Beklenen son sanrm gerekleiyor...

Açıl hayatt egoist,sevgi fukarası..vs bilumum kişiliği hapşırarak hayatından çıkaran Hilal kknın çoook yaşa seslerini duyarak mutluluğa dahil olmaya geliyoooor sanırsamalkisalkisalkis a.s. (herşey düzene girmeye başladı değil mi Hilalcik nasılsın bakalım?j ?j)

canım benım ya yenı gordum ınan cok uzuldum ama canım ınan degmıyo boyle ınsanlar ıcın uzulmeye bosver ıns bundan sonra çok mutlu olursun arkadasım

uzun zamandır siteye giremiyordum ama ne oldu diye de hep aklımdaydın
son yaşadıkların yazdıkların içimi acıttı
Allah sabır versin canım
yolun hep açık olsun....

merhaba canlar,
ilginize çok teşekkür ederim.
son 3 gündür inanılmaz şeyler yaşıyorum..!

iyiydim,kendimi iyiden iyiye alıştırmıştım.işime gidip geliyordum,çok yoğundum zaten.
geçtiğmiz cum günü yine program için çeşmeye gittik,sahneye bir çıktım ki karşımda o... eşim!
bütün programı izledi,tek başına görünüyordu..."heralde tatil yapmaya geldi,gelmişken de tatil yaptığını bana göstermek istiyor" dedim içimden,hiç ona bakmadım bile.baktıysam da o görmedi...
neyse program bitti,ben sahneden inip direk araca gittim,otele geçip,orda üstümüzü değiştirdikten sonra yola çıkacaktık.
kendisine vokal yaptığım solist beni çağırdı..."gel hilalcim,konuşalım biraz" dedi... "eşin burdaymış,seninle konuşmak istiyor" dedi.ben de" kusura bakmayın benim onunla konuşmak gibi bir niyetim yok" dedim...uzatmayacağım fazla,çok ısrar etti,senin için onca yol gelmiş,barışmasan bile konuş.flört değil bu evlilik dedi...
içeri gidi,yalnız bırakıldık... "neden geldin" dedim."seninle konuşmamız lzm" dedi..."konuşacak hiçbişey yok,seni görmek bile istemiyorum"dedim... çeşmeden istanbula onunla dönmemi istedi,konuşacakmışız...asla dedim,asla seninle işim olmaz.ben geldiğim şekilde geri dönerim dedim... eğer onunla gitmezsem,kendine zarar vereceğini söyledi.çok kötü görünüyordu.önce takmadım,araca gitmeyi kafaya koymuştum.solistimizin ısrarlarıyla beraber çeşme istanbul arası eşimle döndüm...
yol boyunca konuştu.o benimle konuşmaktan kaçan,nefret eden adam.... bana "seni özledim ve geldim" demiyordu.kısaca konuşmaları şöyleydi :
"25 gün boyunca düşündüm.yeni bir evim vardı,yeni bir hayata başlayacaktım...hiçbiri umrumda değildi,sadece düşündüm.bu evlilik için hiçbirşey yapmadığımı,seni nasıl bir yalnızlığa ittiğimi,ne kadar sorumsuzca ve vijdansızca davrandığımı gördüm.evet bana bağırdın çağırdın el kaldırdın..ama sordum kendime,hilal neden bunları yaptı dedim...çünkü bir akşam geldim,konuşmak istedin yorgundum.diğer akşam uyuyakaldım,diğer akşam arkadaşlarımla çıktım,diğer akşam maça gittim,diğer akşam kursa gittim,diğer akşam iş vardı...ve sen benimle hiç konuşamamanın verdiği sinirle davrandın.buna sebep olan bendim.senin hiçbir suçunun olmadığını gördüm.bana bir şans daha verirsen bu evlilik için çok şey yapacağım.çalışmana müsade ettim(gibi göründüm)çünkü ben işim çıkıp şehir dışına gittiğimde sorun ediyordun.sana karışmadım ki bana karışmayasın...seni kıskanmamak değildi,sevmemek değildi.bu saçma yolu denedim,hayatıma çok fazla karışmayasın diye...oysa bu 25 gün boyunca hayatımın her noktasında olmanı istediğimi farkettim.eğer yine beraber oursak hep beraber olacağız,çalışmayacaksın.tek işin ben ve evimiz olacak.ve söz veriyorum benim de tek derdim sen ve işim olacak.benim işlerimi de senin işin olursa da beraber yapacağız...benden habersiz hiçbir yere gitmeyecek,hiçbirşey yapmayacaksın.markete bile beraber gidip alışveriş yapacağız..........."

inanılmaz şeyler söylüyordu... asla ondan beklemediğim şeyleri düşünmüştü,bunları nasıl düşünebilmişti inanamıordum.o düşünmek için vakit bile harcamazdı ki...benim,evliliğin başından beri yapmak istediğim şeyleri o bana söylüyordu şimdi.ama çok garip..... bende hiçbir istek yoktu,hiçbirşey!
istanbula geldik,aradan 3 gün geçti... o evinde,ben evimdeyim yine..affetmedim. düşüneceğimi söyledim,çünkü hayır diyip gitmeme müsade etmedi.sürekli arıyor,peşimde...hüzünleniyor,vijdan azabı çektiğini söylüyor,beni yalnız bıraktığı için.çiçek getirmiş bugün ..papatyalar içinde tek kırmızı gül...kadınlar çiçekmiş,o papatyalarmış.ama içlerinde en güzel ve özel olan benmişim :1shok:
23 ağustosta tatile gideceğim,malum ancak o zaman boşum...kararımı dönüşte söyleyeceğimi söyledim.

hiçbirşey hissetmiyorum,duygularımı öylesine kaybetmişim ki...ne yapacağım ben şimdi??

hakkında hayırlısı olsun bitanemm beellliki sensizliğin meğer ne kadar kötü bişey olduğunu öğrendi
işte senin yapman gereken buydu.........
kuş yuvaya döndü bitanem.........

canım diyelim ki hayatına bir erkek girdi emin ol kocandan daha iyi olmayacak..her biri eğitime ihtiyacı olan insanlar odun gibidir erkekler...istesende şekil veremezsin ancak acı çekecekler ve anlayacaklar anlatamazsın milyon saatte konuşsan anlamazlar..her konuşmanda birde dırdırcı olursun...diyeceğim şu hangi birini eğitecen , hangi birini eğitmeye gücün yetecek..hadi gücün yetti eğittin tam adam oldu dediğinden sen soğuyacaksın bıkacaksın yorulacaksın...bırakacaksın görmek istemeyeceksin başka kadınların işine yarayacak adam..
kocan hazır adam olmuşken bence bir şansı herkes hak eder ama biraz süründür 23 ağustosa kadar ve dönüşüne kadar baya süren var sürünmesi için...erkekler kolay kolay vicdan merhamet göstermezler..hem ikinizinde barındığı bir evi var adam özgür yaşantısına devam etmeyip de sana neden döndü arayan adamın eline geçmezken bu fırsat...
son sözüm şu
dersini almış bir adam sana hiç hata yapmayan ama bir gün yumruk yermiş gibi bir hatasında yıkılacağından daha hayırlıdır...
artık düşünmesini, yorumlamasını da öğrenmiş Allah korkusuda girmiş ki vicdan duygularını çalıştırabiliyor...ama dediğim gibi bir kötü gidipte bir iyi gelmiyor..Allah dedirtmesin ama diğer erkekleri görünce , benim kötü dediğim kocam hepsinden iyiymiş dersin ....emin ol ortalık erkek gibi görünenlerle dolu...

Kolaydı herşeyi yıkıp git. Bir insanın hayatını darmadağın yap sonra hiç birşey olmamış gibi gel özür dile eskisi gibi olalım de. Karşındaki insanın duyguları hiç önemli değil. Neler çektin ne üzüntüler. Bu kadar çabuk telafi edebileceğini sanmasın. Biraz süründür. Ne olursa olsun ister peşinden gelsin ister gelmesin. Ama değerini kıymetini çok iyi anlasın. Sanmasın her olaydan sonra gelip özür diler affedilirim. Kıymetini ona göster bence. Biraz uğraşsın çabalasın. Neler neler çektin sen ya. Hepimiz seninle beraber üzüldük kızdık.

timsah gözyaşları
bence aldanma derim
hayat senin hayatın tabiki ama kalbinle değil mantığınla hareket et
ben insanların değişebileceğine inanmıyorum
denenmişi denemek sadece zaman kaybıdır ki sen kaç kere denedin değişicek umuduyla bekledin
hiç bişey değişmedi

bitanem inşallah gerçekten samimidir sözlerinde okurken senin adına çok sevindim hayırlısı neyse o olsun inşallah. ama eşinin gerçekleri anlamasına sevindim. illa burnu sürtücek yani bunların bu arada olan senin duygularına oldu ama sen de çok yoruldun beyin ve kalp olarak kendine zaman tanı. hakkında hayırlısı

ay inanmıyorum şokta gibiyim:1shok:
sürünsün bakalım
şok oldum bak sen beyimize kafası dank etmiş demek
süründür onu yerlerde beter olsun

sevgili piyano,
senin söylediklerinin aynısını ailemdeki bazı kadınlar söylüyorlar...kafamı karıştıran da zaten bu.
yoksa diğer arkadaşların düşünüğünü düşünüyorum ben de...
mutlaka ki söylediklerini uygulmak istiyordur,samimidir belki... ama yapabileceğine inanmıyorum.çünkü bahsetiği kişilik değil o,ne kadar süre fedakarlık yapabilir?

sevgili piyano,
senin söylediklerinin aynısını ailemdeki bazı kadınlar söylüyorlar...kafamı karıştıran da zaten bu.
yoksa diğer arkadaşların düşünüğünü düşünüyorum ben de...
mutlaka ki söylediklerini uygulmak istiyordur,samimidir belki... ama yapabileceğine inanmıyorum.çünkü bahsetiği kişilik değil o,ne kadar süre fedakarlık yapabilir?

unuttuysan onsuzluğa alıştıysa bişey hissetmiyorsan dönmenin bir manası yok. Böylelikle terkedilme acısını da yaşamış olur :umursamaz: Ama içinde çok az da olsa aşk-sevgi varsa tekrar denemen hayırlı olabilir opuyorumnanaktan

Ya canım elbette dene. Bir şans vermekten hiç birşey olmaz. Bakarsın bir süre belki hakikaten değişmiştir sanmıyorum ama... Sonra pişmanlıklar yaşamanıda istemeyiz. Ama kararını çok çabuk verme. Bekle biraz çabalasın. Bu evliliği kurtarmak için gerçekten biraz gayret etsin. Bu kadar basit olmamalı. Zaten söylediklerinde samimi ise elinde sonunda bunu anlarsın...

bilmiyorum ama sen herşeyin en iyisini bilrsin ama azda olsa süründür bakalım ne yapacakkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

ya duygularıma bakacak olursak,ki bunu ona da söyledim ; ben artık ayrılığın acısını tüketmişim.
bu saatten sonra ayrılsak da çok fazla üzülecek değilim.çünkü tükettim.
ama kafamda kalmasından korkuyorum"acaba gerçekten düzelmiş miydi?" demekten...
sonra da diğer taraftaki ses şunu diyor :"illa kararlılıkla sana tekmeyi basacağı günü beklemek istiyorsun öyle mi?" :bbo:

Back