Beklemiş gebelik testi pozitif olan var mı ?!

Anladim canim testine baktim yollamissin var gibi görünüyor kan verdin mi peki? Bende öyleyim polikistik over var ama senin varmis bitane cocuk ben hic gebe kalamadim. Yumurtlama ilaci hangisi klomen mi? Bende kullandim 3 kez olmadi hic elimde acilmamis var klomen bu ay kullanmayi düsnyrm ..
Kan yarın vereceğim

Anladim canim bilmiyorum yani bende 3 senedir hep yapiorum test kurumadan sonra bazen silik cizgi oluyordu cift belirgin ise süphelenebilirsn tabiki
Klomen genelde kalitesiz yumurta yapıyor sayfamda ilacın adını yazmışımdir bir bak istersen ben adını unuttum maalesef

Anladim canim testine baktim yollamissin var gibi görünüyor kan verdin mi peki? Bende öyleyim polikistik over var ama senin varmis bitane cocuk ben hic gebe kalamadim. Yumurtlama ilaci hangisi klomen mi? Bende kullandim 3 kez olmadi hic elimde acilmamis var klomen bu ay kullanmayi düsnyrm ..
Letu ilacın adı

Var birtane şükür benim klomen kullanmadım ordada yazmıştım hangi ilacı kullandığımı unuttum sayfamda yaşıyordur o ilacı kullandım ben
Anladim canim bakyim ben letu demissin bana vermiyolar yurt disindaym ne igne ne fermara ne letu kaldim burda öyle 3 yilimi aldilar 😭

Hayırlısı olsun inşallah hakkında ya rabbim kimseye aratmasın psikolojik olarak çok etkleyen bir durum bu
Gecen sene silik bir test yaptim elimde cok silikdi ardindan adet oldum bütün belirtilerim vardi doktora gittim dünyam basima yikilmisti okadar umutluydum ki

Merhaba kızlar benim adetim düzensizdir ihsal mide bulantısı hafif ateş vardı bugün şüphe üzerine gebelik testi yaptım dakika falan tutup beklemedim yoktur nasıl olsa diye bir köşeye kattım daha sonra muhtemelen 4/5 saat sonra çöpe atmak için elime aldığımda testin pozitifti böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı ? Böyle olup yanilan oldu mu yarın birde erken gebelik testi yapacağım kan vermek için acele etmek istemiyorum birtane oğlum var 2 yaşında zor oluyor benim için sağlık ocağı hastane işleri emin olunca kan vermek istiyorum ama çokta heyecanlıyım merak ettiğim konu böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı
Benim beklemiş testim pozitifti baya çift çizgiydi ama yalancıymış kan verdim iki kez yokmuş gebelik falan

X