Beklenen kavga çıktı

'' Ben güneydoğulu değilim, benim fikrim sorulur, ölürsem o kıymetli toprağınıza gömmeyin beni, vasiyetimdir'' de.

Olabilir karistirmis olabilirim sanki bir donem gidip tamam toparlanicam vaadiyle donup ayni seylerin devam ettigi kalmis aklimda

Ben sizin ev konusunu cok sorun yaptiginizi dusunmedim yani soyle mal canin yongasi elbet ama siz malimizda malimiz tarzinda bir kadin izlenimi vermediniz hic bana

Sizinki artik yillarin birikimiyle soyleyip soyleyip dinlenmeme ciddiye alinmamanin es ailesi duskunlugunun eh yeter ama bundan sonra artik boyle inadina evrilisi gibi

Bunun bir ise yarayip yaramayacagida yine koca kisisinde bitiyor.
Daha oncede yazistigimizda cok kavga ettim e haklisin diyip devam etti demistiniz
Bizde o zaman mal mulk olayini garantileyin maasinizdanda birikim yapin kendinize cocuklariniz icin demistik.

Son bir alin karsiniza bir daha konusun benim son noktam blof yapmiyorum bu yuva yikilacak olmuyor anlamiyormusun olmasini istedigin bumu bende yas aldim,kaldiramiyorum,bizimde cocuklarimiz oldu artik bazi seyler degisti ne yapmak istiyorsun diye acik acik sorun
Bana haklisin deme acik acik ne yapmak istiyorsun onu soyle diyin

Yani o bir yol sunacakki ilerleyebilesiniz
Yuvasinin yikilmasindan korkmuyomu bu adam mesela?

Ay yok bazilari degisik
Bizim arkadas kendi icin gitmisti evde huzursuzluklarindan sinirleri bozuldu diye
Derdini anlatirken yuva bu kolay olmuyor vs gibi bir cumle kurunca ne yuvasi senin kocan bile yok,baskasinin cocuguna kendi cocugunla beraber analik yapiyorsun,oturmus yuva diye dort duvar bekliyorsun demis

Anlatinca diploma numarasinimi alsaydin sahte falanmi acaba demistik

İstanbulda cok bilindik bir ozel hastanede psikolog yani bazilari degisik yada hastalar mi hasta ediyor bilemedim

Seni anliyorum ama sunu soyleyebilirim ki sende ayrilma cesareti yok henuz. Ayrilma cesareti olunca hicbirseyi gozun gormuyor. Cocuklar buyuyunce ayrilmak daha zor. Ben de bosandim. Cocuklar kucukken yeni yasamlarina daha kolay adapte oluyor. Anne mutlu ise cocuk da mutlu oluyor. Bir de bosanma kadin ile erkek arasinda. Cocuklar babalarindan bosanmiyor.
Dilerim cok mutlu olursun ancak uzulerek soyleyim ki esin duzelmeyecek. Duzelmesini bekleme.

Haklısınız.Vardır muhakkak anormali de.İşini düzgün yapan hiçbir terapist asla yargılamaz.Sorduğu sorularla doğru cevabı kişinin kendisinin bulmasını sağlar sadece.Gerekirse bazı ödevler verir o kadar.
İnsanlar da öylesine yıllarca gidip neden iyileşmiyorum demiyordur umarım.

Kusura bakmayın ama o mallar eşinize babasından kalmıyor mu zaten? Babasından kalan mal için mı ailesine tabir yapıyorsunuz? Yoksa eşiniz çalışarak kazanarak mı aldı? Ben anlamadım orasını.

Benim bu konuda en çok sinirimi bozan eşinin kendi ailesine herşeyi yapması ve asla saygısızlık kabul etmemesi ama senin ailene gelince hiçbir değerlerinin olmayışı, gerçi kendi eşine saygı duymayan bir adamdan ne beklenir ki.

Bakın iste sizi savunmaya gelince etkisiz eleman. Ama yarin babasina cevap verdiginizi ögrenince göreceksiniz hicte etkisiz eleman olmadigini. Nasil delirecek sen benim babama hakaret ettin diye.

Kusura bakmayın ama o mallar eşinize babasından kalmıyor mu zaten? Babasından kalan mal için mı ailesine tabir yapıyorsunuz? Yoksa eşiniz çalışarak kazanarak mı aldı? Ben anlamadım orasını.
Babası parayla satmış kendi bir bahcesini oğluna. Kendi bahçesi yerine oğluna sattığı bahçeye ev yaptırmış konu sahibi hamileyken. Ev bittikten sonra duymuş konu sahibi. Esi de aklımdan çıktı demiş. Sanki pazardan elma almış gibi.

Hmm. Elinde avucunda ne varsa verilir ben yiyemedim al sen ye de diyirsunuz. Enteresan bir bakis acisi. Zaten konu sahibi ayaga da kalkmiyormus. Oysa ki hazirolda beklemesi gerekirdi. askitotomsu gittigin yol, yol degil yapma boyle seyler
Anlamasın sanırım. Savun ama saygisizlasmam dedm ben. Eşimin babasına salak.demem. Burda konu sahibi yazıyor şunu yaptı bunu yaptı. Lohusaylen bu oldu şu oldu. Yani çokta sessiz yada saf bir bayan degl.neden bunlara müsade etmiş anlamadm ben zaten çek.derdini demedm ama olaylar büyüdükçe cirkinlesiyor yüzyüze bakacaklarmi şimdi o kısmı anlamadm

Saygisizlasan taraf kayinpeder. Salak diyen yine kayinpeder. Konu sahibi (bana gore) sadece karsilik vermis.

Haklısınız, sağolun. Bakalım babasıyla konuşmuş, bundan sonra hamle yaparlarsa saldiracagim. Onlar düşünsün. Dün kibar olmaya gerek olmadığını gördüm

Kp ne kadar uyanık öyle maşallah düşman başına. Senin arsana kendi rahatı için ev yapıyor, sen arsanı satınca senden ev parasını alıyor. E o adam evi yaptı kullandı sattı parasını aldı her türlü karda, peki sen niye zarardasın? Arsa senin, ev senin değil, sattın ama evin parasını ödedim yok yaaa enayi misin sen Bi de bundan dolayı sana salak diycek terbiyesiz diycek şikayet için oğlunu arıycak hele bak onları Bi daha o eve sokar mıyım gider o evi yakarım önünde oturur izlerim valla. Bence acilen git evi yak. Görsünler hamamda deli var ayaklarını denk alsınlar. Tekrar yüzyüze bakmıycamı da belirteyim tabi. Acilen delir bacım.

Tam da o evrilme
Gerçekten mal mülk sevdalısı değilim çünkü çok bolluk da gördüm darlık da babaevinde. Çok şükür kanaatkarim. İhtiyacı olana seve seve karşılıksız veririm ama bunlarinki başka bir şey.
Az önce o konuşmayı yaptım. Önceden de yapmıştım gerçi ama bu sefer bagirmadan, çocuklara zarar vermeden bir yol çizelim diye başladım. Çocuklar zarar görmesin diye boşanmak istemedigini söyledi. Ama sağ gösterip sol vurmayı iyi bilir. Bakalım inşallah biraz akillanmistir bu kavgadan sonra

Haklısınız, sağolun. Bakalım babasıyla konuşmuş, bundan sonra hamle yaparlarsa saldiracagim. Onlar düşünsün. Dün kibar olmaya gerek olmadığını gördüm
Sizden beklemedikleri bir tepki görünce çark etmeye başladılar, geri adım atmayın zira siz haklısınız, aynen dediğiniz gibi bundan sonra onlar düşünsün, gelin gözünü açtı diye düşünüp oğullarına politik olabilirler, gözünüzü dört açın, sizi geçtim çocuklarınızın hakkı var o arsada

'' Ben güneydoğulu değilim, benim fikrim sorulur, ölürsem o kıymetli toprağınıza gömmeyin beni, vasiyetimdir'' de.
Ben de öyle dedim. Kendi malının üzerinde hüküm sürsün, benim malımda degil diye. Babam öyle söylemez, kardeşin yanlış anlamistir diyor :))
"O yüzden mi ayağa kalkmıyor, bize baksın gibi laflar etmis. Kendini sultan Süleyman sanmasın. Kendi inceliğinde ayağa kalkiyordum, onun yuceliginden değil. Sanki başlık parası verip beni satın almış gibi davranmasin" dedim.
Bir de dün şey demişti kp: sizin maliniz bizim malımız mi var.
Ben de dedim ki sizin maliniz başka bizimki başka. Ne ben sizin evladinizim ne siz benim annem babam

Yarın hemen şerh koydur, kurbağaları ürkütmüşsün. Babasına devrederse bütün malları seninki, delirsen çıldırsan ne fayda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…