Beklenen kavga çıktı

Eşiniz de size düşman. Sadece ailesine değil eşinize de düşman olmanız lazım size şu yaşattıkları için.
Sizi eş olarak benimseyememiş.

Eşiniz de size düşman. Sadece ailesine değil eşinize de düşman olmanız lazım size şu yaşattıkları için.
Sizi eş olarak benimseyememiş.
Benim yerimde başka biri de olsaydı eşim aynı şeyleri yapacaktı. Eski kız arkadaşı, bundan kontör istiyormuş o yüzden terk etmiş onu. Yani maddiyat konusunda bir problemi var bu ailenin. Sadece abisi değil, amcalar da birbirinden mal kaçırma derdinde.
Bir de bunun abisi, karisi için ailesini silmiş durumda gibi bir şey. Belki eşim aynı şeyleri ben aileme yasatmamaliyim diye haksız yere bana yükleniyordur bilmiyorum

Eşiniz de sizin maaşınızla ailesini ihya ediyor. Siz nikahlı, yasal eşisiniz ama sizden gizli ev yapılıyor, aile içinde sizin olmadığınız planlara dahil oluyor. Eşiniz ve ailesi de mal düşkünü. O terkettiği kızdan bir farkı yokmuş. Kız belki de gözü açıktı o yüzden istemediler. Böyleleri sessiz sakin, ensesine vur lokmasını al tipleri seçerler özellikle.

Abisinin yaptığı ailesini bağlar. Sizin suçunuz yok ki. Size yaşattığı kul hakkına giriyor.

Evet tam olarak kul hakki.

Serh isi ne oldu?
Tapu dairesinde şöyle soylediler: sadece ev için şerh konuyormus, tarla gibi şeylerde olmuyor dendi. Evimiz benim üstüme zaten. Bahcenin tapusunu ortak yapmaktan başka çözüm kalmadı, onun için randevu alacak bugün eşim. Herhalde haftaici bir gune randevu verilir.
Tartistigimiz gün ailesinin yanına gidip onlara sert çıktığını söyledi bir de.

Babasıyla konuşacaktı ne oldu ? Bir de ortak tapuya nasıl tamam dedi ?
Bunlar yine kendi aralarında bir şeyler konuşmuş hesap yapmışlardır.

Babasıyla konuşacaktı ne oldu ? Bir de ortak tapuya nasıl tamam dedi ?
Bunlar yine kendi aralarında bir şeyler konuşmuş hesap yapmışlardır.
Üç haftadır birbirimizin yüzüne bakmıyoruz, her gün tapu deyip duruyorum, tartışıyoruz. En sonunda eve de ortak olma şartı koydu. Yani ev benim üstüme ya, ona da ortak olalım dedi.
Bu bahçe mevzusundaki gizli işleri ellerinde patladı. Yine kabul ederim sandılar. Öyle olmadı. Bir plan daha yaparlarsa kendileri bilir, ne olacağını biliyor

Üç haftadır birbirimizin yüzüne bakmıyoruz, her gün tapu deyip duruyorum, tartışıyoruz. En sonunda eve de ortak olma şartı koydu. Yani ev benim üstüme ya, ona da ortak olalım dedi.
Ayrılma durumunda zaten paylaşılacak, bu yine de sana güvenmiyorum anlamına geliyor. Sizin bahçe işinde haklılık payınız var siz ondan mal kaçırmıyorsunuz ama ailesi gelip haberiniz olmadan oraya ev yapabiliyor. Hani sizindi orası ? Bir de unutmuşum söylemeyi diyor, asla kabul etmeyeceğinizi biliyor. Pis yalancı herif, ben bile burada gıcık oldum.

Kabul et bence, ziyanı yok. Kocan yine ucuz blöfler peşinde. Bu herifi çok mu aradın canım ya.

Ben de buna gıcık oluyorum. Hepiniz durustsunuz de ben mi değilim diyorum. Sonuçta hepsinin sicili var bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…