• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklenen kavga çıktı

Pişman olmayacağım. Aileme çok daha kotulerini yaptilar
Sakın vazgeçmeyin. Asıl hakaretleri yakında kocanızdan işitebilirsiniz. Hazırlıklık olun. Şerh işini hızlandırın.
Araya mal mülk girince kardeşler bile düşman oluyor. Kv kp sizi hala el kızı olarak gördüğü için sizin mallarınızı size vermemek için daha da çirkefleşecekler.

Sakın vazgeçmeyin. Asıl hakaretleri yakında kocanızdan işitebilirsiniz. Hazırlıklık olun. Şerh işini hızlandırın.
Araya mal mülk girince kardeşler bile düşman oluyor. Kv kp sizi hala el kızı olarak gördüğü için sizin mallarınızı size vermemek için daha da çirkefleşecekler.
Aynen oyle. Aksi olsaydı abisi gasp etmeye calismazdi kardeşinin malını. Kp dün, o bahceyi ben verdim onlara demis zaten. Kardesim de parasini almadin mi, sen mi vermis oluyorsun diye kizmis

Hatalarından birisi sana elli defa şerh koydur dedik ama hala koydurmamissin.
Aferin.
Maymun gözünü açmış.
Onun da ilk işi babasına devretmek olacak.
Sen de o vakit istediğin kadar çıldır dur.
Çıkamadık dışarı, ust katta 5 vaka cıktı. Tüm site eve kapandi.

Çıkamadık dışarı, ust katta 5 vaka cıktı. Tüm site eve kapandi.
Tüm siteye yasak mı konuldu ?
Adım atmayacaksiniz mi denildi.
Sonuçta bu insanlarin bir kısmı ise gitti bir kısmı başka başka yerlere gitti.
Gerekli önlemleri alıp gidip gelebilirdiniz.
Resmen maymuna göz açtırıp sonra ise koyuluyorsunuz.

Inşallah, çok teşekkür ederim. Temiz bir insan olduğumu düşünüyorum Allah bilir de tabiî. Bu insanların fitneliklerini o yüzden anlamakta zorlanıyorum. Ne zamanki terbiyesizlik yaptılar diye ailesine kızmaya yeltensem aileme aşırı saygısız davranıyor. Onları korumak için de susuyorum çoğu zaman.
Mesela dün artık bizimkilere birkac şey anlattım. Çünkü annem yuvanı yıkma deyip duruyor. Yuva mi var dedim. Böyle böyle yaptı dedim. Evin anahtarını anasına vermiş, 6 ay onda kalmış. Getir deyince de "Ne yapacaksın, annene mi vereceksin" diye uste cikmisti. Bir de utanmadan "biz yokken evimize mi geliyor sizinkiler" demisligi var.
Annem duyunca gözleri doldu, niye evinize gidelim ki, anahtarınız bile yok bizde, diyor.
Sonra annem dedi ki "bugüne kadar söylemek istemedim, doğumdan sonra bebeği odaya getirdiler, üstünü örtmek için uzandım, eliyle beni engelledi, battaniyeyi açtı, annesi gelince de çocuğu alıp onun yanına getirdi görsün diye" dedi. Böyle vicdan yoksunu bir insan. Bugün eve gidince bunun için de saldıracağım ama bir şey değişmeyecek. Sen aileme böyle yaparsan ben de yaparım diyorum. O kadar ki merhaba hoşgeldinizden öteye gitmiyorum artık, onlar da cevap vermiyor zaten, surat asiyorum. Ama aynı

Bu adamla bu kadar zman nasıl sabrettiniz. Çok üzüldüm. Akillanir insalah ama sanmam. Allah kv, kp de insaf versin. Bence temiz insan olmasanız çok farklı şeyler yaşanırdi. Allah yardımcınız olsun. Hem sizin annenize saygısı yok, hem saygı bekliyor.

Tüm siteye yasak mı konuldu ?
Adım atmayacaksiniz mi denildi.
Sonuçta bu insanlarin bir kısmı ise gitti bir kısmı başka başka yerlere gitti.
Gerekli önlemleri alıp gidip gelebilirdiniz.
Resmen maymuna göz açtırıp sonra ise koyuluyorsunuz.
Işte o da benim yarim akıllı olusumdan kaynaklaniyor

Işte o da benim yarim akıllı olusumdan kaynaklaniyor
Bakın bu da bir bahane.
Kendinize kit akilli, yarim akıllı, bilmem ne akıllı demekle olmuyor bu isler.
İcraat lazım.
Size çok dedik bunu.
Bunun adı durumdan memmun okmaktir bana göre.
Su ne yöne akarsa hesabı.
Şimdi kavga ettiniz, hoş şeyler yaşanmadı ve rahatladım diyorsunuz amma velakin kocanız saf salak bir adam değil.
Sizin ederiniz ailesinin yanında ederi ne bizden iyi bilen sizsiniz.
Evde o tapu devredildiği zaman isterseniz kendinizi yirtin, hiç bir şey edemeyeceksiniz.
Yok canım ne alaka içimden kaplan çıkar derseniz de, daha tapuya gidip şerh koyduramayan bir insanın içinden 10 kaplan gücünde insan çıksa ne olur, cikmasa ne olur ?
Atı alan Üskudar'i geçer siz de birbirinize salak sensin laflarinizla gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalırsınız.
O vakit gecmis olsun
Belliki sizce icraate geçecek toto yok.
O kadar şey yazıldı çizildi size.
Hem de gerçekleşmesi kuvvetle muhtemel olan şeylerdi.
Bari yapmayacaksaniz susunda iyice cirkefe bağlamayın karşılıklı olarak.
Siz bu kocayı ve aileyi omur boyu çekecek tipsiniz.
Mal mülk yüzünden bosanmaniza bile vesile olabilecek bir durumu " ama evladım " ile başlayacak cümleler ve düşüncelerle yapmayacaksınız zaten.
Bari politik olmayı ogrenin.
Bırakın evi, bahçeyi.
Kendi maasiniza sahip çıkın bari.

Son düzenleme:
Evde değildi, gelince anlattım. Tabii ki etkisiz eleman olarak dinledi. Tamam konuşacağım dedi :KK43: Sadece bu kadar :KK43: sözüm bu insana kâr etmiyor, tek yol boşamak mi sizce? Başka bir şekilde yola getirmek mümkün değil mi bu anormal tipi? Yola getirmekten kastim, normal bir insan gibi olması gerektiği gibi davranmasını saglamak
Tek bir olaydan buna karar verilemez. Esinizin genel tepkisi bu mudur benzeri olaylarda o onemli. Her seferinde sizi ailesiyle karsi karsiya birakiyorsa,ailesiyle sizin aranizda olmasi gereken kopruyu kuramiyorsa evli kalinmaz. Ya siz tamamen degiseceksiniz Vurdumduymaz biri olacak hic bir seye cevap vermeyeceksiniz ya da esinize surekli olarak su oldu bu oldu diyeceksiniz. Eger bosanmak istemiyorsaniz tabi.

Selamlar,
Bahceye iznim olmadan yapilan ev konusunu hatırlarsınız. Önerilerinizi dikkate aldım. Çok sakin, pasif kaldığımi, enayilik ettigimi söylemiştiniz ki ben zaten bunun farkındaydım. Sadece sözüm para etmedigi için aynı seyler tekrarlaniyordu.
Bu ev mevzusunda eşimin üstüne gittim dediğiniz gibi. Babasıyla konuşup razı olmadigimi falan soylemis, o da size kalsın o zaman demis güya. Tabii tapuları üzerime yapmak istemedi, ortaklıgi kabul etti, zorla yani. "Tapular yıllarca babanda kaldı, sonra kendi üzerine geçirdin, abin gasp etmeye çalıştı, hepiniz guvenilirsiniz de ben mi değilim?" diye tepki gosterdim. Bu yüzden aramız o zamandan beri çok kötü. Bayramimi dahi kutlamadi.
Neyse bayramda annemi aramışlar, annem ben mutsuz olduğum için caninin sıkkın olduğunu, onlarla konusmak istediğini söylemiş. Bunlar da demis ki: "biz birkaç haftadır bahçedeki evde kalıyoruz (hasat için), kendi evimize gitmiyoruz, sıkılıyorsan oğlum seni de buraya getirsin"
Ben de bu vesile ile bunları aradım. Oranın bize ait olduğunu, annem isterse benim zaten götüreceğimi, kendilerini ev sahibi gibi görmemelerini, oranın çocuklarıma ait olduğunu ve kimseye hibe etmediğimi söyledim. KV sürekli bir şey çıkarıyorsun diye saydırdı, ben konuşmaya başlayınca tel birden kapandı. Ne hikmetse hemen eşimin telini aradılar. Eşim evde yoktu ben açtım, "hayırdır yüzüme kapatıp şikayet için mi arıyorsunuz"dedim. Kp teli alıp saydirmaya başladı. Ben de artık ilk kez içimi döküp dedim ki "sizin yüzünüzden bir yuva yıkılmasın. Aramıza huzursuzluk sokuyorsunuz on yıldır." O da cevaben senin on yıldır yuva yıkmaya niyetin var demek ki dedi ve defalarca tekrarladı. Ben de defalarca yazıklar olsun size, Allah'tan korkun, sizin de kizlariniz var dedim. Bana salak dedi. Çıldırdım, ne diyorsun sen dedim. Terbiyesiz dedi. Ben de sensin salak terbiyesiz diye bağırıp kapattım. Yılların birikmisligini attım.
Fikrinizi almak istiyorum.
Not: Bahçe isinde kadınlara fikir sormazmis kp. Ama orası ona ait degil
Çok saygısızca eşimin babasina sensin salak demem asla mal.mulk için değmez bazı şeyler dünyalık tabiki peşine düşün savunun ama malın kölesi olmayın mal için kalp kırılmaz mal.icin yuva bozulmaz çok uzucu

O zamanki konunada yazmistim simdilknede yazicam sorun kocanin ailesi değil bizzat kocan.
Artik yolunuda bulmus sana sen cok haklisin diyerek yumusatiyor

Ne olacagini bilmem ama kp sizi baz almiyor saygisi bile yok yine ogluyla hallesir arasinda
Ses cikartmaniz ancak huzursuzluk olmus gibi

Ev konusunda tum akillar verilmisti size mulk tapu vs vs
Koca kisisinede ya deveeee ya diyar diycek baska birsey yok

Anne evi blofu yapmistiniz dimi oda ise yaramamisti

Çok saygısızca eşimin babasina sensin salak demem asla mal.mulk için değmez bazı şeyler dünyalık tabiki peşine düşün savunun ama malın kölesi olmayın mal için kalp kırılmaz mal.icin yuva bozulmaz çok uzucu
Mal için değil, bana salak terbiyesiz dediği için.
Çocuklarımın rizkina goz koyduğu için.
Yuklu miktar para istemeden bir buluşmamız geçmediği için.
Bebek bir yaşına gelince annesini boşver dediği için.
Çocuklarıma acidiklarini söyledikleri için.
Esimi bana ve aileme doldurduklari icin.
Benden habersiz evime gittikleri için.
Beni adam yerine koymadiklari için.
Nişanlık ve gelinliğimi kendim ödememe rağmen kızının benim düğünümde giyeceği elbiseyi benden istediği için.
Kızının çeyizinin parçalarını, evde bozulan eşyalarının yenilenmesini, evine aldigi peynirin parasini dahi benim bileziklerimi bozdurarak almamı istedikleri için.
Ve tüm bunlarla birlikte benim kendi gelirime ragmen aileme yardım edemeyeceğimi, buranın oglunun evi olduğunu ima ettiği için.
Her fırsatta benim evimde dahi bana kafa tuttukları için. Benim malımda soz sahibi gibi davranıp kadına sormayız dedikleri için.
Bebeğim üç kez kuvoze alındığı ve dr ziyareti yasakladığı halde yeni doğum yapmış bir annenin evine yerleşip gripli olduklari halde istemememe ragmen kv, kp, gorumce bir türlü gitmeyip bir de laf çarptıkları için.
Aramızda ilkokul -master gibi devasa eğitim farkına rağmen küçük gorumcek dâhil bana her konuda ne yapacağımı söyledikleri için.
Yemek yapınca aferin, perde yıkayınca aferin, ütü yapınca şöyle yapacaksın dedikleri için.
Zonk diye yatak odama daldıkları için.
....
Daha yazamadım yoruldum

O zamanki konunada yazmistim simdilknede yazicam sorun kocanin ailesi değil bizzat kocan.
Artik yolunuda bulmus sana sen cok haklisin diyerek yumusatiyor

Ne olacagini bilmem ama kp sizi baz almiyor saygisi bile yok yine ogluyla hallesir arasinda
Ses cikartmaniz ancak huzursuzluk olmus gibi

Ev konusunda tum akillar verilmisti size mulk tapu vs vs
Koca kisisinede ya deveeee ya diyar diycek baska birsey yok

Anne evi blofu yapmistiniz dimi oda ise yaramamisti
Evet sorun koca olacak (!) kişi.
Mal mülk için salı günü halletmeye çalışacağım inşallah.
Blof işini hatırlamadım, belki karışmış olabilir. Ayrılığı düşündüğümü belirtmistim

Hmm. Elinde avucunda ne varsa verilir ben yiyemedim al sen ye de diyirsunuz. Enteresan bir bakis acisi. Zaten konu sahibi ayaga da kalkmiyormus. Oysa ki hazirolda beklemesi gerekirdi. askitotomsu askitotomsu gittigin yol, yol degil yapma boyle seyler :KK70:

Bütün konularınızı bilmiyorum.Ama okuyabildiğim kadarıyla sorun eşinizde.Kıyamamm bebeğinizin üstünü örten annenizin elini falan itirmiş .Bu bile büyük kavga sebebi..Eşinizin size ve ailenize saygısı yok.Aynı şekilde sizin de ona ve ailesine saygınız kalmamış artık.Böyle ilerlemez.Bence rest çekmelisiniz.Boşanmayı isteyin,o istemezse aile terapisini şart koşun. Eğer cidden niyeti varsa aile terapisinin işe yarayabileceğini düşünüyorum.İkinizin de yuvanızın devamına niyetiniz varsa hareketlerinize dikkat eder,aileleri ilişkinize karıştırmazsınız..Yalnız bu rest çekme olayını cidden niyetiniz varsa yapın yoksa istenmeyen yerlere de gidebilir olay. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bütün konularınızı bilmiyorum.Ama okuyabildiğim kadarıyla sorun eşinizde.Kıyamamm bebeğinizin üstünü örten annenizin elini falan itirmiş .Bu bile büyük kavga sebebi..Eşinizin size ve ailenize saygısı yok.Aynı şekilde sizin de ona ve ailesine saygınız kalmamış artık.Böyle ilerlemez.Bence rest çekmelisiniz.Boşanmayı isteyin,o istemezse aile terapisini şart koşun. Eğer cidden niyeti varsa aile terapisinin işe yarayabileceğini düşünüyorum.İkinizin de yuvanızın devamına niyetiniz varsa hareketlerinize dikkat eder,aileleri ilişkinize karıştırmazsınız..Yalnız bu rest çekme olayını cidden niyetiniz varsa yapın yoksa istenmeyen yerlere de gidebilir olay. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Üç uzmana gittik zaten. Hepsi bunu uyardı, hatta kızdılar. Onlar böyle olunca benim de anlayış gösteresin kalmadi. Uzman, aileme saygılı olmasını söylemişti, bu battaniye mevzusunu yeni ogrendim

Haa bir de şey vardı. Evime iyice sarıp sarmalanmış arapça yazılar getirip bunda dua var, duvara asın deyip asmaları. Bir babası, bir halası yapmıştı. Sizin için güzel şeylerdir belki ama benim icin sınırların zorlanması demek

Üç uzmana gittik zaten. Hepsi bunu uyardı, hatta kızdılar. Onlar böyle olunca benim de anlayış gösteresin kalmadi. Uzman, aileme saygılı olmasını söylemişti, bu battaniye mevzusunu yeni ogrendim
Uzmanın uyarması ya da kızması olmaz ki.O nasıl uzmanmış öyle? Terapi denilen şey öyle bir şey değil..Ne kadar devam ettiniz?? İşlerini düzgün yapan insanlarsa ve düzenli gittiğiniz halde işe yaramadıysa çok da yapcak bir şey kalmamış sanki.

Back
X