Beklenen kavga çıktı

O kadar yapmaz herhalde diyeceğim ama bu sefer sadece forumda topa tutulmakta kalmıyorum, özelden de hakaret mesajları geliyor. İnsanoglu nankör, her şey olabilir. Haklısınız kabul etmeyeyim

Özelden hakaret derken burdan kk dan mı hakaret geliyor iyi de senin derdin kendinle zaten millet manyak mı?? Şikayet ediyorsun yönetime di mi?

Sizi karşı sanki içten bir kini var davranışları hiç normal değil. Siz eş gibi değilsiniz adlandıramadığım bir yarışa girmiş.

Ayyy ikizlerim doğdu, kuveze girdi. Biri çıktı biri hastanede.kv geldi ( esimin zoruyla küstu annesine) doktor üç ay eve kimseyi almayın, hasta olursa çok yatar dedi. Kv onbeş gün sonra başladı öksürmeye,
anne hasta mısın -
gıcık tuttu.
Kaç sefer sorduk hep aynı cevabı verdi. Üç dort gün. Akşam görümce ile konuşurken
-bogazlarim ağrıyor, hasta olcam galiba dedi.nasıl sinir oldum anlatamam.
Kocamın tepkisi
_ ben ne diyim anneme oldu.
_ara kardeşini o uyarsin, oğlum hasta olursa çok kötü olur dedim.
Babasını aradı, kp çağırdı gitmek zorunda kaldı.

Yanlız değilsin canım, bazı konularda erkekler çok garip davranıyor.

O kadar yapmaz herhalde diyeceğim ama bu sefer sadece forumda topa tutulmakta kalmıyorum, özelden de hakaret mesajları geliyor. İnsanoglu nankör, her şey olabilir. Haklısınız kabul etmeyeyim
Insanların bu derece meseleyi kendilerine maletmelerini bende anlamiyorum. Fikir ver tamam ama verdiğin fikri uygulamadı yada aksi birsey söyledi diye hakaret etmek nedir
Ama siz eşinize karşı temkinli olun özellikle para konularinda. Birde sakın ben ayrılmam çocuklarim icin sabredecegim seklindeki düşüncelerinizi ona belli etmeyin. Sana sabrim kalmadı heran boşanabilirim diyin. Kendini düzeltsin. Böyle devam etmez. Sagliğiniza yazık. Kimse sinir hastası olmak için evlenmiyor.

Çok teşekkür ederim. Aslında insan ilişkilerinde her şeyin yoluna girmesi o kadar kolay ki. Herkes insan gibi davransa empati yapsa sorun kalmaz

O işler öyle olmuyor. Sen ne kadar kibar ve iyi niyetli olursan insanlar seni o kadar kullanmaya çalışıyor. Allah size, evlatlarıniza, eşinize, annenize sağlık versin. Bunlar gecer insalah.

Özelden hakaret derken burdan kk dan mı hakaret geliyor iyi de senin derdin kendinle zaten millet manyak mı?? Şikayet ediyorsun yönetime di mi?
Evet kk'dan. Ben insanların amacını anlıyorum, kendilerince bu kız fazla alttan alıyor, sert konuşarak kendine getirelim kafasindalar. Yönetime şikayet etmiyorum çünkü gerçekten bunlar beni üzecek şeyler değil. Ben mi anormalim bilmiyorum ama benim birine kizmam için enayi yerine konmam, haksızlığa ugramam gerek. O yüzden eş ve ailesine çok kızgınım

Aynen oyle. Ben iki dunyada bana guvenilir bir arkadas olur diye evlendim. Ama daha evlenmeden rakip oldu gereksiz yere. Çözemiyorum. İnat, kavgaci, saygısız ya da çok beklentisi olan biri de değilim ki bir sebebi olsun

Sizi karşı sanki içten bir kini var davranışları hiç normal değil. Siz eş gibi değilsiniz adlandıramadığım bir yarışa girmiş.

Ona ayrılık niyetimi söylemiştim zaten, bir süre sabrediyorum dedim. Bundan dolayı da tapulari vermek istemedi galiba

Benim eşim bu kadar çakal değil saf gibi biraz daha yada babaları olmadıgı ıcın kendını aılesının babası yerıne mı koymus dıyeyım degısık yanı onlara para vererek yardım ederek ıcını rahatlatıyor sanırım ama bnm aılemede oyle asla almayayım yapmayaym dıye cımrılıgını gormedım.bnm aılem bıssey ıstemez onların durumu bızden kat kat ıyı hep yıyıcı taraf onun aılesı . gecen kardesı borc aldı mesela gerı verdımı ıstedınmı dedım yok dedı ıbanını at anlar dedım (kız ıbanı at demıstı) para ıcınmı degermı dedı bana , bıze gelınce onlar 5 krs harcamaz ama esıme gelınce para ıcın degmez herkesın gonlu olsun , benım ıstedıgım seylere de para yok der pahalı der ama boyle sacmaya bayılır.

Zaten eşe gelince pahalı olur

evet malesef hep aynılar ,
ablanızın durumuna uzuldum , cocuk olunca ısın rengı degısır masumların haklarını yedırmeye utanmıyormu enıstenız tekrar darda kalsa batsa (Allah korusun) kendı aılesınden 1 kısı destek olmaz

Kul hakkına giriyorlar işte, çocuğun rızkını başkasına peşkeş cekiyor

Bu adam seni gram sevmiyor canım. Senle evlenme sebebi vur kafasına al ekmeğini biri olman. Hakkını, çoluk çocuğunun rızkını ailesine vereceksin, yollarına halı diye serileceksin, belki sevecek. Bu evlilikte çok gelecek göremiyorum. Hiç değilse o güne kadar çoluk çocuğunun rızkını kurtar, yedirme yiyicilere.

Bence seviyor ama eşine karşı gizli bir kompleksi var sanki. Onu kendinden daha üstün görüyor ve ezince rahatlıyor. Dediğim gibi içten bir kini var, rakibiymiş gibi davranıyor.

Bence seviyor ama eşine karşı gizli bir kompleksi var sanki. Onu kendinden daha üstün görüyor ve ezince rahatlıyor. Dediğim gibi içten bir kini var, rakibiymiş gibi davranıyor.
Böyle bir sevgi var mı ki yav?

Zaman zaman ben de öyle düşünüyorum. Aileler arasında büyük bir eğitim ve statu farkı var. Eşim ailesine düşkün olduğundan bunu kompleks yapıyor olabilir. Babasınin emekli oldugundan bahsettiği zaman mesleğini sorduğumda çok çekinerek ve suratının şekli bariz değişerek cevap vermişti.
Eşimle benim aramda da bir derece eğitim farkı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…