Beklemiş gebelik testi pozitif olan var mı ?!

Kan yarın vereceğim

Anladim canim bilmiyorum yani bende 3 senedir hep yapiorum test kurumadan sonra bazen silik cizgi oluyordu cift belirgin ise süphelenebilirsn tabiki
Klomen genelde kalitesiz yumurta yapıyor sayfamda ilacın adını yazmışımdir bir bak istersen ben adını unuttum maalesef

Letu ilacın adı

Var birtane şükür benim klomen kullanmadım ordada yazmıştım hangi ilacı kullandığımı unuttum sayfamda yaşıyordur o ilacı kullandım ben
Anladim canim bakyim ben letu demissin bana vermiyolar yurt disindaym ne igne ne fermara ne letu kaldim burda öyle 3 yilimi aldilar

Hayırlısı olsun inşallah hakkında ya rabbim kimseye aratmasın psikolojik olarak çok etkleyen bir durum bu
Gecen sene silik bir test yaptim elimde cok silikdi ardindan adet oldum bütün belirtilerim vardi doktora gittim dünyam basima yikilmisti okadar umutluydum ki

Benim beklemiş testim pozitifti baya çift çizgiydi ama yalancıymış kan verdim iki kez yokmuş gebelik falan

Benim beklemiş testim pozitifti baya çift çizgiydi ama yalancıymış kan verdim iki kez yokmuş gebelik falan
Aynen benimde öyle oldu bazen yanilabiliyorum oğluma hamileyken 1. Dakika da çıkmıştı ikinci çizgi hemen yanı tecrübem var yinede yaniliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…