Beklenen kavga çıktı

Kacak yapi ise gerekli cezayı siz ödersiniz.. Elinizde ispat yok haber olmadigi ya da izne dair..Haberi vardı beraber yapıldı denildiğinde ne yapacaksınız?
Alın tapunuzu alabiliyorsanız..Kacaksada acımayın derim ben..Karar sizin..

Eşim izin vermiş. Kadına sorulmazmis kp öyle diyor
Devlete soralım babacığım, konuyu mahkemeye taşıyalım. Fikrimin önemini orada anlarsınız deseydiniz. Sorulur mu sorulmaz mı anlarlar.
Telefondaki karşılıklı hakaretler için diyeceğini bilen duyacağını da bilir deyin.

Çok doğru, hakaret eden hakaret duyar, yasa başa bakılmaz. Bugüne kadar ettikleri zulüm yeter. Ben sustugum alttan aldığım halde memnun değillermiş, bir tavır koydum hakaret işittim. Demek en baştan tepki koysaydım benden kötüsü olmayacaktı. Benim kadar susani hayatta görmüşler midir acaba?

Kacak olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

Esiniz tam bir etkisiz eleman. Butun bunlar olurken oyle bakiyor muydu? Halbuki sizin muhatabiniz esiniz,bu insanlar degil?
Evde değildi, gelince anlattım. Tabii ki etkisiz eleman olarak dinledi. Tamam konuşacağım dedi Sadece bu kadar sözüm bu insana kâr etmiyor, tek yol boşamak mi sizce? Başka bir şekilde yola getirmek mümkün değil mi bu anormal tipi? Yola getirmekten kastim, normal bir insan gibi olması gerektiği gibi davranmasını saglamak

Bosanmak istemiyorsan tek yol deli olmak diyoruz sana, hala kibarlik derdindesin:)
Cok fazla susmussun.

Anneni akrabalarını al. Kaynana kayınpeder oradayken bahçeye habersiz ara ara gezmeye gidin. Malınızdan vazgeçmeyeceğinizi görsünler.

Bazi hanimlar iyiniyetli olarak oyle ters cikmasaydin falan demisler size ancak ben sizin yanlis yaptiginizi dusunmuyorum. Istedigini soyleyen istemedigini isitir. Zamaninda "1 yasina gelince annesini bosver" lafina bile saygisizlik etmemissiniz, ama karsilarindaki de kum torbasi degil vurasin vurasin tekrar geri gelsin bir daha vurasin. 10 senedir boyleler diyorsunuz tas olsa catlar. Ne demek kadina fikir sorulmaz, fikrini sormadiginiz kadinin maasindan da faydalanmayin o zaman. Bir kurusunu almayin. Aaaa ama is oraya gelince baska dimi. Kadin parasini versin ama hic sesini cikarmasin. Baska??

Bosanmak istemiyorsan tek yol deli olmak diyoruz sana, hala kibarlik derdindesin:)
Cok fazla susmussun.
Çok kavga da çıkardım eşimle, kısır döngü. Kavgadan sonra çeki-düzen vermek yerine öyle konuşmadan yaşıyor evin içinde. Son iki üç haftadır diyalog kurmuyorduk

Çok kavga da çıkardım eşimle, kısır döngü. Kavgadan sonra çeki-düzen vermek yerine öyle konuşmadan yaşıyor evin içinde. Son iki üç haftadır diyalog kurmuyorduk

Cunku bunu da kabul edip yutmani bekliyor. Ailesine hayir diyemiyor. Sozunu sadece sana gecirebiliyor da ondan.
Maasimi esime veriyorum deme dusup bayilirim burada :)

Daha onlara bakmamı bekliyorlarmış hazretleri. Kızlarına yük olmasınlar tabii

Ay nasıl dayandın bu kadar birde mesleğin elinde herseyi soyle içinde kalmasın bu nasıl aile
Bu kocaya bunca zaman nasıl dayandıniz. Nasıl bu kadar sessiz kaldınız.
Artık dağına göre kar mi dersiniz, sindirilmek mi, destek bulamamak mi, cesaretsizlik mi ... belki hepsi. Birkac yıldır elimi kolumu başlayan şey çocuk. Yoksa bunlardan topluca kurtulmak kolay

Iyi fikir degil, cunku onlara bu izni verip ustune para vermeyi dusunen bir esin var. Yanlis mi hatirliyorum? Gereksiz gerilirsiniz. Iki aile iyice birbirine girer.
Suradaki hangi öneriyi uygulasam hatta hicbir şey yapmasam da gerginlik oluyor siz sadece deli ol, korksunlar mi diyorsunuz? Yeterli olur mu acaba?

Artık dağına göre kar mi dersiniz, sindirilmek mi, destek bulamamak mi, cesaretsizlik mi ... belki hepsi. Birkac yıldır elimi kolumu başlayan şey çocuk. Yoksa bunlardan topluca kurtulmak kolay

Gerçekten peygamber sabrı varmış sizde. Umarım bundan sonraki hayatınız geçmişten güzel olur.

Lütfen, bundan sonra eşinize para vermeyin. Hiçbir şekilde harcama yapmayacağızi söyleyin, fatura kira, mutfak masrafları karışmayın. Becerebilirse iki eve para yetidrirsin.
Paranızı biriktirin. Yanılmıyorsam iki yavrunuz var. Onların geleceği için önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…