Beklenen kavga çıktı

Tabii canım, baksanıza kadına sormayiz demiş.
Anası da öyle, yatak odam için oğlumun esyalari demişti
Ya benim anladığım sizin kulturleriniz çok farkli. O yüzden anlamanız imkansız ki anlaşılmaz da. Ama sizin canınıza yazık gerçekten.. ben anlatsam film olur ama ben artık bu mal mülk davasında kendimi üzmüyorum çünkü degismezler. Ne kaynana ne kayınpeder suçlu tek suçlu kocanız.

Benim anlamayacagim kısım su: kültürleri öyle, öyle görmüşler, der geçerim. Lakin kendi kizlari kraliyet ailesinden mi? Onlar bizzat kültürlerinin içinden olduğu halde eş ailesine yakın oturmalarini, eş ailesinin kızlarını insani bir sebeple dahi rahatsız etmesini istemiyorlar. Benim kızım yapamaz diyor kadın. Senin kızının ne olduğunu anlamadım ki. Okutmamissiniz, salça bulgur yapmayı ogretmissiniz, evden dışarı cikarmamissiniz. Sizin kızlarinizin diğer kızlardan üstün yanı ne? Herkes bir evlat

Bence tüm aileler kızlarını tutuyor. Sadece onlar değildir eminim. Erkek oğlumuzun yeri mantık bu valla yormayin kendinizi o güzel canınıza yazık..

Lohusayken tuhaf bir alemde gibisin. O dönemde kimseyi kırmamak için eşime aileni sen uyar dedim. O da ailesini uyarmak yerine annemi azarladı. Bunu bir hasladim.
O ana baba baktılar ki yeni anneyi bile eziyoruz, oğlumuz ses çıkarmıyor, daha da abarttilar. Eşim de sessizliğe devam etti. İşte ben de patladım salak lafını duyunca. Alttan alan ben, hakaret duyan ben. Öpüp başlarına koymaları gerek

Suç evet biliyorum ama bizim öküz izin vermiş. Şikâyet etsem, yiktirsam oh ne güzel benim için. Ama büyük olay çıkacak. Anne olunca kendimi geri plana koyuyorum
Eşiniz izin falan vermiş vermemiş resmî olarak. Tarla da eşinizin. Onlar hiçbir yasal sorumlulukta değiller. Yarın bir gün bir şekilde ortaya çıksa suçlu eşiniz. Biz çatıyı biraz yüksek yapmışız diye amcam şikayet edip çatıyı yıktırdı.

Ev için muhtardan izin yeterliymis, basit bir yapı olduğu için dedi. Galiba ev gibi değil de küçük bir yer gibi gösteriyorlar

Ev için muhtardan izin yeterliymis, basit bir yapı olduğu için dedi. Galiba ev gibi değil de küçük bir yer gibi gösteriyorlar
Eskidendi muhtar izni artık yok maalesef ya biz evimizin yanına Ivır zıvır koymaya küçük bir depo yapamıyoruz. Depoyu bile Planda göstermek lazım. Bnce hem kocanızı hem sizi kandırmışlar. Tek zararlı kocanız çıkacak. Siz tapuya şerh koydurun noterde en mantıklısı.

Eşim çok uyanıktir, kolay kanmaz. Ailesine göz yumar denebilir.
Aldığım bilgi bu, inşallah yarın bu şerh işi hallolur

o yapı %99,9 kaçaktır, ihbar etseniz yıktırılır, bunu bir araştırın, ailenize çok yükü olup olmayacağını öğrenin çünkü muhtemelen bunun cezası size kesilecek. para cezasını bilmiyorum ama gelip yıkıyorlar
bir musibet bin nasihata bedeldir, sizinle uğraşmamaları gerektiğini öğrenirler

Böyle konular ne kadar yıpratıcı üzücü insanoğlu için mal mülk için kalp kırmaya değmez ama insan iste yapılanı hazmedemiyor. Konuya gelirsek iyi bilki iş kocada biter eğer kocan dikbaş biri olaydı babası dahi geri adım atardı. Kimsede sana laf söyleyemezdi. Koca adamı vezir eder koca adamı rezil eder acı ama gerçek

Benim için güçsüz kadın yoktur ailesi arkasında durmayan kadın vardır. Eğer annen arkandaysa eşin bunun farkınsaysa muhtemelen bu iş senin lehine döner. Ama annen niye yaptın kızım o senin büyüğün, bizim kız yemiş bir halt saygısızlık etmiş deyip pısarsa o zaman dozu artıracaklar. Annen sağlam dursun

İşte bazı erkekler var ki aile olmak onlar için sadece anne babalarıyla kurdukları aile demek. Kadın dış kapının dış mandalı çocuğun anası. Eş olarak hayat ortağı olarak görmüyor. O yüzden de savunma ihtiyacı duymuyor

Yani sinirlenince arkadan bende derim s.. diye ama tlfda söylemek hemde sensin demek bilemiyorum olmamış..
Haa ilk konuyu bilmiyorum ama eş kişisi aileciyse onunlada olmaz karşılıklı çok yıpranırsınız..

Bir konuyu okuyun vazgecersiniz
benim eski konularınızı okumama gerek yok.. muhtemelen geri kafalı olarak düşünebilirsiniz beni ama benim söylemek istediğim bizden yaşça büyük insanlara olan saygıdan bahsediyorum...
sonuçta onların oğluyla halen aynı evdesiniz ve yanında yatıyorsunuz....

Gidin bahçedeki eve siz yerleşin bir süre orada kalın kilidi de değiştirin burası benim bahçeme kurulu bir ev bana ait benim iznim olmadan kimse giremez kimseyi almıyorum diyin biraz da siz çirkeflik yapın dinsizin hakkından imansız gelir. Asla geri adım atmayın

Yani umuyorum ki öğrenmişlerdir. Keşke insan gibi akıllarını ve vicdanlarını kullanıp can yakmanın kötü olduğunu dusunselerdi. Şimdi kendi canlari yandı.
Ben diyorum ki bak bir yuvaya sebep olacaksınız. Adam diyor ki niyetin varmış.
İyi niyetli olsalar derler ki aman biz bundan korkarız, kusura bakmayın, müdahil olmayacağız artık.
Üstelik şikayet etmeye arıyorlar utanmadan

Az bile demişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…