah yardımcın olsun çok zor bir durum kuskukarında çelişkilerinde sonuna kadar haklısın.umarım senn için en iyi sonuç olur senn için dua edecegim emin ol.üzme kendini.bayanlar baya yorum yapmıslar bende bir iki bişi sölemek isterdim ama henüz haddim diil sanırım.umarım çok mutlu olursun.. sewgiler.. seni çok sewdim gerçekten..rabbim yardımcın olsun .dualarım seninle...

Canım bence tekrar barışmak için seni sevdiğine emin olman gerek. Bunun için de dene onu. Mesela sinirlendir bilinçli olarak bakalım ne tepki veriyor. Çünkü sizin dayak olayınız da olmuştu. Tepkilerini ölç. Hanım hanımcık davranma bu süre zarfında çünkü barıştıktan sonra senin hep hanım hanımcık cici halini görmeyecek bakalım sinirlendiğin zaman yine elini kaldırcak mı?

bende aynı dertten muzdaribim eşim benimle değil bilgisayarla televizyonla evli ben yeni katıldım.ee şimdi ne yaptın.ben ne yapacağımmmm...

merhaba arkadaşlar,
tatildeyiz şuanda,biraz kalabalık bir tatil.başbaşa değiliz eşimle tam olarak.kız kardeşim,çok sevdiğim bir arkadaşım ve küçük kızı bizimle beraberler...zevkli oluyor,hiç sıkılmıyorum.
eşimde değişiklikler var tabii ki.bunlar beni mutlu ediyor,ama tabii ki karakteri değişmiş değil.istanbula dönünce evleri birleştireceğiz yine.davamı geri çekmedim ve çekmeyi de geri düşünmüyorum.nihayetinde çekmek gibi bir zorunluluğumuz yok,gitmeyince düşüyormuş.
bir arkadaş sinirlendir ara sıra,bakalım ne olacak demiş...yaptım ve sonuç gayet sakin bir adam.:) bağırmıyor,korkuyor sanırım...ama tabi nereye kadar,onu bilemem.
bir arkadaş da evini hemen birleştirme,sevgili gibi olmaya devam et demiş...hani dedim ya,ne olacaksa hemen olmalı.ben işimi bırakmayacağım,işe devam.aynı eve de taşınacağım ve fazla uzatmadım küslüğü..neden? ne olacaksa,gerçek yüz hangisiyse dava gününe kadar görmek istiyorum.
şimdilik yolunda görünüyor,ama bu bir tatil..önemli olan eve girince ne olacağı...pazar günü dönüyoruz ve muhtemelen haftaiçinde de ev taşınır...
gelişmeleri yazacağım,hepinize yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için tekrar tekrar teşekkür ediyorum...

chocalite eşini bilerek sinirlendirmen çok yersiz bence bişeyleri toplamak ve düzeltmek niyetindeysen bunun için sende çabalamalısın
sakın yanlış anlama ben olsam ona bir şans daha vermezdim ama mademki verdin
madem ki zor olanı seçtin
bir kadın olarak yuvanı kurtarma niyetindesin
sende yardım etmelisin bu çocuğa
çünkü eşin cidden bir çocuk olgunlaşıp bir eve bir eşe sahip çıkacak duruma erişmesi epey sancılı bir süreç olacak belliki
hadi bakalım güçlü kadın göster kendini yuva kurmak kolay değil elbet
sana güvenim tam istediğini alabilecek kuvvettesin

merhaba arkadaşlar,
tatildeyiz şuanda,biraz kalabalık bir tatil.başbaşa değiliz eşimle tam olarak.kız kardeşim,çok sevdiğim bir arkadaşım ve küçük kızı bizimle beraberler...zevkli oluyor,hiç sıkılmıyorum.
eşimde değişiklikler var tabii ki.bunlar beni mutlu ediyor,ama tabii ki karakteri değişmiş değil.istanbula dönünce evleri birleştireceğiz yine.davamı geri çekmedim ve çekmeyi de geri düşünmüyorum.nihayetinde çekmek gibi bir zorunluluğumuz yok,gitmeyince düşüyormuş.
bir arkadaş sinirlendir ara sıra,bakalım ne olacak demiş...yaptım ve sonuç gayet sakin bir adam.:) bağırmıyor,korkuyor sanırım...ama tabi nereye kadar,onu bilemem.
bir arkadaş da evini hemen birleştirme,sevgili gibi olmaya devam et demiş...hani dedim ya,ne olacaksa hemen olmalı.ben işimi bırakmayacağım,işe devam.aynı eve de taşınacağım ve fazla uzatmadım küslüğü..neden? ne olacaksa,gerçek yüz hangisiyse dava gününe kadar görmek istiyorum.
şimdilik yolunda görünüyor,ama bu bir tatil..önemli olan eve girince ne olacağı...pazar günü dönüyoruz ve muhtemelen haftaiçinde de ev taşınır...
gelişmeleri yazacağım,hepinize yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için tekrar tekrar teşekkür ediyorum...
hayırlısı olsun canm hakkında inşallah herşey yoluna girer.kolay kurulmuyo bi yuva inşallah canm eşin değişmiştir:Saruboceq:

bu tekrar deneme işinin boşanma davanıza nasıl yansıyacağı hususunda avukatınızla görüştünüz mü, olur da davanıza devam gereği hissederseniz diye söyledim.bazı durumlarda eşlerinin bu niyetlerinin birbirlerini affetmek olduğuna hükmetmiştir yargı, yani bu denemeden önceki nedenlere dayanmanız olanaksız kalabilmekte. sizin durumunuz farklı olabilir tabi.
dilerim herşey yoluna girer.

benim canim ablammmmmmmm
dayanamiyom seni üzgün görmeyeee
öyle tatlisinkiii ALLAH HERSEYI GÖNLÜNE GÖRE YAPICAK görüceksin........
ÖPTÜM SENI

bu arada cizelgeme bakma utaniyorum :( tekrar basladim rejime bugün...

merhaba arkadaşlar,

evet tatlımm kesinlikle haklısın... ben bi süre flört et demiştim ama senin durumunda yapılacak en güzel şey normal hayata geri dönüp ondaki değişimleri gözlemleyebilmek... umarım her şey gönlünce olur... ama ben karşımda eşine karşı eski zaafını kaybetmiş, onu kaybetmenin dünyanın sonu olmadığını anlamış bir kadın görüyorum.. daha güçlüsün onun karşısında artık.. oda vazgeçilmez olmadığını gördü... hayırlısını diliyorum hakkında arkadaşım... gelişmeleri takip ediyorum:)) iyi tatiller....

merhaba arkadaşlar,bugün döndüm tatilden...

:kahve::kahve:

merhaba chocolate,

senin adına üzülsek mi sevinsek mi bilemedik. samimi bir bayan arkadaşımla beraber takip ediyoruz konunu en başından beri...

Ve şu kanıya vardık, kocanın muhtemelen parası bitti ve seni sermaye olarak gördüğü için, sana geri döndü kısa süreliğine...Muhtemelen de tatilini bedavaya getiriyordur, ee ne de olsa yanında sen varsın!
Seni döven bi adamla hala nasıl tatile çıkabiliyorsun bunu da anlamış değiliz doğrusu. Gerçekten yazık çok yazık, bu kadar basit olmamalıydı bazı şeyler, bu kadar kolay kaydirigubbakcemile gitmemeliydin!!! :olmaz:
Hakkında hayırlısı olsun:kahve:

kaldığımız yerin ücretini ve uçak biletlerini eşim karşıladı...ve tabii daha birçok gideri...
yani kullanılmış değilim arkadaşım,merak etme.
artı beni döven adamı,ben de dövdüm,bunu hatalarını hafife aldığım için yazmıyorum ama ,bu da bilinsin...
hiçbirşey basit değil,yaşadıklarımı unutmadım.sadece ilerde pişman olmak istemediğimden,herşeyi dibine kadar görmek istiyorum...

merhaba arkadaşlar,bugün döndüm tatilden...

kaldığımız yerin ücretini ve uçak biletlerini eşim karşıladı...ve tabii daha birçok gideri...
yani kullanılmış değilim arkadaşım,merak etme.
artı beni döven adamı,ben de dövdüm,bunu hatalarını hafife aldığım için yazmıyorum ama ,bu da bilinsin...
hiçbirşey basit değil,yaşadıklarımı unutmadım.sadece ilerde pişman olmak istemediğimden,herşeyi dibine kadar görmek istiyorum...

Canım benim..
Bence doğru bir karar verdin sen..
Olayları bir çok kişiye göre daha iyi bildiğimi düşünerek o özgüvenle yazıyorum bu satırları..:1hug:
En azından ileride acaba demeyeceksin..
Yaşayıp göreceksin..
Şu mübarek günlerin hatırına canı gönülden diliyorum ki; çok çok mutlu olasın,güzel yüzün hep gülsün inşallah..:nazar:ŞenizŞeniz

Back