Beklenen son sanrm gerekleiyor...

selam arkadaşlar,
ancak bugün okuyabildim yazdıklarınızı... çok teşekkür ederim hepinize.başımdaki bu olayı olabildiğince hafif atlatabiliyorsam bu sizin sayenizde en çok,inanın.
cuma günü çeşme deydim,cts sabahı da geri döndüm ve cts günüm de çok yoğun geçti.haftasonu oturup yemek yiyecek vakit bulamadım yani,düşünün.
dolayısıyla düşünecek vakit de yok,yastığa başımı koyduğum zamanlar hariç(ki cts bunu da yapamadım,tam 30 saat uykusuz kalarak rekor kırdım)
nefret hissediyorum.sadece nefret....

çok üzüldüm cnm ya ama napıcan insanları tanıyamıyorsun ki kavun değil ki koklayıp alalım, gelecek hayatın da sana, en az üzüldüğün kadar mutluluklar diliyorum artık hep ileriye bak...

selam arkadaşlar,
ancak bugün okuyabildim yazdıklarınızı... çok teşekkür ederim hepinize.başımdaki bu olayı olabildiğince hafif atlatabiliyorsam bu sizin sayenizde en çok,inanın.
cuma günü çeşme deydim,cts sabahı da geri döndüm ve cts günüm de çok yoğun geçti.haftasonu oturup yemek yiyecek vakit bulamadım yani,düşünün.
dolayısıyla düşünecek vakit de yok,yastığa başımı koyduğum zamanlar hariç(ki cts bunu da yapamadım,tam 30 saat uykusuz kalarak rekor kırdım)
nefret hissediyorum.sadece nefret....

bir zaman sonra güleceksin inan bana ...hemde zavallığına acıyarak..geçen zamanına yanarak....hemde kahkahalarla...

canım uzun zamandır giremiyorum ve uzun bir zamanda giremeyeceğim
ama siteye girdiğimde ilk yaptığım şey konunu okumak oldu...

bence hiç üzülme çünkü en medeni ayrılıklarda bile bu tarz çirkinlikler yaşanır...

amaç karşındakinin canını acıtmak gider ayak onu sinir etmektir..

ama giderayak ona içindekileri ondan da ziyade onun hakettiklerini söylemişsin...

tabiki kendini temize çıkartmak seni suçlamak en basiti ve o bunu seçmiş sen sanki olayları bu duruma getirmişsin bu yolu sen çizmişsin edasını takınmak ....

gülüp geç kendini işine ver çok kısa zamanda atlatacaksın emin ol ben sana inanıyorum canım benim

Allah sana herşeyin en iyisini verecek buna eminim, kalbinin güzelliği yüzüne yansımış.ılerde bu yaşadıklarına gülüp geçeceksin.Değerini bilecek insanları yanında tutmayı, diğerleri içinse gözyaşı dökmemeyi öğreneceksin.Güçlü ol lütfen...

merhabalar,
kendimi ancak topladım...
eşyalar gitti kızlar,salonum bomboş..oturacak bir sandalyem bile yok artık,bırakın koltuğu...
he üzüldüğüm bu mu?tabii ki değil.
kısaca olanları anlatayım merak edenler için;
biliyorsunuz,gidecektim.evde olmayacaktım eşyalar giderken.hazırlandım,duş aldım.saçlarımı taradım,kapı çaldı.kardeşim geldi sanıyorken,o geldi (eşim diyemiyorum)..erken gelmişti,çünkü 6 da geleceğiz denmişti.içeri girdi,"neden erken geldin"dedim,bişeyler zırvaladı.yatak odama gittim.geldi yanıma "müsaitsen konuşalım" dedi...geçtik salona..
dün onu arayıp,telsiz ev telefonunun yerini sordum,onu bile almıştı.halbuki o benimdi,o anda da lazımdı...neymiş efendim,ben onun aldığı 600 tl lık cep telefonunu kullanırken 30-40 tl lik telefonun lafını nasıl yaparmışım,5 senedir beraber olduğu kişi ben olamazmışım :)
dalga geçer gibi gülüp,bir anda ciddileştim ve artık dayanamadım konuştum " sen çok rezil bir insansın,evdeki avizelere kadar söküp aldın,gelmiş bana aldığın telefonun lafını ediyorsun,ve hala beni suçlamaya devam ediyorsun.beni kendinle karıştırma.ben kadın halimle,sana bunları yapmazdım.ayrılsak ve ev tutsam bile,gider o eve bir döşek atar,yine de boşanmadan eşyamı almaz,seni burda bir sandalyesiz bırakmazdım.sen herşeyden önce vicdansız ve Allah korkusu olmayan bir adamsın.benim senden ayrıldığım için üzülmem mümkün değil,ben ancak beni düşürdüğün duruma,hayaller kurarak aldığımız eşyalarımızın şu şekilde evden çıkmasına üzülürüm.unutmaki ahım var benim bu eşyalarda ve her oturup kalktığında mutsuz olmanı diliyorum" dedim ve dayanamayıp sinirden ağladım. oysa "hala kendi hatalarını görmüyorsun ve bu evliliği ve sevgimi yaptıkların yüzünden bitirdiğini anlayamıyorsun"diyor."tabii ki hatalarım oldu,ben hatasızım demedim hiç.ama en azından iyi niyetliydim,hep düzeltmeye çalıştım.elimde olanları düzelttim,elimde olmayanlar da vardı,insanız nihayetinde.ama bir erkeğin gecenin köründe karısını sokağa bırakması,beraber olduktan sonra "sevgi şart değil" demesi,bu evi daha boşanmadan bu hale getirmesi insanlığa yakışmayan davranışlar,ama sana yakıştı....ama tahmin etmeliydim,kendini bu kadar seven bir adamın,bir kadını sevemeyeceğini bilmeliydim.görmek istemeyecek kadar sevmiştim seni belki de...ama şimdi tiksiniyorum" dedim...
kardeşim gelince konuşmayı kestim ve yatak odama gidip uzandım,uyumuşum.bir saat sonra geldi ve"hilal işimiz bitti,allahaısmarladık" dedi,yüzüme bakıyor...kalktım,şöyle bir baktım biraz hafif gülerek ve tiksinerek alkışladım"yakıştı sana,güle güle" dedim...geldi,yatağın kenarına oturdu "ben mutlu ayrılmıyorum bu evden ama olmadı yapamadık...."tarzı günah çıkarma konuşmaları yapıyor ve ben alaycı şekilde suratına bakmaya devam ediyorum ...dedim ki"sen mutlusun ve şuan bana show yapıyorsun.oynama,senin oynamalarından çok sıkıldım ve kusucam...defol git,tiksiniyorum"dedim...
gitti...çirkinleşerek..aptal aptal konuşarak...
sonra salonuma gittim,sesimin yankılandığı boş duvarlara baktım...sesli sesli ağladım..(kardeşim yatak odasına gitti,yalnızbırakmak istedi sanırım) cama gittim,aşağıda hevesle eşyalarını yükleyen yaratığa baktım...öyle nefret ettim ki o an ondan...yemekler hazırladığım masam,üzerinde arkadaşlarımla ,ailemizle oturduğumuz koltuklar,sandalyeler ortalardaydı...onların ardından ağladım,yani hayallerimin...kafasını kaldırdı,arabasına binerken ve gördü beni camda..el salladı güya üzülerek ve yeni hayatına doğru gitti...

topiği takip ediyorum.
ama bu yazınız çok duygulandırdı beni ya.kimse böyle bişi yaşamak istemezdi..
yeni hayatınızda mutluluklar dilerim..

hilalim canım beni yaaa allahım ya daha yeni görüyorum konunu birtanem ben ne salağım ya nasıl farkedemedim.diğer konularında sana birazcıkta olsa faydam olmuştur umarım güzelim.ama şu yazdıklarına inanamıyorum.bu adamın bu olacağı belliydi bizler sadece senin sevgine saygı duyduk burda.ben yanlızca senin yazılarını okudum ki sana ve beynine güveniyorum canım benim kızma bana ama en hayırlısı olmuş demek geliyor içimden çünkü seni hiççç haketmyordu bu adam.allahım hep yanında olsun çok çalış para kazan ayaklarının üzerinde dur onu görürsen yüzüne bile bakma hani sana yazmıştm konunun birinde ( onu birsüre sonra görüceksin ve hiç birşey kaybetmemişim beee diyeceksin demiştim)şte şimdi başlıyor hayatın herşey çok güzel olucak bence...a.s.

hilalimmm ben görmemişim gülüm konunu kıyamam gülüm ben sana..
ağlıyorum inanki senin için şu anda.nasıl sabırlı fedakar bi kızsın sen.kıymet bilmediler gülüm benim.ama allah çok büyük kimsenin ahı kimsede kalmaz canım.can yakanın canı da yanar..
çokkk mutlu olucaksın inş bundan sonra.çok seviyorum hilalim ben seni.kıyamam ben sana.gözünden akan bi damla yaş inan acıtır canımı canım arkadaşım benm.hep gül ve gönlünde hep güller açsın emi..
seni çok seviyorum canımopuyorumnanaktan

canlarım benim,ben de sizleri çok seviyorum...
ne yapalım kader böyleymiş demek ki...Allah'ım çok büyük,bildiği mutlaka vardır.sınavım budur belki,kimbilir.
ağlamıyorum çok sık,üzülmeyin.
ev bakıyorum,buldum bir tane...(şuan oturduğum ev hem aileme hem işime uzak,bir de orda kalmak istemiyorum,sonuçta beraber tutmuştuk onunla) aileme yakın olacağım kısmetse...
hala inanamıyorum bazı şeylere,nasıl yaptı,ne vicdanmış..ben hiç tanıyamamışım bu insanı,körmüşüm resmen.öyle kızıyorum ki kendime..ve ailesi..tamam beni istemediler başta ama 11 aylık evliliğim boyunca da hiç kırmadılar beni...
dava açıldığından beri aramadı kayınvalidem,görümcem,eltim...ve kayınvalidem ,oğlunun tuttuğu evi gitti temizledi..bu nasıl iştir,ben anlayamadım ...

Son düzenleme:
ne yapalım kader böyleymiş demek ki...Allah'ım çok büyük,bildiği mutlaka vardır.sınavım budur belki,kimbilir.
ev bakıyorum,buldum bir tane...(şuan oturduğum ev hem aileme hem işime uzak,bir de orda kalmak istemiyorum,sonuçta beraber tutmuştuk onunla) aileme yakın olacağım kısmetse...
hala inanamıyorum bazı şeylere,nasıl yaptı,ne vicdanmış..ben hiç tanıyamamışım bu insanı,körmüşüm resmen.öyle kızıyorum ki kendime..ve ailesi..tamam beni istemediler başta ama 11 aylık evliliğim boyunca da hiç kırmadılar beni...
dava açıldığından beri aramadı kayınvalidem,görümcem,eltim...ve kayınvalidem ,oğlunun tuttuğu evi gitti temizledi..bu nasıl iştir,ben anlayamadım ...

inalar bu davranışlarıy ne olduklarını.nasıl bir olgunlukta olduklarını gösteriyor çikolatam .
insanın hasını iyi zamanda değilde dar zamanda görürmüşün .Olgun insan her şartta üstüne düşeni yapar duygularının esiri olmaz.

aman allah herkese layığını veriyor .Allah büyük diyip geçeceksin .

belkide sonunun böyle olacağını biliyorlardı bu evliliğin yürümeyeceğini biliyorlardı canım o yüzden bekledikleri oluncada sessiz kalmayaı tercih ettiler demekki.boşver takma kafana bunları.

hilalcim söylenicek yazılıcak haykırıcak okadar çok şey varki yazmak gereği bile duymadım...benim en büyük eksim yada artım duruma göre değişiyor sıkıntılarla üzüntülerle yüzleşmeyi sevmiyorum ve hemen unutuyorum arkama bakmıyorum..ütfen öyle yap ve önce beyninden geçen haftayı at sonrada cümlelerinden bile güzelim...gidene yol ver kiii gelen ayakta kalmasın :lepi:

Canım;

Gelmiş geçmiş olsun.Artık arkaya bakma zamanı değil.Umursamaz olamazsın tabii.Üzüntülerin olacaktır ama;artık ''ben bu hatayı nasıl yaptım'' suçlamasını bırak.Biz birşey yapamıyoruz.Rabbimiz böyle olmasını istedi.Dediğin gibi senin sınavın buydu belki.
Üstelik sen elinden geleni yaptın.
Bu günden itibaren yeni bir güneş doğacak hayatına.Öyle sıcacık sarıp sarmalayacak ki seni tüm yaşanmış kötü anları unutturacak sana.Allah kimseye kaldıramayacağı dert vermez canım.Bak sende sınavından nasıl güçlü ve dimdik ayakta çıktın.
Evden giderken sırıtmasına ,umurunda değilmişte yapılması gereken bir şeymiş gibi el sallamasına bakma sen onun.Eminim üç gün sonra yediği nanenin farkına varacak ve onun elinin ucuyla ittiği elmasın ehil ellerde nasıl parladığını gördüğü gün son günü olacak.Bu acı ona yetecek.
Sakın olaki hayata ve ilişkilere kapalı bir yaşam tarzının içine girme.Alışırsın çıkması çok güç olur.Tabii ki kendince zamana ihtiyacın var.Yaralar zamanla sarılacak,acılar unutulmayacak ama üstü örtülecek ve artık canın bu günkü gibi acımayacak.
Umarım senin gibi birinin kıymetini bilecek ve seni anlayacak,Allah korkusu olan ve dürüst sevgi dolu bir insan en kısa zamanda karşına çıkar.
Şu mübarek günlerde tüm dualarımda sende varsın.Çok mutlu olduğun haberini aldığımda kardeşime sevinir gibi sevineceğim.
Sana güç,kuvvet ve sonsuz mutluluklar diliyorum.a.s.

canım benimde evliliğimde benzer sorunlar 3 yıldır var, üstelik sorunlarımızın kaynağı eşimin ailesi bizde balayımızın ilk günü boşanmaya karar vermiştik ve bu 3 yıl hep böyle geçti ancak eşim azıcık aklını başına topladığında hep gelip özür diler ve beni sevdiğini ayrılmak istemediğini söyler. bende evliliğimden emin değilim ne yazılmışsa alnıma onu görücem. ancak bu adam seni gerçekten hiç haketmemiş, 3 - 5 kg için karısına laf ediyorsa hiç sallamaya değmez bence. yeni hayatında mutluluklar dilerim sana.herşey gönlünce olsun inşallah. kilolarını dert edersen özelimden görüşelim vermene yardımcı olabilirim merak etme.

valla tatlım bir üstteki mesajımı konuyu tamamen okumadan yazmıştım üşenmedim saatlerdir okuyorum boşanmak senin için geç kalmış bir kurtuluş yolu canım. yaşadıklarına inanamadım bence eşin seni değil sen onu hiç hak etmemişsin. inşallah boşanmadan sonra kafasını duvarlara vurduğu günlerde gelecek o zaman sende ona el sallayıp gidersin tatlım. üzülme sakın hayat bazen insanı erken olgunlaştırıyor ancak bence hakkında en hayırlı olan buymuş.bundan sonra çokkkkkk mutlu olmanı ve seni gerçekten hakeden biriyle güzel günler geçirmeni dilerim.

Israrla üşenmeden takip ediyorum konuyu. Ama artık birşeyler yazmak istiyorum..
ınan çok üzgünüm tanıdıklarıma eşime dostuma herkese anlatıyorum.. Nasıl bir insan bu kadar duyarsız, acımasız, vicdansız olabilir aklım almıyor. Sonuçta yıllarınızı vermişsiniz birbirinize. Bir kalemde herşey nasıl bu kadar çabuk silinir gerçekten çok tuhaf.. Ama inan bana değmez.. Hiç birşey için kendini yıpratma, üzme.. Aksine senin en güçlü olman gereken zamanlar bunlar. Biliyorum belki, böyle demesi kolay ama inan değmeyen bir insan için akıttığın her gözyaşın sana zarar...
Yüce Allah'ımızın terazisi hiç şaşmaz emin ol. O bugün böyle ama yarın başına neler gelecek kimse bilemez.. Allah en ufak iyiliği bile karşılıksız bırakmadığı gibi en ufak kötülüğü de karşılıksız bırakmaz. Senin yüreğinin acısını ondan fazlasıyla çıkartır buna şüphen olmasın. Sen önüne bak, iyi şeyler düşün, hayata emin adımlar at..Kalbinin güzelliği ortada. Kendine yeni bir sayfa aç. Formatla kendini. Sıfırdan başlıyormuş gibi hisset. Henüz hiç birşey için geç değil. ınanıyorum ki bu yaşadığın üzüntüler geride kalacak. Sen çok iyi bir insansın bunların hiç birini de haketmedin. Bari bundan sonra seni haketmeyenlere haddini bildir. Yanındayız ve destekçiniz. Allah yardımcın olsun canım. Çok çok iyi bak kendine:teselli:

bir erkek karısını gece çalıştırıosa ondan hiç bişe olmaz zaten
sen boşa kürek sallama canım bence
evet gerçekler acı biliyorum ama durumda bu
yol yakınken bitir
sorumsuz bi erkekle asla ömür geçmez hiç zorlama
adam olsa seni evinde oturturdu kusura bakma :olmaz:

Ne alakaka şimdi çalışan kadınların eşi "adam" değilmi?

Ne alakaka şimdi çalışan kadınların eşi "adam" değilmi?

hayır tatlım konu çalışan eş değilki, yani bende gece nöbetleri tutuyorum ama eşim bu durumu bilerek benimle evlendi bu benim işim gereği olması gereken bir durum. Ancak Hilal'in sorunu sürekli hergece ve sabaha kadar çalışması. önceleri bu durum eşi için sorun olurken sonradan umursamamaya başlamış hatta kızı teşvik etmiş git çalış diye.

Back