- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.481
- 448
- Konu Sahibi askitotomsu
-
Size yazdığımı bilmiyor, kk hep bu zihniyette, birbirinizi dolduruşa getirmissinizdir ondan ayrılmayı kafana koymuşsun dedi. Dava açılsa kesin bu mesajları bulup mahkemeye sunarKendisinden başka herkes suçlu, kendi yapamadığı kocalığın bile suçu bizim.
Ben de diyorum ki artık gemileri yaktım, çevresindeki insanlar da öğrenecek. Yani bunu da umursamıyor aslında. Derdi başkalarının duymasi değil. Çünkü dışarıya çok iyi. Dışarıda çok sevilir. Konusur, güler, yardıma koşar. Mesela eski müdürü aradı, şehir disindaymis. Eşimle çocuklari spor salonuna goturur musun diye. Kosa yardıma gitti. Fırında en üst amirlerini görmüş, siz ekmek sırası beklemeyin ben alır getiririm evinize demişmilletin bu tarz islerine koştuğu için insanlar da iyi insan payesi veriyorlar, sacmalik. Yani her durumda onu iyi beni kötü bekleyecekler, umrumda olmasa da
Bak bu konuda da siz gormuyorsunuz gerçekleri :)) onun dünyası ailesi. Ne yaparlarsa yapsınlar asla onlara kızmaz.Eder eder. Şimdi hem ailesine yediriyor hem de karısı var evde. Şimde etmez dank, sonra edecek. Ama iş işten geçmiş olacak.
Sunsun. Benlik sorun yok.Size yazdığımı bilmiyor, kk hep bu zihniyette, birbirinizi dolduruşa getirmissinizdir ondan ayrılmayı kafana koymuşsun dedi. Dava açılsa kesin bu mesajları bulup mahkemeye sunar
Sen hele bi aradan çekil, o zaman görürsün. Hiç gitmemişsin ki, nerden biliyorsun? Evet biz iyiyiz siz kötüsünüz diyeceksin. O öyle yapıyor çünkü.Bak bu konuda da siz gormuyorsunuz gerçekleri :)) onun dünyası ailesi. Ne yaparlarsa yapsınlar asla onlara kızmaz.
"Sözde yuvamiz yıkıldı, ailene hiç mi kizmiyorsun. Sen onlara o kadar fedakarlık yaptın ama onlar bana hakaret edip özür bile dilemediler. Yuva yıkılacağını bildikleri halde oğlumuz üzülüyor, düzeltelim demiyorlar." dedim. Biz kotuyuz, siz iyisiniz diyor.
Evet ben çok aciz davrandım. Sebebi şu galiba: ben çocukken baskın ebeveynle büyüdüm, ağlama kızma gibi hakkım olmadı. Kendimi güvende hissetmek için iyi çocuk oldum, azar isitsem de susup oturdum daha çok gazaba ugramayayim diye. Bir de isteyeni kırma, diye büyüttüler. Sanırım bu beni bu hale getirdi.Konu sahibi bence sen kendini kandırıyorsun, herkes istediğini almış; bahçenin %40’ı senin de ne oluyor? Ev yerinde duruyor, bahçenin fazlası eşinde, eşinin düzeldiği yok. Bu durumda senin bağırıp çağırman neyi çözmüş ki? Anlattıklarından yola çıkarak çok çok daha gözü kara davranman lazım senin. Eğer bunu yapamayıp; yok çocuklarım büyüsün, yok kavga çıkmasın çocuklar için filan diyorsanız hala sizi hala adam yerine koymamaya devam ederler. Sizin de bireysel olarak çok hatanız var. Eşiniz ailesine karşı ne kadar acizse siz de aynen öyle davranmışsınız, o kadar olay üzerinde bir daha hamile kalmışsınız. Yani sizi de anlayamadım ben tam olarak.
Burçak, vermiyorum diyor, bugüne kadar kimse yemedi diyor, yiyenin Allah belasını versin diyor.Aşkito eşin maaşını ne yapıyor peki? Ailesine maddi yardımda bulunuyor mu?
İşte ilk defa benden ağır tepki gördüler, kısa bir süre sonra yolumu ayiracagimi da söyledim.Sizi hiç ciddiye almıyorlar. Ne derseniz deyin bir şey yapmayacaksınız bu gidişle, bunu onlar da gayet iyi biliyor. Umarım haksız çıkarım. Gözlerinin korkması gerekiyor. Saygı hakedilir. Kendinize saygı göstertmeniz lazım.
İçimi şişiriyon içimi. İnanmıyorlar sana diyorum, neyini anlamıyon datlım? Nasılsa bu kadın kin nedir bilmez, soğur o vakte kadar diyorlar. O gün gelsin Allah kerim diyorlar. Şimdilik sıkıntı yok diyorlar. Sen hariç herkes rahat.
Sizlik bir şey yok tabii. Maksat beni haksız çıkarsınSunsun. Benlik sorun yok.
Burçak, vermiyorum diyor, bugüne kadar kimse yemedi diyor, yiyenin Allah belasını versin diyor.
Ben de örnek veriyorum, "şunlar şunlar bizim kazancimizi yemek değil mi? En basitinden gel sana hediye alacağız deyip mağazada faturayı bana yıktılar" dedim. Biz onlarla öyle anlaşmıştık dedi. Baban kaç bin liralık elektrik faturasını bize yıkmaya kalktı, sen bileziklerimi bozdurup ödemeye kalktın dedim, cevap yok. Benim bileziklerimle babanı hacca göndermeye kalktın dedim, yanlış anlamışım seni dedi. Vs vs
Sizlik bir şey yok tabii. Maksat beni haksız çıkarsın
Acaba ailesine veriyor mu diye düşünmüyorum ki... Umrumda değil. Neye kızıyorsun o zaman dersen... Kendisi yapıp beni kısıtlamasına, ortak birikimi ailesiyle tasarruf etmesine, çocuklara ait olanı onlara sunmasına kızıyorum. O ailesine verirse umrumda olmaz, ben de aileme yollarım, çatır çatır catlarMaaşını senin kontrol etmene izin verir mi acaba onu teklif etsen hem kafan rahatlar hem de kontrol anlamında kendini daha iyi hissedersin
Günces, onların kafaları farklı çalışıyor. Hinlikte ustalarHayir bu yorumlardan seni haksiz cikaramaz. Aksine kabak gibi ne oldugu belli olacagi icin bu yorumlari mahkemeye sunmaya cekinir. Senin haksiz oldugun bir durum hic yok. Aksine yillarca bu adama katlanan bir kadin var. Her seye ragmen son secenegi bosanmak olan bir kadin var.
Eşim ve bendeKonunun tamamını okumadım ama, yerin tapusu size mi ait?
Bura ile seni nasıl haksız çıkarabileceğini düşünüyor ki?Sizlik bir şey yok tabii. Maksat beni haksız çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?