- 1 Şubat 2018
- 411
- 703
- 53
- 35
- Konu Sahibi askitotomsu
-
Eşin illaki öğrenir cevap verdiğini. Sakın geri adım atmaEvet saklamışlar, işlerin başı o.
Eve gelince ben buna diklenip olayı anlattım senden yüz buluyorlar diye, salak terbiyesiz dediğini söyledim. Cevap verdigimi söylemedim .Şaşkın şaşkın bakıyor, konuşacağım diyor. Herhalde benim adıma özür diler
Su getirmek 20 binden başlıyor bu para verilmediyse kaçak zaten elektrik daha kolayBahçeye elektrik su getirmek öyle zor ki, adım başı para ve eger bu paraları vermekten kaçıp, kaçak
elektrik su kullanıyorlarsa hemen şikayet edin
Bahçeye elektrik su getirmek öyle zor ki, adım başı para ve eger bu paraları vermekten kaçıp, kaçak
Wowowowowowo işler gittikçe ilginçleşiyor.Su getirmek 20 binden başlıyor bu para verilmediyse kaçak zaten elektrik daha kolay
Esim izin vermis, benden gizli yapmislar. Edevlete baktim, bahçe tapusu var ama bahçeye kayıtlı ev tapusu yokO zaman ev tapusu eşinizin üstüne olmalı. Birinin arsasına başkasının ev yapmasının ve abonelik almasının tek şartı muvaffakat alması. Hadi baştan eşiniz aldı suyu elektriği diyelim. O tarla için aldı hane için almadı. Eğer muvaffakat verilmeyip böyle yapılmışsa eşiniz tarlama kaçak ev yapmışlar dediği An ve tapuyu sunduğu an yıkarlar. Siz tarla tapusunu üstünüze almaya çalışın. Sonra yıktırabilirsiniz eğer size doğru söylenmişse
Ev orda dikili duruyor, nasıl kayıt yok?Esim izin vermis, benden gizli yapmislar. Edevlete baktim, bahçe tapusu var ama bahçeye kayıtlı ev tapusu yok
Bnm babam 30 yıldır bu işlerle uğraşıyor mesleği bu. Şimdi emekli tabi. Tarla aldık ev yaptırmak için. Su kuyusu açmak 13 15 bin ki su derindeyse daha pahalı, başka işlemler vs maliyet çıkıyor. Yan tarla halamın diyor ki bnm oradan hat çekelim şimdilik o kadar vermeyin. İşte o kaçak su oluyor. Ki biz girmeyiz o işe.Wowowowowowo işler gittikçe ilginçleşiyor.
Diyor ki konu sahibi e devlette evin kaydı yokmuşBnm babam 30 yıldır bu işlerle uğraşıyor mesleği bu. Şimdi emekli tabi. Tarla aldık ev yaptırmak için. Su kuyusu açmak 13 15 bin ki su derindeyse daha pahalı, başka işlemler vs maliyet çıkıyor. Yan tarla halamın diyor ki bnm oradan hat çekelim şimdilik o kadar vermeyin. İşte o kaçak su oluyor. Ki biz girmeyiz o işe.
Bahçe konusunda hepinizin önerilerine uydum. Sakinliğe gelince aksi nasıl olur, niye olur bilmiyorum. Bu konuda da öneri alabilirimSiz sakin bir insansınız, 10 yıl sabretmişsiniz de ondan, şöyle eteği beline dolayıp diliyle döven biri olsa ego mego kalmaz ama sizde kabul ettiğiniz için rahatça yazıyorum kabahat eşinizde.
Anne baba aile büyüğüdür saygı gösterilir ama eş de anne babaya ezdirilmez laf söyletilmez, eşiniz size kaplan ailesine kedi gibi olduğundan kayınpeder hakaret de eder, evi yaparken ona mı soracağım da der, elbette size soracak mal sizin malınız, eşiniz baştan askitotomsu'nunda fikrini alayım o onaylarsa evi yaparsınız deseydi, işler bu raddeye gelmezdi, çoluğunuzun çocuğunuzun hakkını korumayan eşinize karşı siz korumak istediğinizde terbiyesiz olan trip atılan sizsiniz, valla ne ala memleket.
Içimden geçen o gerçekten ama cesaretim yokAdamda değil, eşde değil kimde? O zaman kaçak yapı, elektrik ve suyu da kaçak. Eşiniz izin vermiş yapmışlar. Eğer öyleyse siz buraya kaçak yapı yapmışlar diye şikayet edin yıksınlar görsün hakareti
O söylerken utanmadı ben mi utanacağım. O kendi terbiyesizliklerine baksinEşin illaki öğrenir cevap verdiğini. Sakın geri adım atma
Bakın 2 yol varEsim izin vermis, benden gizli yapmislar. Edevlete baktim, bahçe tapusu var ama bahçeye kayıtlı ev tapusu yok
Sürekli maskiye gidelim diye bunu çağırıp durduBahçeye elektrik su getirmek öyle zor ki, adım başı para ve eger bu paraları vermekten kaçıp, kaçak
EDevlette her şeyin linki ayrı. Ben bağ bahçeye baktım. Orada sadece bahçe yazıyordu, üzerinde eviyle beraber yazmıyorduEv orda dikili duruyor, nasıl kayıt yok?
Yağnii, hiçbir lafın altında kalma. Onların yaptıklarını hep hatırla, kinin diri kalsın. Kocandan yöntem öğren azcık. Adama diyorsun ki '' Bana böyle yapıyorlar, şöyle diyorlar. '' Adam '' Bakmak istemediğin için böyle yapıyorsun '' diyor. Sen de '' Sen beni sevmiyorsun, çocuğunu bile sevmiyorsun, 10 yıldır aile olmayı beceremedin '' diye ağzına tık o laflarını. Bi akıllının kendi olmadığını anlasın. Bak zaten kavga dövüş nedir bilmezsin, laf da sokamazsan kanser olursun bunların yanında.Bahçe konusunda hepinizin önerilerine uydum. Sakinliğe gelince aksi nasıl olur, niye olur bilmiyorum. Bu konuda da öneri alabilirimher şeye çarlamam mi gerek acaba? Yanı öyle yapsam çözülür mu sarpa mi sarar bilemedim
Suç evet biliyorum ama bizim öküz izin vermiş. Şikâyet etsem, yiktirsam oh ne güzel benim için. Ama büyük olay çıkacak. Anne olunca kendimi geri plana koyuyorumBakın 2 yol var
Yasal olan; tarla tapusu Eşiniz üstündedir babasına kullanım hakkı (muvaffakat) vermiştir. Ona göre ev yaptırmıştır. Tapusu babasındadır evin.
diğer yol Eşiniz göz yummuştur herşey kaçaktır. Ev tapusuzdur.Tapü eşinizde yoksa babasına yasal izin vermediyse herşey kaçak. Siz her vatandaş gibi şikayet edebilirsiniz ya da tapuyu alıp edebilirsiniz.
bu durumda işgal ettikleri için çok borçlu çıkarlar size. Hatta ev olmadan tarlanızı ekip biçmeleri bile suç
Yok kuzum kavga dövüş gırla, ağzına ağzına tepiyorum o lafları da bana misin demiyor. Babasına bakma işini o değil, babası söylemiş.Yağnii, hiçbir lafın altında kalma. Onların yaptıklarını hep hatırla, kinin diri kalsın. Kocandan yöntem öğren azcık. Adama diyorsun ki '' Bana böyle yapıyorlar, şöyle diyorlar. '' Adam '' Bakmak istemediğin için böyle yapıyorsun '' diyor. Sen de '' Sen beni sevmiyorsun, çocuğunu bile sevmiyorsun, 10 yıldır aile olmayı beceremedin '' diye ağzına tık o laflarını. Bi akıllının kendi olmadığını anlasın. Bak zaten kavga dövüş nedir bilmezsin, laf da sokamazsan kanser olursun bunların yanında.
Yorumlarınızı merakla okuyorum. Sorun eşim evet, ona ulaşamıyorum. Ne desem ne yapsam tık yok. O böyle olduğu için de bu hadsiz insanlar bana böyle rahat davranabiliyor. On yıl boyunca yüz goz olmamak adina ve tatsizlik cikmasin diye samimi seviyeli muhatap oldum. Cığırlarindan cikinca da muhatap olmayi kestim. Ama görüyorsunuz bu kabileyle muhatap olmasan da hayatının için de bitiyorlar.Sizin yerinizde olsam kavgamda gürültumde eşimle olur kimseyi muhattap almam bu konuda. Eşiniz de bütün suç çünkü ..
Ne salak lafını isiticek kadar muhatap olur ne sensin diyecek kadar suçlu konuma düşerdim. Çok gereksiz seviyesiz bir konuşma olduğu gibi çözümde olmamış . Umarım hersey yoluna girer .. tekrar söylüyorum ki sorun eşinizde hiç kimsede değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?