Beklenen kavga çıktı

Yoo geri kafalı niye diyeyim, herkesin fikri farkli olabilir. Eski konuları okuyun dedim cunku sadece basit bir mal meselesi değil. Bu tuhaf bir sülale, yani oğlu, ailesi, akrabaları vs konuşma ve eylemleri hainlik, birbirini soyma, kalp kirma üzerine ilerliyor. Butune bakıp yorum yapın diye

Ay benim Kv de benim oğlumun yatağına giriyorsun beni arayıp sormak zorundasın demişti
Şu Zihnitete bak !! Sen her b.ku ye oğlu ile aynı yatakta yatıyorum diye ben seni aramak zorunda olayım ??!!
Oğlunu da mükemmel yetiştirmiş sanki

Bu bdv'de hergün şaşıracak başka bir şey görüyorum, ne insanlar var ya tiksindim kayinvalidenizden.

Bu bdv'de hergün şaşıracak başka bir şey görüyorum, ne insanlar var ya tiksindim kayinvalidenizden.
Ben de tiksiniyorum
Hem de ne tiksinme
O kadından tiksindiğim için ara ara oğlundan da aşırı soğuyorum
Kadının onca saçmalığı olduğu halde konuyu oğlu ile aynı yatağa girmeme getirip üste çıkmaya çalışma saçmalığı , iğrençliği !!!
Sonradan da hiç birley yokmuş gibi davranır iletişim kurar .. eşime melek görünmeye çalışır falan filan saçmalıkları
Boş insanlarla uğraşmak zor
Böyle bi aileyi tanımaktan da çok mutsuzum

Ayrıca benim de bir ailem var. Aynı evi paylaştığı, aynı yatağa girdigi kişiden utaniyorsa ailemi sürekli incitmeseydi. Ben ondan öğrendim. Yoksa ben kavgaci biri değilim. Sorunlu insan görürsem uzatmam, yolumu ayiririm. Bunlar yol yordam anlamıyor ki kendine musluman tayfa

İki haftaya işleri bitiyormus. Muhtemelen artık bizim tarafla ilgilenmezler (maddi kısmı biz karşılıyoruz zaten). Kilidi değiştirmek için firsat

Öyle tabii. Benim gibi bir insan da mal mülk için konuşma yapmazdi

Annem yuvani yıkma, çocuk var, salak demeseydin kocani dolduruşa getirirler, tepkini hemen ver ki tekrar yapmasınlar diyor bana.
Onları da bir kere kötü bozdu ve ama yine aynı bunlar. Esimse uyuz, düşman gibi davranıyor niyeyse. O öyle yapınca da ben de onun ailesine düşman oluyorum doğal olarak.

Sizin kızlarinizin diğer kızlardan üstün yanı ne? Herkes bir evlat
Aaa öyle deme! Kim bilir kızlarını ne zorluklarla büyüttüler. Evlat o. Ama sen öyle misin! Olsa olsa ağaç kabuğundan çıkmışsındır sen. Gelin oldun mu evlat statüsünden direk siliniyorsun. Bunu bilmiyor muydun? Çok ayıp!

Yani sinirlenince arkadan bende derim s.. diye ama tlfda söylemek hemde sensin demek bilemiyorum olmamış..
Haa ilk konuyu bilmiyorum ama eş kişisi aileciyse onunlada olmaz karşılıklı çok yıpranırsınız..
Şu ikisini okuduktan sonra fikrinizi yazmanızı rica etsem, merak ettim.

Bazılarını okurken ne var bunda herkes de olan şeyler diye düşündüm ama sonunda bu evlilik er veya geç biter kanısına vardım..
Hem eşiniz aile kavramını anne baba kardeşler olarak kodlamış beynine, hemde siz ne var bunda diye düşündüğüm herşeyi içinizde biriktirmişsiniz..
Kısaca eşiniz kavvam olamamış sizide ailesine alıştıramamış..
Ayrıca duvara ayet deyip astıkları şeyleri dinimiz kabul etmez zaten. Ayetse açıktır ve tablo edilmiştir. Kapalı şeyleri iyi niyetli görmedim. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Şu ikisini okuduktan sonra fikrinizi yazmanızı rica etsem, merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…