aradan 4 gün geçti ve ben kendisine tamam dedim.deneyeceğiz.
4 gün boyunca hiç yalnız bırakmadı beni,gece 1.5 da bıraktı işime,sabah gelip 5,5 da aldı beni...gelme dememe rağmen.
23 ağstosta tatile çıkıyorum,bensiz nasıl gidersin diyor.ben olmadan mayonu giyip denize gideceksin ve ben de bunu normal karşılayacağım öyle mi diyor... ok dedim,sen de gel...
çok soğuk değilim,ama eskisi gibi onu görünce yüzümde güller açmadığının çok farkında.hatta saçını kestirecekmiş,dedi ki "öyle bir kestireceğim ki iyice soğuyacaksın benden"(espri yapıyor yani,güldrmek için)
yani ondan soğuduğumun farkında...
süründür diyenler ; aslında ruh halim buna çok müsait,değil 1 ay,10 ay affetmesem affetmem...ama hemen görmek istiyorum.hali hazırda davam varken,eskisi gibi olacaksa şimdiden olsun,göreyim istiyorum.dolayısıyla süründürme faslını uzatmayacağım.şunu da düşündüm...eskiye dönecek adam,süründürmezsin 1 ayda döner,süründürürsün 3 ayda döner...ama nihayetinde döner yani...ama gerçekten ders almış birinin sürünüp sürünmemesi çok da önemli değildir diye düşünüyorum...
çalışma meselesine gelince,ben işimi bırakmak istemiorum.en azından bazı şeylerden emin olana kadar.bırakmak istemediğimin farkında...
bu sene formasyon alırsam seneye öğretmenliğe başlayabiliorum.o zaman bırakacağım.emin olmadığım bir evlilik için işimi bırakmak ne derece doğru?
ama eşime de bunu söylesem,sen bana güvenmeden geliyorsun,ne anlamı var diyecek biliyorum...
işte bu durum canımı sıkıyor...