Beklenen son sanrm gerekleiyor...

bütün kehanetlermiz çıktı ama bu kadar çabuk olacağını tahmin etmemiştim... nacizane şunu önerebilirim... bırak bedel ödesin... senin için emek harcasın... tamam barışalım= "aynı evde yaşayalım hemen eskisi gibi olalım" anlamanına gelmesin ... denemek istiyosa, istiyosan flört gibi devam edin bi süre... bakalım bu kadarcık kısa zamanda evrim geçirip insan olmuşmu...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis aynen katılıyorummm

hadi hayırlısı işinle ilgili çok isabetli mantıklı bi karar almışsın
bende süründür diyenlerdenim kaydirigubbakcemile3
ama söylediklerinde haklısın süründürsende el üstünde tutsanda eskiye döneceği varsa
zaten döner
dilerim öyle bişey yapmaz ve konuşmalarına harfi harfine uyar

olsun bitanem en azından pişman olmıcaksın neden denemedim demiceksin emin ol oda sensiz kalmadıktan sonra senin kıymetini anlayamacaktı hayat bi sınav tatlım .......
oda bu hayatttan dersinden 1. sınavda 0 aldı 2 . sınavda 0 aldı 3.ünde 100 alıcak eminim ben buna nedense bu kadar eminim

belkide kıymetini bilmesi için hatalarını anlayabilmesi için
bu ayrılık ve boşanma davasının açılması gerekliydi
herşeyde bi hayır vardır derler ya o hesap işte
acaba diye aklında kalacağına dene ve gör içinde kalmasın
yaşamadan bilemezsin zaten acıları tükettim diyorsun bundan sonrası kötü gitse
bile çok fazla sarsmaz
ama inşallah hakettiğin mutluluğu bulursun

Çok fazla takip edememiştim ama Anladığım kadarı ile bir barışma olmuş, hayırlısı olsun canım inşallah mutlu olursun

barısmanıza sevındım canım.ınsallah hep boyle gıder.mahkeöeler bosanan cıftlerle dolu.bu cok uzucu bır durum.bundan sonra ıkınızde daha dıkkatlı olmalısınız bence.sende esıne karsı daha uyumlu olmalısın canım.bır arkadas tavsıyesı.erkekler bebek gıbıdır.nekadar ılgılenırsen okadar sımarırlar.amabır okadarda sana baglanırlar..

Ben bu işe hala şaşkınlıkla bakanlardanım. Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. Ama benim düşüncelerimi de biliyorsun. O kadar üzüntüler çektin bari değerini bilsin diye hemen kabul etme derim. Tamam dediklerin de sende haklısın ama en azından aynı evde kalma bir süre daha. Yani iki sevgili gibi olun. Hem sende gerçekten değişip değişmediğini anlarsın. Sonra daha büyük hüsranlar yaşanmasın. ıyice emin olmalısın. Çünkü bu adam gerçekten haketmediğin davranışlarda bulundu sana karşı.
Yine de karar senin tabii. Üzülmeni hiç istemem gerçekten. Umarım verdiğin kararlar senin için hayırlı olur. Allah yardımcın olsun

hakkında hayırlısı olsun umarım çooooooook mutlu olursun.ama öncekiş yaptığın hataları yapma cnaım bırak sorumluluğunubilsin anladın sen .

Ah canım böyle süründüğü için sevindim inşallah o söylediklerini kalbinden söylemiştir ve aklınada kazımıştır. Erkek milleti umursamaz ve unutkan zira. Bir daha bu yaptıklarından tekini dahi yaparasa direk ayrıl. Yoksa benim gibi düzelsin diye çabalarsın sarıldın öptün diye sünepe sümsük olursun.

başlıgı yeni gördüm canım
önelikle çok kötü olaylar yaşamışsın geçmiş olsun
ama güçlüüsn bu sefer bunu anladım
yolun açık olsun
güzel güzel tadını çıkar tatilin

ben bu filmin sonunun böyle olacağıını biliyodum,erkekleri biraz kendi haline bırakınca düşünebiliyolar sadece, dırdırcı bi kadın sadece sorunlardan kaçmasına neden oluyo ama sevindim bu sonuca hakkında hayırlısı olur inşallah...

vay be.. nası sevindim anlatamam. bu aşamadan sonra şöyle yap böyle yap demek artık pek mühim değil. çünkü sen geçen bu süre zarfında neler yapman gerektiğini nasıl düşünmen gerektiğini öğrendin.
güzel olmuş.

Oooow sevindim sizin adınıza Allah korusun inş bütün olumsuzluklar unutulur ama dünya hali işte en azından içinizde ukde kalmaz. En destekli karar bencede. ıyi tatillleeeeeeeeeeeer şimdiden taze cici çifte:) kaydirigubbakcemile4

tatlım adına sevindim. çok şükür eşin kafatasının içindeki beyinin ne işe yaradığını anlamış. ancak sakın olaki tüm sorunlarınızın hallolduğuna kanaat getirmeden davanı geri çekme, evini birleştirme tatlım. hatta bana kalacak olursa bir evlilik sözleşmesi yap derim (ne olur ne olmaz). tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı misali ama bu tilki niye geri döndü onuda bir öğrenmek lazım...

HilalCim şimdi tatildesin umarım herşey istediğin gibi gidiyordur, bence de barışsan bile biraz sevgili ol daha mutlu günler geçir sonra aynı evi paylaş iştende kesinlikle ayrılma derim erkekler evde duran kadınları pek takmıyorlar heleki sorunlu bir evlilik varsa kendi ayaklarının üzerinde durursan daha çok saygılı olur çalışmaya devam bence herşey gönlünce ve istediğin gibi olur inş.hiç üzülmezsin artık.

bence temelde kendıne sunu sorabılırsın.

benı gercekten sevıyormu ? bu soruya evet cevabını verebılıyorsan bence gerısıne takılma . yanı ınsanlar farklıdır. ve sureklı aynı konuları konusup desmek te ılıskıye oldugundan cok zarar verıyor bence. bıraz etrafına arkadaslarına zaman ayırabılırsın . yanı onun halı saha macına gıtmesı gıbı. bıraz zaman tanı sureklı aynı konuya kıtlenıp kalma. gecen zaman ıcın de bazı seylerı daha net gorebılırsın . yazdıklarını okudum sen de hazır degılsın. ve senı cok yıpratacak bır karar vermektense beklemek daha mantıklı olabılır.

umarım hersey duzelır.

Bunu söylerken çok üzgünüm ama bu insanla bir ömür boyu mutlu olamazsınız. Anlık geçici mutluluklar yaşatır size ve eninde sonunda kendi hayatını yaşamak isteyecektir. Bencil bir yapısı var ve bunu değiştirmek çok zor diye düşünüyorum. Çocuk olduktan sonra değişen erkek çok olmuştur ama bu da risklerden en büyüğü olacaktır. ıçinde zerre kadar sevgi olan insan sizi gece yarılarında tek başınıza çalışmaya göndermez. Yanınızda olur en azından size refakat eder. Hiç mi kıskanmıyor du anlamak mümkün değil. Ben eşinizin samimiyetine inanmıyorum umarım yanılırım.

aradan 4 gün geçti ve ben kendisine tamam dedim.deneyeceğiz.
4 gün boyunca hiç yalnız bırakmadı beni,gece 1.5 da bıraktı işime,sabah gelip 5,5 da aldı beni...gelme dememe rağmen.
23 ağstosta tatile çıkıyorum,bensiz nasıl gidersin diyor.ben olmadan mayonu giyip denize gideceksin ve ben de bunu normal karşılayacağım öyle mi diyor... ok dedim,sen de gel...
çok soğuk değilim,ama eskisi gibi onu görünce yüzümde güller açmadığının çok farkında.hatta saçını kestirecekmiş,dedi ki "öyle bir kestireceğim ki iyice soğuyacaksın benden"(espri yapıyor yani,güldrmek için)
yani ondan soğuduğumun farkında...
süründür diyenler ; aslında ruh halim buna çok müsait,değil 1 ay,10 ay affetmesem affetmem...ama hemen görmek istiyorum.hali hazırda davam varken,eskisi gibi olacaksa şimdiden olsun,göreyim istiyorum.dolayısıyla süründürme faslını uzatmayacağım.şunu da düşündüm...eskiye dönecek adam,süründürmezsin 1 ayda döner,süründürürsün 3 ayda döner...ama nihayetinde döner yani...ama gerçekten ders almış birinin sürünüp sürünmemesi çok da önemli değildir diye düşünüyorum...
çalışma meselesine gelince,ben işimi bırakmak istemiorum.en azından bazı şeylerden emin olana kadar.bırakmak istemediğimin farkında...
bu sene formasyon alırsam seneye öğretmenliğe başlayabiliorum.o zaman bırakacağım.emin olmadığım bir evlilik için işimi bırakmak ne derece doğru?
ama eşime de bunu söylesem,sen bana güvenmeden geliyorsun,ne anlamı var diyecek biliyorum...
işte bu durum canımı sıkıyor...

allah hakkinda hayirlisini versin umarim bu karar her ikiniz icinde cok hayirli olur
süründürme meselesinde sana katiliyorum
güven konusuna gelince birak birazda o düsünsün en azindan her an seni kaybetme korkusuyla yasar

Back