beklemediğim anda hamileyim

Ahhhh ahhh! Keşke bende beklemediğim anda hamile kaldığımı öğrensem... 1,5 senedir bebek için korunmadan gün aşırı birlikte olmama rağmen hala ne gelen var, ne giden... Bu yüzden tek bir korunmasız ilişkide hamile kalanları o kadar çok kıskanıyorum ki... Allahımmmm beni ve benim gibileri de gör artık ne olur :KK61:

Kusura bakmayın konunuzu okuyunca içimdekileri dökmek istedim biraz. :KK17: Konunuza gelecek olursak eğer çalışmıyorsanız çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Tamam eskisi kadar iş yapamazsınız, bir süre sıkıntı çekebilirsiniz çünkü 2. çocuğunuzun da yaşı oldukça küçükmüş ama azıcık daha büyüdüğünde rahata kavuşursunuz. Sadece biraz sabır :KK66:

Tebrikler, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. :KK9:
Bizim gibilerin de olur inşallah canim bi gün ne diyelim .... Hayırlısı diyip sunuyoruz. ... Yarın bebek görmeye gidicem ve yanımda gelecek arkadaşlardan da bi tanesi hamile Allahım bana dayanma gücü versin.. Nasıl üzülücem onların yanında bir ben bir Allah biliyor..

Varya ben aşırı korkuyorum hamile kalmaktan tek evladım var ama ne bileyim sanki ben hamile kaldım gibi irkildim konu başlığını okuyunca :)

Allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin

Allah kolaylik versin.
Ben de artik buyuk konusmuyorum.
2. Cocugumun kirki ciktiktan 2 hafta sonra kondom kazasi yuzunden ertesi gun hapi kullanmak zorunda kaldim. Hemen de adet oldum :KK70: kullanmasam belki de hamile kalacaktim.
Bundan sonra kondom+geri cekilme+ Igne ile korunurum diye dusunuyorum. Ama ignenin yan etkilerinden korkuyorum :KK43:

2 çocuğumda aylarca bekledikten sonra olmuştu. 1 defa korunmadık. İçimden olmaz nasılsa o kadar diğerleri için uğraştık demiştim. Demekki 3. gerçekten olmalıymış diyorum artık. Teşekkür ederim arkadaşlar. Allah kolaylık versin bana inşallah
Korunmadan iliskiye girip beklemiyordum demek bana cok garip geliyo kkdan ogrendim bunu :/ Allah saglicakla kavustursun bence cok cocuk iyi bi sey kardes kardes buyurler arkadas olurlar

Hayirli saglikli olsun oncelikle :) ilk seneler zor olucak ama sonrasi tadindan yenmez :) Kalabalik aile ki 3 cocuk cokta kalabalik degil ama hep ozenmisimdir..

2 yıldır korunmuyorum hala hamile kalamadim....Bundan sonra ben de korunucam bakalım inşallah :KK51:

Konu Sahibi arkadaşım,izninle seni kınıyorum :)
Aa kaçıncı yuzyildayiz kazayla hamile kalmak çok saçma,ben olsam dikkat ederdim ve ASLA kazayla hamile kalmazdim...
hani kinadigin şey başına gelirmiş ya :KK70:
inşallah Güle güle büyüt evlatlarini,sağlıkla huzurla....

çok güldürdünüz beni, Allah da sizi güldürsün inşallah :KK70:

Rabbim hayirli etsin.. yetisirsin inşaAllah, merak etme.. yeter ki esinle iyi olun, evinizde huzur olsun..

Evli değilim ama çok merak ederek soruyorum, bu haplar yani korunmak için içilen haplar kilo aldırıyor mu ? Birde her hapa güven olmuyormuş vallahi tırstım.

Hayırlı olsun dert etmeyin her şeye de yetişirsiniz inşallah. Eşiniz yardımcı olur üstesinden gelirsiniz.

GözünüZ aydın bu mübarek günde Rabbim ne güzel bir hediye vermiş sadece sevinin, hiç bir şey düşünmeyin.benim annemde 3çocuk doğurmuş harika bir anne benden dinç halen.3 çocuk süperdir keşke bende yapabilsem birbirlerine destek olurlar

Ya bir bucuk senedir istiyoruz. Bir senedir doktor doktor geziyorum. Yok yani olmayınca olmuyor :KK43: istemeden ya da beklemeden nasıl oluyo ya. Allah hyrlı uğurlu etsin. İnşallah bize de nasib olur bir gün :KK43:

Ya bir bucuk senedir istiyoruz. Bir senedir doktor doktor geziyorum. Yok yani olmayınca olmuyor :KK43: istemeden ya da beklemeden nasıl oluyo ya. Allah hyrlı uğurlu etsin. İnşallah bize de nasib olur bir gün :KK43:
Bende anlamadım şoktayım hala. Allahım sizede beklemediğiniz anda en kısa süre içerisinde nasip etsin inşallah

2 yıldır korunmuyorum hala hamile kalamadim....Bundan sonra ben de korunucam bakalım inşallah :KK51:

Konu Sahibi arkadaşım,izninle seni kınıyorum :)
Aa kaçıncı yuzyildayiz kazayla hamile kalmak çok saçma,ben olsam dikkat ederdim ve ASLA kazayla hamile kalmazdim...
hani kinadigin şey başına gelirmiş ya :KK70:
inşallah Güle güle büyüt evlatlarini,sağlıkla huzurla....
İzninle kahkaha atıyorum :KK70::KK70::KK70:
Dün terbiyesizlik boyutunda yaramaz çocukların ebeveynlerini bol bol kınadım. Bakalım benim bebe ne olacak :emir_bebek:
E gına geldi ama. El kadar bebekler çimdiklemeyi,başka çocukları kaydıraktan atmayı,eşyalarını alıp kaçmayı nerden öğreniyolar yahu?
Kızım çok naif,mücadele edemiyoruz bu fırlama çocuklarla:KK53:
Kardeşimiz bizi kurtaracak inş :KK45:

Allah analı babalı büyütsün, hele bir kucağınıza alın belki pişman olursunuz şimdi istemediğinize. bir yolunu bulur bakarsınız merak etmeyin. hayırlı olsun, darısı hepimizin başına :):nazar:

X