- 19 Mayıs 2020
- 47.114
- 211.325
- 548
- Konu Sahibi askitotomsu
-
Şimdi aşkitonun maaşına dokunamıyor ya, evi kendi geçindirmek zorunda ya, ailesine eskisi kadar yağdıramıyor ya ondan soğumuştur.Aşkito eşin maaşını ne yapıyor peki? Ailesine maddi yardımda bulunuyor mu?
Günces, onların kafaları farklı çalışıyor. Hinlikte ustalar
Evet çok saçma. BenceHayir bu yorumlardan seni haksiz cikaramaz. Aksine kabak gibi ne oldugu belli olacagi icin bu yorumlari mahkemeye sunmaya cekinir. Senin haksiz oldugun bir durum hic yok. Aksine yillarca bu adama katlanan bir kadin var. Her seye ragmen son secenegi bosanmak olan bir kadin var.
O bir şey söylemedi. Ben öyle tahmin ediyorum. Hani seni kk dolduruyor diyor ya.. muhtemelen davada problemimiz olmadığını, benim abarttigimi, aile içindeki şeyleri buraya yazıp gaza gelip yuvayı benim dagittigimi falan söyler gibi geliyor.Bura ile seni nasıl haksız çıkarabileceğini düşünüyor ki?
Sen bu insanları fazla gözünde büyütüyorsun. Senin yerinde şöyle eli maşalı, cevval bir kadın olsa o kocanla ailesi mumdu şimdiye.Günces, onların kafaları farklı çalışıyor. Hinlikte ustalar
Ay hadi inşallah ya. Ahahahaha. Hakim bi tarafları ile gülsün, sunsun da burda yazılanları mahkemeye.O bir şey söylemedi. Ben öyle tahmin ediyorum. Hani seni kk dolduruyor diyor ya.. muhtemelen davada problemimiz olmadığını, benim abarttigimi, aile içindeki şeyleri buraya yazıp gaza gelip yuvayı benim dagittigimi falan söyler gibi geliyor.
İki çocuğu kavga dövüşün içine sokmak istemedim. Niyetim oydu benim de.Belediyeye şikayet etseniz kaçak yapı olduğundan işlem yapılır ve yıkım kararı alınır. İmar kanunu 32. ve 42. maddeye istinaden.
İnşallah haklisindir ben buyutmusumdur. Abisi oldukça sert tepki koyunca onlardan ellerini çektiler. Yoksa o kızı da zorlarlardi.Sen bu insanları fazla gözünde büyütüyorsun. Senin yerinde şöyle eli maşalı, cevval bir kadın olsa o kocanla ailesi mumdu şimdiye.
O bir şey söylemedi. Ben öyle tahmin ediyorum. Hani seni kk dolduruyor diyor ya.. muhtemelen davada problemimiz olmadığını, benim abarttigimi, aile içindeki şeyleri buraya yazıp gaza gelip yuvayı benim dagittigimi falan söyler gibi geliyor.
İki çocuğu kavga dövüşün içine sokmak istemedim. Niyetim oydu benim de.
Bunlar şu haberlerde sulalece kavgaya girişen şehir halkı var ya, oraligillerden
Şaşırmıyor ki :) sorun orada. Şaşırıp cekiduzen vermesi gerekirdi :) umursamıyorum seni havalarındaBunu boyle dusunmesine sebep olan sensin ama. Adam yillarca at kosturmus ve sen evliligim yuvam diye maasini adamin eline saymissin. Ne oldu da bu duzen degisti diye adam sasirmakta hakli degil mi? Hic sesin cikmamis ki adam aliskin degil.
Kaçak degilmis, muhtardan belgesi var ama edevlette görünmüyor. Muhtemelen küçük köy eviBelediye yıkmaz muhtemelen ceza keser. Zaten kaçak yapı ise fark edilirse ceza kesilir. Elektrik ve su almak istedikleri zaman kaçak olduğu ortaya çıkmayacak mı?
Şaşırmıyor ki :) sorun orada. Şaşırıp cekiduzen vermesi gerekirdi :) umursamıyorum seni havalarında
Yok mümkün değil, eskiye dönmem. Büyük konusmayayim da. Sen kararini vermişsin dedi birkaç kez. Demek kabul ettiNeden ceki duzen versin ki nasilsa bir sure sonra hayati normale donecek biliyor. Bu adam yillardir boyle ve bu kadin bunu cekiyor. Kk.seni gazliyor demesi de bu yuzden.
Kaçak degilmis, muhtardan belgesi var ama edevlette görünmüyor. Muhtemelen küçük köy evi
Yok mümkün değil, eskiye dönmem. Büyük konusmayayim da. Sen kararini vermişsin dedi birkaç kez. Demek kabul etti
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Hayırlısı olsun sizin için. Ben karşımda güçlü bir kadın görüyorum. İnşallah yolunuza taş olmazlar çocuklarınızla çok mutlu olun. Rabbim güzel insanları çıkarsin karşınıza. Böyle asalak insanlar keşke evlenmese.
Birde baskın ebeveyn diyince ben çok üzüldüm. Bende baskın bir anneyim.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Baskınlık tüm ilişkilerde kötü. Şekilde görüldüğü üzere hepsini yasadim
E bak işte, gözünde büyüttüğün kadar olsalardı diğer oğullarına da geçerdi dişleri. Bunlar hep senin gözünün önünde oluyor, hala diyorsun ki çok hinleeeer çok cinleer. Hayır. Dişleri senin süt kuzusu kocana geçiyor.İnşallah haklisindir ben buyutmusumdur. Abisi oldukça sert tepki koyunca onlardan ellerini çektiler. Yoksa o kızı da zorlarlardi.
KV olacak kadın, diğer gelin annesine kızmış diye ne kadar mutlu olduğunu anlattı bana. Arkasından ne hakaretler... Ama oğlu duysa bunları mahfeder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?