Beklenen kavga çıktı

Ben buyum isine gelirseye getiriyor adam. Kararini vermissin demesinin alt metni ben aynen devam edecegim demek. Dusun tasin karar ver diyor. Ya istedigim gibi olacaksin ya da ben buyum isine gelirse diyor.
Evet ben buyum, demek aslında ben sana böyleyim işine gelirse

İki çocuğu kavga dövüşün içine sokmak istemedim. Niyetim oydu benim de.
Bunlar şu haberlerde sulalece kavgaya girişen şehir halkı var ya, oraligillerden

Cimerden şikayet edin belediyelere isimsiz olarak geliyor o şikayetler. Hatta garanti olsun istiyorsanız başka birisine ettirin merak etmeyin adı sanı belli olmaz. Şikayetin içeriğinde başkasının yerine izinsiz ev yapıldı şeklinde yazmanıza gerek yok ruhsatsız olması yani belediyeden izinsiz yapılmış olması işlem yapılması için yeterli, o şekilde yazarsınız. Belediye ekipleri gelince de hiç haberiniz yokmuş gibi yaparsınız. Tabii yine siz bilirsiniz ama ne demek benim yerime bana sormadan ev yapmak. Ben kabul etmezdim asla.

Muhtardan belgeleri var

Şaşırmıyor ki :) sorun orada. Şaşırıp cekiduzen vermesi gerekirdi :) umursamıyorum seni havalarında
Hayır şaşırdı. Seni sessizlik ile cezalandırıyor. Neden çeki düzen versin ki? Sen hep en azına razı olmuşsun en başından beri, bunu senin görevin bellemiş. Sana senin maaş kartını bahşetmiş, şimdi bunu yaptı diye senden eski aşkito olmanı bekliyor. Ama olmuyorsun. Şaşırıyor. Daha ne yapayım diyor. Evet. Seni daha fazlasına layık görmüyor. Çünkü en azına razı olmak senin görevin(!).

Belki kafasına dank edip düzelir diye soyledim

Haklisin kendince her yolu denedin. Abilerinin borclarini, iviri ziviri odeyen, karisinin maasina goz koyan bir adam duzelmez. Baska konuda yazdiklarini da okumustum dugun alisverisini bile sana yikmislar. Bu kadar yuzsuzler ve sen bir o kadar hanimefendisin. Tam islerine gelmissin.

Evet bu cümleyi kuruyor. Babamgille konuştum daha ne yapayım diyor.
Ben ailene küs görüsme demedim hiç. Ama insan biraz tepki koyar, "eşime hakaret ettiniz, yuvam yıkılıyor" diye. Yok beyfendi her gün arar, her hafta ziyaret eder

Aynen, enayi bulduk diyorlardir. Enayi akıllaninca işimize yaramaz, hiçbir şey yapmaya gerek yok diyorlardir

Dedim ya, güvercin adımı atar birkaç tane, onu da büyük lütuf sayar. Acele meyvesini bekler, alamazsa kötü olursun. Hâlbuki sen yıllarca bekledin ettiklerinin karşılığını almak için, yanına kar kalan üç beş kıyak.

Aynen, enayi bulduk diyorlardir. Enayi akıllaninca işimize yaramaz, hiçbir şey yapmaya gerek yok diyorlardir

Herkes kendine yakisani yapiyor iste. Sen her seye ragmen yuvam diye elinden geleni sonuna kadar yapmissin. Bundan sonra icin rahat olsun ve gamsiz ol bosanacagin gune kadar derim. Adam oyle davrandi, boyle yapti diye dusunme gorme. Hic yokmus gibi yasa.

Bir klinik psikolog ile görüşmeye başladım. Eşim birlikte de gidelim, dışarıdan bir göz baksın dedi. Henüz onlar görüşmedi. Uzman bana eşimin iyi davranışlarını sordu. Ben çocukla ilgilenirken yemek ve çaylari o koyar dedim. Adam dedi ki "haklı olmakla birlikte acaba yaptığı iyi şeyleri de mi görmüyorsunuz? Siz dik duran güçlü bir insansınız ama bazı noktalarda bu kadar net ve kararlı olmak iyi olmayabilir, şu tarihte bosanacagim diyorsunuz, esnek olmuyorsunuz" bakalım bu görüşmelerde ben mi hatalı çıkacağım

Bu kadar mı hepi topu? Bunun neresini göreceğiz? Büyüteçle bakarsak olabilir.