Beklenen kavga çıktı

Tapu isini de cozersek artık :) bakalım yine lafından dönmezse...

İşte siz düşünün artık. Üçü de duydukları karşısında şekilden şekle girmişti

Bizimki eşinden ayrıldı. Ama bana ısrarla kafanda ne olduğunu biliyorum, aklından çıkar, o daha zor diyor

Tapu isini de cozersek artık :) bakalım yine lafından dönmezse...
Valla bu saatten sonra sözünden dönmesin, siz ailesi için el olabilirsiniz ama onun eşisiniz, çocuklarınızın da annesi, çok şefkatli iyilik perisi babası oğluşunun meyve bahçesinin üzerine bir evcik konduruyorsa, siz de evlatlarınız için bahçenin tapusuna ortak olmayı talep etme hakkına sahipsiniz, kayınpederin evlatları evlat da sizinki değil mi?

Bizimki eşinden ayrıldı. Ama bana ısrarla kafanda ne olduğunu biliyorum, aklından çıkar, o daha zor diyor
Arkadasiniz Bosanmakmi zor diyor biraz karisti

Bu mesajda bahsettigim kiside sonradan cift trrapsine gitti adami ayri onu ayri almis beraberde almis epeyide gittiler
En son yukarida yazani daha soft olarak ifade etmis
Arkadas oteki kadini dinleyecektim bosa paradan olduk demisti
Gecen yil ayrildilar

Gerçekten benim en sinirimi bozan şey bu. Bana ve aileme değer verse benim yine sesim cikmazdi

Şimdi şöyle düşünüyorum kısaca: galiba bunlar mantar kafa, mantık süzgeci yok

Bana salak diyen bir insanın yüzüne neden bakayim.
Evet oldukça sessiz kaldım, pisirigim galiba.

Şimdi şöyle düşünüyorum kısaca: galiba bunlar mantar kafa, mantık süzgeci yok
Siz ortak tapu alın, süzgeçleri açılır onların:))) şimdi rahatlar çünkü hala tapu oğulcuklarının üzerine, madem bu bahçe çocuklarınız için alındı, onlar büyüyüp reşit olana kadar haklarını korumak için tapuda sizin de isminizin geçsin, çünkü dedişkoları sizin ve eşinizin dişinden tırnağından arttırarak aldığı bahçenin üzerine yaptığı evi burası satılırsa evin parasını alırım diyecek kadar torunlarını umursamayan biri, insan oğlumla gelinim evlatları için yatırım yapmış, benim de katkım olsun, ben de dede olarak üzerine ev yaptım der bari, hani yağmasan gürle misali:)))

İki haftalık işleri kalmış. Kilidi değiştireceğim

Eşimle birlikte ödeyerek satın aldik. Çocuklar için alalım demişti
Bazı aileler bunu anlamaz oğlumun yeri diye düşünür muhtemelen eşiniz de buna musade etmiş sizi bu şekilde yüz göz etmesi çok kötü gerçekten. Bunun mucadelesini verdirtiyor ya gercekten sinir bozucu. Ama bazi kulturler boyle gercekten. Ugrasmak sizi yipratir bence onlarla degil esinizle uğraşın..

Gurleme işinde iyiler. Sürekli iyi kar etseydik size şöyle yapardık böyle yapardık derler. Hiç kar etmediklerini söylerler. Sanki biz istiyormusuz ya da verseler kabul edecekmisiz gibi. Herkes kendi yagimda kavrulsun banane baskasinin rizkindan. Ha çok ihtiyacımız olur kimsede bulamazsak az biraz borç verir, geri öderiz.

Yok psikiyatrist dedi :)

Tabii canım, baksanıza kadına sormayiz demiş.
Anası da öyle, yatak odam için oğlumun esyalari demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…