Beklenen son sanrm gerekleiyor...

tekrar eski haline dönüyor degil mi..ayni seyleri bende yasadim..hatta geri döndükten sonra gecirdigim 6 ay sonunda eski halimize tamamen dönmüs gibiyiz..belki hafif degisiklikler var ama..iki yabanci gibi olduk gene..herneyse ben coktan ondan ümidi kestim..

senin adina ne diyecegim bilemedim canim..sunu söylemek isterim..bu tip erkekler kadinin kusurunu yüzüne vuran onu begenmiyomus gibi davranan erkekler psikolojini alt üst eder canim..sen farkinda olmazsin ama bir bakmisiin kendine güvenin bitmis hayata küsmüssün..bence o da bunu yapmak istiyor..seni hayata küstürüp tamamen ona muhtac kalmani..ya da bilmiyorum belki de hesapli degildir..ama sonuc itibariyle..neden sevildgin sayildigin begenildiginbir ortamda yasamak varken bunu cekeceksin..aynilarini kendime de söyledim ve ben sona yaklastimm..sana tavsiyem sürekli kendin icin biseyler yap..o yokmus gibi birgün cikacakmis gibi hayatindan..biliyorum zor ama dene..

sevgili chocolate,
uzun zamandır gözükmüyordun, bnde mutluluktan uçuyor herhalde o yüzden kk'ya vakit ayıramıyor diye düşünüyordum.
halbuki sen eski günlerin izlerini yaşamaya başlamışsın bile. tahminimden daha çabuk pes etti eşin. hırçın, öfkeli ve sevgisiz günler biraz biraz kendini göstermeye başlamış anladığım kadarıyla.
kilo verememen de büyük bir sıkıntı olarak evliliğinizin tam ortasına karabasan gibi çökmüş durumda.
en iyisi sen önce eşinle ilgilenmeyi az da olsa bi kenara bırak ve kendine vakit ayır. spor salonuna başla, diyetisyene git ve kendini çok daha iyi hissedeceğin ideal kilo seviyene in.
adam da haklı, kim ister ki yağlı yağlı bir vücutla aynı yatağa girmeyi ve günün bilmem kaç saatinde o kilolu kadını görmeyi???
ben sen öylesin demiyorum bak, sakın yanlış anlama. ama belli ki eşin seni böyle görüyor ve her fırsatta kilolarını yüzüne vuruyor ve en büyük sıkıntı buymuş gibi gösteriyor.
hakkında hayırlısı olsun
...:delphin:

Evet katılıyorum pınarcewre sana,
Eğer eşi için kilo çok önemli bir etken ise buna göre hareket etmeli..
Yani ya bu deveyi güdüceksin,ya da terk-i diyar edeceksin misali biraz.
Ki siz bazı şeyleri başında kabullenerek affettiniz
Ama şu da var birbirinize bazı şartlar koşarak mı tekrar başladınız?
Eğer yok derseniz bu sorun hiç bri zaman çözülmez
ığneden ipliğe de dönseniz her zmana bir bahanesi hazır olacaktır size..

Son düzenleyen: Moderatör:
Hilalcim valla ilişkinden emin olmadan eşinin seni sevdiğinden emin olmadan çocuk mocuk sakın ha çok büyük hata olur daha yaşın çok genç.Ayrıca eşin evlendiğiniz zaman senin kilonu bilmiyor muydu? Manken gibi bi kız alsaymış o zaman. Ne sen üzülürdün ne de o.

hilalcim huylu huyundan vazgeçmiyor işte.kilo verirsen seni kıskanırım ne demek ya..koskoca adamdan çıkan saçma söze bak!şimdi kıskanmıyormu seni yani onun için kilo verme sakın kendi sağlığını düşünerek ver..birde sakın işini bırakma hele bu kriz ortamında onun ipiyle kuyuya inme..çok bencil çünkü..derdi maddi ve manevi olarak seni kendine bağlamak..sana karşı madem birşeyi yok madem evlilik sallantıda neden çocuk istiyor ki?çocukla da ilgilenmez..sadece bebeğin bakımı yüzünden seni eve mahkum etmek..kendi menfaati için doğmamış çocuğunu feda eden adam..aman güzelim sakın ha oyuna gelme.başın dik olsun sakın eyvallah etme..

benim kayınımın hanımı senin yüz katın vardır ama o eşinin kilosuna takmiyo.. benim eşimde sürekli beni uyarır almayım kilo diye..

erkeklerin hepsi birbirinden çok farklı..

evlenmeden kavon değillerki koklayıp bilelim

benim kayınımın hanımı senin yüz katın vardır ama o eşinin kilosuna takmiyo.. benim eşimde sürekli beni uyarır almayım kilo diye..

erkeklerin hepsi birbirinden çok farklı..

evlenmeden kavon değillerki koklayıp bilelim

ya allahaşkına kaç kilo bu kız?zayıflarsan niye kıskanıyormuş kiloluları da begenen cok erkek var..eşin saçmalıyor ..konunu okudum cok şaşırdım Allah sabır versin..elinden geleni yap son ana kadar...

şekerim aylardır forumu ayaklandırmıssın wallaha bosanmadın mı ıyıye mı gıdıyor ne de guzel tasvırlemıssın ne de guzel üzmüşsün bu sıte halkını sen aylardır,
umalım da mutlu ol da konu acma bıze daha fazla. ınsanların ne derterı ne sıkıntıları var senın konu top 10 da hep 1 mıs . gecmıs olsun mutlu ol da yazma bız sevınırız ınan bana.
bıraz sert yazdım ama sadece evde oturmanı ve kocanın ılgısızlıgını ancak bu kadar guzel tasvırleyebılırdın
mılletın kocası içki ıcıyo kadını dövuyo kaynanası kötu davranıo hastalıktan kırılıo senın kocan ılgısızmiş way beee... herneyse wallaha sen mutlu ol da bız sevınelım hee.. baska bır sey dıyemıcem sana cukulatakız.

Boyle insanlari, kadinlar kulubunden kovmak lazim aslinda.

Huzursuzluk cikariyor afacan!

Acaba son gelişmeler nelerdir?
Kilo vermeye başladı mı?
Eşiyle arası düzeldi mi?
Eşi hala rahat mı eskisi gibi?
Umarım düzelmiştir...

1 sene sonra kendimi nerde görüyorum : daha da ilerlemiş bir ilgisizlik buhranında boğulduğumu görüyorum,haklısın...

çocuk istedi... erteliyorum hep,şimdi olmaz diyorum.maddi konuları bahane ediyorum. ondan şuanda çocuk istemiyorum,ya kabul etmem lazım onu herşeyiyle,ya da onun değişmesi lazım...bunu bekliyorum ...

sizin konunuzu okudukça çok üzülüyorum.. en büyük hatayı değişmesini beklemekle yapıyrosunuz.. Siz kendinizi değiştirebiliyor musunuz, isteklerinizden vazgeçip mutlu olabiliyor musunuz? Bunu bir düşün sonra da o kişinin değişip değişmeyeceğine dair inancınızı tekrar ve takrar sorgulayın...

Ben bile bir bayan olarak sizin videonuzu izlediğimde gıpta ettim .ımrendim valla.Ne sesler varmış maşallah dedim.Eşiniz bir de kilolarla uğraşıyo daha.Kilo da neymiş.Bazı arkadaşların yorumunu okudum kilo versen başka şeylere aklını takacak,hemfikirim bu konuda...
Eğer böyle devam ediyorsa gözden geçirin.Huy değişmez ama siz de nereye kadar sabredeceksiniz.Çok yıpranırsınız bir bakmışsınız ki sizden giden gitmiş.....Siz daha ne yapacaksınız mücadele bakımından evliliği yürütmek adına..

merhaba kızlar, uzun zaman oldu uğramayalı.
bazı şeylerin değişip değişmediğini merak edenler var,yazayım hemen.
kilo veriyorum...yavaş yavaş da olsa.ama daha çok yolum var bu konuda...
eşim ne eskisi gibi,ne de çok değişti... beni kaybetmek istemiyor,tartışsak bile boşanma lafı geçmiyor artık.ya ben alışıyorum onun bu rahat tavırlarına ya da az da olsa düzelme var... sadece kaderime elimden geldiğince boyun eğdiğimi sanıyorum.
kesinlikle haklısınız,kilo sorun olmamalı diyenler...ama benim eşim böyle biri..bir inanın kilosu,tipi çok önemli onun için.hele eşiyse bu kişi.ailesi çok ileri görüşlü bir aile değil ama dikkat ettim,hepsinde insanların kilosuna dikkat eder tavırlar var.hepsi böyleler...bir de hepsi ince ve uzun boylu,ne kötü değil mi...
bu arada albümüm var profilimde,beni merak edenler bakabilirler..bilemiyorum herkes görüyor mu ama...
yorumlarınız için çok teşekürler,sevgiler...

Çok güzelsin maşallah allah nazardan saklasın
Rabbim yardımcın olsun inş eşinle aran iyice düzelir bir yuwa kolay kurulmuyo ikinizinde çaba göstermesi lazım ins mutlu olursunuz huzurlu olursunuz sewiyorsunuz birbirinizi sanırım zamanla herşey daha güzel olur inş
Rabbim yar we yardımcınız olsun

sevgili hilal sanki eşin gecmişe dönmeye baslamış
tekrar şans vermekle çok iyi yaptın
fakat bundan sonrada bu şekilde yada daha kötüsü olacaksa yine eskisi
gibi olacaksa bence şans vermek yerine temelli yol ver gitsin
tip konusuna gelince çok güzel bir kızsın yüz hatların çok düzgün
albümünde eşininde fotoğrafını görmüştüm
sana moral olsun diye yazmıyorum fakat hiçte al benisi olmayan vasat tipte bir erkek
sana yakışmadığı kesin kalıpsız bir vücut şekli var(neden bunu ona hatırlatmıyosun ki)
boyu posu yok beli incecik omuz yok sanki soluk beyaz tenli hasta gibi yüzü var
o koca bende olacaktı ki onu ömür boyu aynalara küstürürdüm
eşin kilo konusunda saplantılı biri hastalık boyutunda bu saplantısı
tabiki her erkek zarif bi kadın ister ama bu daha önemli şeylerden sonra hatta en sonlarda gelir
benim kocam beni kilom yüzünden beğenmeyecekse evliliğimizin temelinde benim fiziğim kilo olacaksa
öyle boş kafa birinden bi beklentim olmaz
kilomla ilgili sinir bozucu eleştirirler aldığım anda kendini sokakta bulur
ben hayatımı evliliğimi ay kocam beni beğensin aman onun göz zevkine layık olayım
aman elimden uçmasın kaçmasın gibi telaşelerle geciremem
bence kocanın sana yakışmadığını yüzüne vurmaya başlasan iyi olur
belkide bunu bildiği için o fırsatı sana vermeden kendisini sana saldırıyor

merhaba kızlar, uzun zaman oldu uğramayalı.
bazı şeylerin değişip değişmediğini merak edenler var,yazayım hemen.
kilo veriyorum...yavaş yavaş da olsa.ama daha çok yolum var bu konuda...
eşim ne eskisi gibi,ne de çok değişti... beni kaybetmek istemiyor,tartışsak bile boşanma lafı geçmiyor artık.ya ben alışıyorum onun bu rahat tavırlarına ya da az da olsa düzelme var... sadece kaderime elimden geldiğince boyun eğdiğimi sanıyorum.
kesinlikle haklısınız,kilo sorun olmamalı diyenler...ama benim eşim böyle biri..bir inanın kilosu,tipi çok önemli onun için.hele eşiyse bu kişi.ailesi çok ileri görüşlü bir aile değil ama dikkat ettim,hepsinde insanların kilosuna dikkat eder tavırlar var.hepsi böyleler...bir de hepsi ince ve uzun boylu,ne kötü değil mi...
bu arada albümüm var profilimde,beni merak edenler bakabilirler..bilemiyorum herkes görüyor mu ama...
yorumlarınız için çok teşekürler,sevgiler...
iyi de o seninle evlenirken aklı nerdeymiş hilalcim?daha evveldende yokmuydu kiloların kara büyümü yaptıydın da gözlerini i bağladın ?lülülülülülü

canım çok doğru yazmışsın çok güzel olmuş.beni düşündüren bir yazı bu...
geçinmeye gönlü var mı,orta yolu bulmaya çalışıyor mu?
ilginç olacak ama her ikisi de...
o kadar tembel,o kadar bencil ki,herşeyi benden bekliyor.ya en basitinden dün akşam eve geldi,yemek hazırdı.yemeğini yedi,koltuğa geçti,biraz tv ye baktı ve uyuyakaldı(uykusuzdu,uykusu olmasa nette okey oynardı,o da başka tabii) ne bir kelime sohbet,ne bir nasılsın,ne birşeyler yapalım telaşı..buna karşılık benden sürekli yiyecek içecek bişeyler yapmamı,onun ayak işlerini halletmemi bekliyor.örneğin yatağa geçerken,telefonunu şarja takmamı istiyor.bütün bunları isterken olan tek güzel şey,bunları kibarca söylemesi ve aşkım diye hitap etmesi..o zaten hep vardı.ama bunu yapmasının nedeni sadece sorunsuz bir şekilde işinin görülmesini istemesi..onu o kadar iyi tanıyorum ki...
mesela ayrılığımızda,o bana döndüğünde,bana prenses gibi davranıyordu(onu henüz kabul etmemiştim) kilo muhabbeti açıldığında,ne ilgisi var aşkım sen böyle de güzelsin ama ben senin sağlığın için vermeni istiyorum demişti..gözü ne kilomu görüyordu ne bişey... şimdi yine eskiye döndük,göbeğime sürekli imalı bakışlar(tabii ben de onunla barışınca bir rahatlama hissettim,bıraktım sağlıklı beslenme işini filan ...eşşek kafam) bazı akşamlar güzel giyiniyorum,makyaj yapıyorum,görmüyor bile... sebebini biliyorum.bense bu durumu kabullenemiyorum.ne demek ya,kilosu var diye bir kadınla ilgilenmemek...ve birgün konuşturdum onu,dedim ki,ne değişecek hayatımızda ben kg verdiğim zaman? dedi ki o da , seni daha çok kıskanacağım,daha çok yanında olmak isteyeceğim...giyim tarzın değişecek,daha iyi olacak :gitme: neler neler duydum ya şu kg muhabbeti yüzünden ondan... kabul edemiyorum,kabullenemiyorum..hakkı yok buna diyip daha çok uğraşıyorum kg almak adına...
halbuki o gittiğinde 20 günde 4 kg mu hemen vermiştim..psikolojimi çok kötü etkiliyor .
ne bileyim...uzun oldu yeter bu kadar,şişirdim yine başınızı...

Sana olan sevgisi kiloylamı orantılı yani? O halde inan bu gerçek bir sevgi değil. Gerçekten seven sevdiğinin ufaktefek kusurlarını görmez,görse bile öyle kabul edip sever.Sen zayıfken çok seviyorum,sen kilo aldın şişmanladın şimdi az sevicem diye bişey yok,olamazda. Eşininki gerçek bir sevgi değil sana karşı. Acı ama değişmesini hiç bekleme. Bence sen onu kolundan tuttuğun gibi evlilik danışmanına götür. Kökten çözüm bu bence

Back