• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklenen kavga çıktı

Evet kk'dan. Ben insanların amacını anlıyorum, kendilerince bu kız fazla alttan alıyor, sert konuşarak kendine getirelim kafasindalar. Yönetime şikayet etmiyorum çünkü gerçekten bunlar beni üzecek şeyler değil. Ben mi anormalim bilmiyorum ama benim birine kizmam için enayi yerine konmam, haksızlığa ugramam gerek. O yüzden eş ve ailesine çok kızgınım

Senin bi limitin var hemen kızmıyorsun bu iyi mi kötü mü bilemedim, ben sinirlenip tepki verirdim mesela çünkü çok saçma. Şurda 80 tane alternatif istişare ediyoruz zaman zaman aynı konu içinde bile benim fikrim değişiyor, sözgelimi bi yerde eşinin aslında seni sevdiğini bile düşündüm sonra ayrıntıları öğrenince yine kafam karıştı gibi gibi. Özelden hakaret etmek de ayrı bi manyaklık bana göre, tanış mı çıktı acaba eş ailesi mi diye düşündüm şuan 😂 Sabırlısın belli ki Allah değmeyecek kamillere tahammülünü tükettirmesin bari ne diyeyim canım

Senin bi limitin var hemen kızmıyorsun bu iyi mi kötü mü bilemedim, ben sinirlenip tepki verirdim mesela çünkü çok saçma. Şurda 80 tane alternatif istişare ediyoruz zaman zaman aynı konu içinde bile benim fikrim değişiyor, sözgelimi bi yerde eşinin aslında seni sevdiğini bile düşündüm sonra ayrıntıları öğrenince yine kafam karıştı gibi gibi. Özelden hakaret etmek de ayrı bi manyaklık bana göre, tanış mı çıktı acaba eş ailesi mi diye düşündüm şuan 😂 Sabırlısın belli ki Allah değmeyecek kamillere tahammülünü tükettirmesin bari ne diyeyim canım
Yok eş ailesinden olamaz, çünkü kendine gel ana fikirli hakaret içeren mesajlar :olamaz:
Ama şu şerh işinde acele etmiyorum diye ne kizdilar bana. Sonra tapuda öğrendik ki ev harici şerh konmuyormus :KK51: Demek insan her söylediğini mutlak doğru sanmamali.
Sabir konusuna gelince evet bence de çok sabirliyim ama ailem ve akrabalarım hırçın oldugumu söylüyor, bence degilim :KK43:
Tahammülumu de bu cahil aşiret ailesi tüketti işte. Level atlayıp gelismem için bunlarla sinandim galiba :olamaz:
Hani kimi insanlar bilim, ilim, teknoloji, düşünce, barış vs üretip dünyayı güzelleştirir. Kimileri de sadece fitne, huzursuzluk, savaş cikarip Allah'ın mükemmel düzenini bozarlar, hem doğal kaynakları hem insanları tüketirler... Benim olmak istediğim taraf belli ve cizgim net. O yüzden bu tarz insanları görmezden gelerek hikayemde fazla aksiyonda olmalarını istemiyorum. Ama anladım ki ilk sacmalamalarinda tepki verip önünü kesmek lazımmış

Bence adam kotu nıyetlı bırı değil ama ailesi fena. Uzaklastırmak da zor olur erkegı ailesınden sen cektıkce daha cok baglanıyo kocalar anlamıyorum neden.

Düzenleme: zaman zaman özelden mesaj atip gelişmeleri soran arkadaşlar oluyor. Eşimle aramız açılmıştı, yine yapıcı ve ılımlı olayım dedim ama iki haftada yine beni çıldırttı. Ona "geçinmeye niyetin varsa çabala yoksa ben bir süreden sonra yoluma bakacagim" dedim. Dört ay geçmesine rağmen ciddi bir adım görmedim.
Doğum günümde hediye almadığı ve bayramımi kutlamadigi için kizmistim. İki gün içinde bir hediye alıp gönlümü al, demiştim, almadı. Hediyem nerede diye sorunca da sen al ben parasını veririm diye cevap vermişti. Çok üzüldüm.Bunların üzerine belki öğretmenler gününde gönlümü alır diye bekledim ama tebrik bile etmedi. Ben evliliği kurtarmasını beklerken o beni umursamadigi için yine saydirip durdum. Ne dedi biliyor musunuz? Babası ve annesi iyi niyetliymis ve "senin malın, benim malim yok" derken "benim malim sizin" demek istiyormuş! Ben onları şeytan gibi görüyormuşum
Bu kadar şeyden sonra hala onun yemeğini yapıp donunu yıkıyorsun, hala evli çocuklu alfa erkek statüsünde tutuyorsun tepiği sallayıp donsuz sokağa atmak yerine, üstüne 2.çocuğu yapalı da çok olmamış. Sonra adam beni neden kale almıyor. Ne yapsa da hala karısısın, çaba göstermesi için birşey yapmıyorsun, hala herşeyi önüne hazır geliyor.

Bu kadar şeyden sonra hala onun yemeğini yapıp donunu yıkıyorsun, hala evli çocuklu alfa erkek statüsünde tutuyorsun tepiği sallayıp donsuz sokağa atmak yerine, üstüne 2.çocuğu yapalı da çok olmamış. Sonra adam beni neden kale almıyor. Ne yapsa da hala karısısın, çaba göstermesi için birşey yapmıyorsun, hala herşeyi önüne hazır geliyor.
Yok, hiçbir şeyi önüne gitmiyor. Adam yerine de konmuyor. Demek istediğim şu ki düzeni alt üst oldu, zerre değer görmüyor yine de düzeltme çabası yok hala anam babam iyi niyetli diyor. Anlamıyorum bu durumu. Ben gemileri yaktım ama zerre kadar çekinmemesi beni şaşırttı ne yalan söyleyeyim

Yok, hiçbir şeyi önüne gitmiyor. Adam yerine de konmuyor. Demek istediğim şu ki düzeni alt üst oldu, zerre değer görmüyor yine de düzeltme çabası yok hala anam babam iyi niyetli diyor. Anlamıyorum bu durumu. Ben gemileri yaktım ama zerre kadar çekinmemesi beni şaşırttı ne yalan söyleyeyim
Anlatamıyorum. Onun derdi ev değil, sen değilsin. Dışa karşı hala evli, çocuklu, düzenini oturtmuş, rüşdünü ispatlamış, halli yollu bir adam. E ailesi ile arkandan iş de çevirebiliyor eskisi kadar olmasa da. Sen istersen dünyayı devir evde, o bozukluk dışarı taşmıyor, kimse onu kötü bilmiyor ya o yeter ona.

Anlatamıyorum. Onun derdi ev değil, sen değilsin. Dışa karşı hala evli, çocuklu, düzenini oturtmuş, rüşdünü ispatlamış, halli yollu bir adam. E ailesi ile arkandan iş de çevirebiliyor eskisi kadar olmasa da. Sen istersen dünyayı devir evde, o bozukluk dışarı taşmıyor, kimse onu kötü bilmiyor ya o yeter ona.
Ben de diyorum ki artık gemileri yaktım, çevresindeki insanlar da öğrenecek. Yani bunu da umursamıyor aslında. Derdi başkalarının duymasi değil. Çünkü dışarıya çok iyi. Dışarıda çok sevilir. Konusur, güler, yardıma koşar. Mesela eski müdürü aradı, şehir disindaymis. Eşimle çocuklari spor salonuna goturur musun diye. Kosa yardıma gitti. Fırında en üst amirlerini görmüş, siz ekmek sırası beklemeyin ben alır getiririm evinize demiş 🤦 milletin bu tarz islerine koştuğu için insanlar da iyi insan payesi veriyorlar, sacmalik. Yani her durumda onu iyi beni kötü bekleyecekler, umrumda olmasa da

Ben de diyorum ki artık gemileri yaktım, çevresindeki insanlar da öğrenecek. Yani bunu da umursamıyor aslında. Derdi başkalarının duymasi değil. Çünkü dışarıya çok iyi. Dışarıda çok sevilir. Konusur, güler, yardıma koşar. Mesela eski müdürü aradı, şehir disindaymis. Eşimle çocuklari spor salonuna goturur musun diye. Kosa yardıma gitti. Fırında en üst amirlerini görmüş, siz ekmek sırası beklemeyin ben alır getiririm evinize demiş 🤦 milletin bu tarz islerine koştuğu için insanlar da iyi insan payesi veriyorlar, sacmalik
Henüz yakmadın ama. Henüz bilmiyor kimse hiçbir şey. Hala halinden şikayet edip yerinde oturma aşamasındasın. Bu böyle bi ömür gider diyo, kafası rahat adamın. E haksız da sayılmaz, yıllardır böylesin. Yapıcam yapıcam diyip yapmıyorsun.

Henüz yakmadın ama. Henüz bilmiyor kimse hiçbir şey. Hala halinden şikayet edip yerinde oturma aşamasındasın. Bu böyle bi ömür gider diyo, kafası rahat adamın. E haksız da sayılmaz, yıllardır böylesin. Yapıcam yapıcam diyip yapmıyorsun.

Yok yok, aileler ve çevremdekiler biliyor artık. Bebegin biraz büyümesini bekliyorum. Tek başıma her şeye yetebilecegim kadar bir zaman bekliyorum

Yok yok, aileler ve çevremdekiler biliyor artık. Bebegin biraz büyümesini bekliyorum. Tek başıma her şeye yetebilecegim kadar bir zaman bekliyorum
İçimi şişiriyon içimi. İnanmıyorlar sana diyorum, neyini anlamıyon datlım? Nasılsa bu kadın kin nedir bilmez, soğur o vakte kadar diyorlar. O gün gelsin Allah kerim diyorlar. Şimdilik sıkıntı yok diyorlar. Sen hariç herkes rahat.

İçimi şişiriyon içimi. İnanmıyorlar sana diyorum, neyini anlamıyon datlım? Nasılsa bu kadın kin nedir bilmez, soğur o vakte kadar diyorlar. O gün gelsin Allah kerim diyorlar. Şimdilik sıkıntı yok diyorlar. Sen hariç herkes rahat.
O güne kadar biraz beklemekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Var mı başka bir şey? Dediğiniz her şeyi yaptım zaten

O güne kadar biraz beklemekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Var mı başka bir şey? Dediğiniz her şeyi yaptım zaten
Beklemek zorunda isen bişey isteme bu adamdan. O güne kadar idare et. Bekleyecem o güne kadar, sonra kurtulcam bu heriften diyorsun, adamdan kocalık falan beklemeyi de ihmal etmiyorsun bu arada. Bekleme anacım, sana yar olmayacak işte, olası yok. Ayağa kalkabilmen için güçlenmeye çalışacağın vakti şu süt danasına harcama. Kendine dön.

Beklemek zorunda isen bişey isteme bu adamdan. O güne kadar idare et. Bekleyecem o güne kadar, sonra kurtulcam bu heriften diyorsun, adamdan kocalık falan beklemeyi de ihmal etmiyorsun bu arada. Bekleme anacım, sana yar olmayacak işte, olası yok. Ayağa kalkabilmen için güçlenmeye çalışacağın vakti şu süt danasına harcama. Kendine dön.
Bu iyi bir alternatif bakış açısı.
İnsan işte, diyorum ki belki sihirli değnek dokunur da bir şeylerin farkına varır. Hani kararlı olduğumu görünce belki kendine cekiduzen verir falan... Adam diyor ki ben çocuklari da seni de bırakmam, seni kadınlar kulübü dolduruşa getiriyor 🤦
Herneyse, "Ayağa kalkabilmen için güçlenmeye çalışacağın vakti şu süt danasına harcama. Kendine dön." bu süreçte guclenebilmek için ne önerirsin?

Bu iyi bir alternatif bakış açısı.
İnsan işte, diyorum ki belki sihirli değnek dokunur da bir şeylerin farkına varır. Hani kararlı olduğumu görünce belki kendine cekiduzen verir falan... Adam diyor ki ben çocuklari da seni de bırakmam, seni kadınlar kulübü dolduruşa getiriyor 🤦
Herneyse, "Ayağa kalkabilmen için güçlenmeye çalışacağın vakti şu süt danasına harcama. Kendine dön." bu süreçte guclenebilmek için ne önerirsin?
E bak ne kadar haklıyım, kendi ağzı ile de demiş. Bırakmaz evet. O evli, çocuklu, rüşdünü topluma karşı ispatlamış alfa erkek görüntüsü için bırakmaz seni, çünkü şekil onun için birinci sırada, insanların onun hakkında ne düşündüğü herşeyden önemli, çünkü kocan ezik.

Paranı biriktir, elindekini almak için bile yanaşabilir, kanma sakın. Kendinden de kısma ama, giyin süslen bak kendine. Onun yüzüne bile bakma, ne plan yapıyorsan kendi ailen ve çocukların ile yap. Bırak ne diyorsa desin, sen de çok şey dedin, o şeyine bile takmadı.

Back
X