Beklenen son sanrm gerekleiyor...

ya kabul etseydim de düzelmeseydi de diyebilirsin.
Ne bileyim eşyaları alırkenki tavırları falan çok kötüydü. inşallah en iyisi olur hakkınızda :Saruboceq:

ya duygularıma bakacak olursak,ki bunu ona da söyledim ; ben artık ayrılığın acısını tüketmişim.
bu saatten sonra ayrılsak da çok fazla üzülecek değilim.çünkü tükettim.
ama kafamda kalmasından korkuyorum"acaba gerçekten düzelmiş miydi?" demekten...
sonra da diğer taraftaki ses şunu diyor :"illa kararlılıkla sana tekmeyi basacağı günü beklemek istiyorsun öyle mi?" :bbo:

aynı suda iki kere yıkanılmaz diye çok güzel bir söz vardır canım... karar senin, kendin için iyi ve doğru olana karar ver lütfen :)

off ne zor bir karar
sen yolunu çiz, zor kararı verip uygulamaya koy
sonra her şey tekrar başa dönsün
hakkında hayırlısı canım

Bu hikaye bana çokkk tanıdık geldi hilal im sen biliyosun :))
Bunun tek karar noktası sensin . gerçekten pişmanlığını gözlerinde gördün mü ve gerçekten ona tekrar inanabilir misin . işte cevap vereceğin soru bu

hilalcim karar senin ama sen çok zor günler yaşadın bilmiyorum ama bence insan neyse odur sen ona karşı bişey hissetmiyorum diyosun o zaman boşuna zaman kaybı olur ama sen onu en iyi tanıyan sensin gerçekten değiştiğine inanıyorsan bir şans ver derim ben ama iyice anla iyice sürünsün zamanını uzat bakalım gerçekten samimimi hakkında hayırlısı canım

şin değiştimi yoksa rolmü yapıyor bilemem sen tekarar baışırmısın yoksa geriye tekrar dönermisin oda sende saklı.amaaaaaaaaaaa içten içe bu duruma sevinip seninle grur duyduğumu biliyorum.böyle geldiğini bilmek çok güzel.karar ne olursa olsun bu acıyı oda çekti kapına geldi ya... :lepi:

Hilalcim su an duygularin ona karsi körelmis durumda; ben sevmedigine inanmiyorum; sadece kirginligin sevgini bastiriyor...
Bilmiyorum neden, ama söyledikleri bana samimi geldi... gercekten uygulayabilir mi ha onu bilemem; ama en azindan niyetli...
Bence son bir sans vermekle hic birsey kaybetmezsin... sen ona o kadar sanslar tanidinki, hemde sana bunlarin 10/1 ini söylememisken!
Bilemezsinki, belki gercekten dediklerini yapabilir... hedeflediginin yarisi kadar degisse zaten seni mutlu etmeye yetecektir, cünkü daha öncede abartili isteklerin yoktu senin...
Su endise de icimde yok degil: niyetinde ciddi, ama tekrar onun oldugunu bildigin andan itibaren (en azindan belirli bir süre gectikten sonra) eski kliselerine dönecek gibi geliyor bana...
Ama bunu denemeden bilemezsin... ve tüm hayatin boyunca hep bir "acaba?" olarak kemirir beynini...
Tekrar evlenecegin insan daha mi iyi yoksa daha mi kötü olur bilemem; ama onunla da hep güllükgülistanlik bir evliligin olmayacagi asikar... iste her mutsuz aninda bu "acaba?" büyük bir ihtimalle aklina gelecektir... bence bunu kendine yapma...
Tartiya koy: denersen mi kaybin daha cok, yoksa denemezsen mi???
Ama her halükarda da bence burnunun daha da fazla sürtülmesini sagla; hemen affetme...
Gelip bir konusmayla, iki cicekle sana yasattigi acilari unutturamayacagini bilsin beyefendimiz...
Bilsinki birdaha düsüncesiz adimlar atmasin cocukca...
Hakkinda hayrlisi olsun canim...

cnm yaa ben bu habere çok sevindim :1hug: bence eşin çok samimi, yalnız kaldıı süre zarfında herşeyi düşünmüş ve çok şükür hatalarını görmüş olmalı ama tabii ki sadece hatayı görmek yeterli deil, önemli olan aynı hataları tekrar etmemesi.. bunu da denemeden anlayamazsın cnm.. bence bi ömür boyu keşke deneseydim belki de düzelmişti die düşünmektense evliliğinize son bi şans vermen en doğrusu...
yaaa zaten sen en zor olanı yaşadın, bi kere daha denesen gene olmasa bile eminim ki artık bu seni yıkamaz :hooray: a.s.

merhaba canlar,
ilginize çok teşekkür ederim.
son 3 gündür inanılmaz şeyler yaşıyorum..!

iyiydim,kendimi iyiden iyiye alıştırmıştım.işime gidip geliyordum,çok yoğundum zaten.
geçtiğmiz cum günü yine program için çeşmeye gittik,sahneye bir çıktım ki karşımda o... eşim!
bütün programı izledi,tek başına görünüyordu..."heralde tatil yapmaya geldi,gelmişken de tatil yaptığını bana göstermek istiyor" dedim içimden,hiç ona bakmadım bile.baktıysam da o görmedi...
neyse program bitti,ben sahneden inip direk araca gittim,otele geçip,orda üstümüzü değiştirdikten sonra yola çıkacaktık.
kendisine vokal yaptığım solist beni çağırdı..."gel hilalcim,konuşalım biraz" dedi... "eşin burdaymış,seninle konuşmak istiyor" dedi.ben de" kusura bakmayın benim onunla konuşmak gibi bir niyetim yok" dedim...uzatmayacağım fazla,çok ısrar etti,senin için onca yol gelmiş,barışmasan bile konuş.flört değil bu evlilik dedi...
içeri gidi,yalnız bırakıldık... "neden geldin" dedim."seninle konuşmamız lzm" dedi..."konuşacak hiçbişey yok,seni görmek bile istemiyorum"dedim... çeşmeden istanbula onunla dönmemi istedi,konuşacakmışız...asla dedim,asla seninle işim olmaz.ben geldiğim şekilde geri dönerim dedim... eğer onunla gitmezsem,kendine zarar vereceğini söyledi.çok kötü görünüyordu.önce takmadım,araca gitmeyi kafaya koymuştum.solistimizin ısrarlarıyla beraber çeşme istanbul arası eşimle döndüm...
yol boyunca konuştu.o benimle konuşmaktan kaçan,nefret eden adam.... bana "seni özledim ve geldim" demiyordu.kısaca konuşmaları şöyleydi :
"25 gün boyunca düşündüm.yeni bir evim vardı,yeni bir hayata başlayacaktım...hiçbiri umrumda değildi,sadece düşündüm.bu evlilik için hiçbirşey yapmadığımı,seni nasıl bir yalnızlığa ittiğimi,ne kadar sorumsuzca ve vijdansızca davrandığımı gördüm.evet bana bağırdın çağırdın el kaldırdın..ama sordum kendime,hilal neden bunları yaptı dedim...çünkü bir akşam geldim,konuşmak istedin yorgundum.diğer akşam uyuyakaldım,diğer akşam arkadaşlarımla çıktım,diğer akşam maça gittim,diğer akşam kursa gittim,diğer akşam iş vardı...ve sen benimle hiç konuşamamanın verdiği sinirle davrandın.buna sebep olan bendim.senin hiçbir suçunun olmadığını gördüm.bana bir şans daha verirsen bu evlilik için çok şey yapacağım.çalışmana müsade ettim(gibi göründüm)çünkü ben işim çıkıp şehir dışına gittiğimde sorun ediyordun.sana karışmadım ki bana karışmayasın...seni kıskanmamak değildi,sevmemek değildi.bu saçma yolu denedim,hayatıma çok fazla karışmayasın diye...oysa bu 25 gün boyunca hayatımın her noktasında olmanı istediğimi farkettim.eğer yine beraber oursak hep beraber olacağız,çalışmayacaksın.tek işin ben ve evimiz olacak.ve söz veriyorum benim de tek derdim sen ve işim olacak.benim işlerimi de senin işin olursa da beraber yapacağız...benden habersiz hiçbir yere gitmeyecek,hiçbirşey yapmayacaksın.markete bile beraber gidip alışveriş yapacağız..........."

inanılmaz şeyler söylüyordu... asla ondan beklemediğim şeyleri düşünmüştü,bunları nasıl düşünebilmişti inanamıordum.o düşünmek için vakit bile harcamazdı ki...benim,evliliğin başından beri yapmak istediğim şeyleri o bana söylüyordu şimdi.ama çok garip..... bende hiçbir istek yoktu,hiçbirşey!
istanbula geldik,aradan 3 gün geçti... o evinde,ben evimdeyim yine..affetmedim. düşüneceğimi söyledim,çünkü hayır diyip gitmeme müsade etmedi.sürekli arıyor,peşimde...hüzünleniyor,vijdan azabı çektiğini söylüyor,beni yalnız bıraktığı için.çiçek getirmiş bugün ..papatyalar içinde tek kırmızı gül...kadınlar çiçekmiş,o papatyalarmış.ama içlerinde en güzel ve özel olan benmişim :1shok:
23 ağustosta tatile gideceğim,malum ancak o zaman boşum...kararımı dönüşte söyleyeceğimi söyledim.

hiçbirşey hissetmiyorum,duygularımı öylesine kaybetmişim ki...ne yapacağım ben şimdi??

paşamı evde bekleyen kadın olmayınca dışarıya çıkmanın da anlamı kalmadı herhalde..

tabiki dışarı çıkmanın zevki burdaydı..

neden mi? onungitmesini istemiyordun, surat yapıyordun, ona değer verip ilgi gösterip yanında olmasını istiyordun, kadın olmak istiyordun..

şimdi boş duvarlara mı erkeklik yapacak? onlarımı yakıp yıkıp gidecek, arkadaşlarıyla buluşunca zevk alacak..

eee artık zevki kalmadı bu işin.. nede olsa istediğinde giriyor çıkıyor evine.. karışanı yok evde. dırdır yapan( onun tabiriyle) kadını yok..

ne anlamı kaldı erkek erkeğe dolaşmanın..

kime ispat edcek" canımın istediğini yaparım, bana karışamazsın" düşüncesini...

üzülüyorum böyle insanlara..

canım.. senin yerinde olsam napardım bilemiyorum..

ama belli bir süree söylediklerini yapar sonra tekrar eski haline dönermi acaba?

aslında keşke dememek için son bir şans verebilirsin..

zaten bunda sonrada yapacakları seni çok fazla yıkamaz artık..

bu son şansı değerlendiremezse o zaman tamamen bitir, ayır yolları..:1hug:

Hayat senin hayatin kararda senin AMA bu adamin sana yaptiklari ortada bir insan bu kadar zamanda degisemez yazilarini her okudugumda bu adamdan senden fazla nefret ettim ben bir insan yedisinde ne ise yetmisindede odur tekrar Agni seyleri yasayip uzulmeni istemem cok iyi dusunup karatini ona gore ver

bence denemeye deger..acıları tukettım dıyorsun.en ufak bır yanlıs hareketınde bu sefer sen tekmeyı basarsın.ama belkıde hersey cok daha guzel olacak.bunuda yasamadan bılemezsın.erkekler boyle tuhaf yaratıklar ıste.cocuk gıbıler.sımarık bencıl.allah yardımcın olsun canım..

konunu ilk etaptan beri takip ediyorum
yazmadım, yazamadım sonuçta evli olan sendin eşini tanıyan sendin, olup olmayacağına da yaşayarak sen karar verebilirdin
şu an bu noktadasınız boşanın birleşin diyemem ama bildiğim şu var ki tüm samimiyetimle söylüyorum aynı derede iki kere yıkanılmıyor

şu etapta herşeyi oluruna bırakın, bakın bakalım neler gelişecek ama siz hiiç çabalamayın tüm ilginize işinize verin bakalım neler olacak
Size dua edeceğim Rabbim hakkınızda hayırlısı ne ise size onu versin inş

Niye çalışmıycaksın diyo ki bu iş olmaz belki ama başka bir iş olabilir. Bu konuları çok ciddi konuşun şimdiden sonraya bırakmayın.

aradan 4 gün geçti ve ben kendisine tamam dedim.deneyeceğiz.
4 gün boyunca hiç yalnız bırakmadı beni,gece 1.5 da bıraktı işime,sabah gelip 5,5 da aldı beni...gelme dememe rağmen.
23 ağstosta tatile çıkıyorum,bensiz nasıl gidersin diyor.ben olmadan mayonu giyip denize gideceksin ve ben de bunu normal karşılayacağım öyle mi diyor... ok dedim,sen de gel...
çok soğuk değilim,ama eskisi gibi onu görünce yüzümde güller açmadığının çok farkında.hatta saçını kestirecekmiş,dedi ki "öyle bir kestireceğim ki iyice soğuyacaksın benden"(espri yapıyor yani,güldrmek için)
yani ondan soğuduğumun farkında...
süründür diyenler ; aslında ruh halim buna çok müsait,değil 1 ay,10 ay affetmesem affetmem...ama hemen görmek istiyorum.hali hazırda davam varken,eskisi gibi olacaksa şimdiden olsun,göreyim istiyorum.dolayısıyla süründürme faslını uzatmayacağım.şunu da düşündüm...eskiye dönecek adam,süründürmezsin 1 ayda döner,süründürürsün 3 ayda döner...ama nihayetinde döner yani...ama gerçekten ders almış birinin sürünüp sürünmemesi çok da önemli değildir diye düşünüyorum...
çalışma meselesine gelince,ben işimi bırakmak istemiorum.en azından bazı şeylerden emin olana kadar.bırakmak istemediğimin farkında...
bu sene formasyon alırsam seneye öğretmenliğe başlayabiliorum.o zaman bırakacağım.emin olmadığım bir evlilik için işimi bırakmak ne derece doğru?
ama eşime de bunu söylesem,sen bana güvenmeden geliyorsun,ne anlamı var diyecek biliyorum...
işte bu durum canımı sıkıyor...

bütün kehanetlermiz çıktı ama bu kadar çabuk olacağını tahmin etmemiştim... nacizane şunu önerebilirim... bırak bedel ödesin... senin için emek harcasın... tamam barışalım= "aynı evde yaşayalım hemen eskisi gibi olalım" anlamanına gelmesin ... denemek istiyosa, istiyosan flört gibi devam edin bi süre... bakalım bu kadarcık kısa zamanda evrim geçirip insan olmuşmu...

Öncelikle senin adına sevindim canım sanırım bende senin gibi yapardım son bir şans..ışini bencede bırakma ama bunu ona anlatmayı dene o sekılde düşünmemesi için madem yeniden başladınız umarım hersey senin için çooook güzel olur..Allah bahdını acık etsin inşallahhh...

Back