• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklenen kavga çıktı

Yok amcanın payı olan kısım eşimde. yarisindan azı bende. Amcanın payını hiç dahil etmiyorum, iki birim bende, üç birim onda. Amcanın payi haric
Anladım şimdi ,
siz çalışıyordunuz sanırım değil mi ?
bundan sonra maaşınızı asla vermeyin , ben vermiyorum onunkini alıyorum üstüne

Çok zor oldu , kavga dövüş cinnet geçirme gibi yöntemleri kullanarak :KK70:
O bizde ise yaramaz. Bir aydır kavga ediyorum. Benimle bayramlasmadin, d. günümde hediye almadin, iki gün içinde hediye alacaksın dedim.
Dün hediyem nerede dedim, sen beğen al dedi :(
Kızdım, zerre değer vermiyorsun, telafi etmiyorsun dedim, bir ton laf söyledim ama insan olan anlar. Bugün gidip basit bir gümüş kolye almış. Ailesinden biri olsa öyle yapmaz. Ben de ona bir şey alacağım zaman marka erkek mağazalarını tercih ediyorum. O gidip bana evde giyilecek basit bir tişört alıyor. O da alırsa...

O bizde ise yaramaz. Bir aydır kavga ediyorum. Benimle bayramlasmadin, d. günümde hediye almadin, iki gün içinde hediye alacaksın dedim.
Dün hediyem nerede dedim, sen beğen al dedi :KK43:
Kızdım, zerre değer vermiyorsun, telafi etmiyorsun dedim, bir ton laf söyledim ama insan olan anlar. Bugün gidip basit bir gümüş kolye almış. Ailesinden biri olsa öyle yapmaz. Ben de ona bir şey alacağım zaman marka erkek mağazalarını tercih ediyorum. O gidip bana evde giyilecek basit bir tişört alıyor. O da alırsa...
1 yıldır evlıyız , evlendıgımız donemde cok fazla borcumuz oldu ( aılem ve ben kız tarafı olarak uzerımıze dusenı yaptık ) cunku onun aılesı ona destek degıl uzerıne bız esya almaya gıttıgımızde kendı evının esylarını da bıze kıtleyerek degıstırmeye calıstılar :sopa:dugunden sonra maas yetısmedı tabı bende ıssızdım o zaman , bılezıklerımı verırım ama maasınıalırım her ay alcam parasını yerıne koyacaksın dedım tamam dedı ,o zamandan kartı aldım,
sonra aılesıyle sorunlar yasamaya basladık (aynı apartmanda oturuyoruz) , ev alıp gıdelım dedım bı gun tamam dedı ertesı gun vazgewctı bende kalan bılezık paramı ıstıyorum dedım kredı cekıp parayı verdı bı kısımda oyle kurtardım ,
en sonda arabayı sattırıp yarı parasına tekrar araba aldık kalanıda ben aldım altın paralarımı kurtarmıs oldum.
bıraz bu pandemı donemınde yardım ettım ama yıne sımarıyormaya saga sola sacmaya basladı , yenı bır kavga yolda hayırlısı .bu arada bana da ıstedıgımı almaz , bende ısterım beklerım ama o yapmaz ama ablalarına sacar cebınde parası olsa , gercekten hıc kolay degıldı bnmkıde laftan anlayan bı tıp degıl dedıkoducu teyzeler gıbı sen 1 soyle o 5 yetıstırır(ama sadece bana) kavga dovus oyle boyle oldu ıste bende ınadım hemen vazgecmıyorum

1 yıldır evlıyız , evlendıgımız donemde cok fazla borcumuz oldu ( aılem ve ben kız tarafı olarak uzerımıze dusenı yaptık ) cunku onun aılesı ona destek degıl uzerıne bız esya almaya gıttıgımızde kendı evının esylarını da bıze kıtleyerek degıstırmeye calıstılar :sopa:dugunden sonra maas yetısmedı tabı bende ıssızdım o zaman , bılezıklerımı verırım ama maasınıalırım her ay alcam parasını yerıne koyacaksın dedım tamam dedı ,o zamandan kartı aldım,
sonra aılesıyle sorunlar yasamaya basladık (aynı apartmanda oturuyoruz) , ev alıp gıdelım dedım bı gun tamam dedı ertesı gun vazgewctı bende kalan bılezık paramı ıstıyorum dedım kredı cekıp parayı verdı bı kısımda oyle kurtardım ,
en sonda arabayı sattırıp yarı parasına tekrar araba aldık kalanıda ben aldım altın paralarımı kurtarmıs oldum.
bıraz bu pandemı donemınde yardım ettım ama yıne sımarıyormaya saga sola sacmaya basladı , yenı bır kavga yolda hayırlısı .
Benim de takılar gitti, bakalım ben kurtarabilecek miyim? Çok iyi yapmışsınız, çok akillisiniz

Benim de takılar gitti, bakalım ben kurtarabilecek miyim? Çok iyi yapmışsınız, çok akillisiniz
kurtarırsınız ama ıste hemen oyle pat dıye de olmuyor zamanla olacak seyler .
bnm esım darda kalsın kımse 1 tl vermez 9 kardesler ama bunun cebınde para olsun hepsıne sacar yarını dusunmeden .

askitotomsu askitotomsu Son durumu okudum, evin tamamı sende bahçenin de beşte ikisi anladığım kadarıyla, çok güzel olmuş, gayet başarılı bi durumdasın. Bundan sonra da kendine birikim yapabilirsen hiçbir kaybın yok bana göre.

Bu arada evi senden almak için diretmediğine göre bahçenin de bi kısmını da verdiğine göre genelde paragöz bi aile oldukları için ben seni sevdiğini ve sana güvendiğini varsayıyorum. Bazı insanlar değeri parayla ölçer çünkü

bnm esım darda kalsın kımse 1 tl vermez 9 kardesler ama bunun cebınde para olsun hepsıne sacar yarını dusunmeden .
Düğünden sonra takıları düğün salonu kirasina ve borçlara verdik. Bana o zaman diyor ki düğün takıları ortaktır :KK43: uyuz işte, kanun tam tersini söylüyor. Üstelik onlar bilezik falan takmıyor, benim ailem ve akrabalarım taktı. Utanmadan ortak diyor bir de. Ev almak için de mehrimi istedi, borç verdim. Geçen lafı açıldı istedim. Bana diyor ki onunla ev aldık. Artık bu adama güvenemiyorum.
İlk yıllarda hacca yazılacak aileler. Biz de yazilalim dedim. Paramiz yok, istersen sen yazıl dedi. Bizimkilerle yazıldım. Çıkarsa takı bozduracagim. Neyse ailelere de destek olma kararı aldık. Tabii para yok, nerden destek olacağız? Benim takılardan. Beş bin destek oluruz dedik hac icin. Neyse bu gidip ailesine demiş ki size hac cikarsa birinizi biz göndereceğiz. O kadar sinirlendim ki anlatamam. Ben kendi hakkımı veriyorum, sana ne oluyor ki benim hakkım olan paradan hac parasının tamamini verecegini söylersin dedim. Her zamanki gibi yanlış anlamışım ayağına yattı.
Ben ailemle hacca yazilinca da o da gidip ailesiyle yazıldı :(

askitotomsu askitotomsu Son durumu okudum, evin tamamı sende bahçenin de beşte ikisi anladığım kadarıyla, çok güzel olmuş, gayet başarılı bi durumdasın. Bundan sonra da kendine birikim yapabilirsen hiçbir kaybın yok bana göre.

Bu arada evi senden almak için diretmediğine göre bahçenin de bi kısmını da verdiğine göre genelde paragöz bi aile oldukları için ben seni sevdiğini ve sana güvendiğini varsayıyorum. Bazı insanlar değeri parayla ölçer çünkü
Sevgili burçak, emin olamıyorum, keşke öyle olsa. Tapu parası vermemek için evi şimdilik istemedi gibi geliyor. Bahçe tapusunda parayı benden istedi cunku

Sevgili burçak, emin olamıyorum, keşke öyle olsa. Tapu parası vermemek için evi şimdilik istemedi gibi geliyor. Bahçe tapusunda parayı benden istedi cunku

Evin tapu parası maximum 10 bin liradır , koca ev için karşılanmayacak bi meblağ değil ki. Genel olarak saçma davrandığı için öfkelisin ona bence yaptığı iyi şeylere bile şüpheyle yaklaşıyorsun haklı olarak.

Sen tedbirli davranmaktan vazgeçme yine de tabi.

İşin bir de o tarafı var tabii. Eşim bunlara sessiz kalmakla birlikte anneme kaba davranıyor. O böyle yapinca benim de hoşgörü göstermem mümkün olmuyor. Kaç kez uyardım, sen ne yaparsan aynısını bulacaksın, kendine cekiduzen ver diye. Yani benlik bir şey değil. Ne yapıyorlarsa kendilerine yapıyorlar.
Saçmalık olmayan bir gün geçmiyor bunlarla. Mesela tanışmak için akrabalarına gittim. Yaşlı başlı kadın bana diyor ki oğlumuza iyi davran yoksa seni kovariz. Eşim de gülüyor :KK43:
Bir gun hamileyken sehirdisina çıktık iki gün için. Eşim dönüşte ablasının şehrine uğramak istedi yaranmak icin. Kırmadım. Köy yolu gibi kestirme bir yoldan kusa kusa gittim. Kadınla hoş bir şekilde sohbet ederken beni taklit etmeye başladı, ağzını gözünü eğip gülüyor falan. Sok oldum gerçekten, hiçbir anlam veremedim, kreş çocuğu gibi davranıyorlar.
Bizim düğünde akrabalarından biri kardeşimin yanına gidip demiş ki buna mı güzel diyorlar, neresi güzel, ablasına benziyor.
Amcasına bayram ziyaretine gitmiştik. İkramda bulundular, tok olduğumu söyledim teşekkür ettim ve az yedim. Yengesi diyor ki neden yemiyorsun, kocan emir vermedi mi yemen için... Yani düşünüp konuşan kimse yok
Kuzum sen bunları nereden buldun?

Eğer ev tapusunu talep ederse asla kabul etmeyin. Gerekirse boşanin ama kabul etmeyin. Sizi üzmek istemiyorum ama eşinizin davranışları hiç normal degil. Allah korusun birsey olsada siz işinizi kaybetseniz bu adam çıkar gider gibi duruyor.

Olsun gene karlı olan sizsiniz. Evin sizde kalmasina ve bahceden tapu almaniza çok sevindim. İnsalah yoluna girer herşey.

Evin tapu parası maximum 10 bin liradır , koca ev için karşılanmayacak bi meblağ değil ki. Genel olarak saçma davrandığı için öfkelisin ona bence yaptığı iyi şeylere bile şüpheyle yaklaşıyorsun haklı olarak.

Sen tedbirli davranmaktan vazgeçme yine de tabi.
Şu an o kadar vermek istememiş olabilir, ne de olsa benden hainlik görmeyeceğini biliyor.
Sana değer veriyorum, diyor zaten. Ama nasıl inanayım ki eylemleri aksini gösteriyor. İnsan ailesi tarafından yıllardır eşinin bu kadar ezilmesine niye göz yumar? İş hakarete vardı bakin. Sarilmaz, opmez, aylarca yaklaşmaz, tek güzel hitap sözcüğü kullanmaz. Benim adım evde tosun paşa. Kilolu da değilim :)
Anneme düşman gibi davranır.
Bilmiyorum çok yorgun, kırgın ve değersizlik hissi içindeyim. Sevgisine nasıl inanayım?
Beni birakin, pisirikligindan cocuklara bile BAZEN iyi baba olmadığını düşünüyorum. İlk cocugumuz üç kez kuvoze alınmisti. Dr misafir kabul etmeyin ve evde maske takin diye uyardı. Ailesi grip olmuş ve bize geliyorlar, olmaz demiyor. Ablası ağır hastalık geçirdi, nekahat döneminde gelmek istedi. Ben durumu ablasına açıkladım. Yine ablasını da alıp ailecek geldiler. İnsan küçücük bebeği de mi düşünmez? Biz olmasak bebekler, cocuklar nasıl güvende olur? Onlari biz koruyacagiz emanet olarak.
Aldığım 10-20 liralık kıyafete cüzdana surat asmasını saymıyorum bile

Şu an o kadar vermek istememiş olabilir, ne de olsa benden hainlik görmeyeceğini biliyor.
Sana değer veriyorum, diyor zaten. Ama nasıl inanayım ki eylemleri aksini gösteriyor. İnsan ailesi tarafından yıllardır eşinin bu kadar ezilmesine niye göz yumar? İş hakarete vardı bakin. Sarilmaz, opmez, aylarca yaklaşmaz, tek güzel hitap sözcüğü kullanmaz. Benim adım evde tosun paşa. Kilolu da değilim :)
Anneme düşman gibi davranır.
Bilmiyorum çok yorgun, kırgın ve değersizlik hissi içindeyim. Sevgisine nasıl inanayım?
Beni birakin, pisirikligindan cocuklara bile BAZEN iyi baba olmadığını düşünüyorum. İlk cocugumuz üç kez kuvoze alınmisti. Dr misafir kabul etmeyin ve evde maske takin diye uyardı. Ailesi grip olmuş ve bize geliyorlar, olmaz demiyor. Ablası ağır hastalık geçirdi, nekahat döneminde gelmek istedi. Ben durumu ablasına açıkladım. Yine ablasını da alıp ailecek geldiler. İnsan küçücük bebeği de mi düşünmez? Biz olmasak bebekler, cocuklar nasıl güvende olur? Onlari biz koruyacagiz emanet olarak.
Aldığım 10-20 liralık kıyafete cüzdana surat asmasını saymıyorum bile

Haklısın belki de diğer özelliklerine hakim olmadığım için öyle düşündüm belki de, tabi ki en iyi sen tanırsın kuzucum 😔

bu modeller hep mi ayni yaaa 😀
ablamin eşini anlatsam size roman olur..
Adam son 6 7 senede islerini yoluna koyup büyüttü, yüzüne bakmayan ailesi hic bi katkilari olmadan is yerine ortakci olmaya calisiyor.
Sagolsun enistede safca biraz..
kardeslerini doldurdu is yerine biri der muhasebeye ben bakacagim biri der ortak yap beni (sermayesiz)
evini aldir, arabani aldir, hala daha mala ortak olma gayretindeler..
babalari hele köyden kardeşlerine sahip çıkmazsan seni asarim keserim havalarinda..
Ablamin 3 çocuğu var çocuklarınin rızkını el ile paylasmak zorunda ve tepki gösteriyor diye kötü gelin ilan edildi.Sorsan dertleri hiiiiiiic para degilmis 😀
Bu adamin dugun takilarini hic kuruş birakmadan kacirdilar, babam sahip çıktı da kira şu bu demeden 10 yil kendi evinde oturttu..simdi babam kötü oldu kendi ailesi pirlanta..
anasiz babasiz akrabasiz koca bulmali 😅

Eğer ev tapusunu talep ederse asla kabul etmeyin. Gerekirse boşanin ama kabul etmeyin. Sizi üzmek istemiyorum ama eşinizin davranışları hiç normal degil. Allah korusun birsey olsada siz işinizi kaybetseniz bu adam çıkar gider gibi duruyor.
O kadar yapmaz herhalde diyeceğim ama bu sefer sadece forumda topa tutulmakta kalmıyorum, özelden de hakaret mesajları geliyor. İnsanoglu nankör, her şey olabilir. Haklısınız kabul etmeyeyim

Back
X