Gebelik testim pozitif mi?

10 sn idrar akışına tutun yazıyordu o kadar gelmedi 6 sn falan tutmuşumdur problem olur mu sizce

e nabızım beta ile dolu o kadar bıktım ki bekleyeceğim sen verecek misin hadi bana unut ol arkadaşım 🥰🥰
pazartesi verirm diye düşünüyorum yada dayanamazsam bende bu akşam verirm. Benimde bir düşüğüm var 1 sene geçti üstünden ama ister istemez korkuyorum

10 sn idrar akışına tutun yazıyordu o kadar gelmedi 6 sn falan tutmuşumdur problem olur mu sizce

e nabızım beta ile dolu o kadar bıktım ki bekleyeceğim sen verecek misin hadi bana unut ol arkadaşım 🥰🥰
Ben yine test yapıcam oda böyle cıkarsa kan testi vermeye gidicem

Kızlar reglime 1 hafta vardı 3 gün süren kahverengi akıntım dün bitti bugün bildiğiniz regl oldum sizce ne alaka gebe olma ihtimalim var mıdır şuan 3gün kahve rengi leke hemen üzerine de regl oldum ama normale göre 4 günüm daha var yaşayan var mi bu durumu

Kızlar banada bakar mısınız

Eklentiler

• 1000066103.jpg
    1000066103.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar reglime 1 hafta vardı 3 gün süren kahverengi akıntım dün bitti bugün bildiğiniz regl oldum sizce ne alaka gebe olma ihtimalim var mıdır şuan 3gün kahve rengi leke hemen üzerine de regl oldum ama normale göre 4 günüm daha var yaşayan var mi bu durumu
İltihaptan dolayı yada üşüttüğünüzden dolayı yada yeni evliyseniz böyle şeyler mümkün ben dede olmustu erken kahverengi leke geldi 3 gün nadir aralıklarla sonra baktım adet olmuşum sonraki ay hamile kaldım

X