- 10 Haziran 2019
- 308
- 209
-
- Konu Sahibi Melisaklccc
Şey merak ediyorum neden telefon ve senin görsellerin var . Gebelik testini paylaşsaydin yorumlayabilirdikMerhaba kızlar ben polikistik overli bir kadınım adetim düzensizdir ihsal mide bulantısı hafif ateş vardı bugün şüphe üzerine gebelik testi yaptım dakika falan tutup beklemedim yoktur nasıl olsa diye bir köşeye kattım daha sonra muhtemelen 4/5 saat sonra çöpe atmak için elime aldığımda testin pozitifti böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı ? Böyle olup yanilan oldu mu yarın birde erken gebelik testi yapacağım kan vermek için acele etmek istemiyorum birtane oğlum var 2 yaşında zor oluyor benim için sağlık ocağı hastane işleri emin olunca kan vermek istiyorum ama çokta heyecanlıyım
Hahaha ekledim onlarıŞey merak ediyorum neden telefon ve senin görsellerin var . Gebelik testini paylaşsaydin yorumlayabilirdik
Evet düzelttim şimdiYanlış fotoğraflar oldu galiba.
Yanlış fotoğraflar oldu galiba.
Amin inşallah ilk oglumdan sonra hiç böyle görmemiştim pozitif net şekilde yarın eczaneden alacağım erken gebelik testini bulabilirsem alırım o markayıPozitif görünüyor ama beş on dakika sonra çıkan sonuçlar geçersiz sayılır diye biliyorumm erken gebelik testi prodoctor öneririm hakkında hayırlısı olsun
Evet çıkmış pozitif görünüyor.Hanımlar merhaba
Bende bugün bir test yaptım. Reglime 5 gün var. Kasık ağrım sırt ağrım ve bacak ağrım var.
Testim silik çıktı 5 dk İçinde siz de bakar mısınız rica etsem
Çok gölge düşmüş başka açıdan foto atabilir misinHanımlar merhaba
Bende bugün bir test yaptım. Reglime 5 gün var. Kasık ağrım sırt ağrım ve bacak ağrım var.
Bence var gibi ya bende gördüm çizgiyiHanımlar merhaba
Benim testim hakkında ne düşünüyorsunuz? SizceHanımlar merhaba
Ay gerçekten mi ya.. hadi insallah Allah isteyen herkese nasip etsinEvet çıkmış pozitif görünüyor.
Ben pozitif görüyorum sizin testiniziBenim testim hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce
Maalesef testi attımÇok gölge düşmüş başka açıdan foto atabilir misin
AmiinAy gerçekten mi ya.. hadi insallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Tabi yazarım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınAmiinsizinde vardır inşallah kan falan verirsen yaz burayada
Amin inşallahTabi yazarım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Merhaba günaydın tekrar yaptınız mı testTabi yazarım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Günaydın henüz yapmadımMerhaba günaydın tekrar yaptınız mı test