• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklenen kavga çıktı

Günces, onların kafaları farklı çalışıyor. Hinlikte ustalar

Onlar hinlikte usta degil. Yillarca ogullarini kullanmaya alismis ve saf ogullari olan bir aile. Oglu da ailesinin kolesi olabilmek icin karisini ve cocuklarini hice sayiyor hepsi bu. Evet esinin kafasi farkli calisiyor cunku emir ne ise onu uyguluyor adam. Dune kadar da maasini eline sayan bir karisi varmis. Korun istedigi bir goz Allah vermis...hesabi.

Hayir bu yorumlardan seni haksiz cikaramaz. Aksine kabak gibi ne oldugu belli olacagi icin bu yorumlari mahkemeye sunmaya cekinir. Senin haksiz oldugun bir durum hic yok. Aksine yillarca bu adama katlanan bir kadin var. Her seye ragmen son secenegi bosanmak olan bir kadin var.
Evet çok saçma. Bence askitotomsu askitotomsu sunmalı burayı mahkemeye. 😀

Bura ile seni nasıl haksız çıkarabileceğini düşünüyor ki?
O bir şey söylemedi. Ben öyle tahmin ediyorum. Hani seni kk dolduruyor diyor ya.. muhtemelen davada problemimiz olmadığını, benim abarttigimi, aile içindeki şeyleri buraya yazıp gaza gelip yuvayı benim dagittigimi falan söyler gibi geliyor.

O bir şey söylemedi. Ben öyle tahmin ediyorum. Hani seni kk dolduruyor diyor ya.. muhtemelen davada problemimiz olmadığını, benim abarttigimi, aile içindeki şeyleri buraya yazıp gaza gelip yuvayı benim dagittigimi falan söyler gibi geliyor.
Ay hadi inşallah ya. Ahahahaha. Hakim bi tarafları ile gülsün, sunsun da burda yazılanları mahkemeye.

Belediyeye şikayet etseniz kaçak yapı olduğundan işlem yapılır ve yıkım kararı alınır. İmar kanunu 32. ve 42. maddeye istinaden.
İki çocuğu kavga dövüşün içine sokmak istemedim. Niyetim oydu benim de.
Bunlar şu haberlerde sulalece kavgaya girişen şehir halkı var ya, oraligillerden

Sen bu insanları fazla gözünde büyütüyorsun. Senin yerinde şöyle eli maşalı, cevval bir kadın olsa o kocanla ailesi mumdu şimdiye.
İnşallah haklisindir ben buyutmusumdur. Abisi oldukça sert tepki koyunca onlardan ellerini çektiler. Yoksa o kızı da zorlarlardi.
KV olacak kadın, diğer gelin annesine kızmış diye ne kadar mutlu olduğunu anlattı bana. Arkasından ne hakaretler... Ama oğlu duysa bunları mahfeder

Bunu boyle dusunmesine sebep olan sensin ama. Adam yillarca at kosturmus ve sen evliligim yuvam diye maasini adamin eline saymissin. Ne oldu da bu duzen degisti diye adam sasirmakta hakli degil mi? Hic sesin cikmamis ki adam aliskin degil.

İki çocuğu kavga dövüşün içine sokmak istemedim. Niyetim oydu benim de.
Bunlar şu haberlerde sulalece kavgaya girişen şehir halkı var ya, oraligillerden

Belediye yıkmaz muhtemelen ceza keser. Zaten kaçak yapı ise fark edilirse ceza kesilir. Elektrik ve su almak istedikleri zaman kaçak olduğu ortaya çıkmayacak mı?

Bunu boyle dusunmesine sebep olan sensin ama. Adam yillarca at kosturmus ve sen evliligim yuvam diye maasini adamin eline saymissin. Ne oldu da bu duzen degisti diye adam sasirmakta hakli degil mi? Hic sesin cikmamis ki adam aliskin degil.
Şaşırmıyor ki :) sorun orada. Şaşırıp cekiduzen vermesi gerekirdi :) umursamıyorum seni havalarında

Şaşırmıyor ki :) sorun orada. Şaşırıp cekiduzen vermesi gerekirdi :) umursamıyorum seni havalarında

Neden ceki duzen versin ki nasilsa bir sure sonra hayati normale donecek biliyor. Bu adam yillardir boyle ve bu kadin bunu cekiyor. Kk.seni gazliyor demesi de bu yuzden.

Neden ceki duzen versin ki nasilsa bir sure sonra hayati normale donecek biliyor. Bu adam yillardir boyle ve bu kadin bunu cekiyor. Kk.seni gazliyor demesi de bu yuzden.
Yok mümkün değil, eskiye dönmem. Büyük konusmayayim da. Sen kararini vermişsin dedi birkaç kez. Demek kabul etti

Kaçak degilmis, muhtardan belgesi var ama edevlette görünmüyor. Muhtemelen küçük köy evi

Hayırlısı olsun sizin için. Ben karşımda güçlü bir kadın görüyorum. İnşallah yolunuza taş olmazlar çocuklarınızla çok mutlu olun. Rabbim güzel insanları çıkarsin karşınıza. Böyle asalak insanlar keşke evlenmese.

Birde baskın ebeveyn diyince ben çok üzüldüm. Bende baskın bir anneyim. 😭

Yok mümkün değil, eskiye dönmem. Büyük konusmayayim da. Sen kararini vermişsin dedi birkaç kez. Demek kabul etti

Ben buyum isine gelirseye getiriyor adam. Kararini vermissin demesinin alt metni ben aynen devam edecegim demek. Dusun tasin karar ver diyor. Ya istedigim gibi olacaksin ya da ben buyum isine gelirse diyor.

Hayırlısı olsun sizin için. Ben karşımda güçlü bir kadın görüyorum. İnşallah yolunuza taş olmazlar çocuklarınızla çok mutlu olun. Rabbim güzel insanları çıkarsin karşınıza. Böyle asalak insanlar keşke evlenmese.

Birde baskın ebeveyn diyince ben çok üzüldüm. Bende baskın bir anneyim. 😭
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Baskınlık tüm ilişkilerde kötü. Şekilde görüldüğü üzere hepsini yasadim

İnşallah haklisindir ben buyutmusumdur. Abisi oldukça sert tepki koyunca onlardan ellerini çektiler. Yoksa o kızı da zorlarlardi.
KV olacak kadın, diğer gelin annesine kızmış diye ne kadar mutlu olduğunu anlattı bana. Arkasından ne hakaretler... Ama oğlu duysa bunları mahfeder
E bak işte, gözünde büyüttüğün kadar olsalardı diğer oğullarına da geçerdi dişleri. Bunlar hep senin gözünün önünde oluyor, hala diyorsun ki çok hinleeeer çok cinleer. Hayır. Dişleri senin süt kuzusu kocana geçiyor.

Back
X