Beklenen kavga çıktı

Onu yapacağım zaten. Şu an çalışmıyorum, birikim yapamam. Işe başlayınca da ak koyun kara koyun ortaya çıkar.

Suradaki hangi öneriyi uygulasam hatta hicbir şey yapmasam da gerginlik oluyor siz sadece deli ol, korksunlar mi diyorsunuz? Yeterli olur mu acaba?

Sen sorununu esinle cozeceksin. Esini en iyi sen tanirsin biz ne desek bos. 10 yil sustugun icin bundan sonra biraz zor ama denemeye deger diyorsan delir:) o aile ile asla muhattap olmayarak ise basla. Esine kesin bir dille bundan sonra asla gorusup konusmayacagini soyle. Bir daha sana salak derse de karsiliginda salak deme cok agir konus otursun :) istedigini soyleyen istemedigini isitir.

Bir de inanın sanbirdan ziyade çaresizlik. Ne yaparsam yapayım bunlar insan gibi davranmıyor.
Insanın elinden bir şey gelmeyince de böyle sessiz kalıyor

Şu kısmi çok beğendim, öyle yapayım. Kardeşim arayıp azarlamış. Kp "hatam olduysa konusurum ama onun hataları da var, beni görünce ayağa kalkmıyor, artık evimize pek gelmiyor, bize yaşlanınca bakmamak için yaptığını düşünüyorum, biz güneydoğuluyuz fikir sormayiz" demis

On yıldır sustugum kisi eşim değil, bu kabile. Eşimin burnumdan getiriyorum ama tin

Bir de inanın sanbirdan ziyade çaresizlik. Ne yaparsam yapayım bunlar insan gibi davranmıyor.
Insanın elinden bir şey gelmeyince de böyle sessiz kalıyor

Kadın dünyada ki en güçlü varlıktır ve isterse çok güzel çareler üretir. Hele ki iş güç sahibi kadınlar.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Kocanız akıllanir ins.

Kadın dünyada ki en güçlü varlıktır ve isterse çok güzel çareler üretir. Hele ki iş güç sahibi kadınlar.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Kocanız akıllanir ins.
Inşallah, çok teşekkür ederim. Temiz bir insan olduğumu düşünüyorum Allah bilir de tabiî. Bu insanların fitneliklerini o yüzden anlamakta zorlanıyorum. Ne zamanki terbiyesizlik yaptılar diye ailesine kızmaya yeltensem aileme aşırı saygısız davranıyor. Onları korumak için de susuyorum çoğu zaman.
Mesela dün artık bizimkilere birkac şey anlattım. Çünkü annem yuvanı yıkma deyip duruyor. Yuva mi var dedim. Böyle böyle yaptı dedim. Evin anahtarını anasına vermiş, 6 ay onda kalmış. Getir deyince de "Ne yapacaksın, annene mi vereceksin" diye uste cikmisti. Bir de utanmadan "biz yokken evimize mi geliyor sizinkiler" demisligi var.
Annem duyunca gözleri doldu, niye evinize gidelim ki, anahtarınız bile yok bizde, diyor.
Sonra annem dedi ki "bugüne kadar söylemek istemedim, doğumdan sonra bebeği odaya getirdiler, üstünü örtmek için uzandım, eliyle beni engelledi, battaniyeyi açtı, annesi gelince de çocuğu alıp onun yanına getirdi görsün diye" dedi. Böyle vicdan yoksunu bir insan. Bugün eve gidince bunun için de saldıracağım ama bir şey değişmeyecek. Sen aileme böyle yaparsan ben de yaparım diyorum. O kadar ki merhaba hoşgeldinizden öteye gitmiyorum artık, onlar da cevap vermiyor zaten, surat asiyorum. Ama aynı

Evlendikten sonra.
Bahçe meselesini diğer konuda anlatmistim ama bu konuda adamın bu kadar ileri gitmesine sasirdim. Ne cesaret ne hadsizlik ki salak diyebiliyor?
Onu bunu bırakın şimdi. Bayram geçsin hemen bir avukatla görüşün. O bahçede sizin de hakkınız var. Muhakkak yapılacak bir şeyler vardır. Sizin saf olmadığınızı böyle böyle anlayacaklar. Yoksa bağırıp, çağırıp hiçbir şey yapmazsanız yine onlar bildiklerini okur.

Yıktir diyorsunuz illaki öyle mi

Şu üç haftalık süreçte ne kadar yiprandigimi tahmin edemezsiniz. Bayramimi kutlamadi, doğum günümde hediye almadı, üstüne babasından hakaret işittim. Bana çok fazla böyle şeyler, bilmiyorum
Peki neden cekiyorsunuz sorabilir miyim? Hayatinizin hic mi kiymeti yok. Belli ki bu adam mutlu etmiyor sizi.

Peki neden cekiyorsunuz sorabilir miyim? Hayatinizin hic mi kiymeti yok. Belli ki bu adam mutlu etmiyor sizi.
Geçen sinirle bu adamı anasının evine yollayacağım, birlikte yaşasınlar dedim, kızım iki gün ağladı. Hickimse evi terk etmesin, çocuklar çok üzülür deyip duruyor. Içim sızladı. Kendi öğrencilerimi de görüyorum çok üzgünler.
Yolumu ayirsam çocuklar küçük, biri tam gun olmasindan dolayi ozel okula gitse biri bakicida kalsa memur maasi yetmez. Devlet okuluna gitseler ben işteyken kim bırakıp alacak? Esas sebepler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…