- 14 Ağustos 2022
- 390
- 121
-
- Konu Sahibi Melisaklccc
Siz yaptınız mı testMerhaba günaydın tekrar yaptınız mı test
Evet erken gebelik testi yaptım negatif çıktı o testteSiz yaptınız mı test
Erken gebelik testi yanılabiliyor siz kaset test yapin bence yineEvet erken gebelik testi yaptım negatif çıktı o testte
Aaa hiç öyle düşünmemiştim ben erken gebelik testi garantidir diye düşünmustum hep kan tanı en garanti ama gebelik olsaydı ondada çıkardı diye düşünüyordumErken gebelik testi yanılabiliyor siz kaset test yapin bence yine
Ben erken gebelik testi ile yaptim negatif cikti 2 3 gun snr kaset yaptim pozitifdi yanilabiliyo gerçektenAaa hiç öyle düşünmemiştim ben erken gebelik testi garantidir diye düşünmustum hep kan tanı en garanti ama gebelik olsaydı ondada çıkardı diye düşünüyordum
Bugün birde başka bir kaset testle deneyeyim o zaman ben aynı marka almayayım başka marka alayım kaset testi bozuk falandır belki aldığım markanınBen erken gebelik testi ile yaptim negatif cikti 2 3 gun snr kaset yaptim pozitifdi yanilabiliyo gerçekten
Olabilir tabiBugün birde başka bir kaset testle deneyeyim o zaman ben aynı marka almayayım başka marka alayım kaset testi bozuk falandır belki aldığım markanın
Bu hangi marka test acaba erken gebelik testi miMerhaba bugünkü testim böyle çıktı. Sanırım negatif
Bu hangi marka test acaba erken gebelik testi mkMerhaba bugünkü testim böyle çıktı. Sanırım negatif
Birde kaset test yapayım bakalımOlabilir tabi
Clearblue markasıBu hangi marka test acaba erken gebelik testi mi
Bekleyin bakalım daha test yeni yapilmis pembe heryeri kurusun bakalım test bir o zaman kesinlesirClearblue markası
Ama 10 dk boyunca çıkmazsa geçersiz sayılıyor test diyorlarBekleyin bakalım daha test yeni yapilmis pembe heryeri kurusun bakalım test bir o zaman kesinlesir
Merhaba testinizde bir değişiklik oldu muAma 10 dk boyunca çıkmazsa geçersiz sayılıyor test diyorlar
Hayır maalesefMerhaba testinizde bir değişiklik oldu mu
Ama çok ağrım varHayır maalesef
Hadi hayırlısı olsun inşallah hakkında canım rabbim nasip etsin sağ salimAma çok ağrım var
Reglime 3 gün kaldı
Sağol canım amin hepimize inşallahHadi hayırlısı olsun inşallah hakkında canım rabbim nasip etsin sağ salimne kadar zamandır deniyorsunuz benim 15 ay olmamıştı
Bende senin gibiydim hiç korunmadim 1.5 yıl olmadı doktora gittim yumurtama olmuyormuş bende ilaç kullandım doğal yolla denedik doktorun verdiği günleri değerlendirdim 15. Ayda hamile kaldimSağol canım amin hepimize inşallah
1,5 yıldır evliyim hiç korunmadık.
Bizde doktora gittik hiç sorun çıkmadı. Olur bekleyin dedilerBende senin gibiydim hiç korunmadim 1.5 yıl olmadı doktora gittim yumurtama olmuyormuş bende ilaç kullandım doğal yolla denedik doktorun verdiği günleri değerlendirdim 15. Ayda hamile kaldim