Beklemiş gebelik testi pozitif olan var mı ?!

Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda o zaman streste çok etkiliyor o ay hiç üstüne düşmedim olursa olur dedim bıraktım rahat oldum hamile kaldım
Ben her ay hamilelik belirtileri yaşıyormuşum gibi oluyorum.. psikolojik halbuki
Dediğin gibi gerckten stres etkiliyor. Ama düşünmeden de duramıyorum

Bende pes edecem artık olmazsa :))
Bugünde yaptım ben normal gebelik testiyle bugünde böyle çıktı ama 24. Dakikada belirmeye başlamıştı ikinci çizgi ama net değildi şimdi böyle olmuş sabah yapmıştım

Eklentiler

• IMG-20220928-WA0022.jpeg
    33,6 KB · Görüntüleme: 557
Canim son durum ne? Benim bi arkadasim cöpe atmisti saatler sonra cift cizgi görmüstü ve cok sükür suan 1 yasinda oglu var tabiki idrar kuruma cizgisi yapiyo ama bilemeyiz tekrar et testi farkli bir test ile yapisi öyle olabilir kurumadan dolayi:)

Birde canim pco mu var sende? Bende varda merak ettim aşiri mi düzensiz adetin benim cok düzensizdir bende gebe kalmak istiyorum..

Birde canim pco mu var sende? Bende varda merak ettim aşiri mi düzensiz adetin benim cok düzensizdir bende gebe kalmak istiyorum..
Evet aşırı duzensizim yumurtlama tembelligi var bende ilk oglumda yumurtlama ilacı kullandım öyle hamile kaldım günleri değerlendirdim doktorumun verdiği sayfama bakarsan ordada zamanında paylaşmıştım bu serüvenimi

Bugün de yaptım test böyle çıktı ama saatler sonra

Eklentiler

• IMG-20220928-WA0022.jpeg
    33,6 KB · Görüntüleme: 409
Kuruma çizgisi renksiz olur diye biliyorum ya ben cizgi pembe bendeki

Anladim canim testine baktim yollamissin var gibi görünüyor kan verdin mi peki? Bende öyleyim polikistik over var ama senin varmis bitane cocuk ben hic gebe kalamadim. Yumurtlama ilaci hangisi klomen mi? Bende kullandim 3 kez olmadi hic elimde acilmamis var klomen bu ay kullanmayi düsnyrm ..

Var birtane şükür benim klomen kullanmadım ordada yazmıştım hangi ilacı kullandığımı unuttum sayfamda yaşıyordur o ilacı kullandım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…