Beklenen son sanrm gerekleiyor...

canlarım benim hepinize çok teşekkür ediyorum.yani yorumlarınız benim lehime olduğu için değil,bıkmadan günlerdir bu konuyu takip ettiniz,yorumlar yazdınız,beni çoğu zaman yalnız kalmaktan kurtardınız...benim kalabalık,kocaman bir ailem var.türkiye nin ve belki dünyanın farklı yerlerindesiniz hepiniz,ama kardeşimsiniz.hatta kardeşimden yakın...
sizin güzel kalbiniz beni iyi ve güzel gören...
Allah razı olsun hepinizden.
bir günlüğüne çeşmeye uçuyorum.
sahne...yani iş...
tatil yapamayacak olsam da sanırım değişiklik olacak,belki iyi gelir.
iyi olacağım ve hepinize iyi şeyler yazacağım.
çünkü bunu benim kadar isteyen insanlar var burda biliyorum.
sevgiler...

:1hug: a.s.

boğazım düğümlendi. işallah öyle mutlu olursun ki bundan sonra hatırlamazsın bile bugünlerini.

canlarım benim hepinize çok teşekkür ediyorum.yani yorumlarınız benim lehime olduğu için değil,bıkmadan günlerdir bu konuyu takip ettiniz,yorumlar yazdınız,beni çoğu zaman yalnız kalmaktan kurtardınız...benim kalabalık,kocaman bir ailem var.türkiye nin ve belki dünyanın farklı yerlerindesiniz hepiniz,ama kardeşimsiniz.hatta kardeşimden yakın...
sahne...yani iş...
sevgiler...

evet burda senin iyi olmani guclu olmani isteyen insanlar var bunu sen de biliyosun,
gunden gune iyi ol ve daha saglam don aramiza..:1hug:

gerçekten göz yaşlarımı tutamadım okurken....

eski konularıda okudum....

sadece söyleyebileceğim tek şey,doğru bir karar verdiğin....bu adamla evlilik te yürütülmezmiş,bir ömürde geçmezmiş.....yazıklar olsun gerçekten ona.....

canım bundan sonra çok ama çok mutlu olmanı diliyorum.....

unutma; kimsenin ahı kimsede kalmaz.....a.s.

ah ah...canim cok adice davranmis ama belki boyle daha iyi oldu. nefretle hatirlarsin.
ne diyecegimi bilemiyorum. ben inaniyorum yeniden tanisacaksin, yeniden seveceksin hem de cok yakinda. cokm opuyorum canim. yeni hayatin kutlu olsun.

çikolatam canım okudum şimdi
okudukça takdir ettim seni
nevresim takımı bile vermişsin ona
ne büyüksün sen çikolatam benim
utanacak bir gün
belki de utanıyor ama belli etmemeye uğraşıyor..
olsun...
böyle dimdik.. yılmadan.. yıkılmadan ayaktasın bitanem...ne güzel...
hadi çeşmeye git gel.. dönüşün muhteşem olsun...
seni çok seviyoruz çikolatam

Yeni hayatın hayırlı olsun canım
Mutlu olacaksın tabi herkes senin için duacı burda
Kimseye de ah etme boşver Allaha vericek herkes yaptıklarının hesabını dünya boş aslında anlayamıyoruz... kefenin cebimi varya napıcan eşyayı ama anlamıyo işte adam sen dik dur zaten alırsın en alasını ..; eşya için üzülmediğinin farkındayım ama hazmedemiyorum beş seneni paylaştığın insan bunu yapsın hayırlısı deyip yaranı deşmemem lazım
mutluluklar opuyorumnanaktan

Her gecenin bir sabahi vardir canim..ben buna hep inanmisimdir..ve bir de bir soz daha var sevdigim..Agladigin kadar guleceksin diye..en yakin zamanda bu iki sozun hayatinda gerceklestigini goreceksin hayirlisiyla insallah..ve o musveteden iyi ki de kurtulmusum diyerek hemen bir fakir doyur..guzel gunler cok yakinda.......bu aradaki sureyi kendini yenilemek icin kullan...arkana asla ve asla bir kere bile donup bakma..surenin sonunda dilerim Allah'tan seni cok ama cok sevecek..kendinden once seni dusunecek..kiymetini bilecek ve karsilikli bu duygulari besleyecegin adam gibi adam biri ciksin tez zamanda insallah..

sahne...yani iş...
sevgiler...

:içelim::içelim:vereliniortak

Yazdıklarını sürekli okudum ama yorum yazamadım...
inşallah bundan sonra hayatında çok mutlu olursun seni hakeden değer veren bi insanla hayatını sürdürürsüna.s.

Canım koltuk masa alınır. ıstersen saraylarda yaşa ama mutsuzsan ne değeri var. Allah sağlık versin inşallah çalışır daha güzelini alırsın.

Koca bir ömür o adam çekilirmi. Herşey o değil seni haketmediğ belli ne halivarsa görsün bundan sonra bence hiç karşılaşmamaya çalış. Hayat çok güzel hayatın tadını çıkar canım bence bundan sonra. Ve yat kalk o adamdan bir çocuğun olmadığına dua et. Mutluluklar...a.s.

hilalcım sakın bu ara kendinle başbaşa kalma..sürekli kendini oyalayacak birşeyler bul..insan içine karış tamam mı....çünkü yalnız kaldıkça kendinle uğraşmaya başlar kafayı yersin...işe gitmen iyi olmuş bence kafanı başka şeylerle meşgul eder bunu düşünmezsin..

chocolategirl, sakin üzülme olurmu.:olmaz:
konularini, mesajlarini okudum...
böyle bir adam icin tek bir damla gözyasi dökmene degmez:1no2:
o adam seni es olarak kabul bile etmemis,
anlasilan esyaya da cok ihtiyaci varmis...

cok iyi yapmisin ayrilmaklaalkisalkisalkis
es dedigin destekdir, gerektiginde dost gerektiginde arkadastir.
o seni hic hak etmemis...
bu günleri de atlattiginda cok daha mutlu olucaksin hic merak etme.
yüzüne bakilmiyacak kadar cirkin biride degilsinki, cokda güzel söylüyosun:asigim::nazar:
ona inat kilolarida verirsin merak etme yerimseniben

elinden kacirdigina artik o yansin....:1closedeyes:

Son düzenleme:
merhabalar,
kendimi ancak topladım...
eşyalar gitti kızlar,salonum bomboş..oturacak bir sandalyem bile yok artık,bırakın koltuğu...
he üzüldüğüm bu mu?tabii ki değil.
kısaca olanları anlatayım merak edenler için;
biliyorsunuz,gidecektim.evde olmayacaktım eşyalar giderken.hazırlandım,duş aldım.saçlarımı taradım,kapı çaldı.kardeşim geldi sanıyorken,o geldi (eşim diyemiyorum)..erken gelmişti,çünkü 6 da geleceğiz denmişti.içeri girdi,"neden erken geldin"dedim,bişeyler zırvaladı.yatak odama gittim.geldi yanıma "müsaitsen konuşalım" dedi...geçtik salona..
dün onu arayıp,telsiz ev telefonunun yerini sordum,onu bile almıştı.halbuki o benimdi,o anda da lazımdı...neymiş efendim,ben onun aldığı 600 tl lık cep telefonunu kullanırken 30-40 tl lik telefonun lafını nasıl yaparmışım,5 senedir beraber olduğu kişi ben olamazmışım :)
dalga geçer gibi gülüp,bir anda ciddileştim ve artık dayanamadım konuştum " sen çok rezil bir insansın,evdeki avizelere kadar söküp aldın,gelmiş bana aldığın telefonun lafını ediyorsun,ve hala beni suçlamaya devam ediyorsun.beni kendinle karıştırma.ben kadın halimle,sana bunları yapmazdım.ayrılsak ve ev tutsam bile,gider o eve bir döşek atar,yine de boşanmadan eşyamı almaz,seni burda bir sandalyesiz bırakmazdım.sen herşeyden önce vicdansız ve Allah korkusu olmayan bir adamsın.benim senden ayrıldığım için üzülmem mümkün değil,ben ancak beni düşürdüğün duruma,hayaller kurarak aldığımız eşyalarımızın şu şekilde evden çıkmasına üzülürüm.unutmaki ahım var benim bu eşyalarda ve her oturup kalktığında mutsuz olmanı diliyorum" dedim ve dayanamayıp sinirden ağladım. oysa "hala kendi hatalarını görmüyorsun ve bu evliliği ve sevgimi yaptıkların yüzünden bitirdiğini anlayamıyorsun"diyor."tabii ki hatalarım oldu,ben hatasızım demedim hiç.ama en azından iyi niyetliydim,hep düzeltmeye çalıştım.elimde olanları düzelttim,elimde olmayanlar da vardı,insanız nihayetinde.ama bir erkeğin gecenin köründe karısını sokağa bırakması,beraber olduktan sonra "sevgi şart değil" demesi,bu evi daha boşanmadan bu hale getirmesi insanlığa yakışmayan davranışlar,ama sana yakıştı....ama tahmin etmeliydim,kendini bu kadar seven bir adamın,bir kadını sevemeyeceğini bilmeliydim.görmek istemeyecek kadar sevmiştim seni belki de...ama şimdi tiksiniyorum" dedim...
kardeşim gelince konuşmayı kestim ve yatak odama gidip uzandım,uyumuşum.bir saat sonra geldi ve"hilal işimiz bitti,allahaısmarladık" dedi,yüzüme bakıyor...kalktım,şöyle bir baktım biraz hafif gülerek ve tiksinerek alkışladım"yakıştı sana,güle güle" dedim...geldi,yatağın kenarına oturdu "ben mutlu ayrılmıyorum bu evden ama olmadı yapamadık...."tarzı günah çıkarma konuşmaları yapıyor ve ben alaycı şekilde suratına bakmaya devam ediyorum ...dedim ki"sen mutlusun ve şuan bana show yapıyorsun.oynama,senin oynamalarından çok sıkıldım ve kusucam...defol git,tiksiniyorum"dedim...
gitti...çirkinleşerek..aptal aptal konuşarak...
sonra salonuma gittim,sesimin yankılandığı boş duvarlara baktım...sesli sesli ağladım..(kardeşim yatak odasına gitti,yalnızbırakmak istedi sanırım) cama gittim,aşağıda hevesle eşyalarını yükleyen yaratığa baktım...öyle nefret ettim ki o an ondan...yemekler hazırladığım masam,üzerinde arkadaşlarımla ,ailemizle oturduğumuz koltuklar,sandalyeler ortalardaydı...onların ardından ağladım,yani hayallerimin...kafasını kaldırdı,arabasına binerken ve gördü beni camda..el salladı güya üzülerek ve yeni hayatına doğru gitti...

senağlama çok üzüldüm canım zor bir durum inş bundan sonrası senin için hayırlı olur..sakın üzülme öyle bir insan için ve yoluna devam et.. a.s.

Bende uzun zamandir konuyu okuyordum ve takip ediyordum..
Yazacak birseyde bulamadim her ne kadar yazmak istesemde
Cunku sen o kadar kocasini seven biriydinki herseye ragmen
cabaliyordun emek veriyordun duzelmesi icin ugrasiyordun ne yazik ki karsindaki bunlarin
hic birini haketmeyecek biri..evet ilk zamanlarda canin acir belki ama esin o kadar
alcakliyorki soyledikleri ile yaptiklari ile inan canin bile acimaz artik..
Sana verebilecegim en iyi tavsiye..canin ne zaman acimaya baslarsa
son zamanlarda sana soylediklerini hatirla sana ne kadar zarar verdigini hatirla
ve senin icin uzulen insanlari dusun ailen arkadaslarin dostun biz bile senin icin uzulduk,,
ama verdigin karar en iyi karar sakin onun karsisinda egil kalma her zaman guclu gorun en gucsuz
anlarinda bile sana mutluluklar..

(cumle bozukluklari icin ozur dilerim :)

ahh.. ah bebeğim.. uzun zamandır giremiyorum fazla siteye.. ben de zor günler geçiriyorum bu aralar.. ama aklımdasın hep. dua ediyorum tanrıya ikimiz için de.. yemin ederim boğazım düğümlendi kaldı.. ağlamak istersin ağlayamazsın ya, aynen öyle işte.. çok iyi anlıyorum seni. tıpkı bi romanın sonu gibi. şen şakrak neşeli bi şekilde başlayıp taraflardan birinin öldüğü hikayeler olur ya.. kitabı kapatınca içine bi karartı çöker. aynen öyle işte.. mutsuz son.. kafam biraz dağınık. toparlayamıyorum cümlelerimi bu nedenle kusura bakma... ama seni çok sevdiğimi,önemsediğimi ve aklımda olduğunu unutma.
hepsi geçicek demek istiyorum sadece.. bi sözvardır. ''havanın en karanlık oldugu an,güneş doğmadan hemen önceki andır'' diye..
para pul mal mülk.. bazen insan o kdar beziyor, o kadar bıkıyor ki.. ne para ne mal ne mülk.. hiç biri umrunda olmuyor. bir an önce kurtulmak istiyor sadece bişeylerden acılardan falan..
üzülüyorum hilal..yazdıklarını okurken çok canım yandı.. çok istiyorum mutlu olmanı yemin ederim. en az kendi mutluluğum kadar..
haberlerini bekliyorum. ben hep burdayım UNUTMA.

Back