Beklenen kavga çıktı

tapuyu sızın uzerınıze mı yoksa ortak mı yapacak ?
es aılesıyle ılgılı yazdıgınız seylerı öyle ıyı anlıyorum kı bnm gorumcelerı fılan anlatsam bundan dha ıyı ıfade edemezdım sanırım . yakın zamanda bende esımın arabasını sattırdım annesının uzerıneydı , yenı araba aldık kendı uzerıme aldırdım hakedıyorlar herseyı gercekten . ay basında gerı alırım demenıze cok guldum bende yapıyorum aynısını cunku sarılasım geldı valla kocaman cok zor bu durumlar yarın sorunsuz hallolur umarım hersey

Şu son paragrafı duyunca bir kez daha şaşırdım

Bana yapacağını söyledi ama emin olamıyorum. Bir hafta önce de öyle söylemişti, bir gün geçmeden caydi.
Allah insaf versin o gorumceklere. Araba işi çok iyi olmuş, elinize sağlık. Neden annesinin üzerineydi araba

Konu 20 sayfa olmuş ama eski konuyu da anımsıyorum
Öfke patlaması yasamissiniz
Tabii ki hakaret edene de ayni sekilde karşılık veriliyor ne kadar frenlemeye calissaniz da
Şerh koydurun herseye
Kayinpeder de hadsizmis, ne demek kadınlara soz hakki yokmuş! Kendisi sorunlu bosverin
Esinizle durum nasil onu merak ettim

Şerh sadece eve koyuluyormus.
Önceki konudan beri aramız çok kötü, niye çünkü ben bu sefer alttan almadım.

Allah kurtarsın, gerçekten deli sülalesine denk gelmişsiniz. Kusura bakmayın lütfen ama eşinizin de elle tutulur bir özelliği yok gibi. Bunu söylemekten inanın hiç mi hiç hoşlanmıyorum ama huzura ve mutluluğa ermek için de boşanmaktan başka bir çareniz yok gibi duruyor. Böyle bir alternetifi hiç düşündünüz mü peki? Eşiniz de dahil olmak üzere sülalecek tuhaf insanlar hepsi. Bunlar çevrenizde oldukları süre boyunca sizin tüm yaşam enerjinizi sömürürler.

Şerh sadece eve koyuluyormus.
Önceki konudan beri aramız çok kötü, niye çünkü ben bu sefer alttan almadım.

Bence hala alttan aliyorsun. Tapu ortak, bunca zaman maasin heba olmus. Es ailesi zaten akillara zarar. Ya o kadar uzuluyorum ki bu duruma. Umarin esin bir aydinlanma yasar yoksa cok zor olasi bosanma durumunuzda bile sen zararlisin. Giden yillara mi acinir, deger gormemeye mi, calisip calisip elde sifir olmasina mi

kv engellı , onu hastaneye goturup getıren ılacını bezını vs vs ılgılenen esım , engellı dıye onun uzerıne almıs gecmıs zamanda 5 yıl boyunca satılamaz sartı oluyor bu arabalarda 5 yılda doldu coktan araba degıstırınce satınca alırız dıye gecıstırıyordu sattık sonunda . 1 aylık evlıyken gorumcem (5 numara) arabayı bız aldık parasını bız odedık zaten senın esın dogru duzgun calısmıyor bıle dıyerek ıftıra attı .ınsallah sızın uzerınıze yapar dengesız oluyor boyle tıpler cok cok ıyı anlıyorum.

Düşündüm tabii, goturebildigim kadar devam edeceğim çocuklar için. Yoksa bu kabile insanlari çekilecek gibi değil. Eşim kendine çeki düzen verirse sorun kalmaz çünkü ben gecinmesi kolay bir insanım, çok alttan alırım, inatlasmam. İnşallah hatalarını görür, Allah hepimizi selamete çıkarsın inşallah.
Bunların anormal örnekleri cok. Mesela on yıldır her sahurda küçük görümce eşimi arayıp sahura kalkın der :))) ben kaldıramıyorum gibi.
Geçen sene anası bir deste atlet külot yollamış kırk yaşındaki oğluna, ihtiyacı vardir diye! Yani bu sacmaliklar basit gibi duruyor ama sürekli olunca gerçekten sinir bozuyor. Ve bu yüzden bunlarla hiçbir ortak işte bulunmak istemiyorum. Bahçe mevzusunun arka planı da bu.

Tapuyu bana vereceğini söyledi bugun. Alttan aldığım ne peki?

Hiç katkıda bulunmadan mi oyle söyledi gorumce

Hiç katkıda bulunmadan mi oyle söyledi gorumce
arabanın alındıgı tarıhde zaten gorumcem evlı 2 cocuklu asla katkısı olmamıs , kocam onları cok savunur fılan o konuda cok kızarım ama yalanına sahıt olmadım arabanın parasını esım odemıs zaten calısma konusunda sıkıntısı yok devamlı calısan bırı bos durmayı sevmez eskıden oyle oldugunu nerden bılıyorsun dersen sgk dokumlerıne fılan hep baktım ben zamanında . asla kımseden bırsey kabul etmez zaten hep ben vereyım derdınde esım ama ablası goz gore gore kardeısnı kotuledı ıftıra attı ve annesıde yanımızdaydı oda onayladı.

askitotomsu ,
son durumunuz nedir merak ettim ?
Merhaba Sitare,
Tapuya gittik. Ama bir sorundan dolayi beste ikisi bende, beste ucu onda kaldı gibi oldu. Şöyle anlatayım:
Geçen senelerde devlet yol yapımı için bahçenin birkismina el koyup başka yerden aynı oranda yer tahsis etti. Şimdi o bahçenin iki ayrı parça tapusu var gibi görünüyor edevlette. Küçük olan kısmın tapusu benim üzerime yapıldı. Diğer kısımda ise bizimkinin hemen yanında eşimin amcasının toprağı var. Ve amca tapuyu üzerine almadı yıllardır, bizimkiyle beraber görünüyor. Şu an toplulaştırma olduğu için toprak parçalanıp satilamiyor ve amca tapuyu üzerine alamıyor, satamıyor. Bu amca varlıklı biriydi, geçen senelerde kardeşleri onu kandırıp iflas ettirdiler. Amcanın her yere borcu var. Bu tapusu eşimde olan kısmı da borcuna karşılık bir arkadasina vermek istiyor, öyle söz vermiş.
Şimdi eşim diyor ki oranın tapusunu senin üzerine yaparsam amcamın arkadaşı karşı çıkabilir. Eğer kabul ederse yaparız.
Adam bu durumu kabul etmez. Öyle kaldı.

Sonuç olarak orada amcanın hakkıda oldugu ıcın sızın almıs oldugunuz pay daha fazla dogru mu anladım ,
az da olsa cokda olsa guvence sayılır cok sevındım hayırlı olsun tapunuz

Sonuç olarak orada amcanın hakkıda oldugu ıcın sızın almıs oldugunuz pay daha fazla dogru mu anladım ,
az da olsa cokda olsa guvence sayılır cok sevındım hayırlı olsun tapunuz
Yok amcanın payı olan kısım eşimde. yarisindan azı bende. Amcanın payını hiç dahil etmiyorum, iki birim bende, üç birim onda. Amcanın payi haric

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…