Beklenen kavga çıktı

Bunları yapıyorum zaten bir süredir. Paramı vermiyorum, harcamalarımizi ona odetmeye başladım bir iki aydır. Ev işleri ortak. Yüzüne de bakmıyorum. Dışarıda bazen müdürünü görüyorum, acaba eşim olacak kişiyi sorduğunda "kendi kendine takılıyor bizden bağımsız" diye bir bomba atsam mi ortaya diye düşünüyorum

Soylemeden gecemedim ben sizin yorumlariniza ve olaylar karsisindaki net durusunuza bayiliyorum. Guclu kadinlar mutlu ve guclu cocuklar yetistirir, cocuklariniz cok sansli :)

Ben şunu anlamıyorum, hani babası diyor ya benim malım sizin malınız. O zaman niye oğluna tarlayı vermedi de sattı

Ek olarak bizler dolduruşa getiriyormuşuz ya seni, senin aklın yok mu ? Kendin neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyor musun ?
Burada birçok kadın haksız oldukları zaman eleştirildi, sonuçta her iki tarafı da tanımıyoruz. Objektif olarak ne yazıldıysa ona göre yorumluyoruz.

Bu ailenin huyu bu. Evet hata ettik demezler. Hayır biz yapmadık sen yaptın, o yaptı, onlar yaptı derler.

Orası gayet açık zaten.
Ben ama gerisinde tutumunu doğru buldum. Çocuklar biraz büyüdükten sonra bu adamdan yollarını ayırman dediğin gibi daha doğru.
Sen ayrıldıktan sonra zaten o yanıp tutuştuğu, toz konduramadığı ailesi bunu sömürmeye devam eder. Sonra dank eder buna ama iş işten geçmiş olur.

Yok dank etmez. Evlenmeden önce maaşının tamamıyla abisinin düğün borçlarını ödedi. Bir lirası kalmıyordu cebinde. Babasi ihtiyaç sahibi değil ama bunlari eşim üstlendi. Bir yıl sonra abisinden kısa süreli borç isteyince reddedildi. Hatta o bahçeyi abisi üzerine geçirmeye çalıştı hileyle. Babası bir yerden yüklü altın borcu aldi, eşim ödedi. Adan zye her şeyi bundan istedikleri halde, eşim de çok zorlandığı halde tepki vermedi. Hala babam babam, abim abim diye sevgi pitircigi. E banane? O çekmeye razı olabilir ben çekemem

Konuyu okurken sinir oldum baya, siz yaşıyorsunuz bunu.
Gemileri yaktım demişsiniz. Acaba diyorum gemileri kafada değil de gerçek hayatta da yakıp mal varlığına şerh koydurup, boşanma davası mı açsanız?
Tarla üzerine yapılan evi de iznim ve haberim olmadan yapılmış diye şikayet edip yiktirabiliyor musunuz acaba? Gemiler ne biçim yanar o zaman, nasıl tutuşur hem de. Keşke olsa öyle bir şey.
Allah yardımcınız olsun, size de aklinizdakilari harekete geçirme gücü versin.

Aslında bunları yorumlarda konuşmuştuk, ev haricinde şerh konmuyormus. Evi yiktirma niyetim vardı ama çocuklarin kavga dövüş içinde kalmalarına cesaret edemedim. Eşim izin vermiş çünkü. Tapunun bir kismini üzerime aldım.
Eyleme geçmem için bebeğin biraz büyümesini bekliyorum. Tek başıma iki küçük çocukla yapamam gibi geliyor

Yok yok. Senin ezik kendini acındırır şimdi, karım karılık yapmıyo falan diye. Sen derdini ne kadar anlatabilirsin ki müdüre? Hem acırlar bile seninkine, evde tam bir ayı olduğuna ihtimal vermezler. Ay bırak şununla uğraşmayı ya, işine bak.

Soylemeden gecemedim ben sizin yorumlariniza ve olaylar karsisindaki net durusunuza bayiliyorum. Guclu kadinlar mutlu ve guclu cocuklar yetistirir, cocuklariniz cok sansli :)
Teşekkür ederim, güçlü olmaktan ziyade üşeniyorum ben.

Kendisinden başka herkes suçlu, kendi yapamadığı kocalığın bile suçu bizim.

İşime bakmaya çalışıyorum. Sadece aynı evin içinde sürekli böyle tepkilerle karşılaşmak insanı üzüyor

Eder eder. Şimdi hem ailesine yediriyor hem de karısı var evde. Şimde etmez dank, sonra edecek. Ama iş işten geçmiş olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…