Beklemek ne demek bilir misiniz?(okumadan geçmeyin çoook güzell)

gercekten bır çok insan bunları yasıyo bunlar dan bırtanesıde benım ama Allahı9ma sukurler olsun kı benım kıde gelıyo yolda teyzelerı her kelımeyı okudukca kendı yasadıklarım geldı su anda çok kotuyum arrkadaslar Allah isteyen herkese nasip etsin

gerçekten çok güzeldi. duygulanmamak elde değil. hepimize umut oldu. umutlarımızı hiç kaybetmememiz lazım. inşallah bir gün bizlerde bebeklerimizi kucağımıza alırız.

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

ya resmen ağladım süperdi karnıma sancılar girdi bende bekliyorum bebeğim aynı duygularla bende bekliyorum ne zaman geliceksin bebeğim

ben eğer duygularımı anlatsam kendimi bu kadar iyi anlatabilir miydim acaba? gerçekten çok güzel allah kimsenin kucağını boş bırakmasın? ayyy hala akıyor yaşlar...
seviç gözyaşı akıtacağımız günler inşallah çok uzak değildir.

gercekten bır çok insan bunları yasıyo bunlar dan bırtanesıde benım ama Allahı9ma sukurler olsun kı benım kıde gelıyo yolda teyzelerı her kelımeyı okudukca kendı yasadıklarım geldı su anda çok kotuyum arrkadaslar Allah isteyen herkese nasip etsin

Tebrik ederim cnm darısı başımıza inşallah.Rabbim bize yardım etsin ve sabır versina.s.

ben eğer duygularımı anlatsam kendimi bu kadar iyi anlatabilir miydim acaba? gerçekten çok güzel allah kimsenin kucağını boş bırakmasın? ayyy hala akıyor yaşlar...
seviç gözyaşı akıtacağımız günler inşallah çok uzak değildir.

İşin içine çocuk girince sanırım anlatırsın cnm.Duana bütün kalbimle aminnnn diyorum.İnşallah en kısazmnda bzm kucağımızda dolar.:çok üzgünüm:

bu mucize ya allahım ne büyük düsünsenize o kadar ilac almıs adet söktürücü gene bişey olmamaıs işte hersey allahtan ne dr ne ilac tek onun taktiri olsun gerci hepimiz ay sonu geldiginden neden diyoruz ama içimiz yandıgıu zman offf cekiyoruz ama eni sonu gene pişman olup vardır bunda da bi hayır diyip onuda gömüp derinlere yenden ısıga cıkıyoruz allahım tüm isteyenlere bana sana ona onlara hepimize nasip etsin allahın gönlü bize olsun layık görsün ve bize nasip etsin.......

yaa gercekten superdı gozyaslrımı tutamadım valla umudnu kaybetmemk lazım ama ınsan bazen dayanamıyo umdnı yıtırıyo gercekten bızım durumumuzda olan bnlerce ınsan var allh herkse hyrlı evalrlar nasıpp edr umarım :)

bende zor günler geçirmekteyim.3 sefer karnımda bebeklerim öldü hamileyken.tam kucagıma almaya hazırlanırken. bir bakıyorsun ellerim bos.hazırladıklarımı giysileri kokluyorum.kokuları sinmesede.3 sefer elime verdiler ölmüş bebeklerimi.yüzlerine baktım doyamadım.mezarlıgın yanından bile gecmek istemem.biliyorum cennetteler.onlarla kavusacagımıda biliyorum.isimlerini bile koydum.cemil.nihat ve zeynep.

kızlar valla bayıldım.bu yazıyı çok zor çocuk sahibi olan halama yollamak istiyorum not defterine kayıt ettim ama gerisini yapamadım. benim 2 tane oglum var. Alllah acılarını göstermesin.cümlemizinde benimde. aslında beyler okusa ya.

canım çok güzeldi...........
allahım bu yolda kimseyi yanlız bırakmasın yaşayan bilir gerçekten.........
kolay anne baba olan bilemez bu duyguları...........
senin gibi bizim gibi bekleyen özleyen gelmesi için çırpınan kişiler bilir ancak allahım evlatlarımızı bize bağışlasın...................
bende 7 yıldan sonra meleklerime kavuştum daha küçücükler karnımda 16 haftalıklar oğluşlarım onları kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.........
allahım sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi..............

canım çok güzeldi...........
allahım bu yolda kimseyi yanlız bırakmasın yaşayan bilir gerçekten.........
kolay anne baba olan bilemez bu duyguları...........
senin gibi bizim gibi bekleyen özleyen gelmesi için çırpınan kişiler bilir ancak allahım evlatlarımızı bize bağışlasın...................
bende 7 yıldan sonra meleklerime kavuştum daha küçücükler karnımda 16 haftalıklar oğluşlarım onları kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.........
allahım sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi..............

Senin adına çok sevindim cnm.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.Bizlere de bol bol dua et olur mu?a.s.

gerçekten bunu yaşayan biliyor anlatmakla olmuyor çünkü bende bunu 7 yıldır yaşıyorum ve halen evliliğimin 8.yılına 1 ay kaldı ve ben umutla o çift çizgiyi hayal ediyorum rabbim büyüktür bir gün bizimde bitecek elbet bu yalnız kalınca ağlamalarımız,üzülmelerimiz,başkalarının mutlu haberlerini alınca buruk bir iç çekmelerimiz ve başkalarının olmuyomu tedavimi görüyorsunuz diye sormaları bitecek arkadaşlar bitecek RABBİM ÖYLE BÜYÜKKÜ O GÜN GELECEK BİZ BU DEFADA MUTLULUK GÖZYAŞI DÖKCEZ İÇİMDEN Bİ HİS BÖYLE DİYOR ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUNNNNNNNNNN

çok güzel yazmışsın gerçekten çok güzel anlatmışsın.yaşamayan hiçkimse bilemez bunu.bende tüp bebek tedavisi gördüm.sonucumu aldım 23,15 ikincide27,47 bebeğim yavaş gelişiyormuş güya.yarın tam sonuç belli olacak.ama o büyümek istemesede beni bırakıp gitsede ben onun orda olduğunu biliyorum veağlayarak onunla konuşuyorum beni yanlız bırakmaması için.belki sesimi duyarda gelişmekte karar verir.annesine sürpriz yapar.

vücüdüm buz kesti
elim ayağım titredi
ve oğluma baktım
o dolan gözlerimle
Rabbim herkeze annelik duygusunu yaşatır inşallah
Rabbim bebek isteyen herkeze versin inşallah AMİN

senağlamasenağlamaağlamamak elde değil bende tam 5.5 sene uğraştım bebğime kavuşabilmek içinn şu an hamileyimm şükürler olsun allahım tüm dileyenelere nasip etsinn...allahım emeklerimizi karşılıksız bırakmasınnnnn,,hayırlı sağlıklı bebişler versin bizlereee(aminn))

X